Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
ott van az egyik delikvens tõled balra....jack 5210......

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
war-ook felszerelésén már meg se lepõdök... maholnap mindgyik eminence bowval meg samurai longswordokkal fog császkálni.

idejekorán összescammelték/exploitoltáka klánvagyont, és mostmár nem azzal kell törõdniük ha leülnek jáccani hogy mennyi pénz kell még egy normális szerkóra, mert vannak vagy 100-an, és gonolom mindenki mindennap letejeli a fejadagját, vagy akármi, és azt vesz amit csak akar, vagy craftoltat palominóval.

ezzel szemben én amikor hazaesek melóból hétköznapokon és egy órára le tudok ülni játszani akkor azon filózok hogy vajon sikerül-e aznap 10k-t összeszedni, hogy 2-3 hét múlva jóesetben a FELE meglegyen a kívánt cuccnak....

ezt hívják köcsögségnek.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

semo1
Nagyobb a fegyvered mint te

Hat ha a kepbol eddig nem tunt volna ki, most nem a fej a lenyeg😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Miért van neked ilyen bamba fejed???

Hat beloled sem lesz erotikus fenykepesz😊
Ime 1 kep amin, latszik is a lenyeg😊 Egy 25 eves anya, az 5 eves kislanya szerkojaban😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

És íme itt van Zonca az én szerkómban 😊
Sztem nagyon brutál ahogy kinéz!

És íme itt vagyok ééén a saját szerkómban! 😊
Szintén brutkó!

Na itt is egy!
Nem is akár milyen kép!
Homocidal megmutatta milye is van! Háááát....nem semmi a srác!
+3-as Samurai Long Sword, Akat Long Bow, Full-Plate Shield, Meg még volt vmilyen tõre is, de azt nem mutatta.
Íme....

Brutál!

Mindjárt felteszek pár képet mert nagy a csönd! 😊

hogy hivjanak fel minnél elöbb mer qrvara fontos nekik!!!
rossz szamot irtam fel szal hivjanak fel !!! MOST!
msg ben ment a számom

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Laza
nekem full Fung Wan erzesem van, mikor azzal jatszok...
pl ahogy latom a korcsojazo karaktereket 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
jah, nem az animaciokra gondoltam, hanem hogy hogyan viselkedik a karakter talajjal.. 😊 csak felreertelmeztem..

'fizikailag' eleg suta a game... de eddig nem rossz, csak kvara nem ertek semmitsem a fejlodesi rendszerbol...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

B@lu
mit mondjak nekik?

irj nekik beneznek

ironsidert vagy hessenit imseri valaki ?
nagyon fontos lenne hogy szoljon nekik valaki hogy keressenek meg nagyon fontos , sürgös!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ferro_TwL
Neked is bejott az SWG, baszki sajnalom, hogy nem jatszok veletek, de nekem nagyon nem tetszik😞

Egyebkent az NCSoft nem tudom mit csinal. City Of Heroes-ban mar ket hete meg kellett volna jelennie az elso update-nek (kb mint L2-ben a C1), de ott meg egy fikarcnyi infot se irtak miert kesik, mikor jon.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Eg biztos: a cég hozzáállása nagyon "érdekes", igaz nem tudom más fizetõs játékonál hogy van, de hogy a C1 2 hónapot csúszott gyakorlatilag a bétáért fizet az ember, ráadásul szerverleálások vannak plusz most 1 teljesn napig nem fognak menni, gondolom a teljes havidíjat elkérik ennek ellenére is . . . szvsz nem teljesen profi hozzáállás . . .

Mielott vki meg venne itt C-s ekszereket szoljon mar mert van sok elado

Lol, ezt nem mondod komolyan, ugye? 😊
Igaz kicsit off leszek részben, de idetartozik hogy kipróbáltam az SWG Trialt,tetszik és elõfizetek rá.
Szóval az biztos hogy egy jó ideig nem fogok LN2re elõfizetni. Talán ha már lesz chron 2 vagy 3, megnézem milyen lett. A cuccaim sorsáról majd Jockeynak irok.
További jó Lineage 2 kalandokat kívánok 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Nethyrrea
hail to the chronicle....

ki kéne írni ezeket az installokat valahova mert ha vinyó formatom lesz megõszülök mire leszedem ismét....

