Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem sose dob semmi jót 😊))

Laza
mikor zold, mar nem dobja az ertekes cuccokat sztem

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lynx_TWL
kb hány szintkülönbség után jön be a rossz drop rate?

๏̯͡๏﴿

kicsik vagyunk mi ahoz hogy 20 kénének hozánk...
vissza is jött :/ rámtapadt meg minden 2 orán kereztül vártuk mit csinál a másik én közben ettem ittam olvasgattam 😊 egy idö után megunta ás rámászott másik csokára 😛 most wastelandon irtok mer ott nincs tömegnyomor (sosincs) jobb xp meg a dropp is magasabb...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
kérném a segítségét azoknak akik a 2-esen vannak, és az elsõ 20 szint eléréséig tudnának engem támogatni top nongrade cuccossal:

falchion, bronz szet, boots, bracers, meg valami helmet.

amint elértem a 20-at, visszaadom/visszafizetem az árát.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BlackArt
C1-es set-ek. az oldal francia, scrollozni kell lefele

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nethyrrea
vagy csak megunta hogy veletek balhézik, vagy nemsoká visszajön tizedmagával. és szetm õk lesznek az erõsebbek.

ami meg moochot illeti: a WaR klán tagja (ezen a képen nemláéccik de linkelhetek olyat amin a neve is rajtavan), innentõl fogva nincs mirõl beszélni. legalábbis számomra.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Skill maradt meg SS?
vennek megint

DarkHorSe
sgre rakd fel

Swedish people are albino monkeys

eltünt a waros csoka volt egy kisebb öszetüzés AC ban
de hamar levertük öket... most megy a farmolas 1000 el
a felsö részek teljesen üresek ebben a pilanatban...

Jockey
ehh, nem megy, kéne tarhely pls

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
no, szal sztem mindeki vágja miröl van szó..

Jockey
pls valaki irjon be egy linket ahova feltolthetek kepeket, bvalami tar jelleggt, mutatnek egy erdekes kepet

adtol hogy segit adtol még lehet csalo...

Most láttam Palominot árulni egy alig használt 2.5 millás C-grades +1-es composite armort 227-es pdeffel. Fel vannak szerelve a srácok. 😄

Mooch nekem tobbszor is segitett mar..
attol hogy jo a pajzsa meg nem csalo😊

Nethyrrea

és ami hasonlít rá (legalábbis warcry-beli ikonja alapján):

Elven Crystal Shield B 216 720 545,000

VAGY

Paradia Shield B 216 480 545,000

Nethyrrea
naigen, és a WaR-osok legtöbbje high-end c stuffban császkálnak...

majd belinkelek egy képet, hogy az egyik törpéjüknek milyen pajzsa van....meg hogy a pajzs kinézete melyik B (!!!!) grade pajzs ikonjára hasonlít....namost ha az amire gondolok, akkor vagy valami iszonyat ritka dropokból craftolták össze (kétlem), vagy unalmukban eljárnak leverni mindennap a nagyobb bossok valamelyikét.....(ant queen, core, ilyesmi)

aff war klan egyik tagja kijelentette hogy adena farmer vagyok a köcsög 2 x leölt de a máker mind 2x meguzta már be volt stunolva meg minden csak fehér lett...

a kinaiakban van öszetartás... amint látták mi van eg yböl ugrottak és ölték sose kell irogatnom hogy mivan meg hogy
ök tul alacsony szintuek ...

BlackArt
na itt

BlackArt
Aki lusta xp-elni, annak Ittegy link 😊 Fizet kis manit aztan tapoljak a karijat amig suliban/munkahelyen/Mallorcan veri a pocset.

(Ha valaki meg penzt akar keresni: hegyibe 😊))

Nethyrrea
legelõször este 8 után kb

Laza
en majd a sarkanyra hajtok 😊
de messze van meg az a lvl35 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nekem volt Japan betaban 3 is 😊))))

Nagyon egyszeru a dolog, ugy kell olnod vele, hogy nagyobb monsztakat kell tamadjatok... (mondjuk fehereket)
Elsonek te utod meg a monsztat, majd rauszitod a farkit...
Arra figyelj, hogy ussed te is, mert egyszer nekem ugy halt be az egyik, hogy ravertem a gombara, utana uszitottam a dogot, majd a gomba, miutan az 5.ket verte a hatamba, ugy hogy meg sem mozdultam, megfordult, es ket utessel leolte afarkit 😄DD

egyebkent varazsloknak van egy elonyuk, pikk-pakk tudjak gyogyitani afarkit... ezert nem art, ha a farkas invertozijaban van par uveg potion, es onnan nyomogatod neki...

egyebkent igy is keves XPt fog kapni, de hat meg kell szenvedni a kemeny petert...

lattam multkor videot, felgyurt pet ugy verte a monstakat, mint a pinty 😊

Laza
es akkor a kvakrol, a piarol, a jo kocsikrol meg nem is beszeltunk 😄

Laza
bamme, nem mondtam egy szovalsem, hogy nem jobb a valaszideje a Gustinnak, csak azt mondtam, hogy ahova benezett Gogo gyerek, ott kva sok kinai van...

