Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
A blue wolf heavy armormnál leesett az állam😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Yaksha mace mekkora trancsirozós ge*ci😄DD

๏̯͡๏﴿

gPROject
gPROject
vegyél jobb kardot és ölj vuku orcokat(simát, fightert), esetleg pokokat

Lynx_TWL
szvsz kardra gyüjts

๏̯͡๏﴿

mazsa
Tanácsotokat kérném: lvl20 knight vagyok gladius-szal, bronze set-tel, sima bow-val. Éppen falchion-ra gyûjtök, de most elvileg tudnék venni egy hunting bow-t. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e venni egyet, érezhetõ e a különbség (hunting bow-nál ugyan van SS lehetõség, de azt csak vészhelyzet esetén használok, mivel lóvét gyûjtök keményen) vagy inkább maradjak a sima bow-nál és gyûjtögessek tovább szorgalmasan?

phalanx
hehe végre valahára eljutottam oda hogy mûxik az accom 😊
van itt olyan aki viszonylag alacsony szintû és szivesen nyomná együtt egy 24-es human knight-al?

Lynx_TWL
az elég feltünõ, hogy delevelelt ez lenne a megfejtés?😄
azt hittem vmi komolyabb😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
a karmájáról már ne is beszéljek... 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
alaposan delvl-elt kari...17-es szinten palus knight? nameg az a 105 pk... 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
talán túl kicsi a patkja fegyver nélkül még 17es lvlnek is?😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
az az internetes oldal logója😊

๏̯͡๏﴿

nem neeeeeeem.

milyen jó ki esti fejtörõt adtam 😊

az a warcryos embléma, és eltakarja a systemet 😊

gather válaszának már volt vmi köze a dologhoz

Karmára meg a PK pontjaira gondolsz? 😊

a system ikon?

ja, már értem 😊 én nem erre a furaságra gondoltam, de ez is jó 😊

mi lvl1?

GAthersw
LOL, ez lvl1 😊

01110000 01110010 00110000

wmv codec
Próbáld ki ezzel. Én nem raktam fel semmi extrát wmv re . Media player classic -ot használom próba ezt is hátha ezzel megy.Media player classic

nah ujra a kép

Hedrox
Szép iksz 😊

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

nah gyerekek ezt a képet most találtam.
Az érdekes benne, a karakterlapon látható. Aki elõszöt megtalálja, kap 1 barackot 😊

Elado egy Lineage2-s account, julius elso felebe jar le. Tobb 2x es egy 40 felettivel karakterrel. Ha komolyan gondolod irj privatot es megadom a pontos szinteket es a targyaim nevet

BlackArt
De ahogy elnezem, az WMV, vagyis sima windoz formatum. XP 9+ mplayer biztosan jatsza...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Keress ra es toltsd le a GSpot nevu progit: az kikohogi adott cumorol, hogy milyen codec kell neki (ha nincs meg folrakom vhova, 217kb az osszes)

PhantomW
ehez milyen codec kell?

The World is Yours

BlackArt
Van a kepeken par dolog, ami majd a C2-ben lesz, mint pl. szorny verseny.
Jojjon tehat az a 10 pont, amiert erdemes lesz C2-re varni:
1. Monster Race
Ez mar nagyon hianyzott

2.Play with other players with 4 different Dices
Aztan majd lesz Rubik kocka kirako verseny is

3.Lottery
fonyeremeny: korutazas a setahajoval vizeken

4.Treasure Box
Talalhatsz kincses dobozokat: nehany kincset rejt, nehany csapdat. Wooha! A fiuk jatszottak Diablot!!!

5. Echo Crystal
Lehet zenelni. Tobben is osszeallhatnak. Anyam add el a házat!

6. Cruiser travelling
Lehet ingyer hajozni Water city Highness, Innadrill beach, Devil Island kozott. (Na meg ezt nyered a lotton )

7. Macro for magic and speech
Spanyolviasz

8. Dwarf vending machine for creating items
Nem csak kereskedni tud afk a torp, hanem craftolni is. Persze nem ingye'

9. Personal Notebook system
Beirhatod: hetfon venni 2 kila krumplit, ha Dion-ban jarok

10. New politic system
The lord of a castle will be able to sell seeds and normal players will plant the seeds. Once players harvest the thing, they can sell it to the lord. Then Lord can create items with that
Na, lesznek mar parasztok is: megkapjak a magot, elvetik, aztan betakaritjak es leadjak a fuvet a lordurnak.

