Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
mi ez a death bug?

Nethyrrea
TEHÁT

(képek méretéért szori, de még otthon konvertáltam be, és nemnéztem hogy a resize-t bekapcsolva hagytam, most melóhylerõl írom 😊)) )

jöjjön hát akkor a tegnapi hepaj beszámolója 😊

kezdõdött az egész azzal, hogy amikor beléptem a helyemre ahol már lassan több mint egy hete farmolok, újra ottvolt a flysky00 nevû koreai ketseg egyed, aki a hét folyamán egyszer már alaposan elkaszált engem és akkori segítõimet, mondván, hogy az az õ helye, és ugyammár tûnjek onnan. ezt tegnap megelégeltem (folyamatosan jött és stingelt hátba, hogy alacsonyan legyen a hpm -> ne tudjak gyakni, pihennem kelljen), és hívtam az INKVIZÍTOROKAT segítségül, plusz minden magyart és külföldit aki a környéken volt és úgyérezte utálja õket és kedve lenne megbosszulni.

jöttünk is szépszámmal, ahogy az majd a képeken is látszódni fog, mivel számítottam rá, hogy a két jack is jönni fog akik múltkor is, meg flysky is hevesen írogatta hogy "wait", tehát hívott õ is még sárga szemetet. a végeredmény a legnagyobb létszám idején olyan "jófejek:15" "seggfejek:6-7" körül volt. kezdõdött a móka. elõször még óvatosan bár, de a tömeg közepén betámadtak minket, nem kis örömünkre és az õ nagy vesztükre, mivel seperc alatt szénné aprítottuk õket. aztán idõvel kitapasztalták kik az erõsebbek/healerek, és õket kezdték el fenyegetni, csalogatni. Ám hála a ventrilón keresztüli kommunikációnak, és a jól összeszokott klán csapatnak, hihetetlenül szervezett módon és hatékonyan bántunk el velük. mondhatni "flawless victory" közülünk senki nem halt meg, õk meg legalább tucatszor (flysky kb 10-szer ha meghalt. bár ez csak a delvl-ezésének használt... 😞 de semmit nem dropoltak eccerse).

párszor elhajolt mind flysky, mind a 2 jack haverja, ahogy emlékszem a többi kínai csak ott lófrált, nemigazán avatkoztak be, ha igen, meghaltak.

késõbb már elkezdtek csalogatósat jáccani (egyik üt EGYET, aztán elkezd piszkosul futni. mire beérjük és elkezdjük ütni, visszafehéredik, ezzel akarták kiprovokálni hogy pirosak legyünk). egyszer majdnem sikerült is bepirítaniuk hunniát, de aztán mégse (gyanítom miért, késõbbiekben leírom). és a csalogatós taktika se igazán jött be, nemszámoltak a windwalk/stun/root skillekkel 😄 párszor ismét meghaltak.

akkor már néhány lincan is a közelben ólálkodott, bekapcsolódtak a mókába, de hamar megunták.

úgy gondoljuk, a fõnökük is megjelent a helyszínen megnézni az akciónkat, 2 karakter (magasabb szintûek) rövid idõre feltûntek, majd el. szintén kínaiak, innen a gondolat, meg diandria is ezt mondta.

végül a csapat feloszlott, aminek az eredménye az maradt, hogy FLYSKY00 ugyanúgy maradt ott ahol én, és onnantól fogva BÁRKIT megcsapott, aki akár csak egy mobot is megütött azon a területen (akár áthaladás közben is...). így az aznap esti játékom meghiúsult, mivel többet kellett ülnöm pihenni a folyamatos stingelései miatt, mint játszani tudtam volna.

petíciót írtam a GM-eknek a trióról, mivel a csata során vagy egy tucatszor exploitolták a death bugot (meg akkormár írtam azt is hogy folyamatosan hátbastingel, ks-el, meg egyebek: többek között akkoris folyamatosan adta az arcomba a freezing strike-ot amikor a gm-mel beszéltem, eztis megírtam). mondtam is gm-nek, hogy nézze csak meg a locationomet és láthatja õ hol van. erre azt válaszolta hogy folyamatosan látja hogy hol tartózkodik az említett trió, hogyan mozognak (elõzõleg bediktáltam jó hamar a neveket biztos ami ziher mégha a kisujját se mozdítja). eredményül a petíciómat felterjesztette a fõ gm-hez, és innentõl fogva a 3 említett kínai csóka, nevezetesen FLYSKY00, JACK5200, JACK5210 folyamatos monitorozás alatt áll......remélem nemsoká banolják õket. ezeccer korrekt lépést kaptam a GM-ektõl (GMMartin volt akivel beszéltem, riszpekt).

