Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
akkor valaki ellen eldobhatta a delusion+square shield kombóját, mert amikor legutóbb láttam még az volt neki...és csak nem fejlõdik visszafelé a gyerek (delusion pár fokkal jobb mint a katana)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Laza
akkor folleg bamma meg.. 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jah katana nem nagy szam. Ellenben a Samurai Longsword annal inkabb😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez már, ha jól tudom rég nem Katana, hanem Samurai Long Sword!
Egy 2-3 nappal ezelõtt, dumáltam Palominoval, akkor is ilyet csinált.

SZEG007
pénteken remélem még beérek OTP-be😊

Gugger
lol, nagyobb képed nem volt? ez mekkora felbontas?

Laza
bamme, Stargod katanaval rohangal 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hpzolee
Mászkálok crumába party utnanézni befordulok a sarkon és kb 30 ember jön felém fele waros pff mondom ezz gg lepörgött életem stb mondom keresztül mennek rajtam eldroppolok mindent de nem 😛.1ébként atörténetetnem tudom mit miért csinaltak ,ha vlk tud rola vlmt irja meg .A nagy nagy izgalomba mar utolag tudtam 1 képet csinálni de itt látszik hogy parkot megoltekde nagyon durva volt állitolag valami nagyot droppolt...

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

C kristalyt en csomo embernel lattam 2750er asszem. D-hez meg neked kell venni mondjuk 1 sabert vagy bagh nakhot 400k alatt, es szetveretni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Strahd_
ki az a törpe aki ilyen áron árul c és d kristályt? .)

Laza
kosz...
nah, akkor osszel veszek vmi uber kartyat, felaron jo lesz az` 😊
a mostani 9600Pro-mra a Thief3 azt mondja, ez a minimum kovetelmeny 😊))

Strahd_
jó a staff is .) csak legyen 3m et még megér nekem a legkisebb c grade fegyver (2,8 as alapárhoz képest) de hogy +1 millát rárak mégha ritka is akkor nem éri meg egyszerüen.

Strahd_
ha kristálybol veszme ugyanott vagyok .) egyszerübb csináltam uj karit és egy barátommal partyzok amikor ö nagyritkán jászik maradék idöben farmolok tovább ezzel .) csak nem lesz inflácio és stabilizálodik az adena piac .)
ami vehetö a luxus boltban .)
Crystal Staff - igy 3,08m .) végül is olcsobb .) mint játékostol aki 4 milláért adja.

Ja latom konyvet nem lehet luxury-ba venni.

Vegyel kristalyt es vedd meg abbol... Ha van torp haverod d-t 530 korul tucc szerezni, c-t meg veszel 2750-er.

Lynx_TWL
Ess vissza pár szintet, és farmolj kékeket😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Kib@szás, már nem lehet azt megcsinálni mint elõzõnél, hogy pl: a 70k-s digi gépet 10kért vetted meg?

๏̯͡๏﴿

Strahd_
Én azon gondolkoztam a héten hogy kevésbe tolom gyorsan a karim (igaz még csak 37 es) mert az árak az egekben vannak ritkák a c-s dolgok. Jobb megvárni mig sokan elérik a 40+ os dolgokat és lesz sok elado c dolog mert az hoyg 1,8m es dolog 2,8 ért árulják , vagy 2,8 as könyv 4 milláért kicsit húzós....

B@lu
egyebkent dob csak a orphus ne mtudja hogy mit

B@lu
A kovetkezo bevallasnal, igen.
De a korabbiakkal ellentetben ne ma bevallas leadasa utan feldolgozasi sorrend szerint utal az APEH hanem a bevallasok beadasanak hataridejenek lejarta utan kezdi el a feldolgozast, es utana eccerre utal.

B@lu
Juli 1 utan mindenki jogosult akonek van adoja, es vissza tud igenyelni belole.

bejon az onreszes vasarlas, melynek merteke 50%, ami azt jelenti hogy ha a maximalis 60K-s adokedvezmenyt igenybe akarjatok venni, akkor 120K ert kell vasarolni.

100K vasarlasnal ertelemszeruen 50K a visszaigenyelheto.

Debreceniek es kornyeke sulinetes vasarlassal kapcsolatban hivhatnak, tel szamot adok privatban.

ez engem is nagyon érdekelne ha valaki vágja az uj suéinetes dolgot kérem irjon nekem esetleg telszámot

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Gugger
hát igen vannak már lvl40-es magyar karik is ...

