Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
45$ PlayNC-n megrendelni?
Még 49.99ért jegyzik, mindegy, az a max. 1000HUF nem számít, bár abból már 3-4 sört lehetne tolni sör raiden.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Laza
raadasul olyan helyeken vannak varak, hogy nemelyket lehet el sem akarja foglalni majd senkisem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BlackArt
Amit en hianyolok L2-bol: a sajat varos, amit en epitek, en tervezem meg a falakat, ortornyokat, en tapolom az oroket, rangolom a tornyokat, epitem a boltokat, templomokat, barakkokat, stb. Ha ilyen lenne, lenne egy cel, amit el kell erni, amiert erdemes kuzdeni ha mar felepult.
L2-ben elfoglalhatsz kastelyt, ha sikerul... (Mert ugye epithetsz tabort hogy ott respawnolj amikor behaltal az oroktol, de azt a tabort barki leverheti, aztan lehet kutyagolni es csak 2 orad van hogy nyerj.)
Aztan ha a tied, lesheted ahogy a fel szerver ki akar pucolni onnan 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Jegyezd csak fol a nevet, van mar ket groupnyi 40+-osunk es mostansag tervezunk egy farmolos napot 😉
Hatha meglatogatjuk a sargakat...

Nethyrrea
na mára kellõen ideges lettem, jóccakát. reggel kelek 6-kor még meló elõtt kicsit tolni, ha akkor is itt lesz, mondok neki pár cifrát...szóljon be a gm-nek hogy abuse-olok nyugodtan...nemérdekel.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
majd egy-két hónap múlva sztem megszûnnek ezek a farmerek, mivel a játékosok közül elég sok lesz a táposabb (ki ebayrõl, ki álmatlanságban szenvedésbõl). csak sztem akkormeg az lesz hogy a "megspórolt" adenából jól bevásárolnak maguknak, és alapítanak egy "fun-pk-all-non-asians" klánt és barmolni fognak mindenfele maxos felszereléssel

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
gm-ek szarnak bele, mondván "bocsi, ez pvp játék..."

a köcsögségnek nincs mértékegysége itt.

Laza
sztem inkabb a GM-eknek kene kordaban tartaniuk ezeket...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BlackArt
😞
Ugy elbasztak ezt a jatekot csak ugy zorog... Vegyek le a cuccok arat 100e-re, aztan vege az ilyesfajta farmolasnak. Persze akkor meg mi marad? Hetente egy varostrom? Naponta egy csata? Lofing.

Nethyrrea
csak igazán az b@szta fel az agyam, hogy lassan egy hete ott ütök minden nap, erre ma délutánra odajön (reggel még a határba nemvót), és elkezdi elõadni hogy az ott az õ helye, mennyek el onnan (miazhogy mennyek el onnan????), és amikor odamegyünk 7-en, akkor még õ van megsértõdve hogy betolakodtunk, és választékos angolsággal írja a FUCK YOU-t, aztán persze egy adag tápos sárga-haverral feltápolva szétszednek minket... (eleve tudtam hogy nincs esélyem mert télleg 40+-os volt, láttam hogy farmolt....és nemesélje be nekem, hogy 41-en itt szintezik mert nem nyelem be. 41-en ezek a mobok már rég sötétkékek - 36-on is már, és lófing xp-t nem adnak, nemhogy dropot....bár egyik baziliszknél 3x hajolt le dropért....)

banolják már vissza ázsiát oda ahova valók....

BlackArt
mar 45-ert megkapod 😊

BlackArt
Probald ki Shadowbane-t, majdnem ugyanilyen, 15 nap trial.

agyhalál
Bétateszt volt kb. 1 hónappal ezelött 4 hónapig, de már megszünt.
Most fizetõs, 50$ a játék, kb. 3000 HUFnak megfelelõ $ a havidíj és az 50$ magába foglalja az elsõ hónap díjját.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Ilyen sajna nincs.

