Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
Még 1 kérdés: be e lehet jönni a gameba két géppel de
1 elõfizuval.vagyis gondolom kapok majd 1 jelszót amivel beléphetek,de u.a. a jelszóval be-e jöhetek megint?

thx

Akkor nem is volt ertelme a stunnak. Max annyi mint sleepnek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
igy fair 😊 (SB-ben mindig megszakitotta a stun-t egy talalat.)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Szal igy mar ertem h koreai pvp videokba mirt volt neha 1, neha 8mp-s a stun😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Errol csak most olvastam:
3. Stun-related
The effect of stun has been lengthened from 5 seconds to 8 seconds. To compensate, when stunned, if you are hit by attacks, there is a probability the stun effect will disappear.

Milyen formaban is van itt? 50-es karival indulsz? vagy hogy is van?

Ja hulye vagyok, ez csak a kliens helye.
Gondolom a test server west coaston lesz😞( Bar jo lenne easten is lenne 1.

BlackArt
raadasul ez ilyen formaban kutyafasza: barmikor torolhetik a karid. SB-ben a teszt szerver tenyleg teszt szerver volt: 10x exp meg penz, joforman 1 nap alatt maxolhattal egy karit hogy teszteld a skilleket. Na de ott voltak is skillek nem ugy mint L2-ben 😞

Na, gondolom East Coast-os C1 test server klienst fog mindenki letolteni. Ugyse a sajat karit kell majd hasznalni ha jol tudom.

BlackArt
Itt meg C1 infok...

Ja es orphuson 10% tax van, nem 0😊

Biztos vagyok benne hogy nem lehet majd ezeket c1-ben venni, mint ahogy materialokat sem.
Arra latok 1 nagyon picit eselyt hogy mondjuk vmi C1-es varosba lehet majd venni weapshopba c-s itemet, de erre sztem tenyleg nagyon kicsi az esely.

BlackArt
TEST SERVER KLIENS letoltheto (scrollozni kicsit lefele)

Ezt a banolos dolgot komolyan irtad?😊)))) Nagyon aranyos:FF Azer mindenert nem jar ban meg l2be sem😛
Sleepet(meg potionoket) csak pvp area-s pvp-ben nem etikus hasznalni, ha vki mondjuk betamad mobolas kozbe, annal inkabb kell a sleep😊

Nethyrrea
az wizzy volt, nem healer...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
ja voltunk páran...de effektíve csak mi magyarok (Hunnia, Zonca,Nethy,+jómagam)harcoltunk..akik odajöttek "segíteni" nekunk azok inkabb csak nézelõdtek (najó a healer ha nem is gyógyított delegalább feltámasztott minket..😊

Nethyrrea
fõleg ha triple az a mortal blow...csak lestem amikor 3x gyors egymásután belémtolta a bicskáját....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
ott én is feküdtem 1x..😊
jajjj de kegyetlen aza mortal blow..

Nethyrrea
cromac, zonca is ottvolt, talán még gugger is, kog meg má késõn ért oda, de szétszedtek 6-unkat 3-an (40+-os DE tõrösök voltak)

HUNrricane
Sajnos akkor nem voltam bent. Ez a hét, nekem elég gáz.

De felkerültek a halálistámra . Ha bent leszek és látod öket akkor, szolj és lealázzuk öket.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
akkor mondom a neveket 😊

flysky00, jacky5200, jacky5210 bántottak engem.....meg is öltek 2x (wasteland, ants nest bejáratához közel)

HUNrricane
Csak arra gondolj mindig, hogy egy klán áll mögötted. Ha tekapod az elsõ ütést, a klán üti a másodikat.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
nayo de én pl elsírom magam, ha pvp-re kerül a sor, mrt hiába a halfplate/brig armor, meg a buffjaim, meg a dual elven/bastard kardom, egy hasonszintû akárki szénné aláz....

Nethyrrea
émmár melózom....szóval nyár ide-nyár oda, megkéne fáznom jó alaposan, hogy otthon tudjak maradni jáccani...de ez az elsõ 2-3 hónapban nemadná ki jól magát 😄

HUNrricane
Én azért nem dicsekednék a monticore szetemmel meg a gast bowommal..Ezek már rég kimentek a divatbol..
De hiába csoró silver ranger vagyok... De amilyen szegény vagyok kivülrölm, annál gazdagabb vagyok bellüröl (nem az aranyfogaimra gondoltam )

Majd felébredsz!

Nethyrrea
fûzzük hozzá a felszerelés-központú játékot. annak jobb akinek jó cucca van. EMELLETT aki jó skilleket kap (lásd ric), és ki tudja használni

HUNrricane
Itt lesz a nyár, sok szabadidõ.. nyári munka .

Majd felébredsz!

grebber
Eh remélem lemegy majd az ára mert magamfajta csóró gyereknek nincs mibõl megvennem 😞

Next PC upgrade: 2022

HUNrricane
MMORPG-k közül ennek van talán a legszebb grafikája. Sok küldi van bent, de a játék inkább a klán alapu csatákra, vár foglalásra van kiélezve (de elösször szimpla karakterfejlesztére, tápolásra). Lag meg relatív.

Majd felébredsz!

grebber
És szép a graf?Nem szokot lagolni?Vannak valamilyen küldetések benne?

HUNrricane
Nem nagy csoda, megvettük a játékot 50$ -ért .
Most amcsi szervereken játszink kinaiakkal .

