Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(képek méretéért szori, de még otthon konvertáltam be, és nemnéztem hogy a resize-t bekapcsolva hagytam, most melóhylerõl írom 😊)) )
jöjjön hát akkor a tegnapi hepaj beszámolója 😊
kezdõdött az egész azzal, hogy amikor beléptem a helyemre ahol már lassan több mint egy hete farmolok, újra ottvolt a flysky00 nevû koreai ketseg egyed, aki a hét folyamán egyszer már alaposan elkaszált engem és akkori segítõimet, mondván, hogy az az õ helye, és ugyammár tûnjek onnan. ezt tegnap megelégeltem (folyamatosan jött és stingelt hátba, hogy alacsonyan legyen a hpm -> ne tudjak gyakni, pihennem kelljen), és hívtam az INKVIZÍTOROKAT segítségül, plusz minden magyart és külföldit aki a környéken volt és úgyérezte utálja õket és kedve lenne megbosszulni.
jöttünk is szépszámmal, ahogy az majd a képeken is látszódni fog, mivel számítottam rá, hogy a két jack is jönni fog akik múltkor is, meg flysky is hevesen írogatta hogy "wait", tehát hívott õ is még sárga szemetet. a végeredmény a legnagyobb létszám idején olyan "jófejek:15" "seggfejek:6-7" körül volt. kezdõdött a móka. elõször még óvatosan bár, de a tömeg közepén betámadtak minket, nem kis örömünkre és az õ nagy vesztükre, mivel seperc alatt szénné aprítottuk õket. aztán idõvel kitapasztalták kik az erõsebbek/healerek, és õket kezdték el fenyegetni, csalogatni. Ám hála a ventrilón keresztüli kommunikációnak, és a jól összeszokott klán csapatnak, hihetetlenül szervezett módon és hatékonyan bántunk el velük. mondhatni "flawless victory" közülünk senki nem halt meg, õk meg legalább tucatszor (flysky kb 10-szer ha meghalt. bár ez csak a delvl-ezésének használt... 😞 de semmit nem dropoltak eccerse).
párszor elhajolt mind flysky, mind a 2 jack haverja, ahogy emlékszem a többi kínai csak ott lófrált, nemigazán avatkoztak be, ha igen, meghaltak.
késõbb már elkezdtek csalogatósat jáccani (egyik üt EGYET, aztán elkezd piszkosul futni. mire beérjük és elkezdjük ütni, visszafehéredik, ezzel akarták kiprovokálni hogy pirosak legyünk). egyszer majdnem sikerült is bepirítaniuk hunniát, de aztán mégse (gyanítom miért, késõbbiekben leírom). és a csalogatós taktika se igazán jött be, nemszámoltak a windwalk/stun/root skillekkel 😄 párszor ismét meghaltak.
akkor már néhány lincan is a közelben ólálkodott, bekapcsolódtak a mókába, de hamar megunták.
úgy gondoljuk, a fõnökük is megjelent a helyszínen megnézni az akciónkat, 2 karakter (magasabb szintûek) rövid idõre feltûntek, majd el. szintén kínaiak, innen a gondolat, meg diandria is ezt mondta.
végül a csapat feloszlott, aminek az eredménye az maradt, hogy FLYSKY00 ugyanúgy maradt ott ahol én, és onnantól fogva BÁRKIT megcsapott, aki akár csak egy mobot is megütött azon a területen (akár áthaladás közben is...). így az aznap esti játékom meghiúsult, mivel többet kellett ülnöm pihenni a folyamatos stingelései miatt, mint játszani tudtam volna.
petíciót írtam a GM-eknek a trióról, mivel a csata során vagy egy tucatszor exploitolták a death bugot (meg akkormár írtam azt is hogy folyamatosan hátbastingel, ks-el, meg egyebek: többek között akkoris folyamatosan adta az arcomba a freezing strike-ot amikor a gm-mel beszéltem, eztis megírtam). mondtam is gm-nek, hogy nézze csak meg a locationomet és láthatja õ hol van. erre azt válaszolta hogy folyamatosan látja hogy hol tartózkodik az említett trió, hogyan mozognak (elõzõleg bediktáltam jó hamar a neveket biztos ami ziher mégha a kisujját se mozdítja). eredményül a petíciómat felterjesztette a fõ gm-hez, és innentõl fogva a 3 említett kínai csóka, nevezetesen FLYSKY00, JACK5200, JACK5210 folyamatos monitorozás alatt áll......remélem nemsoká banolják õket. ezeccer korrekt lépést kaptam a GM-ektõl (GMMartin volt akivel beszéltem, riszpekt).
és a képek:
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

