Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Én 1 nap alatt akarom megcsinálni az utlsó job questem márha sikerül 😄

elözöek.. 😊
1 : 2 nap volt 500k teleport
2 : 1,5 nap 0k pénz
3 : .) most csinalom

Strahd_
Én is lennek már 40 😞 tegnap számolgattam 1 óra folyamtos gyilok nekem egyedül 4%

ezt nézd meg Skill egy Drow summon .)

Sáska
Hi, ha valakinek kell, van egy eladó cd kulcsom jutányos áron😊

ne aludj, jatsz😄D

Nethyrrea
egyik bladedancernek is 3 napjába tellett megcsinálni az összes second job change küldit... sztem nekem több lesz 😄 bár ha nem idõre megy, akkor lehet majd úgy csinálom, hogy egy-két mobot lecsapok reggel még meló elõtt, aztán a többit ha hazaértem este 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nem a kasztküldi miatt pityeregek, azokat úgyis csak 40-en fogom ELKEZDENI (legyen meg a dual revo meg reménykedem hogy a kompozitra is összejön a pénz addigra - könnyebb lenne vele, kompival 418-ról 483-ra ugrott a PDEF-em, bár az lehet hogy +3-as volt, de akkoris sok, és úgy hogy ahhoz még nem adódott hozzá a 36-os szinten kapott hevi armor mastery bónusza), hanem azért, hogy oly szívesen lennék énis már 40 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
a jobküldikkel csak az a baj vagy idö vagy pénz pocsékolás .) pl 1 mobért gludin ivirytower távot 2 szer kell megtenni majd mikor visszértél gludinba szolnak menj ivory towerhez.... 😊 és nem lehet egyszere csinálni a 35 37 39 es küldiket hanem 1 esével .)

nekem még kell virágot szednem és utána jön az érdekesség .) ivory tower faromáls.. 😄

Prelude tölthetõ le, netrõl update-eli magát, azzal annyi.

Aha, és ti is úgy szereztétek be, vagy letöltöttétek a gamet a linage2.com-ról? Mert ott vmi béta letölthetõség van, gondolom nem az a végleges game.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Kiprobaltam a Gustint, hat bizony ott is volt lag nem egyszer 😞 ugyhogy meggondolando ez az atkoltozes tema, raadasul ott is vannak bunko azsiai ks-erek. A tapasztalat azt mutatja, hogy mintha kevesebben lennenek mint pld. a Sieghardt-on, de ez egyelore csak a torpe falura ervenyes. Viszont megismerkedtem altalam eddig nem ismert magyar jatekosokkal, ez pozitiv 😊
KovacsPali neven vagyok Gustinon, egyelore 10. szintu torpe, aki kincskereso lesz.
Cromac Mac Art
nekem antharast kell megcsapni 3x..😊
amúgy ne aggodj en sem holnap fogom megcsinálni a kasztváltós küldiket..😛

az is jo😊

en nem neztem meg mit kell olni lvl40ert😊

Nethyrrea
nekem majd bléddencerként kratorokat meg willow lurkereket, meg hasonszõrû/szintû mókákat kell darálni 😄

ne sirj mar mindig😄D

en most csinalom lvl 35os torpe kuldit, lassan kuldi felehez erek, edig kb 200 monsztat kellet olni, csak a kuldi targyakert😄

persze remek helyeken, mint ex groundon, golemek deneverek es straimek, ghoulok

ha ez meg lesz mehetek wastelandre hangyat olni😊

Hat remelem meg ma

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
nemigaaz, maholnap mindenki 40 lesz émmeg itt szüttyögök... 😛

Nethyrrea
amikor kasztolom az aurákat akkoris belibbennek a melleim 😛

ezek szerint a halfplate is elég flexibilis fém 😄DD

Aztat en nem tudom. De neten emg lehet rendelni asszem. www.lineage2.com

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ok és hol lehet megvenni a gamet? Magyarországon kapható egyáltalán?

OK, amint hazaértem, és valaki segít kicsámpázni magam a sziklából 😊

Elöljáróban legyen elég annyi, hogy minden mozdulat úgy kezdõdik, hogy belibbennek a csaj mellei 😊 (kár hogy ez állóképeken nem fog látszani)

Strahd_
Tegnap rengeteg PK-t lattam .)

