Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
okok köszi mindenki 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ne agodj
egyenlore szerintem acro bizonyitott nem egyszer pvp ben bár a 45 ös szint azért elárul némi tapasztalatot

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
elég hatásos mindkettõ...de arra még nem jöttünk rá, hogy mitõl függ hogy bejön -e vagy sem. vagyis playerek közti szintkülönbségtõl, vagy m.atk - m.def-tõl?

BEAST
naja ... csak azért mert most nagyon belejöttem ebbe a hílingelem a teamet dologba és teccik ... de ha 1x maaajd a távoli jövöben pvpkre kerülne sor nem akarok a kispadrol szurkolni és közben a melletem álonak sugni hogy figyu nézd most nyert és az én buffom volt rajta ugye milyen jok vagyunk .. szal pappal van 1általán vmi eséjem pvpben? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
amint az ellen belilul elkezdhetsz szórakozni vele 😊 acronak engem már sikerült nemegyszer lerootolnia és sleepelnie is (õ 45, én 36, full éxerrel rajtam)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
dryad root és sleep mennyire hat playerre? vagy ugy 1általán ? gondolom nem tul hatékony mert papot még nem láttam pvpben ^^

jah
mazsa
Na befizettem. Egy kérdés: az a grim collector quest még mindig le van tiltva?

BEAST
naja pár ora alatt nekem is ment minden karimmal a 15-16 de utána szét unom magam mert unalmas és lassu lesz minden és minnél nagyobb a kari ez annál lassab 😞

aylakistigris
kis karik nagyon lehet huzni. amikor csipiszt vittem fel 10ig, ayla besozota a monsztat (es csore toltott ss-el allt keszenletben vesz esetere), csipisz meg pufolte ezerrel ss-el megtamogatott farcsival. lvl5 kb 6-8 monszta volt (15-16esek). utana meg masfel ora lehett a lvl10 (14-18 monsztak gludiotol eszak-keletre). mindezt ugy, hogy ket gepen nyomtam egyszerre a ket karit (az egyiken kb 8-10fps minimum felbontasban), es modemen at.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Cromac Mac Art
jaa... aszittem vmi adenafarmer-clán..😛

BEAST
ha már rajtam kivül mindenki full gazdag és agyontápolt powerplayer akkor majd jool kihasználom ezt ^^

BEAST
Elven Fortress

Cromac Mac Art
tyûû...de mi azaz EF??

BEAST
nah én most a harcos vagdalos pénzszerzésrõl átigazoltam a megyek a nagyvilágban és mindenkit hílingelek buffolokra és mindenki nagyon fog szeretni féle dologra ;> ma beálltam EFbe és híleltem és kaptam 1 dev setet meg vmi kínai elráncigált az ottani bosshoz hogy most kapok pár szintet ajándékba ^^

Cromac Mac Art
ja.. én mondjuk a fegyverre helyeztem a fõ hangsúlyt szal a pancélzat másodlagos volt, amig egyedül farmoltam...most ez a felállás meg fog változni..😊

jaja.
mondjuk én 23-at már brig cucban szeretnm/fogom meglépni, de azon az áron hogy fegyvert utána veszek, tehát jó sokáig még falchion marad. igaz, szegény karim eddigi pályafutása szinte csak farmolásból állt. . . . és még abból is fog.
persze remény mindig van, hgy megdobom azt a 0.0007 %ot hogy leessen egy bastard sword majd de ez így suxxx szvsz.

Ez jo a shamanoknak ha penzt kernek orankent, mert ugye addig ok semmit sem kapnak. De nem lesz tul sokaig nepszeru mert C1 utan mar csak annyit xp-t fogsz kapni amennyit sebeztel, szal kb 10-20at😞

Azt hiszem Balu népszerû lesz a kezdõk körében 😊
Fogsz egy shamant, lehetoleg havert. Attol fugg hanyas szintu a shaman oda tudtok menni. Marmint az en haverom 35 koruli, igy egy casttal leveszi a cruma korul levo szornyek eletet. Belecastol egy gyujtast, lemegy a HPje, te meg kinyirod, szal beviszed uccso utest es megkapod a full xp-t. Kozben persze mind a shamanra megy igy veszely sincs hogy meghalsz mert nem ut teged senki. Legidealisabb egy ures cruma szoba lenne, de ahhoz 55-60+os shaman kene ami eleg huzos. Mi siman cruma mellett oltunk, par ora alatt megvan a 20 es cuccot sem kell venned. Utana meg 20tol 30ig nekem EG volt, azutan pedig Girantol keletre. Mindig legyen nalad speedkup meg medipakk, foleg ha te is humannal mesz mint en (annak semmi buffja nincs is lassu😞) Nekem gyorsan megvolt a 30, kihozhato 30-35k ssbol, potionokra meg annyit koltessz amennyit akarsz, ha nincs loved semmit de ugy lasabban haladsz