akor lovag és bármi ellen sleep silence comboval kel nyitni köszi .)
de ultimate def-et is lvl2-re tudom majd fejleszetni..😊
az mdef értéke befolyásolja hogy bejön-e a root meg az altatás? vagy inkább csak a szintkülönbség számít?
+ kapja õ is a sprintet amit szintén lvl2 -re lehet nyomni ami = ww2-vel, mellesleg megkapja az entage-et (lvl2) amivel lassítja az ellen mozgását..szal hiába menekülsz..
s ha mégis nagyon lesebezne egy wizard akkor nyomok egy ultimate Defet, ami ugye +1800 pdef-et és mdef-et ad, és közben magamra kasztolok 2 elemental heal-t.😊
persze csak akkor ha nem sikerül megszakítani a kasztolást..😛
Power 44: -> 256 korul sebzett
Power 36: -> 210 korul
kicsit fura 😊 ha lesz sleep és ha bejön akko van csak esély ijasz ellen. 😊 amugy wizard esélytelen sajna .)
melo elõtt mindig bemelegítek.
nem voltak tul sokan de ott voltak a WaR-bol is 3-4 en(na azok utottek mindent a mozgott...😊
csináltunk egy 3 vs 3 -as csatát (nem...nem a WaR-t hívtuk ki...😄)
az a baj hogy lvl 40 alatt nemigen jár senki nurkához szal nemigazán találtunk nekünk való ellent..
kihívtunk egy csoportot
2 tõrõst(a kedvenc ellenfeleim😛)+ 1 íjjászt egyik tõrös lvl 40 körül volt másik 45+ os az íjjász meg 50+ -os simán..😊
a mi csapatunk Ric-bõl(lvl42)Zoncá-ból(lvl39) és a környék legnagyobb hentesébõl vagyis belõlem (lvl 34) állt..😛
3x is megütköztünk velük de abból kettõ nem volt etikus..😊 1x healel-te õket valami haverjuk, 2x meg hátbatámadta Ric-et valami vaddisznó íjjász..😊
na harmadszorra sikerult 3 vs 3-at nyomni végre..a gyengébbik tõröst villámgyorsan lenyomtuk, támadunk íjjászra sikerült is belevernem az arcába 5 missed-et..😛
szal az erõsebb tõrõs meg az íjjász pillanatok alatt lesöpörtek mindhármunkat a pályáról...
viszont taktikailag fejlödunk de nagyon..
mindenki ventrin szal semmi írogatás, mindenki tudja dolgát szal senki nem balfaszkodik igy király game-elni.😊
szal mindenki vetrire fel..
Beleolvastam ebbe aC1 változásokba de eddig sehol nem láttmam íjász nerfelést. Remélem nem hagyják ki (bocs íjászok)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Playernel meg nem nagyon lattam ilyet(max dragabban mint a bolt😄) szal boltba vedd meg sztem.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
emberek plz a zold potion nagyon kene nekem valami alc al kezdodik ha valakinek van sok szolljon ne adja boltnak vagy rossz kezekbe 😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
figyeld meg, holnaptol senkisem fog L2-zni 😄
egyebkent a FungWan tenyleg kirr game volt... egy darabig 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
meg a FungWannal is borzalmasabb a terep-karakter kapcsolat 😊))

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Ezt figyuzzátok!
Hát nem ééédi?!

Újra lett telepítve a windowz és nincs meg a képtár címe!
Plz vki help!
Meg akarom nektek mutatni Cukit Robe of Sealben!
Nagyon ari!

๏̯͡๏﴿