MrStokes
Sracok nincs vmi trial verzio a jatekbol? Es ha igen, akkor honnan lehet lehuzni? Kosz elore is!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nethyrrea
összetartanak hát...2x meghaltam, 400-akat sebzett belém, és közvetlen egymásutánban 3x tolta rám a mortal blowt, meg jött még mellé 2 haverja, sztem szintén 40+-osak, jacky 5200 és jacky 5210.....

olvas ujra !

én a komented 5x olvastam el de nem vágom mit mondasz 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pff ha koreai, akkor mi a K. annyát keres itt? takarodjon haza a null pinges szerverre...vagy onnan már bannolták volna? 😛

Lynx_TWL
mert minden ember mi?😄

๏̯͡๏﴿

hát erre két dolgot tudok mondani :
1. basza meg mert mint ember 1 0a
2. öszetartanak bármi áron...
(utolso 2 szo tapasztalat)

Nethyrrea
ázsiaiak megbaszhatják.

ütök wastelanden, erre ott álldigállt egy flysky00 nevû emberke afk, meg is halt, aztán 2 másik ázsiai feltámasztotta (jacky 5200, meg jacky 5210...), aztán meg elkezdett ks-elni, és jön a féligmeddig tört angoljával, hogy õ koreai, 41-es szintû, és hogy mennyek inne, ez az õ helye...az már neszámítson hogy napok óta ugyanitt farmolok.... ecer belém is vágott egy stinget. amikor már harmadszorra említette, hogy "you go out...thx @_@"

faszom az ilyenbe. mégha neki is mennék:

1. nem élem túl
2. lentrõl még hirtelen otterem 5 másik is...

Lynx_TWL
Chaotic Good Elf Ranger Bard

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mager😄 ranger na😊

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Lawful Good Elf Bard Ranger .

Majd felébredsz!

BlackArt
jaja 😊
SB-ben asszem 1 percig -vagy amig meg nem mozdultal- lathatatlan voltal mindenki szamara, szoval se szorny se pk nem tudott leverni (Scoutok mar lattak a trackingen, de nem tudtak kijelolni). L2 meg sokat tanulhatna 😞

BlackArt
Ja, a kapukrol: most eppen nincs tagfelvetel, ugy tele vagyunk. (Masodik Klan tegnap lett R3-as es ket uj szervezodott, Akela es Spineless vezetese alatt)

BlackArt
"ezt valaki fordits le :
I know Skill, he's been in a Hungarian Clan and looking for something more "mature". Because we lost *** he'd be my squire if we open the doors again."
Baszod ezt en irtam, (Black voltam/vagyok DoO-ban, de ez a nev mar foglalt volt L2-ben, igy lettem Fekete 😊) es annyit jelent harci nyelven hogy:
En ismerem Skill-t, egy magyar klanban volt es keres valamit ami "felnottesebb". Mivel elveszitettuk ***-t, o lehetne az en "fegyverhordozom" ha ujra kinyitjuk a kapukat"
Szoval DoO-ba ha jelentkezel, es elfogadjak a jelentkezesed, akkor "squire"-je leszel valakinek, aki segit eligazodni a jatekban (ha kezdo vagy), valaszol minden kerdesedre, egyengeti az utad es figyeli a munkad. Ha minden jol megy es ugy latja hogy jo Defender valik beloled, kb. 2 het utan megkaphatod azt a rangot, es ezzel egyutt teljes jogu tagga valsz (addig sokmindenhez nem fersz hozza pl. a forumon).
(Defender utan jon a Veteran, a Knight, a Captain majd a Commander)

ElBart
Neutral Good Human Ranger Fighter

L2 -- Inactive

Nethyrrea
neked nem szabad gyorsabban szintetlépni, még behozol 😊) pedig eccer már lehagytam az egész brancsot vagy 10 szinttel 😄

Lynx_TWL
Múltkor még elf ranger voltam, most ember rnager😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
nézegettem warcryt, hevi armorba C grade-bõl érdemesebb a full body armorokat venni mint szeparáltan, hacsak c1-ben nem jön ki azon a 2 kaphatón kívül több is, mivel a kompozit armornak pl még a dwarven chain cuccosnál is legalább 10-el több a pdefje. és sztem még akkoris jobb, ha a dwarven cuccnak mindegyik részét külön tudod enchant scrollokkal tápolni.