Majd felébredsz!

grebber
És akkor ti hol játszotok?

HUNrricane
Még nem hallotam róla, hogy létezne tört szerver. Biztos hogy nincs is.

Majd felébredsz!

grebber
És ezeknál nincs tört szerver?

Nethyrrea
mi is üdvözlünk téged....

HUNrricane
letudod tölteni, de csak akkor tudsz vele játszani ha veszel hozza accountot ami 50$.

Majd felébredsz!

grebber
Le lehet valahonnan szedni a gamet???

Jockey
pvp-be kötelezõ az assasin fajtáknak a light armour ha jól tudom, mert pvp-be nincs bünti mint mobokon

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

HUNrricane
Enemy tank:
Ha tankot támadok es rohamoz felem akkor 1. Stun hátra futok es utánna DS es PS akkor már odaér hozzam ha le stunnoltam akkor is utanna meg a magyar taktika (hatulrol SS- nyilazok, es idonkent Stunnozok es DS-ezek ha kellõen sok a manam.

Enemy Törös:
Elösször DS es PS ekkor oda ér hozzám es nyomja a Spec támadásait amit ha elõröl kapok sokkal kisebb esellyel jonnek be. Es legvégul Stun, utanná hátra futok (bár a törösnél se mindig jön be Stun) es SS-el nyilazom.
A törösnél csak arra kell figyelni hogy elõröl kapd a Spec attakljait igy nagyobb esellyel nem jönnek be rajtad. ( Ha hátat fordítasz akkor tuti hogy sikeresen beled nyomja a spec tamadasat.) Ha toronek nem jonnek be a Spec támadásai elösször akkor már nincs esélye.

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
hasznos tanácsok elven knight-hoz:
-villámgyorsan kasztolj egy sprint-et aztán menekülj..😄DD

Nethyrrea
"én agressiont/confusiont nemhasználok, bár elõbbi jó lenne..." a confusion lenne jó, de gondolom ez lejött abból amit írtam, namindegy 😊

Nethyrrea
wow 😊

akkor 1-2 palus taktika is hamár itt tartunk 😊

én agressiont/confusiont nemhasználok, bár elõbbi jó lenne, de egyelõre az aggro-hoz gyengének érzem magam, meg sok skillpötty is.

ha aggrot támadok, mint most is wastelanden, érdemes a következõt taktikáznom:
-ha több aggro van egymás mellett, akkor érdemes poisonnal elhúzni onnan a kiszemeltet, mivel posiont elég messzirõl el tudod kasztolni, az aggresszív távon jóval kívülrõl. ha meg már rádstartolt, akkor míg odaér hozzád, el tudsz engedni egy life draint is, ami jól leveszi a hp-ját. sajna a sting és a power strike nemmegy dual kardokkal, ezért amióta megvannak, ezeket nemis fejlesztettem.

HUNrricane
Enemy healer:
Ha viszont healert támadunk akkor 1. Stun 2. DS 3.PS ezt azert, kell mert ha altatni akkar akkor meg azt a Spec lovest meg megkapja amit elnyomunk (a kulonleges tamadasaink a varazslasat is megszakítja). Meg elfutni se tud. +Ha a Stun is bejon akkor elytelen.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Enemy Íjász:
Íjászoknál jön be legkevésbé a stun (gondolom a magas evasion miatt). Azért érdemes egyfolytában SS-el löni. Nincs értelme Du Shottal se löni mert egy 1,5; 2 SS lövest tudsz leadni mire kasztol a D S. Ami nagy eselybe Criti es igy sokkal nagyobb sebzét érünk el.

Enemy Varázsló:
Varázslónál érdemes DS-t használni mert keves az élete és páncélzata(+ha éppen akkor varázsol akkor megszakítjuk a varazslatat) Uténna nincs értelme PS-el löni mert nem érünk el akkora sebzést, ezért utánna érdemes SS-el löni.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
ezeket monnyuk magyarázd meg lécc, mert nemértem pl másik íjászt miértnem stunolsz, varázslónál miért nem ss az elsõ lövésed...legalábbis én ezekrõl vajmi keveset tudok

Nethyrrea
újabb ötlet klán oldalra... 😊

"hasznos tanácsok pvp-hez"

HUNrricane
Nem hiszem hogy mind alacsonyabb volt nalam. akinek 6milkas fegyvere meg 2.1milkas pancelja van az vagy penzt vett, vagy 45+-os.

Íjász csak akkor verhetetlen ha kiismered a karaktert es tulajdonságait. ( pl -- egy rohamozo lovagot nem fogok ss-el loni, --egy velem egyenlo vagy nagyobb elf ijjaszt nem fogok stunnal loni,-- varazslonal se fogok ss-el nyitani csak a masodik lovesem lesz ss ,-- egy torosnek nem fogok hatat forditani amikor tamad, csak ha elnyomta a s att-jait addig en is elnyomom a spec att-jaimat stb..)

Majd felébredsz!

Nethyrrea
bár gondolom hasonlóan mûködik ez is mint a power strike. ha jóltudom az is mindig sikerül.

Nethyrrea
eztet nemtudom, nemláttam idevonatkozó leírást, pajzsot pedig nemhasználok.

Cromac Mac Art
Hm..hmm
és a mortal blow-t nem blokkolhatja a pajzs sem igaz Nethy?