Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
(Jini kezdett mage-t, Jiny neven mert a neve mar foglalt, igy aztan ugrott a hetvegem mert nem tudtam kiturni a gep elol, mer ugye valaszthattam: jatszhatok, de akkor nem eszek 😉
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
The launch comes approximately two weeks later than expected, due to additional security measures implemented, such as a permanent fix for the duplication exploit. Many new additions and enhancements are also coming to the game in the near future – so until then, happy gaming!
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
OFF
ribanc, nemmegyek be hozzád ma mégse
ON
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://sourceforge.net/projects/zidrav/
hibás fileodról legyártassz checksumot, odadod nekem, akinek megvan a sértetlen, a te checksumodból, és a sértetlen fileból aztán legyártok egy patch-et, amit visszaküldés után bele applikálsz, és amint kész, a sértetlen file boldog tulajdonosaként mennyei fény süt be az ablakon. Angyalkák repkednek. stb, nekem pedig szobrot állítassz a kertben.
Az egész móka lényege, hogy giga körüli fileméret esetén sem nagyobb az adatmozgás, mint 1MB...
õ biztos hogy egy "jómunkásember"..😛
Sztem naon durván néz ki
Itt még egy kis vagánykodás...
És így néz ki a srác akinek eladtam (Atuba Mace+Robe of Seal)
Ja, és Kog a salamander-ben
Serverhez Pl.😮BI azon belül IP:152.66.93.30-3784 port /nálam/
pass:asszem "obicom"
utana connect
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
nekem semmit nem dobnak 😞 igen csekély az amit nem adenábol hanem dropobol kaptam kivéve persze azt a pár weapon scrollt amit 25-39 osszefarmolodott .)
Kéne valami jo drop hely cruma nem lenen rossz ah nem fagyna ott a netem meg a gépem de lehet leviszam 800*600 és full lebutitva akkor jol fog ott szaladni 😊 de ezt 40 elött nem játszom meg
az elõbbi felállás csak 34-ig jó, utána nem dobnak jól.
32-35-ig összeszedtem a nulláról majnem másfélmillát (elb@sztam 60k-t soulshotra, utólag kiderült mindig feleslegesen, bár azért flysky00 hátának jóttett...), így elvileg össze kéne hogy jöjjön. dual revora már most megvan a pénzem (ha sikerül legalább annyiért eladni a dual kardjaim mint amennyiért vettem), így mostantól teljes gõzzel megy a spór a kompi armorra 😊
Sikerült megfüznöm egy kcisi helaer thoyg jöjjön velem a mostani küldihez mert az elözö életveszélyes votl egyedül 40 mobot kellt lenyomni amibol 30 életveszélyes volt 1 vs 1 ben 😄 maradt 150hpm a végére mire 1 et lenyomtam. Durva volt.
de Most felajálkozott egy healer hoyg segit nekem ugy egyszerübb lesz 😄 igaz mivel meg csak 17 es nem lessz megint ww-m , se jó kis Acro áldásom 😄 (Empower)