Laza
gyerekek, az uj sulinetes dologrol tudja vki, hogy hogyan mukszik?!
ha en csak annyit vallok be, hogy beleesek a kedvezmenyezettek sorabak akkor ha veszek egy 100e-s videokartyat, 60e-t visszakapok kovetkezo adobevallasnal?!?!?
mert 40e-ert a hulyenek is megeri 😊)

Laza
sztem menne az nalunk is, ha kb mindannyian ugyanannyi idot tudnank gamera szanni, es megkozelitoleg egy szinten lennenk... 😊

Cromac Mac Art
na hali, téged is látni errefelé.😛
pénteken már online leszel igaz?..😊

Gugger
WAR klán-ról csak annyit, hogy sok kecseg játszik ott, de egy valami miatt fejet hajthatunk elöttük mi mindannyian! Ez az ami nekünk talán soha sem fog menni, mégpedig sz, hogy ennyi ember egyszerre legyen egy helyen egy idõben, mit az náluk látható a screenshot-okon!

Lynx_TWL
tõrözz + nyilazz

๏̯͡๏﴿

Hu lesz meg majd vmikor?😊 Kene mpegbe...😊

néztem WAR playerek képeit 😛

nagyon durva ha az összes lány játszik...
meglepett!
ahelyett hogy ... 😊

Laza
nem dob semmit... igy nem is kezdem el olni oket 😊)))

Nethyrrea
http://www.l2orphus.com/monsters.php?id=761

ehhe-ehhe... 69-es aggro szörnyike 😄

vajon hol lehet? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SZEG007
Most volt rövid Lineage2 bemutato az M2-n😊

Nethyrrea
hogy victisrõl már ne is beszéljek.

jajj, apropó, ma volt a cég 3. szülinapja, meglepetés programként elmentünk paintballozni 😄 naggggyon nagy élmény volt...csak az a fejlövés nem ami a sisak mögé jutott....pár napig fájlalni fogom azt a púpot a fejem tetején 😄

Nethyrrea
personal death list:

a jobboldali, godsmak:

és ez a köcsög stargod:

Acro
ÓÓ Végre megvan..Bár még a kasztküldiket nem csinaltam meg.és igy nem tudok ujj skilleket tanulni,de legalabb sikerült😊(amugy a kasztküldik kurva hosszuak es uncsik..szal kitartas mindenkinek..Rám is férne😞..már 2-3 órája csinalom a 37 eset..és még a felénél se tartok..)
És Grat Ric-nek is a lvl 40hez..

Khold- 52 SR

csuzlee
Segísetek: Lassan elérem a 20-as szintet és Rogue szeretnék lenne. Eddig mindent, a Mortal Blowt, Weapon, Armor Masterit, es a Relaxot maxoltam ki. Kérdés: érdemes még a Power Shootra nyomnom, vagy elég lesz a Mortal Blow és válasszak mellé valami mást 20-as szinttõl. Kard ugye alapból kilõve.

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

valaki raonelnek = birkanak szoljon hagy mani a számlán van és meg tudá e csinalni az accot!
NAGYON FONTOS!!!

ha valaki tudja telszamat az irja meg plz vagy hivja fel vagy mitom én

Elég vegyes amcsi társaság

Lynx_TWL
Gondoltam leverem 24es szinten még mindig piros mint ördög, de hát próba szerencse😊 miután rámverte a 100at inkább futottam😄

๏̯͡๏﴿

Laza
ugyanezt en is beszoptam emberszigeten a vizeses mogott... dumaltam az NPC summonerrel, majd a mellette allo macsekkal is akartam... rutinbol dupla klikk, hamarosan halal... 😊))) ugy levert, hogy mar csak a tetemem felett fogtam fel mi tortent 😄

Cromac Mac Art
lehet, hogy köztük van Õ is...csak nem HBSR a nickneve
vagy még nem küldött képet magáról..😊
szerintem reklamálj mail-ben hogy, hogy is van ez?..😊
tuti válaszolnak...

de nem azert hogy lvl 4 legyen😛

semo1
És hol van HBSR?

Oroket a farmolas miatt szoktak olni

Wow elképesztõ hogy mennyi nõ gamel amiknal és ráadásul egy ilyen genyo klánhoz csatlakoztak? 😊 Nem csoda hogy debilek az amik hisz egyszer talán anyák lesznek ezek a nõk és mit fog látni akkor tõlük a gyermeke 😊))

Cromac Mac Art
http://www.warguild.net/PhotoBook/memberirlpics/

hehe

Nyomass ma 1 linket😊

Cromac Mac Art
LOL
frissült a WaR-klán site-ja..😊
felrakták a tagok fényképeit...én Stargod-on fél órát röhögtem..😛

Taptarap
kit sleepelsz te?? nem is játszol mostanában feladtad...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.