Acro
Na Kog segitett hogy belinkeljem az ant raidet
TEGNAPI ANT RAID 19 mega

http://www.explus.hu/~kog/ln2/Antraid1.rar

Khold- 52 SR

Acro
We at NCsoft have finalized plans for the North American release of the Chronicle I expansion. Chronicle I will officially launch on Monday, June 28. In order to migrate to the new service, a 24-hour downtime will begin on Sunday, June 27. After the downtime, you will be able to download the Chronicle I expansion by connecting to the update server. The total download size will be around 250 MB.

The launch comes approximately two weeks later than expected, due to additional security measures implemented, such as a permanent fix for the duplication exploit. Many new additions and enhancements are also coming to the game in the near future – so until then, happy gaming!

Khold- 52 SR

LeonSilver
Küdtem privit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Acro
Ja bocsi..fogalmam sincs hogy kell letöltendo anyagot belinkelni..majd ha kitalaltam felrakom😊

Khold- 52 SR

Acro
Na kedveseim..megprobaltuk az ant raidet..
Voltunk is elegen hozza..Voltunk magas szintuek is..
DE hát a fejetlenseg nagy úr..szóval a gyõzelmi tórt még picit csúzstatjuk..És lám:

http://web.tvnetwork.hu/bondici/antraid1.rar

Khold- 52 SR

PhantomW
valaki aki a Gustinon játszik tud kezdõ karimnak 20k hosszú távú kölcsönt adni?

The World is Yours

Laza
ha letoltod, online lehet venni serialt hozza (mintha megvenned a gamet boltban)... 50$... + havonta 14-15$...

Hali.
Honnan lehet beszerezni ezt a gamet? Én most nézem a Lineage2 honlapot (eredetit) és ott van ilyen letöltési lehetõség. Ha onnan leszedem akkor tudok vele majd játszani?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Lynx_TWL
ant queen raid órán belül kb

๏̯͡๏﴿

ElBart
Tudtommal 3an vannak a 7esen is.
Domike az egyikuk. Lehet,hogy ismered,de ha nem akkor keresd meg bent (Domike neven fut)

L2 -- Inactive

Lynx_TWL
most volt raid?

๏̯͡๏﴿

BlackArt
WaR mar ott van 😉

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

ORFEN RAID!

Minden magyart szeretettel varunk😊 Ma 8kor(40p mulva) tali giranban.

Jojjetek minel tobben😊

PhantomW
Ugyen ez😄

The World is Yours

ez is miatad van sonic😄D

Oooo...fakk!
Csinálom a küldim 2-esen...beszarik. Átmegyek 6-osra hülyülni...beszarik.
Na b-_- 😞(

Acro
bazze..és még a ventrilo is beszart

Khold- 52 SR

ElBart
Gusztikát is tesztelik 😞

L2 -- Inactive

Elég érdekes a hozzáállásuk az biztos . . . már az is hogy a C1 indulása csúszott sem volt gyenge most meg pikk-pakk meghal a szerver ez már vicc.
Persze ha az ember dumálna hogy pénzt vissza akkor meg biztos mutatnának valami apróbetüs részt hogy ezt elfogadtuk . . . 😞

Egyébként üdv mindenkinek 😊

semo1
Szó nélkül. Tetves gecik

Rohadt szar ez a siegehard, undorito.

Cromac Mac Art
majd online nurkánál megbeszéljük..😄D

Biztos el fogom adni, majd dumálunk!

Ne szólj bele!

gPROject
lehet
a pajzsról ne is álmodj

Cromac Mac Art
rituális öngyilkosság volt.😛

gPROject
bááár..akkor is kellett volna pvp pontot kapnom
akkor nemtom, valoszinû nem én öltem meg 😊

Cromac Mac Art
hali!
háát a magyarok nagy többsége a 2-esen játszik, meg játszanak még páran a 6-oson meg néhányan a 8-ason...de 7-esen vannak-e arrol nem tudok..😊

gPROject
de az az érdekes, hogy se pvp se pk pontom sincs, egy darab se
pedig, ha én öltem volna le akkor valamelyiket csak kellett volna kapnom
szerintem lag lehetett, hamarabb leöltem csak késõbb látszódott 😊)

bazsimc
SZiasztok!

Gugger ajánlotta a fórumotokat!
Engedelmetekkel én is csatlakoznék, habár én másik szerveren nyomom.

A Devianne-n ismertek magyarokat?

Köszi!

Cromac Mac Art
ezt tényleg rohadt jo lenne megtudni! remélem mi is mehetünk "nézelõdni"..😛