Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
egyenlõre csak annyi a fejlpdés, hogy néha nem 2 órát, csak egyet kell várni GM jelentkezéséig... Én már leszoktam róla. Meg nem is akarom, hogy akármi miatt banoljanak (ha GM a közelben van, akkor csak kínaiak érezhetik magukat biztonságban banügyileg 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
hát kíváncsi leszek......

Dragon Clan: Regarding GM call queue load. Any planned measures to speed up answering time even further ?

Dhevrin: We’re improving in terms of the system and personnel. Changes to the petition system are implemented in Chronicle 1 that will cut down player abuse of the system. This should free up the GMs more to deal with player petitions faster. The team as a whole has gotten much more experienced and we add more members to the core team all the time, we’ve come a long way in terms of response time improvement and we’re getting better all the time.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egy tápos-klános DV irtásban is a prophet kezében emi bow volt 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

LeonSilver
...és az elsõ idõkben sokan ólommérgezést kaptak a konzervtõl.
Ugyanis a forrasztásokat ólommal zárták le.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

SDana
És a konzervnyitót ki találta fel? Ha jól tudom vagy 100 évet késett a konzervhez képest 😊
Strahd, szerintem robeozz, ha már gyógyító akarsz lenni. A lájt és hevi akkor jó, ha szólóznál vele. És persze akkor kell egy dual fegyver is 😊
Ijj vagy bot meg mindegy, ha gyógyítasz... Amennyi erõvel lõnél egy vesszõt, akár egy wind strikeot is dobhatsz. Persze az ijj késöbb hatékonyabb lesz 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BlackArt
A konzervdoboz tortenete...
(Amugy 1790-ben egy francia mokus talalta ki, hogy felmelegitett kaja zart uvegedenyben nem romlik meg, de a konzervdoboz 1810-ben jelent meg egy angol uriember szabadalma alapjan.
(Akinek ukapja termeszetesen magyar volt 😊))

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Strahd_
papnak mi a jobb? Light, Heavy (bár a skill csak késöbb lesz) robe??

Ij jo a pap kezébe? .)

Strahd_
az tudodm hoyg a kondzervet eredetileg napoleon idejében kezdték el "fejleszteni" mert valahogy a katonákat el kelet udni látni és a távolságok oriásiak votlak.. .) ez volt a spektrumon pár éve 😄

Cromac Mac Art
pl. a Lineage 2-õt nem a magyarok "találták fel"...azér is lett ilyen gyenge..😊)

Nethyrrea
hát a.......namost megfogtál hirtelen 😄

Hedrox
Mit nem a magyarok találtak fel? Vagy mihez nem volt köze a magyaroknak?😊

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Cromac Mac Art
szerintem a magyarok, de nem tenném fel rá az életem..😊

BEAST
*föld és *ugy

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ja csak ott ahány tartomány /város / falu / rizsföl igy vátozik a kiejtés meg a nyelvtan 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
szal amcsik téleg kiba a világ urai .. aztse tudják hol vannak ...

Nethyrrea
asszem az xie xie. aztán lehet hogy ez is úgy változik mint a szögedies meg pálóucos nyeevjáárás 😄

BEAST
ja és csak példa ... 4. év vége volt és vmi föci dogát irtunk a eu országokbol ... és németo-t a lengyelekkel keverte ... a svájcot meg belgiumot ... de a legjobb hogy nagy britania hejett usa ... irekhez meg izrael .. és ezt full teljes tudásábol irta ... szánalmas

BlackArt
Szeptemberben ket honapot dolgoztam kinaiakkal Pakisztanban, egyetlen dolgot tudtam megjegyezni, ami a koszonom volt (itt xia xia-kent irjak?). Valahogy ugy kell ejteni, mintha poszen mondanad azt hogy szia-szia. De! Ahany kinai volt, az annyifelekeppen mondta 😊 Igy aztan keptelenseg volt meg egyszeru szavakat is megjegyezni.

BEAST
1ik ex osztálytársam 3x bukott itthon érettségi elött igy nem mehetett ... a szülei kiküldték az USAba tanulni (mert megtehették ;>😉 és ott 1 év alatt letette a hatalmas final examet ... amit persze itthon is elismernek .. pff

Strahd_
Az érdekes szintén Kinai adenafamer bothasznaló ncins bannolva
Exploit kihasználása minimum 5 nap ban .) érdekes...

BlackArt
Nem, arra gondoltam, hogy pl USA-ban az altalanos muveltseg a banyaszbeka valaga alatt van, hozzank kepest.

BEAST
én szeretni europa ...

BEAST
JUUUJ nagyon durva

BlackArt
roflamao!

