Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a full plate dolgot te komolyan gondolod?😊 Kb 4 millabol ki is jonne😊))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

en lattam ma 8 darabot 50kert darabjat

Nethyrrea
lécciléccilécci kérdezzetek már körbe odabent hogy mi dob fullplate tempert/mennyiért kínálják piacon (már aki kínál, kétlem hogy sok lenne belõle fölös...)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
inkább senki😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
apropó, eccer láttam egy GM karit játékban, dion keleti kapu környékén lófrált. odamentem hozzá hogy screenshotot csináljak róla, erre gyorsan eltûnt. asszem azért siekrült. majd otthonról belinkelem 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Neked ott van az elemental heal. Mi kell meg?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Koszi

Akkor meg stun meg drain energy. Tessek 2 tamado skill

Strahd_
No es ne feledjük el Igort :d nekikugrik és elharapja a torkukat 😄 😄 Vagy ami még jobb Gm .) szegény lvl 2 igor sirni fog hoyg a csunya nagy kari odajött és bántott töbször is 😄

aylakistigris
varosorok, es jobb erzuletu npck. max addig turazik a videken

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Lynx_TWL
1. nem vernénk le orfent😊
2. ha egy waros vörös lesz mégis ki száll vele szembe?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Gugger asszem te vagy a nagy pet mester, kutyára fegyvert meg páncélt csak a martintól lehet venni gludinban, vagy máshol is???

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mondom a poish=varnsih csak el van írva valszeg

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Milyen nyakláncot talátak tegnap orfennél?

Majd felébredsz!

Strahd_
miért engem izgat ha meghal igor 😊 mind vörösé teszem, hagy bukjanak szintet 😄

SOS meg nem épp kihalt .)

Nethyrrea
szted izgatja õket a vörös? elmennek egy kihalt helyre és leverik egymást. a saját cuccukat csaknem nyúlják le egymástól...

Strahd_
<önbizalomtol duzzadva> menjünk oda és kész .) mit tehetnek? belénklönek? .) max vörösek lesznek 😄 2 lvl igor odamegy full cuccban 150hp val és kész 😄 beszol nekik 1 ütés és meghal .) és már vörös is a srác 😄 jó sok karmával 😄

Acro
2 hét múlva ezt fogják irni egy Gustinos fórumon:

Sajna nem mert a Inquisitors becampeli orfent.

Khold- 52 SR

amugy se olnetek meg orfent

Nethyrrea
monnyuk a helyükbe ezen a szinten énis ezt csinálnám. megtérülõ biznic.....

Nethyrrea
minden nap szedik a többmillás dropot.....szarlehet.

HUNrricane
Sajna nem mert a WAR becampeli orfent.

Majd felébredsz!

Strahd_
Szombaton este lesz Orfen raid? Mert akkor jönnék.

Nethyrrea
szeretném a segítséget kérni egy fullplate armor összerakásához.

ami kéne:
-egy nagy partizás DV-ben, hogy a HUNTER GARGOYLE-tól (vagyki dobja...), megszedjük a receptet, aztán meg megtudni hogy mi dobja a fullplate tempert...

elsõ körben. aztán meg mindenki szolgáltassa be nekem az iront/varnisht/animal bonet/silvert/mithrilt 😊

Strahd_
Ha valaki talál C-s varázsló fegyvert kérlek ne add el .) keress meg engem megvenném!

orok halam, miert nem tudjak ezeket a hibakat javitani, dolgozniuk kene vagy mi?😊

lol vas+varnisht akartam😄

nem tom mit probaljak mar, megvarom Sonicot, o tudja tutit😊

Nna itt vagyok!
Ha jól emléxem akkor 10 varnish kell a gyûrûkhöz (asszem 1 vagy 5 van írva a receptre).
De megnyugtatlak a 39-esben lesz egy sokkal durvább bug!
Készülj fel rá, hogy csak az a küldi eltarthat vagy 2-3 napig is! Mivel nem fogsz megkapni egy quest itemet, és a GM-eket kell hívnod, hogy megadják.
Én vagy 2-3 napja könyörgök érte és ma kaptam meg...

Strahd_
vas+iron az nem ugyanaz? .)

Strahd_
Szerintem pedig ugy kéne Sárkánya csak mageknek lehet az ok! .)

Lovagok ... hirhedt sárkáynölök ezt a sárkányopk nem szeretik
Törpék ... max kajának jók és különben is tápercsitereknek nem jár.
Ijazsok... Közös tudat Wyrmekkel...és igy a sárkányok megvetik az ijazsokat

Faji alapon
Ember... Tul rövid ideig él ezért nem jó társ...
Orc... Büdös randa...
Törpe... Sörtartonak jó tápercsiter .
Elf.. Kinek kell egy vinnyogo?? Max riasztonak jo .)
Drow .) hát igen az ideális ....

