Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Láttam a meccset, volt miért.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
ha tetszett a Reverb3, akkor egy próbát ez is megér.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Hogyan tudnék játszani a PTS el?
Kell valamilyen trial kulcs? Ha igen, honnan tudnék szerezni?
Köszi, üdv.
Csak tudnám hogy az ilyen szép kávéházak hol bujkálnak😊
Ismertek ezen a szerveren olyan magyar guildet, akik kis karikat is bevesznek?
Legyszives valaki tudna kuldeni egy trial kulcsot,ha megkerem?
[email protected]
Koszonom
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Nekem volt hasonló problémám és asszem azzaloldottam meg hogy minden védelmet kilõttem a gépen.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ez nagyon igaz, csak ránézésre kizárt megmondani mi fog tetszeni.
sajnos-nem sajnos ismerned kell mindet nagyjából, hogy helyesen dönts.
fuck mmo's..i.,
Most szeretnék elkezdeni játszani az eredeti szerveren, és az lenne a kérdésem, hogy hol játszik a legtöbb magyar, illetve hogy van-e valahol magyar klán?
Illetve szerintetek melyik karakterrel érdemes kezdeni, melyikkel lehet viszonlag gyorsan fejlõdni?
A választ elõre is köszönöm!
A masterwork set:
Elvileg a masterworkra jellemzõ statok keddtõl változnak:
Item változások
Szerintem neméri meg összerakni jelenleg MW setet.
DC robe fundiban es sima szettben kellene 1 ossze hasonlitas mert a fundirol semmit nem tudok.Jo lenne 1 olyan hogy a kiegek mennyi tulajdonasot ad %kban stb meg a robe resze is 😊oly-ra jok e a fundi cuccok ehhez hasonlo dolgok erdekelnenek😊
Olyan jellegu dolgok is johetnek hogy mennyivel ad tobb +-t mint a sima es variknak megeri e azt ossze rakni elore is koszonom a valaszokat😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lenne egy kérdésem, ha valaki tudna segíteni:
Fortess siegen ha bemegyünk, ledarálunk mindenkit aki él, utána van egy épület, valami control room, nah azt szeretném kérdezni, hogy ide be lehet-e jutni valami módszerrel gyorsan, mielõtt lejárna az idõ, illetve ha bejutottunk, ott mit kell csinálni, aztán még azt is kérdezném, hogy benn mit kell még csinálni, hogy a fortresst elfoglalhassuk.
Elõre is köszi a segítséget 😊
ha megvan a frost armor, akkor chance-re slowt kap aki üt, ez egy másik skill (de már eddig is volt)
valamelyik kamael viszont (ezekhez nem értek) nagy %-ra anchorozik silencel, ráadásul iszonyat gyors
1 példa...feljött PTS-re Vesper setben GM és beanchorozta
csak az a bibi hogy tankok fõleg sk-nak annyi magic elleni skillje van hogy mire lemegy már kicsinál.
summonereket leszedni már vicc, nem probléma
tõrösöket 50%ban le lehet gyõzni
viszont necro ellen 0 esély
Mit erõsítettek még rajtuk?
Emirke: kerleld te is, talan akkor tortenik valami.
Gordi, az sps a PTS olimpiazas szerint beveri a tobbi nukert, summonert, torost, szinte mindent, csak az ugyesebb tankokat necces - szerintem ideje megint learatni minden dicsoseget es ujra aktiv lehetnel Sayhan. 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good