Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro
A klán overlordja hordja majd az italokat

Khold- 52 SR

Gugger
Lesz fõnok, majd a klán Overlord-ja rendet tart!

Gugger
Bocs, szal Birk@, játékban "Reonel - magyakor hajrá vegyétek fel vele, vagy valamelyikünkkel a kapcsolatot!

"Reonel
"Acrohun
"Koghu
"Gugg3r

valaki közülünk mindíg fent van a szerveren!

Gugger
birka a líder, õ gyüjtött sok SP-t és vezeti a csapatot! 2 es szerveren egyenlõre nem nagyon történki klán szinten semmi, mert nincs értelme. Lasan lvl40 környékén lesznek az õs tagok kb.15 fõ, és a 6 oson majd beindulunk, berobbanunk egybõl mint lvl3 as klán! Tényleg várunk mindenkit, szeretnénk egy egységes magyar klánt csinálni a 6 os szerveren!

Acro
Hogyne létezne..
Birka a fõnök,de ha party van senki nem hallgat rá,mindenki megy asaját feje után..A fele társaság nincs is ventrin.És amikor baj van akkor én rohanok gyógyitani.
DE hát jó is ez..legalább tudjuk honnan jöttünk,mert innen csak jobb lehet,és csak összeszokunk elõbb utóbb.
De a ventri az mindenkinek kötelezõ lesz ,ha megléptük a lvl 3 at..

Khold- 52 SR

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
ja. birka a fõnök, mi (õk) a nyáj 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ElBart
A Gustinon lévõ kb 8-10 magyar tudtommal TS-en beszélget (én mondjuk se TS-t,se Ventrit nem használok egyenlõre,de mire lesz(nek) magyar klán(ok) addigra mindenképpen használni szeretnék). Egyébként az inkvízítoroknál(bocs,de nemtom,hogyan írjátok pontosan) létezik ez "katonai hierarchia"?

L2 -- Inactive

Nethyrrea
nekem 40-re tuti meglesz a pénzem a dual revora, mégha a 450k-s kintlevõségemet addig nem is adják meg. másik cél a kompozit armor, vagy inkább fullplate, hamár lehet választani 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nincs
haver most lessz 20 kell neki d gade cumo

Strahd_
Skill .) nincs véletlenül C fegyvered lizingre ? .) ledolgozom 😄

Strahd_
Jo a páncélom és a fegyverem maxos .) pajzs ami épp leeset valakinek és kidobta volna .) ékszereim amit 10- nal a keltirek dobtak .) mert most vagy c fegyver vagy ékszerek prohject van .) a fegyver nyert .) ezért farmolok .) de nem dobnak a genyák semmit csak adenát .))
Dire Wyrm mennyire jol dob? érdemes simárol áttérni rájuk?

Cromac Mac Art
heh..ne aggodj én lvl 34-en tudtam csak brigandint venni magamnak..😊
legnagyobb drop?...iron plate gaiters 47k..😊

én is pénzelemhaverom de ledolgozza 😉

Strahd_
Közel sem van vagy 550k-m (ha midnen kintlevöséget behajtom)😊 hogy mire ment el a pénz? .) küldire elment 500k eddig
Kis karik akik jöttek játszani.) hogy ittartsam öket a játékban pénzt adtam nekik .)

Nincsenek dropok maxos dropom Weapon scroll volt eddig .)

Skill nekem ez az egy karim van én 37 te 83 szintü vagy .)

Cromac Mac Art
a ventrillo-val kapcsolatban annyit még, hogy tényleg fontos lenne minden klántagnak feljönni...egyébként nemcsak klántagok vannak fenn nálunk hanem olyanok is akik csak leendõ inqvisitorok, de hely hiányában nem tudjuk bevenni õket...szal aki 6-oson csatlakozni akar hozzánk, és addig is szeretne velünk party-zni raid-eken részt venni azt is szívesen várjuk a ventrire..

Nethyrrea
mindigis sejtettem hogy van pénzed... 😛 😄DDD

lol ember nézd csak a szinted meg az enyémet 😛
mire is kell pénz?
már tuti van vagy 20m ed 😛

Gugger
Klántagok ventrillo-ra fel!

Magyarok egyesûljetek, nem kell itt a széthúzás! Magyarok mind egy klánba! Lets go! move move move!