Jockey
😊
srácok sztem nézegesétek jobban kcsit a karaktereket, meg képességeket😊
ha l godolom, akkor poisonnal, vagy valamilyen mérgezéssel legyengitik amobot 0-ra, õ meg gondolom csak lecsapja õket
lehet nem így csinálta, de az tudom, hogy ez még mûködött mikor én játszottam
tán shámánnak van területi poison-ja is, szal úgy eléggé lehet haladni, fõleg ha jó nagy szintû mobokon csinálják😛
aggro eleve a casteren van, szal csak mögémész oszt lecsapod...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mesélj már errõl a power lvl bugról, meg arról hogy lvl 20-tól 30-ig hogyan fejlõdtél fel ilyen gyorsan (ss-el való öldöklés ide vagy oda 3 nap alatt akkor is szép teljesítmény a lvl 30).

nekem ugy lett meg hogy 20ig powerlvl volt. C1be mar nem muxik a powerlvl bug😞

Jockey
SWG+daoc együtt megint, mint régen😛
swg-be gorii-l meg dagoékkal, õk meg is vették az swg-t, daoc-be meg hobbi szinten, ott van ilyan pvp terülteke, ahol max 4 szintkülönbséggel lehet bemenni, tehát 20-24ig, várrakkal(városotrom), folyokkkal, mindennel
ott még elég tiszta küzdelmek vannak, mostanába ott funolok😊

Jockey most mivel nyomulsz? Visszamentél DAOC-ozni?
Ha 3 nap alatt meg volt a lvl 30 neked lehet hogy sikerül egy hónapon belül a lvl 75
Jockey
nem igazán balu😞
néha belépek, hentelgetek 1 órát, aztán ki is lépek
valszeg nem folytatom tovább az l2 karrierem, max még c1be visszanézek, de számomr a asok csaló és napi20órát játszó emeberk miatt olyan szinten esélytelennek tûnik agamma, amiért nincs értelem tulságosan sok idõt belefeccolnom
néha azért majd benézek, de erõsen filzom, hogy akövi hónapot már nem füzetem be

B@lu
Szasz Jokikam te szoktad meg egyaltalan tolni? sosem latlak...

Nethyrrea
már jöhecc, az ifjabbik kilépett 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

multkor irtak egy plain walker 110 nap alatt lett 75, napi 24 ora jatekkal, 2 testver valtotta egymast folyamatosan. Azert 110*24 ora az kicsit uncsi egy embernek..

Jockey
én nekem nagyon bejött az l2, most is bejön, de az xp rendzser télleg valami kritikán aluli sajnos😞
ehhez jön az, hogy a max szint lvl75, amit a büdös életbe nemfogok elérni sztem, és nemsokára majd még emelik is
valszeg nem velem van a gond, mert pl daoc-be majdnem 10 max szintû (LVL50ES)karim volt, szal ha tápolni kell tápolok ezerrel, de sajna iszonyatosan szar l2-be ez a rész, egy teljesne elcseszett partyrendszerrel..
másik gond télleg az, hogy nemtudsz mást csinálni tápoláson kívül, 1 dolog lenne, a krafterkedés, de valami észbontóan balfasz módon (már elnézést) elceszték azzal, hogy az is xp-shez van kötve..
no mind1

Cromac Mac Art
loáááll ..Nethy megin' duálcsenel..😄DDDD

semmi~

Ugy sem xpd nem lenne ha elvinnenek es partyba lennel, a powerlvl nem errol szol

Nethyrrea
az az amit én csinálok....tegnap este volt egyedül lazítás crumában

phalanx
Nah nem hiszel el hogy senki nem postolt még a lineage.com -on ....

