Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
vaz ma se jáccottam.... nade majd holnap, ha sikerül 6-kor felkelni, akkor 3/4 8-ig jáccom 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Érdekes, nekem simán ment

BlackArt
na meg plusz 2 het 😊

(Jini kezdett mage-t, Jiny neven mert a neve mar foglalt, igy aztan ugrott a hetvegem mert nem tudtam kiturni a gep elol, mer ugye valaszthattam: jatszhatok, de akkor nem eszek 😉

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
We at NCsoft have finalized plans for the North American release of the Chronicle I expansion. Chronicle I will officially launch on Monday, June 28. In order to migrate to the new service, a 24-hour downtime will begin on Sunday, June 27. After the downtime, you will be able to download the Chronicle I expansion by connecting to the update server. The total download size will be around 250 MB.

The launch comes approximately two weeks later than expected, due to additional security measures implemented, such as a permanent fix for the duplication exploit. Many new additions and enhancements are also coming to the game in the near future – so until then, happy gaming!

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

B@lu
te nem tok bemenni
aszongya nem jo a jelszom

piszok mód akad nekem az sg, miarák van?

hja

Nethyrrea
na lassan indulok haza, kis agyzsibbadás, aztán még csicsika elõtt farmolunk picit

OFF
ribanc, nemmegyek be hozzád ma mégse
ON

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ez pl engem is érdekellne, de a "coming soon"-on kívül ezedig nem sokat mondtak...mintahogy az jellemzõ az általános hozzá állásukra

Karakter transzferrõl nincs vmi újabb hír?

Adtam

B@lu
hat meg nincs meg de tucc neki kuldeni

mailban

ird ide szokta olvasni

B@lu
adj egy elerhetoseget!

na hallak bennetek csak a mikrogfont nem tudom konfiguralni
na marcsak egy channel jelszo kene😊
Cromac Mac Art
inkabb innen (itt nem kell regelni😊

http://members.home.nl/floristenberge/Downloads.htm

kerek egy accountot is😊
Zidrav
http://sourceforge.net/projects/zidrav/

hibás fileodról legyártassz checksumot, odadod nekem, akinek megvan a sértetlen, a te checksumodból, és a sértetlen fileból aztán legyártok egy patch-et, amit visszaküldés után bele applikálsz, és amint kész, a sértetlen file boldog tulajdonosaként mennyei fény süt be az ablakon. Angyalkák repkednek. stb, nekem pedig szobrot állítassz a kertben.

Az egész móka lényege, hogy giga körüli fileméret esetén sem nagyobb az adatmozgás, mint 1MB...

2.1.0-t ir ki,de csak a 2.2.0-t lehet a websitejukrol letolteni
Cromac Mac Art
mondjuk innen leszedheted:

http://www.gotfrag.com/portal/files/102/

Cromac Mac Art
a ventrinek a 2.1.3-as verzioja kell (asszem)..

nemjo,protocol error,server benabb verzioval fut
Cromac Mac Art
csak a harcosnak sword+mace skill azonkívül semmi spec csak power strike..de a farmer beállítottságú ember nem azé vette ám meg mert kaszálni akar vele, hanem mert magas a M.atk-ja..😄

Nethyrrea
én is szívesen elhagynám így a gatyámat.... (mocsok, kompozitod van vagy fullplate? 😛)

Cromac Mac Art
Cuki privizz ha fegyvert is tudsz majd Kraftolni nem csak földmunka-szerszámokat..

semo1
Elf-nek van valamijen blunt skill-je?

semo1
Nincs nadrágod??
Ráment a craftra?

Cromac Mac Art
szegény Liferire...ugy néz ki mint földnélküli paraszt azzal a kaszával + azzal a parasztgúnyával ami rajta van..😊
õ biztos hogy egy "jómunkásember"..😛

B@lu
mit kuldesz?

johet csinaljuk!

hivj, kuldd, uzenj lecci vagy mittomen😊

Cromac Mac Art
lol én is rákérdeztem mert lehet jönne egy ismerõs..😊)

Na itt a mai craft végeredménye...egy Atuba Mace!
Sztem naon durván néz ki

Itt még egy kis vagánykodás...

És így néz ki a srác akinek eladtam (Atuba Mace+Robe of Seal)
Ja, és Kog a salamander-ben

Strahd_
Én is rákérdeztem most hoyg jön megint 3 új játékos (ex NWN es .) )

semo1
Köszi hogy válaszoltál.