és a képek:

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
Cuki ha megléped lvl 40-et és eladó lesz a square shield-ed akkor beszélgethetnénk az áráról.😊

Nethyrrea
már megfogalmaztam a sztorit elég bõven, minnyárt kopizom be képekkel 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Vki játszik most? Engem Nem akar beengedni, még loginolni se tudok!

Strahd_
nem tudja valajki a Summon Silhouette 2 megéri? látot már valaki actionben egyett?

Cromac Mac Art
na mi van a tegnapi KSkill képekkel? 😉

Nethyrrea
darkelfnél az ult def lvl1-en valami 30 másodpercig tart

Cromac Mac Art
ammá nem gyenge..😄

Strahd_
mattka eliekben 40+ tol 300 lesz ha meglesz az uj fegyo .) még mondjuk acro buffol 400+ mattack

Strahd_
jobba pedfem mint az mdefem alap non kicsi ekszereim vanank .) 170 körül.

Cromac Mac Art
lenne egy csomó dolog amit elõbb ki kellene majd próbálni egymáson aztan összegezni a tapasztalatokat valahol(mondjuk Nethy site-ján..😄)...mert így könnyebben megtalalhatnánk a megfelelõ stratégiát a többi kaszt ellen..😊

Cromac Mac Art
ja srry mdef-et akartam írni.😊

Cromac Mac Art
szivesen..😊
na jó de Acro magasabb szintû is..
mennyi a pdef-ed különben?

Strahd_
nem tudom acro siman rootolt engem .)

akor lovag és bármi ellen sleep silence comboval kel nyitni köszi .)

Cromac Mac Art
ezek közül csata közben csak az entage-et (lassítást) meg esetleg elemental healt kell kasztolnom..a tobbi passzív skill vagy hosszan tartó aurák mint pl. a Def vagy az Attack aura..

Cromac Mac Art
tenyleg nem tudok mozogni..lvl1-en asszem 8-10 másodpercig tart...(ennyi idõ alatt meg is van az elemental heal)
de ultimate def-et is lvl2-re tudom majd fejleszetni..😊
az mdef értéke befolyásolja hogy bejön-e a root meg az altatás? vagy inkább csak a szintkülönbség számít?

Strahd_
jah es nem kasztolsz elviekben .) remélem ezek a skillek is kasztolásnak számitanak amiket felsoroltál.

Strahd_
Én nem menekülök .) nicns értelme 😄 te aludjál szépen ha bejön jó ha nem nem 😄 utimate defben nem tudsz mozogni nem? .) ez mennyni ideig tart??

Cromac Mac Art
warrior ellen igen, de késõbb az elf templomos lovag nagyon powa lesz a wizardok ellen, fõleg ha fullos ékszerei vannak...mert ugye 39-et nyomhat Magic Res skill-jére + kap még spirit barier aurát is (amit lvl3-ig fejleszthet, de már lvl 1-en is 40-el növeli az mdef-et😊
+ kapja õ is a sprintet amit szintén lvl2 -re lehet nyomni ami = ww2-vel, mellesleg megkapja az entage-et (lvl2) amivel lassítja az ellen mozgását..szal hiába menekülsz..
s ha mégis nagyon lesebezne egy wizard akkor nyomok egy ultimate Defet, ami ugye +1800 pdef-et és mdef-et ad, és közben magamra kasztolok 2 elemental heal-t.😊
persze csak akkor ha nem sikerül megszakítani a kasztolást..😛

Strahd_
Elviekben harcos(lovag) stb ellen sokkaltöbb esélye van.

Strahd_
Tegnap 2 spellt teszteltem egy ijaszon.
Power 44: -> 256 korul sebzett
Power 36: -> 210 korul

kicsit fura 😊 ha lesz sleep és ha bejön akko van csak esély ijasz ellen. 😊 amugy wizard esélytelen sajna .)

Cromac Mac Art
nyah...mi voltunk reggel hatkor PvP-zni nurkanal megint😊
melo elõtt mindig bemelegítek.
nem voltak tul sokan de ott voltak a WaR-bol is 3-4 en(na azok utottek mindent a mozgott...😊
csináltunk egy 3 vs 3 -as csatát (nem...nem a WaR-t hívtuk ki...😄)
az a baj hogy lvl 40 alatt nemigen jár senki nurkához szal nemigazán találtunk nekünk való ellent..
kihívtunk egy csoportot
2 tõrõst(a kedvenc ellenfeleim😛)+ 1 íjjászt egyik tõrös lvl 40 körül volt másik 45+ os az íjjász meg 50+ -os simán..😊
a mi csapatunk Ric-bõl(lvl42)Zoncá-ból(lvl39) és a környék legnagyobb hentesébõl vagyis belõlem (lvl 34) állt..😛
3x is megütköztünk velük de abból kettõ nem volt etikus..😊 1x healel-te õket valami haverjuk, 2x meg hátbatámadta Ric-et valami vaddisznó íjjász..😊
na harmadszorra sikerult 3 vs 3-at nyomni végre..a gyengébbik tõröst villámgyorsan lenyomtuk, támadunk íjjászra sikerült is belevernem az arcába 5 missed-et..😛
szal az erõsebb tõrõs meg az íjjász pillanatok alatt lesöpörtek mindhármunkat a pályáról...
viszont taktikailag fejlödunk de nagyon..
mindenki ventrin szal semmi írogatás, mindenki tudja dolgát szal senki nem balfaszkodik igy király game-elni.😊
szal mindenki vetrire fel..