Lássátok be kedves játékos társaim, ha a magyarok kb 50 payer 2-3 klánba és a maradék meg szanaszét játszik, nem lesz belõlünk semmi!

InquisitorS átmegy a 6 os szerverre amint az lehetséges, készen vagyunk arra, hogy ott lvl3 as klán legyunk, SP, pénz, és a szükséges dolgok megvannak hozzá! Minden magyart szeretettel várunk, természetesen azokat akik játszanak még egy darabig, és azért aktívak is!

Strahd_
Nincs valakinek Sieghardon nagyob menyisügu manija? A Segítsük meg Isendurt a kis varázslót alapítvány várja a felajánlásokat .)

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
namármost én a törpémmel futkostam de vilage közelében és látom fut mögöttem egy piros...
lvl 18 körül voltam minden fulos nongrade
ss be megfordultam rávágtam 2 öt ss el a 3 elöl már futni akart de nem élte tul... lvl 4 en vagy van 230hp ja én meg vigan rohanáltam 5-600 hp val 😛

Nincs vkinek a Gustinon nagyobb mennyiségû manija?
Ha vki ad nekem manit a Gustinon én a Sieghardon visszaadnám+10%-ot.
Pl. Gustinon adsz 500k-t én a Sieghardon adok 550k-t.
Vki?

Cromac Mac Art
heh..kicsit zavaros lett a vége..😊
na mégeccer

mellesleg DoO sem tartana ott ahol most tart ha nem alkottak volna meg maguknak egy ilyen szervezeti felépítést (szabályzat, rendfokozatok, központosított irányítás stb) és õk gondolom komolyan veszik a rendfokozatokat is, szal ha valahol akcio van és menni kell, akkor egy szaros kis Defender nem mondhatja pl.egy commandernek, hogy most nincs kedve/nem tud menni mert éppen pénzt farmol új bugyogóra..de ez Fekete biztosan jobban tudja..

Cromac Mac Art
mellesleg DoO sem tartana ott ahol most tart ha nem alkottak volna meg maguknak egy ilyen szervezeti felépítést (szabályzat, rendfokozatok, központosított irányítás stb) és õk gondolom komolyan veszik a rendfokozatokat is, szal ha valahol akcio van és menni kell, akkor egy szaros kis Defender nem mondhatja a van sztem nem mondhatja pl.egy commandernek hogy most nincs kedve/nem tud menni mert éppen pénzt farmol új bugyogóra..de ez Fekete biztosan jobban tudja..

Hány nap van még kb. a kuva c1-ig?
Mert, ha ez tényleg igaz, hogy lentebb mennek az árak meg ilyenek, akkor én meg ráállok a craftra, de nagyon.
Addig lehet én se veszek C-s cumókat.

Cromac Mac Art
Hm...haveri klán...ha többen leszünk elõbb utóbb szükség lesz nálunk is tisztekre...
bár már most is tapasztalható kissebb war-okban a vezetés hiánya..nem véletlenül vertek le minket tegnap is Nethy-nél..(igaz nem gyõzhettünk volna 40+-osok ellen de akkor is szerintem rohadt szervezetlenek voltunk..szal nem volt nehez dolguk..😞
ilyen helyzetekben sztem elengedhetetlen hogy valaki átvegye a party irányítását, pl. kijelöli elsõdleges célpontot,levezényli az akciót, hogy összehangoltan tudjunk tevékenykedni(mert összehangolt tevékenységrõl szó sem volt)..ez persze CSAK is kizárólag úgy lenne megvalósítható, hogyha minden klántag venne egy 500Ft-os mikrofont és feljönne arra a rohadt ventrillo-ra...😞
na errol ennyit...

Cromac Mac Art

tuti hogy C-grade pancélokat+fegyvereket lehet majd venni boltban is (adenáért) C1-ben (nem véletlenül van odaírva az áruk Warcry-on sztem)
viszont ha most megveszed playershopba "kicsit" magasabb áron tudsz csak hozzájutni.
szal ha c1 kijön esni fognak a playershop árak is..

Strahd_
Én is erre számitok már pár hete megirtam hátha esnek az árak mert most eszetlen milyen árak vannak. Bár tegnap láttam a következö álom fegyverem és 4milláért árulta a srác és ilynekor nicns 4 millám és nem vagyok 40 es .)