Cromac Mac Art
amugy tényleg lépni kellene már valamit az ncsoftnak mert becsületes úton tényleg szinte lehetetlen normális felszereléshez jutni (én pl. lvl 34-en tudtam brigandine cuccot venni magamnak)
persze van másik út is, ha a játékidõd 99%-át farmolással töltöd, ami ugye nem túl mókás dolog...

Minden MMO errõl szól. Az eleje nagyon jó, aztán törvényszerûen ellaposodik. Emlékeztek amikor még csak 3 szerver volt? És volt 40.000 béta tester? Nem lehetett bekonnektálni...
Az elsõ nap, az induláskor annyian voltunk a kezdõ zónákban, hogy nem volt szabad Keltír! Az nagyon durva volt 😊 aztán jöttek a farmerek, a bugok, meg a bot-ok, amik betettek rendesen ennek a game-nek. Power gamer-ek meg mindenhol vannak velük nem lehet mit kezdeni, 3 nap alatt 30 szint Én 34-es tudtam lenni kb 3-4 hét alatt és elég sokat nyomtam akkoriban

Egyenlõre marad a COH szigarúan fun game. Mindíg el tudok fele szórakozni 2-3 órát, és szigorúan csak csapatban. Van vagy 10 karim mindegyik mást tud ha egyiket megunom elõveszek/csinálok egy másikat
Taptarap
kérjél kettõs állampolgárságot!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Cromac Mac Art
fõleg alapanyagárak...de az alapanyagárak emelkedésével a kraftolt cuccoknak is az égbe ment az áruk...a legjobb d-grade-es pajzs (csak kraftolni lehet) drágább, mint az leg gyengébb c-grades ami ugye egy szinttel jobb...ez azért vicc..😞

Nethyrrea
gustinon csak azon akadtam ki hogy törpefalu hemzsegett a kínaiaktól.....szinte már kívülállóként éreztem magam nem ázsiaiként

GAthersw
alapanyagárak

01110000 01110010 00110000

Cromac Mac Art
hát némely esetben igen..
de pl Stone of purity Siegharton 25k
Gustinon 12k

Taptarap
Gustinon 1/3 -ad árak vannak??

Cromac Mac Art
jaa..hát árák a 2-es szerveren tényleg elég gázosak.. (a gustinhoz képest olyan x3) én abban bízom c1 megoldja majd ezt a problémát (mondjuk azzal, hogy c-grade cucc-ot lehetne majd venni NPC-tõl adenáért is)
unom - nem unom...😊
ilyen problémám egyenlõre nincs, mert nincs idõm napi 26 órában játszani szal egy darabig még elleszek L2-vel..😊

mindegy én árakat tekintve a jövõre nézve optimista vagyok

Taptarap
gyötrelmesen lassan tölti ezt a C1-et😞(

Nethyrrea
monnyuk ezen már énis gondolkodtam hogy haverék elvinnének engem crumába partizni lvl2-n 😊 sztem még úgyis elég gyorsan lépném a szinteket, szintkülönbség ide vagy oda.

de arra válaszoljon már valaki, hogy a CORE-ral miahalál van???? bugos, vagy csak nekünk nem akar bejönni soha?

Nethyrrea
alap melee harcos kariként sztem sehogy. én anno indítottam egy második de harcos karit (kardosat). és úgy, hogy tudtam az összes jó kvesztet hol keressem a szintemhez képest, ígyis egy nap alatt csak lvl10-re tudtam magam felküzdeni, pedig nemkeveset jáccottam vele.

szvsz tõrössel/íjásszal lehet a leggyorsabban feltápolni egy karit.

grafikai megoldásokat sajna nem tudom csodálni mert elég suxx a gépem így a világézés is kiesett 😊
petnevelés jó lenne meg teccik is csak túl sokat zabál 😊
bandázás jól hangzik 😊
én nem unom még egyébként (3 hete jáccom), van kihívás, fun, új skillek, stb, csak tudom hogy a WoW (vagy más játék ilyen szempontból teljesen mindegy) nem egy grafikailag feltuningolt diablo hentelés lesz 😊 addig meg itt simán kihúzom (más nem jövök a kistigrissel világot látni meg bandázni)

nice 😊
az a baj hogy az SS elviszi az amúgy is kevés pénzem egy részét szóval marad a lassú és gyötrelmes farm-farm-farm 😊