Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
jaja...én tegnap vagy 3x kiestem a világból...pedig ez álltalában csak minden másnap szokott bekövetkezni.😊

amugy indul a jatek?nekem nem
ElBart
Jófej cég ez az NCSoft....
A tegnapi patch nehogy javított a játékon,hanem rontott
A legjobb az egészben,hogy most olvasom,hogy már bocsánatot is kértek érte és már csinálják vissza
Ha ilyen patch-eket bírnak kiadni,akkor hogyan bízzon az ember a C1 "rengetegmindent" javító képességeiben??

L2 -- Inactive

semo1
Csak az a baj,hogy már a 2-es szerveren

aylakistigris
nem, egy jelenleg offline jatekost fizettunk be egy honapra

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Lynx_TWL
fúú olvasom itt fórumot, és a vitának a második hozzászólásánál már elvesztettem a fonalat😄

még jó hogy ilyen "gosuk" is járnak ide tudom kitõl kell tanácsot kérni 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a két kari egy accountont van????? hogy nyomtad egyszerre a kettõvel?

๏̯͡๏﴿

gPROject
hoppsz...
jobb klikkel meglehet nyitni

gPROject
Hihetetlen, gyönyörû, ez a játék.
Ezért nemtok más játékkal játszani már legalább fél éve.

BlackArt
lol, raadasul az nem is Damascus 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Háhogyne: iszen csak kraftolni lehet 😊

mazsa
Merre szoktak rongyolni a lvl20-25 körüli group-ok?

aylakistigris
a lap aljan tessek nezni a kepet. hat persze, hogy egy torpi kezeben van az S-es kard!
MINIFAJTER - TORPI POVA!

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

gPROject

gPROject

BlackArt
Nana, valamit elqrtam, itt latszik

BlackArt
Innen leszedheted a 15 napos ingyenes trialt (persze VISA vagy hasonlo igy is kell, de nem fejnek meg)
Ha ki akarod probalni, erdemes a teszt szerverre menni! (Az tenyleg teszt szerver, 2-3 nap alatt kimaxolhatod a karit) Ha kerdes van privizz. (Ja, kari generalas elott nem art ha atnezed a generalaskor berakhato runakat...)

BlackArt
Nekem se... lent lehet a szerver?

PhantomW
Skill: eu pagarei a verificação amanhã

The World is Yours

légyszives agy linket ahonan letölthetem a Shadowbanét!

adena eladóóóóóóóóóóóó 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gPROject
gPROject
Angolul jól tudó playert keresek aki segítene nekem egy adena-transzfert összehozni!!

PhantomW
nekem nem müködik a link

The World is Yours

BlackArt
Hm, olvasgatok... C1-gyel jonnek a B grade cuccok. Jo hir: nem kell hozzajuk annyi anyag, rossz hir: 40% (negyven) az esely hogy pfuuuu, megy az egesz a holdba, vagyis a ket hetig gyujtogetett anyagoknak annyi... Igy aztan nem csoda, hogy kb 2 honapi C1 utan Koreai szerveren egy Damascus Sword 60 millio adenaba kerul...
Na elmennek a picsaba! En meg egyre inkabb ugy erzem, hogy megyek vissza Shadowbane-be, mert ez mar rohej. Na meg unalom, mert nem szol masrol csak farmolasrol azt meg mindig utaltam 😉
Varostrom? Taktika? Csapatjatek? Eh, megint jol folhuztam magam

BlackArt
Nezzetek meg ezt a videjot: egy PW duellezik egy Warcyer-rel.