Nethyrrea
valszeg a c cuccokat majd lehet sima boltban is kapni, nemcsak luxuryban, és ott talán kicsit olcsóbb lesz. meg ugye a játékban is elsokasodnak majda c cuccok, többen is fognak eladni, és a piac törvénye alapján az árak lejjebb mennek. énis ezért a farmolást választottam, ami lassú, de hatásos meló.
türelmem meg van hozzá, ezeket a f@sz kínaiakat leszámítva.

Gugger
valóban, de C1-et érdemes megvárni, mert akkor olcsóbbak lesznek a cuccok, és a zsugori törpicsekek is kénytelenek lesznek olcsóbban adni a cuccokat mert rajtuk marad! Valamint C1 el nem szeretnék úgy járni, hogy mindenki maxos C grad-es cuccban rohangál lvl40 en én meg majd lvl50 re érem el ugyanezt!

Strahd_
Én el akarokm érni a 40 t és anyni pénzt öszeszedni hoyg egy kiskarit nyugodtan el tudjak látni pénzel felszerelésel és még nekem is maxos c cucom van ez az álom .)

Strahd_
Miért? Szerintem ötletes 😊 játékon belüli játék és nem csak agyatlan diablozás 😄

Nálzunk is van "hasonlo" de inkabb csak magunk szorakoztatására Pl én Mint Wizard nekem van 2 hanchmanem 2 Dark Avanger felé képzödö human kari 😄 és hangulatosabbá teszi a játékot ha szavakban megprobálod kijátszani a karaktered kifejezetten szorakoztató egy kis rpg-t belecsempészni a játékba.

Nem kötelezõ 40-en C-grades cumókba járni.

Fejtsd ki bõvebben plíííz!

Gugger
nos, én ezért is nem sietek, lvl40 lenni, nem megyek a crumaba sem, mert nem akarok exp-ezni, inkabb pénzt farmolok, annak nagyobb hasznát veszem majd!

Ha valakinek va fölösleges:

-charcoal
-coal
-animal bone
-thread
-brd hemp
-stem
-silver nugget
-orihalcon ore

privizzen rám piaci középáron átveszem! Köszi!

Uhh...ti ezt ennyire túlbonyolítjátok?
"Defender utan jon a Veteran, a Knight, a Captain majd a Commander" - nincsennek is rangok a játékban, de ti mégis úgy veszitek mintha lenne?
Ez olyan mintha egy autós játékban, amiben tegyük fel nincs kerékcsere, tankolás miegymás, te a verseny közben kiállnál az út szélére mintha tankolnál.
És ezeket be is tartjátok?
Sztem ti ilyen "Középkor Fanok" vagytok, vagy vmi.
Én inkább maradok az ilyen "haveri klánban".

Strahd_
Miért is bukik pár 100k adenát?

Strahd_
nekem Lawfull Evil Elf Mage Druida

Cromac Mac Art
Hmm-hmmm...aki C1 elõtt megveszi C-grades cuccokat (luxuryba vagy playertõl) az számítson rá hogy c1 után bukni fog pár100k adenát..😊

Cromac Mac Art

most nezegetem temple knight skilljeit (valszeg majd az leszek) megneztem Lineagecenter-en meg warcry-on (hátha valamelyiken van bõvebb leírás)és nem egyezik a kettõ

linecenteren egyel több skillje van (Guard Stance)

de akkor most ki írja az igazat?..

Laza
ezert nem kell venni D-s meg C-s cuccokat 20,01 meg 40,01 szinteken... legalabb a 10-20% lepje meg az ember...
es igy mar be is tarthato a dolog...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

minden nap jelentve van a GM-nek. Sõt össze is fogtunk ellenük, de röhögnek rajta. Ha meghal meghal. Nem esik nagy baja. nem tud veszíteni semmit sem.

De a GM nem nagyon foglalkozik vele. Az a válasz minden esetben, hogy dolgoznak rajta...

Lehet, hogy GM-es a PK banda?

Laza
Ezt mar egy honappal ezelott is felvetettem, de volt tomegvonzasa a dolognak.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha visszaesel 1 szintet az még nem számíthatna. De már a 2ik szintvesztést már igencsak megkérdõjelezném!!! Az igenis ne tudja használni azt a magasabb szintre tervezett dolgokat!