Nethyrrea

ElBart
Sztem a Lineage oktatási jellegel is megállja a helyét:
Én például már több kínai kifejezést is kívûlrõl fújokpl: Cao ni ma!!(na persze nem használom 😉)

L2 -- Inactive

BEAST
akár .)

SDana
Ezt most melyik részre írtad? Arra, hogy kínaiul beszélnek a GMek? 😊

BlackArt
altalanos muveltseg...

BEAST
tanujjá meg fõzni 😄 énis tudok és kiraa ... konzerv 😊 amugy nemtom ki találta fel ...

BlackArt
Yup! Ez a siege nem most tortent:
Thursday, June 17 at 6:00pm PDT.

SDana
Lehet, hogy közük nincs magyarországhoz, de akkor mi miért ismerjük annyira amerikát, hogyha aszondják, hogy õ dallasból van, akkor texasi?
Az, hogy egy afrikai gazellákat kergetõ néger azt se tudja, hogy létezik a szomszéd falu, az teljesen érthetõ... De azért az önkéntes alapon magukat világ urának kikiáltók legalább legyenek kicsit mûveltek. Fõleg, hogy a (volt) jugó konfliktus alatt azért csak felkerültünk a térképre.

Mind1, általános kép az amcsikról, hogy kövérek és buták... És ez sajna igaz is. Akárcsak a kínaiak. Lehet, hogy van pár normális játékos, de a nagyrészüket inkább tûzzel-vassal-bannal kellene írtani 😊

Egyébként nem értem, hogy ha JOB alatt kibanolták az összes nem japán IPt, akkor most ezt miért nem teszik meg NAR alatt?
Azt meg, hogy a legtöbb GM miért tud kínaiul csípõbõl, végképp nem értem...

most ugy öszintén tudjatok ki találta fel a konzervet?
mert én nem és elég gyakran használjuk... (föleg aglegények)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
naugye

BEAST
hehe csak szeretnéd ... már lassan 8 éve nem "mozogtam" 😄 látnád milyen széles vagyok

Cromac Mac Art
jaja..igazán megköszönhetnék nekünk az atombombát is...

Nethyrrea
nincs bocsánat

kevesebbért is lõttek már agyon embert.....

Strahd_
TESIBÖL felmentve????? gyere cska le edzeni.. 😊 várunk szerettel edzéseinken...

BEAST
elnézést ...

Nethyrrea
tévedés ne essék, bárki kipróbálhatta a c1-tesztszervert aki a klienset letöltötte, és a top 5 (vagy mennyi, asszem több) klán vehetett részt a castle siege-n.

BEAST
hehe azt nem mondtam hogy rosz tanulo voltam ;> 4esnel roszabb ritkán az is tesi 😄 de aztán elintézem hogy felmentsenek ;>

Hedrox
Viszont azért azt tudni kellene hogy "jurop" nem a "júeszéj"ben van...
BlackArt jó képet szúrt be, és ez hûen tükrözi a valóságot is,

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

BEAST
na ez sem igy megy ... azért magyarországnak igencsak nagy szerepe volt a világtörténelemben ... és csak nézd meg hogy hány magyar ment ki amerikába és ott miket értek el ... és ezek nem az afrikai éhezõs és nem az ázsiai rizstermesztõk voltak ...

Strahd_
Ez látszik is rajtad Beast

Nethyrrea
majd hétfõre

Nethyrrea
kikérem 😛
nem lusta, hanem dolgozok egész nap, és mire hazaérek épp annyi idõm marad, hogy kicsikét még lineage, aztán behalok az ágyba 😛

Strahd_
És mind mond egy afrikai? vagy egyázsiai országban lévö amit te se tudsz megmondani hol van? Ö se tudja megmondani hol van magyararország. Mo egy picike vacak ország EU ban miröl lenne az Amcsinak nevezetes?
FRO harcoltak ellene
Anglia detto
Németország szintén stb... de miröl lenne hires nekik Magyarország? Ez nem tudatlanság kédése. Volt orosz tagálamokat se sokan tudnak megmondani merre vanank most és egyébb kisebb országokat hogy hol vannak pontosan.

Legalább a kontinenst tudta.

BEAST
csak a legnagyobb klánok közül kisorsoltak 1et ... és õk kiprobálhatták magukat hogy mijen is lesz a C1

BEAST
nem jelent meg

BEAST
sajnos ez is igaz ... példának tökéletes az öcsém ... pl énse tanulok 1 betût sem ... ha jol emléxem utoljára még alsos voltam amikor leültem tanulni ... mindig mindent megtudtam jegyezni az elõadásokon ... az öcsém és korosztálya már magasrol leszarja hogy mi van az orákon ...és semmit se tud a "világrol" max azt hogy mi menõ jelenleg ... hmm de ez off ;>