Strahd_
jah nem .) 30 ig bazi .) utana volt 3 szint golemezés

Strahd_
én 33 ig baziztam .) 33-37 wyrm 37-39 dirw wyrm

Taptarap
User name aszzem nem kell maygarázni😊
Serverhez Pl.😮BI azon belül IP:152.66.93.30-3784 port /nálam/
pass:asszem "obicom"

utana connect

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

persze attol meg este nem fogok belekajabalni😛
irjatok mar le ide hogy muxik a ventrillo,melyik sorba mit kell irni,thx
Nethyrrea
bizonyos szintkülönbség után az adott szintû dobok kevésbé fognak dobálni, ezért necsodálkozz hogy neked 39-en alig ejtenek valamit. 36-ig még jók a basiliskek (talán 37-ig is, a monster eyek 36 után tutira kevésbé dobnak). utána más helre kell nézni. hogy a gólemes küldi meddig jó azt nemtom. nem öltem még sûrûn olyat, de az talán még jövedelmezõ lenne neked. ha világoskékek még, akkor mindenképp.

Nethyrrea
izé, cordot nem, azt a glassjaguaroktól szereztem máshol.

Nethyrrea
a basiliskek/eye destroyerek nekem dobálják a leathert, cordot/hempet/greater antidote-t/key of thief-et/egy-két coarse bone powder is volt/potion of alacrity is egy. de sztem 36 után már õk se szeretnek dobálni semmit. akkor én átmegyek a wyrm/harpy/akármi küldit csinálni 40-ig giranhoz.

Strahd_
wasteland bazilisk? .)

nekem semmit nem dobnak 😞 igen csekély az amit nem adenábol hanem dropobol kaptam kivéve persze azt a pár weapon scrollt amit 25-39 osszefarmolodott .)

Kéne valami jo drop hely cruma nem lenen rossz ah nem fagyna ott a netem meg a gépem de lehet leviszam 800*600 és full lebutitva akkor jol fog ott szaladni 😊 de ezt 40 elött nem játszom meg

Nethyrrea
diontól keletre a felsõ út mentén volt egy kis hely (majdnem a partisan elágazásnál, balfelé a domboldalban), ott voltak tumran bugbearok, monster eye gazerek és dire wolfok. ott gyaktam 34-ig. elõnyömre legyen mondva hogy a dire wolf 2 nap 2 bronz felsõt elhagyott. aztán 34-en felvettem a baziliszk küldit és azt csinálom még mostis.

az elõbbi felállás csak 34-ig jó, utána nem dobnak jól.

Strahd_
Szép pénzt kapartál össze de jo lenen nekem ennyi .) mit farmoltál?

Strahd_
Nekem sajna nem jönn össze a cél 😞 (Sage Staff) még mindig irreális áron árulják, 4 milla még csak csak de több nemigen jön össze 😊 igy is minimum 10 napot kel farmolnom 100k/napi átlaggal. kissé reménytelen föleg hoyg rendkivül unalmas.

Nethyrrea
elviekben össze tudom hozni a maradék 5 szint alatt a szükséges pénzt kompozitra, ha folyamatosan küldetéssel farmolok.

32-35-ig összeszedtem a nulláról majnem másfélmillát (elb@sztam 60k-t soulshotra, utólag kiderült mindig feleslegesen, bár azért flysky00 hátának jóttett...), így elvileg össze kéne hogy jöjjön. dual revora már most megvan a pénzem (ha sikerül legalább annyiért eladni a dual kardjaim mint amennyiért vettem), így mostantól teljes gõzzel megy a spór a kompi armorra 😊

Strahd_
Igen nekem nem volt Acro hogy adjon WW-t .) egyedül kelelt szaladgálnom de eszement távokat es nem számoltam .) mikor utánaszámolam menyi ment ekl a nyanvadt küldire akor altam le a teleprotolgatással 😄 nem éri meg 😄

Sikerült megfüznöm egy kcisi helaer thoyg jöjjön velem a mostani küldihez mert az elözö életveszélyes votl egyedül 40 mobot kellt lenyomni amibol 30 életveszélyes volt 1 vs 1 ben 😄 maradt 150hpm a végére mire 1 et lenyomtam. Durva volt.

de Most felajálkozott egy healer hoyg segit nekem ugy egyszerübb lesz 😄 igaz mivel meg csak 17 es nem lessz megint ww-m , se jó kis Acro áldásom 😄 (Empower)

akkor ne dogozza😊

Nethyrrea
miazhogy 500k teleport? annyit költöttél rá vagy mi? mert én inkább viszem magammal acrót hogy tolja a hátsómba a ww2-lökhajtást 😊

Nethyrrea
nem alszok, melózom 😛