Ebböl leszürhetö Drow Mage az ideális a sárkányoknak társnak .) Igy szükül a kör

35+ Drow Mageké a sárkány 😄

Thangar nem vagyok torpe de mi lenne ha vas+iront probalnal? Mert steelt is abbol lehet csinalni

aylakistigris
eosen ketlem, hogy a kastejj pincejeben alvastol fejlodne repkepesse az a sarki. azokkal a statokkal, amikkel rendelkezik, eleg nehezkes fejleszteni, plane szinteket leptetni.
ha megis mukodne az altaos verzio, tessek besorsolni az elo 5be :-)

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Strahd_
Csak annyi ideig kell amig repül a sárkány .) utána gondolom nem fokozodik vissza .) söt kompromisszum MINENKINEK REPÜLÖ sárkáynt akconkban az egyszemélyes klánok amig nem repül a sárkánya addig birtokolhatja a várat .) majd átadja a következönek .) van 5 vár .) 1 nap alatt befejezed a küldit az napi 5 ember ez leosztjuk a 35+ os karik kötött és pár hónap mulva midennkinek békében van sárkánya 😄

Cromac Mac Art
lol mindig te alszol el ha nurkához megyünk..😊

aylakistigris
aztan szovetsegre lepni par szimpibb naggyal, akik majd megvedik neked? :-)

Acro
Nem..Cromak te lusta disznó..már megint átaludtad a várfoglalásunkat????
Ezért nem sikerül soha megszereznünk...Na majd legközelebb jól megagyalunk ha nem kelsz fel idõbe

Khold- 52 SR

Strahd_
sok nagy küzd egy apro klánocska vezetöje meg sunynog a háttérben és elsüti a spellt és gyõz .) erre a taktikára kéne alapozni 😄 amig a WAR harcol mi sunyiba elfoglal kastély 😄

Cromac Mac Art
ez a tesztszerveren volt igaz?

Nethyrrea
csak sztem akkor erre senki nemgondolt, és õk jöttek ki jól belõle.

OFF

valaki aki ventrin van és arte is ottvan az msn-jét kérjemárel tõlemár na 😛

varom mint messiast😊)

Acro
Tehát akkor nem is szövetségben foglalták el a kastélyt,hanem verseny volt hogy melyik lánnak sikerül a varázslatot fenntartani..
Hehe..nemcsak a városõrökkel kellett megküzdjeek,de egymással is

Khold- 52 SR

gPROject
na mindjárt jön tesóm, majd segít
türelem 😊

gPROject
akkor ez valamelyik másik bug?, nem az amire én gondoltam

ez egyre jobb, ezek egyike sincs benne😊

ez a lvl 35os journeyman's ring-ek keszitese, neten vasat es polishes irnak receptben, jatekban varnish es steel van irva.
steel varnish kombo nem jo neki, polishes-vel meg meg soha nem talalkoztam es neten sem talalom

Nethyrrea
Wolf’s Dragoons first clan ever to take a castle!

Wolf's Dragoons became the first clan in the North American Lineage II service to take ownership of a castle! They conquered the defenders of Gludio Castle. The siege was intense and chaotic, seeming destined for defeat. However, the tide suddenly turned when Dwarven Warsmiths summoned a legion of Siege Golems to smash down the front doors. Once the outer doors fell, all of the attackers rushed into the inner area, only to meet a shower of arrows. Pushed back by a formation of castle guards, the resolute attackers eventually overcame these obstacles and penetrated the remaining defenses.

Once inside the castle, the clans encountered even more powerful enemies inside the castle, such as the Sorceress, Knight and Priest. Once they reached the throne room, the clan leaders were finally able to cast a spell on the Holy Relic to take possession of the castle. The time was quickly ending as the attackers defended their clan leaders who attempted to complete the spell.

After many desperate attempts against waves of guards, moment arrived! The Wolf's Dragoons cast the spell and all other clans and witnesses were immediately teleported from the castle.

With time running out, there was no way for the rest of the clans to mount a counter-attack to reclaim the castle. Wolf's Dragoons were declared the victors!

Wolf's Dragoons would like to thank all the clans that participated and will be defending the castle with their allies on Thursday, June 17 at 6:00pm PDT.

gPROject
de azért írd már be mi áll a receptben!!

gPROject
ha jól emléxem animal skin kell bõr helyett, ha arra a receptre gondolsz amit a küldiben kapsz

en is arra gondoltam, de sem receptel nem talalkoztam, sem magaval az anyaggal, sem netten nem talalom sehol.
szal fingom nincs mit kene tennem😊

HUNrricane
Nem tudom. Se msn cím, se ventri. De sokszor olvassa a forumot.

Majd felébredsz!