BEAST
nabaz 😄 most örökre 1ütt emlegetnek majd minket ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hedrox
Hát, itt kettõnkön kívül mindenkinek elsõre tuti karija volt... 😄DD

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

BEAST
ezért jo és szar is 1ben az online game single hiányában nincs elsõre tuti kira karid ... most szépen megnézek párat 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
tudod mit gyere be és megmutatom mrie képes 1 lvl7es elf híler ... majd menekülhetc a mittoménmekkora DE papnõddel 😄😄😄😄😄

BEAST
nem nem talán te vagy BEAST2 .... nanehogymálehedroxkettözzél

BEAST
jo lesz az 50es is vagy ha kisebb az sem gáz ;> ... csak gondolom szintel arányosan változik a hatékonyság is

Hedrox
Hedrox2... 😄DD

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Jockey
nem reagálok negatívan, mert látom hogy nem kötözködésböl írtad
erre annyit mondok, hgy sajna ez nem így mûxik, mert nemtok bemenni és kiprobálni egy 60as de és egy 60es elf healert hogy vajon menynire sikeresen sleepelnekm, vagy rootolnak, mivel nincs egyikbol se 60om😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jah látod mekkora rúl vagyok .Utána bemegyek én is és mindkettõt megcsapom

teljesen kötözködés mentes hozzászólás mielött negatívan reagálsz

BEAST
na ez mekkora 😄 kira ezt megnézném 😄 tudc te vmit ;>

Simán bementek gémbe azt kipróbáljátok ,

BEAST
ami 1000% hogy vmi elf vagy DE mert a többi gyík ^^

BEAST
az az igazság hogy nemtom mi akarok lenni ... DE harcost kezdtem de megutnam most csináltam 1 kis elf hílert és 1nlöre ez teccik ... de már megszoktam NWNben hogy szépen mind1iket kiprobáltam itt meg már megvan a 7 😄 várom a törlést 😄😄😄 szal majd elválik még1x köszi a válaszokat

BEAST
hehe köszi mindent 😄 szép kis háborut robbantottam ki ... amugy meg ha megnéztek pár pvp videot akkor láthatjátok hogy mindenkit tanktol a vazsiig felbuffol 1 pap ... szal pl nekem itt van hedrox ;> és majd szépen ad empower stb stb ... bár még nagyon messze vannak ezek és azt is irtam hogy tök mind1 nekem mejik a jobb én akkor is elf leszek mert ELF POWAAAA

Jockey
persze hogy nincs😊

Jockey
ahh, lehet ki kellett volna mégis egészítenem az elõzõ 3 hozzászolásom, és akkor számoda is elfogadható érvelésnek tünne😊
kezdjük alapoknál: elf healer szarabb e mint a darke?
sztem nem!
elõnyök:
de:emp, crit buffok, nagyon jó root (magas szinten is)
elf: de-hez képest gyors cast time, szarabb root, de sokkal jobb sleep, gyorsabb futás
humánt most haggyuk, jó healer

pvp alapon nézve60+on: elf-de összehasonlítás
mi érhet többet vajon, ha rootal próbálsz semlegesíteni egy enemy-t, vagy sleepel? sztem a sleep hatásosabb, mert ha nem láma a csapattagod, nem fogja kiütni sleep-l az enemyt, tudsz a többi enemy-l foglalkozni (ez nagyon jó lehet pl ha ellenfél healerét, casterét, ijjásszát akarod semlegesíteni, ezzel csatát tudsz nyerni sztem)

itt döntsön mindenki maga, melyik tetszik jobban neki, egy kiüthetõ de teljesen cselekvésképtelen enemy, vagy egy rootban ácsorgó, ámde castolni, ijjazni ütni, healelni képes enemy
ha root mellett döntesz csinálj de-t, ha sleep mellett akkor elfet, mind2 jó, egyik sem rosszab a másiknál, mind2 fontos kari

sleep sikerességét(mivel ez volt egyik fõ érved a sleep ellen) asszem azzal, hogy emp ide emp oda elfnél 24es szintû, darkenel 9es, nagyjábol letudhatjuk..(megint cak nem lvl20-ról, 30rol, vagy 40röl beszélünk..)
ehhez csak neked bemásolom az indulást, ami talán az érvelésemet magyarázza, hogy miröl csevegtünk a lentiekben:

"#19252
ui. véleményem szerint pvp-re a az elf-darke kb egyforma, de-l lifeleech+critikal+emp buff miatt, elfnel meg casttime (egy elf hamarabb befog altatni egy de csajt mint viszont..)+magas szintû sleep kb egálra hozza ki...
kétségtelen hogy lowbie szinten könnyebb egy de-l xp-ni, talán ennyi elõnyt látok.. "
itt elényeg, hogy az elf semmivel nem jobb véleményem szerint a de-l, de nem is szarabb, magyarána ki ezel akar játszani tegye, mert ugyanolyan jó mint bármelyik más healer (a hibákt az idézetböl ha nem gond megint nem javítom ki, ha nem gond😊

jaja kotoszkodes volt de remelem nincs gond erte

Kész feladom😊) Szerintem világosan írtam le mindent csak te nem tudod ( vagy nem akarod? 😊) ) megérteni: Ezen mit érthettél így félre?: "az Elf jobban sleepel mint ahogy a DE rootol?" erre te jösz azzal hogy az elf jobban sleepel mint a DE,és ki vitatta ezt???? root nem= sleep😊
Elf sleepeleése többször besül mint a DE rootolása ennyi ált az ez elõtti hozzászólásomba erre te reagálsz rá azzal hogy a de szarul sleepel -lol.
Kár , hogy nem tudsz normálisan érvelni, mert amúgy ezek a kaszt összehasonlítós dolgok jók, csak nem így hogy direkt félrreolvasod a hozzászólásaim...
Ó még 1 : sleepelni fognak tudni C1 után a varázslók is, (kérdés persze hogy milyen szinten): és ez tovább csökkenti az elf pap értékét.

Jockey
😊
szal: 20as szint alatt igen jó spell a life leech, soxor életel ment, egy menekülésnél igen hasznos, fõleg ha elõtte ellõttél pár másfajta sebzõ spellt is
ezért írtam én, hogy 20 alatt lehet jobb a de, lassabb cast time ide v oda
2ik. épp ez az, én nem vl 20as pvp-röl beszélek, hanem 60+ol, mai a cél, de ezt töbször említettem
ott lehet rosszul fogalmaztam, de én nem vagyok tökéletes, és elismerem ha hibáztam
ez kis kötözködé részedröl, de semmi gond, ha még1er átolvasod az egészet már nem fogsz elakadni, remélem..😊

na akkor en akadtam most el.. Ha 20as szint alatt gondoltad akkor hogyan kerul oda a critical es az emp buff? Meg te montad hogy "jelenleg, sztem egy magyar sincs még azon aszinten, hogy érdemi pvp-ben lett volna része még, mert még kurva sok midnen fog változni ahogy felnõnek a maxskillszintig" akkor minek lvl20 alatti "pvp"rol beszelni?😊

Jockey
hehe oki, minnyárt én is benézek😊

Jockey
k, akkor folytassuk:
darkenek lvl hanyas sleep varázslata van? és az elfnek?
kis segitség: shilien elder 40ig kap sleepet, lvl9est
elf 56os szintig kap sleepet, és a szintje 24es
szted lvl 60on melyik sleepel jobban empower ide vagy oda, dakre vagy elf??

Jockey
#19252es hozzászolásom utolsó írását bemásolom, és akkor tudni fogod honnan kezdtük el a vitát😊

"ui. véleményem szerint pvp-re a az elf-darke kb egyforma, de-l lifeleech+critikal+emp buff miatt, elfnel meg casttime (egy elf hamarabb befog altatni egy de csajt mint viszont..)+magas szintû sleep kb egálra hozza ki...
kétségtelen hogy lowbie szinten könnyebb egy de-l xp-ni, talán ennyi elõnyt látok.. "
lifeleech itt télleg félreérthetõ modon igy néz ki mintha magsabb szintre érteném, de 20 alatti szintekre értettem, elnézést ha félreérthetõ volt

Nem nem: a kérdés inkább igy helyes: az Elf jobban sleepel mint ahogy a DE rootol? :NEM. Mind a 2 kap skillt( elf sleepre, DE rootra, de az elfnek kicsi az M atk -ja (alapbol is + meg empowerje sincs).