Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Letöltöttem ezt "L2_Gracia_Part2" felraktam,de az asztalra egy ilyet rakott ki,hogy "Play Lineage II PTS" ez engem bezavart mert nem PTSre akarok menni,elindítottam,és updatelt is rendesen,de attól tartottam,hogy ezek a PTSre lesznek jók,aztán ezért amit "EAGLE" írt a linket hogy írjam felül a Linegae2.exe-t meg is tettem,azóta nem updatel. a kérdésem az,hogy azért mert még nem aktívak a szerverek,vagy mert elrontottam és elõbb updatelni kellet volna és utána felülírni a Linegae2.exe fájlt? Elõre is köszönöm a segítséget és a megértést. üdv
-Chronicle 1 = C1
-Chronicle 2 = C2
-Chronicle 3 = C3
-Chronicle 4 = C4
-Chronicle 5 = C5
-Interlude
-Kamael
-Hellbound = CT 1 = Chronicle Throne 1
-Gracia part 1 = CT 2.1
-Gracia part 2 = CT 2.2 vagy T2.2 ahogy tetszik
-Gracia Final (part 3) = CT 2.3 vagy final
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
\"Hess innen troll.\"
BANNED
Köszönöm szépen a segítséget, eddig sajnos nem volt alkalmam megköszönni.
Még valami: arról, hogy milyen új dolgok jönnek a finalban, van-e valahol magyar leírás, ha igen, hol?
Újfent elõre is köszönöm a segítséget 😊
további szép napot mindenkinek 😊
nekem is 😊
Amúgy igen jó lesz az neked is, csak elõtte le kell töltened majd ezt és kicserélni a LineageII.exe-vel, azt lefuttatni, check filest nyomni. Mindez csak valahogy este 11 körül .
empie: van trial lehetõség elõtted 3 hszel írtam az egyik verziót, a másik verzió az az, hogy valaki küld neked egy trial cd-keyt ami ingyenes. Ezzel kb tényleg csak körülnézni tudsz csomó minden levan korlátozva benne.
Amennyiben úgy döntesz, hogy elõfizetsz, akkor szükséged lesz egy CDkeyre és egy Game Time Cardra. Alapvetõen EU-s leszel, de ha US cdkeyt szerzel akkor US-s. Ennek igazándiból régebben volt több értelme, mert az US game time cardok jóval olcsóbbak voltak, mostanra ez majdnem kiegyenlítõdött, de változik össze-vissza a forint árfolyam miatt.
A fizetést bonyolíthatod NCsofton keresztül (ez esetben csak EU-s lehetsz) illetve van csomó weboldal ahonnan rendelhetsz kódokat ezek általában paypalt használnak. PL:
GMbar
gamecards.eu
A játéknak csak 1 verziója van. 8 szerver fut. A Teon, Franz, Luna szerverek helyileg európában (Németországban) vannak, a többi Amerikában.
Magyarok fõleg Franzon, Sayhán és Teonon vannak. Ha egy picit visszaolvasol bõvebb ismeretekkel gazdagodhatsz e téren.
Mégvmi: teljesen mindegy hogy eu vagy us accot csinálsz, az összes szerveren kezdhetsz.
Remélem elég szájbarágós voltam. GL & HF
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
cd keyt/game timecardot pl a www.gamecards.eu-ról vehetsz.
Ez a játék bot nélkül halott lenne (ilyen szorzók mellett legalábbis). kíváncsi vagyok mikorra termelnének ki a legit playerek ennyi matit a fegyverekhez, armorokhoz... nem beszélve az OE cuccokról....
Apropó OE, szerintetek végre kijavítják az enchant bugot ? 😉
lenne egy pár kérdésem. Mivel teljes mértékben új vagyok a Linegae2 világában,ezért hozzátok fordulnék segítségért. Érdeklõdnék,hogy valami trial lehetõség van a játék kipróbálására? mert nem szeretnék ilyen gatyi freeservere menni. De ha nincs akkor,ha jól értelmeztem külön van itt is eu/us szerverek,hogy hol tudok eu accot venni? És legfõképpen az egész játékot a lineag2.com szedjem le vagy az US verzió lesz? És ha mind ez sikerült,hol van esetleg magyar guild,ahol szívesen látnak egy kezdõt. Elnézést a sok béna kérdésért. Várom a válaszotokat. üdv
valaki tudna adni egy linket PTS letolteshez? Fileplanetrol mindig hibasan jon le.
Itt van valami 14 napos trial key vagy mi a túró 5$-ért, nemtudom, hogy jó-e PTSre. Én a helyedben inkább reaktiválnám az accot egy 15 napos GTC-vel, és úgy néznék körül PTSen, habár igazándiból ma estétõl live , és PTSrõl nemtudni, hogy online marad-e az update után.
Madness, Sanci Gz a FS-okhoz<#eljen>#eljen>
fuck mmo's..i.,
na ez szívás :S(
és mi a helyzet a dreadnought hasonló 15k poweres skilljével?
az is storno?
As title says, WTS 80 MM (94.50%, dlvl from 81) / 77 Adv (78 Skills) / 73 Sws
MM has several +7 skills active/passive, +1 vortex +2 crusher.
Can come with gear : +4333 Drac Set full elemented (120 water/60fire/60dark) ; +4 Arcana mace 150 water/acumen, +3 drac bow 150 fire/focus, s80 earring, +4 A grade cp shirt, Zaken earring.
I'm the original owner so i can provide the cd key and all that crap, and i take Western Union only since my country is too fucked up to work with PayPal.
PM me or msn ([email protected]) to talk about a price.
Toon is on Phoenix.
PS : People might know me as FluffyElf, for those who play on Sayha
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Szó szó tényleg gyík a skill 😊
Amikor tegnap rámsuhintottál arénában, vártam a nagy durranást.
A nagy durranás az max a skill effectje volt 😊
Alig sebzett 2-300-al többet mint a többi ütésed.
Amúgy meg a fenéket a végsõ skilled most fogsz kapni még 2-õt 😊
Valami Titans Fury vagy mi a neve.
15k power AOE akár távolra is 600-as range-el.
83-as final skillek. Csekkold le az infókat.
Nemsokára úgyis meglesz a 83 😊
Üdv: Kecske
A szomorú az hogy ez a skill a végsõ a titannal és ugye holnaptól már 83-as.Annyira nem nagy szám habár aoe,de szerintem kitalálhattak volna valami jobbat vagy ezt drasztikusabb powerrel.
Most már csak will-ek és a prot runeok kellenek... pff 😄
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]