Meg azt sem mondtam, hogy tobben lennenek... de vannak... ennyi... 😊

gPROject
szólj már rám, ha bent leszel, légyszi
hunnia

de igy belegondolva tök olcso lehet a net mer azt kell fizetni a gamét meg hiába olyan kicsik azért a napi rizs adag is kell 😊

Laza
sztem kvara nem mennenek at, mivel pont azert farmolnak minden szerveren, hogy mindenhova tudjanak adenat szallitani cashert 😊))

a multkor dumaltunk egy kinai gyerekkel, meselte, hogy ez neki MUNKA 😊 reggel felkel, es farmol... 😊))

nem Torfen az veletlenul? Mas t-betus mobra nemnagyon emlexem odalent

#17328 , #17329
Ennel sajna nem tudok tobb infoval szolgalni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sanc akkor biztos vagy abban imt melyik dob? Leirnad meg1x?

en sulibol irtam akkor, most ertem haza

Nethyrrea
jó ez a fórum, gyûlnek az ötletek miket írjak a klánoldal MMORPG szótár részébe 😄

Nethyrrea
azér nemannyira gagyi ha foglalkoznak vele, a koreai videóban is a csaj petje simán levert egy 40-50-es szintû mobot. jó, monnyuk sztem az direkt a játék kedvéért feltápolt kari/pet volt, így nemtudom mennyi idõ és pénzráfordítás után érne el egy olyan szintet a pet.

Nethyrrea
meg alacsony szinten nem is éri meg tartani. addig kell a pénz meg az idõ a fejlõdésre. talán lvl50-en veszek egyet ha annyira sok fölös pénzem lesz

Sztem senki, mivel pet iszonyat gagyi, igy akinek nem ez a hobbija, azt nem erdekli.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

LeonSilver
Senki????

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Yal, te milyen neven vagy benn a jatekba? Mer slipknot -ra aztirja h nem talal. Meg talaltal mar bonebreaker headet?

Nethyrrea
nemis ketten voltak...

Nethyrrea
hmmmm...mellément a post? 😄

A mi szerverunkon KoS KnightsOfShadow mar lenyomta Nurkat

Atomvillanas egy cheater, sajnos eleg jol ismerem a trukkjeidet. Mar megint valamin torod a fejed de most nem fog bejonni. A multkor is csak azert sikerult mert volt meg vmi Rut meg Ireg nevu haverod. Rohattul utallak te kocsog, eselyed nincs

Nethyrrea
hát azt a nurka raidet nemtom hogygondoltátok, de ahogy a screenshotokat elnéztem warcryn, nem csak abból állna, hogy ott áll, mi meg üthetjük míg meg nem hal....már csak azért se, mert az a stormbringer nemhiába van ott a kezében....nameg a fészekalja kísérõje se. tehát LEGALÁBB 3-4 gyógyító kéne (partinkánt 2 mindenképp), és kb 3-4 full parti... fõleg amiatt, hogy a fele klán új kariba kezdett.... 😛 én nemfogok tankolni, nem az én classom az....

Bartz mert Beserk ott van

Nethyrrea
namost ha jól tévedek akkor ez vagy a bartz, vagy az erica szerverrõl van, tehát elvileg nem fogunk összeakadni velük

Nethyrrea
izé, kép is van 😄

Nethyrrea
ööööööööö..... valakik már koppintották a klánnevet?

ezt a warcry screenshotok közt találtam
(ha nem lenne egyértelmû, a jobboldalon középtájt az INQUISITOR-NOVEMBER nevû csóka)

Atomvillanás
Hát én nem tudom mirõl beszélsz, én nyomatm mind a két serveren elég sokáig( Sieghardton lev 30 voltam) és gustinon fele annyi kinai sincs.Plussz itt is van most körülbelül 10-15 magyar csak akit én ismerek de gondolom többen is vannak.Összehasonlitas képpen csak:Sieghardt késik 1-2 secet a reakció igen sûrûn(mindig),Gustinon ilyen például nincsen,jah és aki soul vagy spiritet hasznal annak is nagyon tudom ajánlani Sieghardt csodálatos serverét mert csak 2 percel késõbb tölti be körülbelül mint ahogy benyomtad általában (szal ügyelj rá hogy mikor mész ki városból nyomjad be mert mire 2 perc gyaloglás utan oda érsz mobhoz amit ölni akartál addigra körülbelül be is fogja aktiválni😊)Jah és Gustinon nem késik fél masádpercet ez sem.