Üdv mindenki

Beleolvastam ebbe aC1 változásokba de eddig sehol nem láttmam íjász nerfelést. Remélem nem hagyják ki (bocs íjászok)

Nethyrrea
nah, beérek melóhelyre, összeválogatom a megfelelõ képeket, aztán elkezdem a tegnapi nap nagy KS-er raidjának történetét 😊

hpzolee
Nah ezt faszául összeraktam 😊 nem vagyok fáradt végülis..

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Persze az ilyet boltba érdemes venni(föleg ha jársz pvp-z Nurkához, olyan kor ugy 3-4k elmegy felesbe de ezt még a nagy bme-s se tudja! 😊 ugyhogy pszzt), ha igen hacsak nem fogsz ki olyat mint én 😊 potion of alacrityt árült az ürge 150a ért 😊 1nullával elírta megisvettem mindet(igaz cask 4 volt nála de jo az).

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nekunk van 2 olyan. Meg boltba vettem, es elet-halal pvp-re van tartogatva😊
Playernel meg nem nagyon lattam ilyet(max dragabban mint a bolt😄) szal boltba vedd meg sztem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hali látom vannak potionjaid!
emberek plz a zold potion nagyon kene nekem valami alc al kezdodik ha valakinek van sok szolljon ne adja boltnak vagy rossz kezekbe 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hm, arra nem is gondoltam h ez mobokra is ervenyes😊 De gondolom gladiator leszel, akkor meg oly mind1.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
hjaj... maradj mar 😊)))
figyeld meg, holnaptol senkisem fog L2-zni 😄

egyebkent a FungWan tenyleg kirr game volt... egy darabig 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
bamme, de farmolasnal eddig megvolt a fix 5mp... most lehet, hogy minden stunnolasom 2-3mpnel megszakad, stb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Amugymeg a negativ reklam is reklam. Szal mindennemu mas jatekrol szolo off-topicot hanyagolni kene, igyis kicsi a magyar l2os scene😞

Pedig a funvan az nagy jatek volt😊)

Kocsogseg?? Sztem igy korrektebb. Legalabb randomabb lesz a pvp kimenetele. Lehet hogy 1. utesnel visszastunolodsz, de lehet hogy 8mpig kabult maradsz. Ez korrekt sztem.

Laza
jah, animaciok egyszeruen borzalmasak.. 😊

Laza
beneztem SWG-be a 14-napos klienssel... nekem olyannak tunt az egesz, mintha meg nem fejeztek volna be...
meg a FungWannal is borzalmasabb a terep-karakter kapcsolat 😊))

Laza
ez kva nagy kocsogseg

Laza
ez ok, de o 1 userrel akart 2 gepen nyomulni egyszerre 😊

BlackArt
SB-t jatszottuk ugy, hogy egy gepen futott ket peldany (persze ket kulon account), es igy lehetett huzni egymas karijat mig az tavol volt. Nemtom ketto L2-t elbirna-e egy gep a paksi eromu nelkul.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Oki megtaláltam!
Ezt figyuzzátok!

Hát nem ééédi?!

Jaaaj!
Újra lett telepítve a windowz és nincs meg a képtár címe!
Plz vki help!
Meg akarom nektek mutatni Cukit Robe of Sealben!
Nagyon ari!

Tom, ezert copiztam be😊

Lynx_TWL
Jó, hogy 8mpig tart, de írja tovább is: kárpótlásul esély van arra, hogy egy ütés megszakítsa a stunt

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Kurvajó volt ez a KSer hunt😊

๏̯͡๏﴿

Megneztem, igazad van😊

Az Orphuson az árakhoz nincs hozzáadva az ÁFA! Szóval 0%

B@lu
hehe nekem kell😊Ö

Cromac Mac Art
kiraly 1250MB...

Laza
ha vki be van lepve egy userrel, azzal nem tudsz ugyanakkor masik geprol is belepni...
azert mar 2004-et irunk, ez alap barminel 😊