Drow városban is volt egy vörös aki kicsiket ölt szétdaráltuk páran 😄

Ks-ereket irtottak ol mahunoknal is 😄

Strahd_
Diniz hessenitöl tudd meg hogy hol nezhetö meg a HP es .) hova küldjek magamrol screent

Nethyrrea
tegnap visszamentem a helyemre ahol flysky is irtott (többek közt engem is), és shoutban rákérdeztem hogy ittvan-e. erre egy amcsi válaszolt hogy õ csak a kissflyskyt látta, és le is ölte párszor mert ks-elt 😄D

Cromac Mac Art
ne is mondd.. én is próbáltam ott farmolni, de két helyet is ott kellett hagyjak, mert folyamatosan lopták a mobokat😞
utána átmentem Crumába beálltam egy party-ba train-elünk, erre jön 2 kóreai és megintcsak elkezdenek minket ks-elni.. hát aznap már a tököm nagyon ki volt...😛

Nethyrrea
valahogy ezt a 35-ös szintet túl kéne élni...wastelanden egyre több a kínai. felvettem a gólemes kvesztet is hátha...

Nethyrrea
14 dollár, igen jár egy ingyen hónap. maga a játék 50 dollár ecceri vétel, ebbe tartozik bele az elsõ ingyérgamma.

Hali.
Mennyi ennek a gamenek a havidíja??
Ha megveszed a gamet akkor jár hozzá 1 hónap ingyen game, mint pl. a starwars-galaxies-nél? Amúgy jó gamnek tûnik és a fantasy világ bejön, de nagyon! 😄

Nethyrrea
meg az az eszement DE röhögés hímeknél....az készvan 😄D

gyerek is eltolt egyet-kettõt amikor antharasnál bentvolt, fostam a röhögéstõl 😄

Cromac Mac Art
juj..csinálj shotokat..😊

Amúgy nem azért tolom test serveren, hogy tovább növeljem az elszórtságot, hanem szimplán csak azért, mert ugyanazzal az acc-al lehet játszani egyszerre a retail-t, és így míg tesó játszik, addig én tudom tolni test-et.

Új emotion-okat nézte valaki? DE csaj "boring" bemozdulása igen impresszív 😊

Strahd_
Ha tolem kérdezed meg messze vagyok töle .) tudod a segítsük meg a kicsi wizardot alapítványnak nem sokan adakoztak .) csak Dire Wyrm-ek voltak olyan kedvesek ezt megtenni .)

Jah. Töltsd le megint 😊

Esetleg ha kell, mikor bbeértem melóba, csinálok zidrav peccset, aztán pár perc alatt megvan és játszhatsz.

Ohh btw, ha valaki DE vilage közelében kezd test serveren karit, majd beszélünk, mert éppen beépültem a környezetbe, és kéne nekem egy esc scroll 😊

B@lu
mennyi kell a 40 hez?😊

megvan mar a c weapon c armor?😊

Strahd_
Tegnap kiprobáltam a Dark Wizard summonját.

Summon Siluet: 286 pattack 202 pdef .) többi adatra nem emlékszek kissé még drága mulatság 10 d kristály ugy hogy ha kilépsz megfagysz stb eltunik. De multságosan nézet ki 😄 majd csinalok shotot .)

B@lu
nekem kb 80% al a telepites vegenel hibat jelez, az itemsound.xxx nemtom milyen kiterjesztesnel, nem tom telepiteni a filet... valakinek 5let?

Hat asszem en se fogom tankolni ezt az antharast😊)

hpzolee
A test szerveren jártam 😛
http://sgtagok.srv.hu/pictures/quest.JPG

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

B@lu
jujj
ez durva?

Nethyrrea
nesztek a rövidke videó antharas mit is csinált a gyerekkel 😄

http://www.dgclan.org/demi3.wmv

Nethyrrea

Nethyrrea
antharashoz betévedt a fijú, és meg is kínálta jó házigazdához méltóan némi sebzéssel....

mint látjátok, a gyerek 65-ös szintû volt...amíg meg nem kapta azt a 16k-s sebzést....

Nethyrrea
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=17471

a topic hozzá, és egy rövid párbeszéd belõle (ugye látjátok hogy a csókának 11 millája van.....)

- How the h3ll did you get that much money????
- u can make millions in a week at DV he uses no SS/arrows too
- i had 1-2 mill a few days ago now i got 4.3😛

Nethyrrea
nayo meglepõdtem... 😊

58-as swordsinger:

Nethyrrea
annyi buffal az arcába tolva..... monnyuk azért örülnák ennyinek 😊) tizedekkora kb a jelenlegi pattackom 35-ön

Nem???
1769 p.atk -on nem lepõdsz meg???

Nethyrrea
az az 5000 HP az vicesen néz ki... 😊 a többin nem lepõdök meg

HOLY SHIT!!!

Cromac Mac Art
kezdtél egy mage-et is?
milyen névvel?..😊

BlackArt
Nem tudom mi van itt, 20 percenkent kidob a szerver, igy a lvl13-as mage rendesen tolat xp ugyileg 😞

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Ezert pruszkolok mar az eleje ota 😞(
Remeljuk DarkFallban minden benne lesz, ami Shadowbane-bol hianyzott es akkor L2 mehet a sullyesztobe...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399