VISZONT

a késõbbiekben ezt a különbséget kiegyenlítették: megnéztem a legjobb b grades hevi armorokat: ÁRBAN is és PDEF-ben is ugyanúgy jössz ki, ha a legjobb kapható B cuccot veszed akármeyikbõl.

Lawful Evil Human Thief Fighter

Strahd_
kicsit off de ez nagyon jo 😄 😄

http://neppyman.irulethe.net/dndwho/index.html

B@lu
S cuccokat erdemes kb 15 -16 tol ratenni azt jol kiegyenliti

B@lu
ment valasz

Strahd_
Papnövendékeknek érdemes mar alacsony szinten is kardot pajzsot páncélt rárakni kiegyenlíti azt amit elveszit kastolási sebességben?

Nethyrrea
nemtom, de pl úgytudtam, hogy az aggrok, ha mellléd teremnek, és ülsz monnyuk, akkor nem esnek neked. ez az esetek 80%-ában eddig így is volt. aztán ma reggel kicsit otthagytam a gépet hogy addog reggelit csinálok, jövök vissza, és egy monster eye üt javában, 40 hp-val sikerült elfutnom, és megkérni egy közelben ólálkodót, hogy nyírja már le a hátamról õket

Strahd_
Én legutobb crumaban ugy haltam hoyg fagytam ki be lépés restart midnen mikr jövök vissz aés tölt a gép addi gpont agro mellet tértem magamhoz és meg is haltam mire betöltött a game.

Crazyn
nem úgy volt "régen", hogy csak akkor ugrottak rád, ha megmozdultál? Amikor még játszottam, akkor nekem így volt belépéskor. Amíg nem mozdultam, addig békénhagytak.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Gugger
nem tudom pontosan de elég jó kis skill! Írtam privit pls válaszolj!

Nethyrrea
tudok jobbat, olyan helyen lépj ki ahol nem várható hogy öt aggro ugrik rád ha belépsz 😄

tudok kölcsönadni receptet...
viszont grianban megoldhato csak

ami azért nem gáz mert ott a legolcsobb az ore
szal majd irj...

B@lu
lvl 3 soul shield mennyit dob a pdefen?

A basilisk nekem dobált ki kesztyûket 25K-ert a boltban. A 3 tagu klánunknak mindenkinek ilyen kesztûje van és már adtam is el belõle 1-et. Meg kesztü alapanyag esik ki belûlük.

Amúgy meg a hócipõm televan azzal, hogy visszamegyek a játékba és azzal indítok, hogy futhatok, mert 2 agro hangya nyaldossa a seggemet. A buzik berakhatnának olyat, hogy 5 mp-ig ne ugorjanak rád a szörnyek ha belépsz a játékba...

A D-s SPS készítés rejtelemit még mindíg várnám...

Nethyrrea
még kb 300-350k és megvehetem MAJD 40-en a dual revot....büdös életbe nemlesz meg a kompozit armor....5 szint alatt tuti nemszedek össze 2 millát, hacsak nem rugdosom meg és szabom át Shilen hõn imádott orcáját.... dionnál is csak a dire wolf tudott dobni 2 bronz felsõt anno, se a bugbearr, se a gazer semmitse, pedig statisztika alapján már kellett volna...

Nethyrrea
a szöveg olyan mintha valakinek beszélt volna ez az xy skillrõl, hogy xy isneri skillt, és bla bla bla

Laza
reggel mar nekunk is ez jott ki 😊)))
de ki lesz az a seged?! Skill v. vki mas? 😊

Nethyrrea
mesélgették játékosok a baziliszkek meg a szemek ELVILEG miket dobnak...hát nekem eddig csak a sallang jött belõle össze

Strahd_
Én is örülnék csak sima 150ks doropnak is .) kihuzna a csávábol .)

Cromac Mac Art
lol..Skill is WaR-os lesz???..😛