BlackArt
Most talaltam ezt, par kep angol szoveggel, ha valaki veszi a faradtsagot es scrollozik lefele 😉

BlackArt
Jah 😊 Az a baj hogy a forumunk strukturaja megvaltozott, es ugy tunt hogy friss hir, csak kesobb lattam a datumot, raadasul elfelejtettem hogy c1-ig nincs siege.

Oh, akkor várok a C1-ig és figyelem a fejleményeket. 😊

What\'s your excuse?

Hedrox
Hát, én nem nagyon találkoztam farmerekkel a Nagy Szórás óta. 😉 Lehet, csak engem kerülnek el 😛 Mondjuk ezzel nem csak õk vannak így, szinte senki ismerõst nem látok, kedvenc klántársaimon kívül... :/

Lynx_TWL
elég sok farmer van még, és semmit nem fejlõdött béta óta😄

de vasránap lesz egy kis megváltás😊

๏̯͡๏﴿

Hedrox
Majd meg kellene beszélni egy idõpontot, mikor a kis(?) magyar közösség útra kel, és végigjárja Aden újonnan felfedezett részeit... 😉 Szerintem nem lenne rossz dolog, és legalább egy újabb alkalom lenne az ismerkedésre - na és persze a funolásra. 😉

Hedrox
A farmerek szinte teljesen eltûntek, a Chronicle1 pedig vasárnap lesz elérhetõ, egy 24 órás downtime-mal egyebekötve. Egyébként az egész teljesen u.a. mint betaban volt...

Lynx_TWL
bocsesz😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Soroljátok már el az USA tagállamait😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Ez már nagyon régi (nem kötözködés)
Már ide is bepésztelte vki 1-2 hete

๏̯͡๏﴿

Üdv!
Most, hogy itt a nyár elkezdtem azon filózni, hogy elõfizessek e a Lineagere. Légyszi írjátok meg, hogy a bétában minden réten felbukkanó farmer-botos-ázsiai bagázs, mennyire van még jelen? Valamint, hogy mennyit javult a játék a béta óta? Köszi!

What\'s your excuse?

phalanx
Hi
Nah vettem egy új kódot ezúttal a megfelelõ accountomhoz 😊
De, hogy még csak véletlenül se tudjak játszani, nem tudom aktiválni a bétás accountom, mert nem fogadja el a bankkártyámat .... hát lol! bezzeg 5 percel azelõtt mikor a serailt vettem akkor még jó volt neki
Találkozott már valaki ilyen problémával?

BlackArt
Bocs hogy megint Shadowbane-t hozom fel, de annak volt beepitett film felvevoje. GM nem fogadta el a screenshot-ot, de ha folvetted a bulit akkor arra reagaltak. A peticiora nem csak a jatekban reagaltak, hanem emilben is megkaptad a jelentesed, plusz azt hogy milyen lepeseket tettek azugyben.

hmm
tetszik 😊
én is kapok ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
egyébként meg szerencséd hogy animált gifben noob vagyok 😛

Nethyrrea
nekem ményomja össze, neked meg mérlehet 150x25-ösbe?

beállításoknál aszondja hogy max 120x20-as lehet

Cromac Mac Art
bazz... te nagyon ráérsz..😊)

Nethyrrea
egye ragya, átmenetileg megteszi 😄

GAthersw
ha szar, csinálj magadnak 😛PP

GAthersw
Nethy!!!!

Nethyrrea
legjobb az volt amikor kínaiakat öltünk akik folyamatosan exploitolták a death bugot, írtunk gm-nek. 28-an voltak elõttem.

10x legyaktuk mindhárom kínait, eltelt fél óra még, és gm megjelent. természetesen az volt az ártatlan kérdése hogy "most jelen pillanatben csinálja?" nemakartam mondani neki hogy "nem bazmeg de amikor írtam folyamatosan exploitolt te címeres barom!!", reakcióidõ nemártana. és akkor még foghatják is erre hogy 'hát bocsi, ha most épp nem csinálja akkor nem tehetek semmit...'