Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tegnapi patch nehogy javított a játékon,hanem rontott
A legjobb az egészben,hogy most olvasom,hogy már bocsánatot is kértek érte és már csinálják vissza
Ha ilyen patch-eket bírnak kiadni,akkor hogyan bízzon az ember a C1 "rengetegmindent" javító képességeiben??
L2 -- Inactive
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
még jó hogy ilyen "gosuk" is járnak ide tudom kitõl kell tanácsot kérni 😊
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
MINIFAJTER - TORPI POVA!
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
Ha ki akarod probalni, erdemes a teszt szerverre menni! (Az tenyleg teszt szerver, 2-3 nap alatt kimaxolhatod a karit) Ha kerdes van privizz. (Ja, kari generalas elott nem art ha atnezed a generalaskor berakhato runakat...)
adena eladóóóóóóóóóóóó 😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Na elmennek a picsaba! En meg egyre inkabb ugy erzem, hogy megyek vissza Shadowbane-be, mert ez mar rohej. Na meg unalom, mert nem szol masrol csak farmolasrol azt meg mindig utaltam 😉
Varostrom? Taktika? Csapatjatek? Eh, megint jol folhuztam magam

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
erre annyit mondok, hgy sajna ez nem így mûxik, mert nemtok bemenni és kiprobálni egy 60as de és egy 60es elf healert hogy vajon menynire sikeresen sleepelnekm, vagy rootolnak, mivel nincs egyikbol se 60om😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Jah látod mekkora rúl vagyok .
Utána bemegyek én is és mindkettõt megcsapom 

kezdjük alapoknál: elf healer szarabb e mint a darke?
sztem nem!
elõnyök:
de:emp, crit buffok, nagyon jó root (magas szinten is)
elf: de-hez képest gyors cast time, szarabb root, de sokkal jobb sleep, gyorsabb futás
humánt most haggyuk, jó healer
pvp alapon nézve60+on: elf-de összehasonlítás
mi érhet többet vajon, ha rootal próbálsz semlegesíteni egy enemy-t, vagy sleepel? sztem a sleep hatásosabb, mert ha nem láma a csapattagod, nem fogja kiütni sleep-l az enemyt, tudsz a többi enemy-l foglalkozni (ez nagyon jó lehet pl ha ellenfél healerét, casterét, ijjásszát akarod semlegesíteni, ezzel csatát tudsz nyerni sztem)
itt döntsön mindenki maga, melyik tetszik jobban neki, egy kiüthetõ de teljesen cselekvésképtelen enemy, vagy egy rootban ácsorgó, ámde castolni, ijjazni ütni, healelni képes enemy
ha root mellett döntesz csinálj de-t, ha sleep mellett akkor elfet, mind2 jó, egyik sem rosszab a másiknál, mind2 fontos kari
sleep sikerességét(mivel ez volt egyik fõ érved a sleep ellen) asszem azzal, hogy emp ide emp oda elfnél 24es szintû, darkenel 9es, nagyjábol letudhatjuk..(megint cak nem lvl20-ról, 30rol, vagy 40röl beszélünk..)
ehhez csak neked bemásolom az indulást, ami talán az érvelésemet magyarázza, hogy miröl csevegtünk a lentiekben:
"#19252
ui. véleményem szerint pvp-re a az elf-darke kb egyforma, de-l lifeleech+critikal+emp buff miatt, elfnel meg casttime (egy elf hamarabb befog altatni egy de csajt mint viszont..)+magas szintû sleep kb egálra hozza ki...
kétségtelen hogy lowbie szinten könnyebb egy de-l xp-ni, talán ennyi elõnyt látok.. "
itt elényeg, hogy az elf semmivel nem jobb véleményem szerint a de-l, de nem is szarabb, magyarána ki ezel akar játszani tegye, mert ugyanolyan jó mint bármelyik más healer (a hibákt az idézetböl ha nem gond megint nem javítom ki, ha nem gond😊
Elf sleepeleése többször besül mint a DE rootolása ennyi ált az ez elõtti hozzászólásomba erre te reagálsz rá azzal hogy a de szarul sleepel -lol.
Kár , hogy nem tudsz normálisan érvelni, mert amúgy ezek a kaszt összehasonlítós dolgok jók, csak nem így hogy direkt félrreolvasod a hozzászólásaim...
Ó még 1 : sleepelni fognak tudni C1 után a varázslók is, (kérdés persze hogy milyen szinten): és ez tovább csökkenti az elf pap értékét.
szal: 20as szint alatt igen jó spell a life leech, soxor életel ment, egy menekülésnél igen hasznos, fõleg ha elõtte ellõttél pár másfajta sebzõ spellt is
ezért írtam én, hogy 20 alatt lehet jobb a de, lassabb cast time ide v oda
2ik. épp ez az, én nem vl 20as pvp-röl beszélek, hanem 60+ol, mai a cél, de ezt töbször említettem
ott lehet rosszul fogalmaztam, de én nem vagyok tökéletes, és elismerem ha hibáztam
ez kis kötözködé részedröl, de semmi gond, ha még1er átolvasod az egészet már nem fogsz elakadni, remélem..😊
darkenek lvl hanyas sleep varázslata van? és az elfnek?
kis segitség: shilien elder 40ig kap sleepet, lvl9est
elf 56os szintig kap sleepet, és a szintje 24es
szted lvl 60on melyik sleepel jobban empower ide vagy oda, dakre vagy elf??
"ui. véleményem szerint pvp-re a az elf-darke kb egyforma, de-l lifeleech+critikal+emp buff miatt, elfnel meg casttime (egy elf hamarabb befog altatni egy de csajt mint viszont..)+magas szintû sleep kb egálra hozza ki...
kétségtelen hogy lowbie szinten könnyebb egy de-l xp-ni, talán ennyi elõnyt látok.. "
lifeleech itt télleg félreérthetõ modon igy néz ki mintha magsabb szintre érteném, de 20 alatti szintekre értettem, elnézést ha félreérthetõ volt