Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
van hang, igen

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Chryst64
ezen van hang, vagy csak nalam nem szol? most raktam ujra winfost, lehet hianyzik valami..

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Nézd el neki, csalódott volt. 😊
Láttam a meccset, volt miért.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

grat, kár hogy ahhoz képesst hogy 81-es (holnaptól 83-as) skill, közel sem ér annyit mint a crush of doom...
MadnessX

Végül meglett :o

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Endaer
Apparition by Repsol
ha tetszett a Reverb3, akkor egy próbát ez is megér.

pharao
sehogy, 2 nap és live a PTS.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sziasztok!

Hogyan tudnék játszani a PTS el?
Kell valamilyen trial kulcs? Ha igen, honnan tudnék szerezni?

Köszi, üdv.
solyomb
Ez a jó az l2ben az ember mindig találkozhat új nyomorékokkal😄

Csak tudnám hogy az ilyen szép kávéházak hol bujkálnak😊
MadnessX
pm ingame Obivan,TKM.

Na Franzon kezdtem egy Human Mysticet, még nem tudom, hogy Sorci vagy Bishop legyek-e.
Ismertek ezen a szerveren olyan magyar guildet, akik kis karikat is bevesznek?
Sziasztok!

Legyszives valaki tudna kuldeni egy trial kulcsot,ha megkerem?

[email protected]

Koszonom

Lullaby
Vagy tûzfal eszi meg, vagy videokártya driver nem jó.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Elindítom, bejön a kép hogy lineage 2 part2 gracia és ott egy változó alak csaj férfi stb... és az eltûnik és utána semmi... feladatkezelõben is eltûnik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

nyomj feladatkezelõt és nézd meg, hogy a folyamatokban ottvan-e, vagy miután leállt a töltés indits egy másik klienst is.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Predtom0O
Nem lehet hogy vmi víruspajzs vagy vmi program a gépeden meggátolja vagyis blokkolja?!
Nekem volt hasonló problémám és asszem azzaloldottam meg hogy minden védelmet kilõttem a gépen.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

nincs módosítva.

MeoH
HA modositott sys.mappad van, akkor az okozhatja a problemat.

fuck mmo's..i.,

NEM FREE szerveren szeretnék játszani... mert gondolom azt hiszitek és azért nem válaszoltok...

pharao
Nem igaz...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Tud valaki valamit arról, hogy állítólag Final -tõl 10 fõs lehet egy party? Tegnap mondta nekem ezt valaki, de akárkit kérdeztem nem tudta megmondani hogy ez igaz-e. Esetleg valaki kiprobálta?
azt kezdj, jatsz amilyen kasztot szeretsz.
ez nagyon igaz, csak ránézésre kizárt megmondani mi fog tetszeni.
sajnos-nem sajnos ismerned kell mindet nagyjából, hogy helyesen dönts.

MeoH
Magyarok Sayhan, Teonon es Franzon jatszanak, utobbin vannak a legtobben. Az, hogy mi fejlodik a leggyorsabban, az viszonylagos. De alapesetben a nukerek. De ne ez legyen a valaszas alapja, hanem azt kezdj, jatsz amilyen kasztot szeretsz.

fuck mmo's..i.,

Hello!
Most szeretnék elkezdeni játszani az eredeti szerveren, és az lenne a kérdésem, hogy hol játszik a legtöbb magyar, illetve hogy van-e valahol magyar klán?
Illetve szerintetek melyik karakterrel érdemes kezdeni, melyikkel lehet viszonlag gyorsan fejlõdni?
A választ elõre is köszönöm!
Sziasztok... most mit tudnék csinálni ha minden elindításnál bejön a betöltõ kép és utána eltûnik és nem jön be a game vagy a gameguard vagy minek kell utána hanem a vinyó abbahagyja a töltést és semmi sehol...

cicanilla ment egy pm ezzel kapcs 😊

Huu pont erre gondoltam nagyon szepen koszonom😊
Voyager5
A sima set:

A masterwork set:

Elvileg a masterworkra jellemzõ statok keddtõl változnak:
Item változások

Szerintem neméri meg összerakni jelenleg MW setet.
Ha vki lenne kedves megtuna nekem mondani hogy a DC robe szett 2 fajtaja kozul melyik a jobb?
DC robe fundiban es sima szettben kellene 1 ossze hasonlitas mert a fundirol semmit nem tudok.Jo lenne 1 olyan hogy a kiegek mennyi tulajdonasot ad %kban stb meg a robe resze is 😊oly-ra jok e a fundi cuccok ehhez hasonlo dolgok erdekelnenek😊
Olyan jellegu dolgok is johetnek hogy mennyivel ad tobb +-t mint a sima es variknak megeri e azt ossze rakni elore is koszonom a valaszokat😊
BaLeeX
Ja törpe az Warsmith legyen asszem Spoilos nem jó. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Kell egy törpe, aki kinyitogatja a control room körüli 4 security valamit majd kinyílik az ajtó. Bent lesz pár gólem amit le kell verni, meg pár ilyen panel (talán 3) amit szintén egy törpe tud lekapcsolni (nem törpe is boldogulhat vele azthiszem csak sokkal kisebb eséllyel találja el a kombinációt). Ha ez megvan és meghalt az összes support unit captain akkor kinyílik a középsõ épület ajtaja, ott van 3 zászló egyet fel kell vinni a fortress tetejére és ott imádkozni vele, mint siegen (bárki tud akinél zászló van). 5 perc ima után tiétek a fortress.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha valaki tudna segíteni:
Fortess siegen ha bemegyünk, ledarálunk mindenkit aki él, utána van egy épület, valami control room, nah azt szeretném kérdezni, hogy ide be lehet-e jutni valami módszerrel gyorsan, mielõtt lejárna az idõ, illetve ha bejutottunk, ott mit kell csinálni, aztán még azt is kérdezném, hogy benn mit kell még csinálni, hogy a fortresst elfoglalhassuk.
Elõre is köszi a segítséget 😊
Flaviaa
WTS adena pm

MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

solyomb
30Sec😊
steamen, ez most TC, vagy account ?
mennyi ideig tart az a buff?

solyomb
Azért a Barrierrel megáldott lény gondolom már nem a vicc kategóriába tartozik😊
Atkamon
Ha steam-en megveszem most, akkor kapok ott is egy hónap játékot ugye?

mért nem mész le?:S
duplapost...sry

ha megvan a frost armor, akkor chance-re slowt kap aki üt, ez egy másik skill (de már eddig is volt)

valamelyik kamael viszont (ezekhez nem értek) nagy %-ra anchorozik silencel, ráadásul iszonyat gyors

1 példa...feljött PTS-re Vesper setben GM és beanchorozta

Increase matk 40%, casting speed 50%, magic critcal 50%, decrease mp consumption 90%, 20s duration

csak az a bibi hogy tankok fõleg sk-nak annyi magic elleni skillje van hogy mire lemegy már kicsinál.
summonereket leszedni már vicc, nem probléma
tõrösöket 50%ban le lehet gyõzni
viszont necro ellen 0 esély

solyomb
Egyes jól felszerelt SPSek már most olyfarmer karinak számítanak teonon pl😊
Mit erõsítettek még rajtuk?
Endaer
nekem mind1 miert nem jossz goku, a lenyeg hogy nem jossz, pedig nagyon uvoltotted ventrin is hogy mi mindent tudnal tenni velem. Latom.
Emirke: kerleld te is, talan akkor tortenik valami.
Gordi, az sps a PTS olimpiazas szerint beveri a tobbi nukert, summonert, torost, szinte mindent, csak az ugyesebb tankokat necces - szerintem ideje megint learatni minden dicsoseget es ujra aktiv lehetnel Sayhan. 😊

MadnessX

14napos free cucot lehet szerezni ?
Facek
Lájnédzs a steam-en, occó is. 7,49€
http://store.steampowered.com/app/29530/
MeoH
3Kert nem nagyon kapsz GC sztem senkitol, koszonhetoen a jo eros Ftnek...

fuck mmo's..i.,

Lullaby
Legrosszabb esetben vesztek plaync-n: 12.99 € (= 3868 HUF)

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Miért nincsen TC amúgy?

én nem várok tovább, egy ezres ide oda, megveszem inkább a cdgalaxisba 4000ért...