Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
egyenlore szerintem acro bizonyitott nem egyszer pvp ben bár a 45 ös szint azért elárul némi tapasztalatot
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

mondjuk én 23-at már brig cucban szeretnm/fogom meglépni, de azon az áron hogy fegyvert utána veszek, tehát jó sokáig még falchion marad. igaz, szegény karim eddigi pályafutása szinte csak farmolásból állt. . . . és még abból is fog.
persze remény mindig van, hgy megdobom azt a 0.0007 %ot hogy leessen egy bastard sword majd de ez így suxxx szvsz.
srácok sztem nézegesétek jobban kcsit a karaktereket, meg képességeket😊
ha l godolom, akkor poisonnal, vagy valamilyen mérgezéssel legyengitik amobot 0-ra, õ meg gondolom csak lecsapja õket
lehet nem így csinálta, de az tudom, hogy ez még mûködött mikor én játszottam
tán shámánnak van területi poison-ja is, szal úgy eléggé lehet haladni, fõleg ha jó nagy szintû mobokon csinálják😛
aggro eleve a casteren van, szal csak mögémész oszt lecsapod...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
swg-be gorii-l meg dagoékkal, õk meg is vették az swg-t, daoc-be meg hobbi szinten, ott van ilyan pvp terülteke, ahol max 4 szintkülönbséggel lehet bemenni, tehát 20-24ig, várrakkal(városotrom), folyokkkal, mindennel
ott még elég tiszta küzdelmek vannak, mostanába ott funolok😊

néha belépek, hentelgetek 1 órát, aztán ki is lépek
valszeg nem folytatom tovább az l2 karrierem, max még c1be visszanézek, de számomr a asok csaló és napi20órát játszó emeberk miatt olyan szinten esélytelennek tûnik agamma, amiért nincs értelem tulságosan sok idõt belefeccolnom
néha azért majd benézek, de erõsen filzom, hogy akövi hónapot már nem füzetem be
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ehhez jön az, hogy a max szint lvl75, amit a büdös életbe nemfogok elérni sztem, és nemsokára majd még emelik is
valszeg nem velem van a gond, mert pl daoc-be majdnem 10 max szintû (LVL50ES)karim volt, szal ha tápolni kell tápolok ezerrel, de sajna iszonyatosan szar l2-be ez a rész, egy teljesne elcseszett partyrendszerrel..
másik gond télleg az, hogy nemtudsz mást csinálni tápoláson kívül, 1 dolog lenne, a krafterkedés, de valami észbontóan balfasz módon (már elnézést) elceszték azzal, hogy az is xp-shez van kötve..
no mind1
persze van másik út is, ha a játékidõd 99%-át farmolással töltöd, ami ugye nem túl mókás dolog...
Az elsõ nap, az induláskor annyian voltunk a kezdõ zónákban, hogy nem volt szabad Keltír! Az nagyon durva volt 😊 aztán jöttek a farmerek, a bugok, meg a bot-ok, amik betettek rendesen ennek a game-nek. Power gamer-ek meg mindenhol vannak velük nem lehet mit kezdeni, 3 nap alatt 30 szint
Én 34-es tudtam lenni kb 3-4 hét alatt és elég sokat nyomtam akkoriban
Egyenlõre marad a COH szigarúan fun game. Mindíg el tudok fele szórakozni 2-3 órát, és szigorúan csak csapatban. Van vagy 10 karim mindegyik mást tud ha egyiket megunom elõveszek/csinálok egy másikat

unom - nem unom...😊
ilyen problémám egyenlõre nincs, mert nincs idõm napi 26 órában játszani szal egy darabig még elleszek L2-vel..😊
mindegy én árakat tekintve a jövõre nézve optimista vagyok
de arra válaszoljon már valaki, hogy a CORE-ral miahalál van???? bugos, vagy csak nekünk nem akar bejönni soha?
szvsz tõrössel/íjásszal lehet a leggyorsabban feltápolni egy karit.
petnevelés jó lenne meg teccik is csak túl sokat zabál 😊
bandázás jól hangzik 😊
én nem unom még egyébként (3 hete jáccom), van kihívás, fun, új skillek, stb, csak tudom hogy a WoW (vagy más játék ilyen szempontból teljesen mindegy) nem egy grafikailag feltuningolt diablo hentelés lesz 😊 addig meg itt simán kihúzom (más nem jövök a kistigrissel világot látni meg bandázni)
az a baj hogy az SS elviszi az amúgy is kevés pénzem egy részét szóval marad a lassú és gyötrelmes farm-farm-farm 😊