Az õrült mágus quest-ben (lvl 19) én csupán 4x haltam meg és le is dobtam a páncélomat. (szerencsére 2en mentünk) De igy sem mentem le 1 szintnél többet... Ha meg az lenne hogy 2 szintet bukhatnék, akkor meg mi a fenének mennék oda még 1x.

Nethyrrea
22-es csapdája ígyis úgyis. mert ha beépítenek ilyesmi penaltykat, akkoris a rendes playerek szívják meg jobban.

a megoldás az lenne ha a GM-eknek lehetne jelenteni a pk-s köcsögöket, és TENNÉNEK is valamit ahelyett hogy a f@szukat verik a gépük mögött és mondják, hogy "mitakarsz? ez pvp játék, ezt szabad..."

vagy ami mégjobb: PK õr klánt csinálni. egy csapat 75-ös szintû karit, aki bármikor bárhova teleportálhatnak, és megfigyelhetnék hogy tényleg az zajlik-e amit jelentettek (a megfigyelés idejéra hasonszintû ratyi cuccban). ha jogosnak bizonyul, akkor helybõl elõvenni a full S grade cuccokat, és leütni az illetõt. esetenként speckó szabályt aggatni rájuk, hogy az általuk levert pk-s illetõ eldobjon MINDENT ami rajta van, õ elkobozza, és a logból tuti hogy vissza tudják követni ki kit ölt le milyen aktivitással (a pk-sok kit vertek le), és eszerint vagy a cuccokat visszaszolgáltatni, vagy a neki megfelelõ bolti árat megadni adenában.

GAthersw
Viszont, ha te léped meg a 40-et vagy a 20-at és ne adj isten van elég lóvéd, hogy az egész szerelésed D-re vagy C-re cseréld és véletlen meghalsz és visszaesel 39-re vagy 19-re akkor aztán beszopnád, mert nem tudnál mit kezdeni. Ezért az expertiseokat semmiképp nem vesztheted el.

01110000 01110010 00110000

Cromac Mac Art
amugymeg Lawful Good Human Ranger Fighter..😄DD

Cromac Mac Art
Hmm.. kicsit pesszimistán látom ezeket a dolgokat..😞
az a gáz, hogy fele annyi idõnk sincs játszani mint az ilyen szemeteknek..és nagyoncsak messze van azaz idõ mikor vissza tudunk majd vágni nekik..

El kellene indítani 1 hadjáratot a büdös köcsög PK-k ellen, akik azzal szórakoznak a Talking Islandon, hogy levereti magát lvl. 4 alá, (hogy ne tudjon eldobni semmit ha netán meghal) és az a legnagyobb örömük, hogy a D-s C-s nyillal leküldenek mindenkit akivel talalkoznak.

780 -as életet 2-3 lövésbõl leszed, mire a jó harcos odaérne már halott. Ha meg le is veri, nem esik ki belõle semmi mert ugye lvl 5 alatt van...

Na szóval a GM-eknek eléggé nyomatékosítani kellene, hogy ha valaki kimegy a C,D grade-s zónábol lefele, akkor NE TUDJA használni. Sõt ha pl 2-3 szintet esett, akkor a skill-t se tudja használni! Ki hallott már olyat, hogy 4 es szinten a 30-40 es cuccokat tudja használni??!!! Nem lehet! Ez a játék nem errõl szól(na)!

És a k. anyjat azoknak a parasztoknak, akik azzal szórakoznak, hogy a rendes játékosokat nyírbálják, és a nagyon nehezen megszerzett no grade-s páncélt, fegyvert elveszik!

Jah! És a parasztok lóvét is kérnek azért, hogy ne öljenek meg!!!!!!!! Ha megtagadod fél percig élsz mert 2-en vannak... De ha netán megölöd, akkor jön vissza mint a gép...

egy sör ridre szivesebben menék mint nurka ridera waral a hátamban 😛

bár ki tudja lehet jön egy agresiv tömeg és a zsaruk megprobálnak bevédeni minket 😛

na szal lassan vége a vizsgákan és jo lenne megejtenii egy öszejövetelt mert sok mindent megbeszélhetnénk és még több dolgot megihatnánk!

gondulnunk kell a fiatalságra és el kell inni elölük minden káros italt! 😊