Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
mond meg nekik milyen az elf wizard 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
bitang te vagy az én emberem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Te meg ezt olvasd el plíííz "Válasz 'GSXR' üzenetére (#20513) "

BEAST
nemis csinálok ijász még azt is leszarom ha több pénzt lehet azzal szerezni igaza van hedinek nem adom fel a kedvenc kari keresését csak mert az táp

GSXR
Mivel az én üzimre válaszolt ezért a "te" szócska rám alias Bitang & Reora vonatkozik.

BEAST
és kizárt dolognak tartom hogy azt élvezni lehet hogy vki mindig menekül és visszalövöldözget ...

BEAST
hmm azért láccik hogy mennyire különbözik a 2 klán 😄 darksoulban van össz 1 ijász de még õ sem tudja hogy ijász akar e lenni 😄 nálatok meg 1 halom ijász van .....

Birk@
A droppot más szedte fel, halottan elég nehéz 😉

Birkus Maximus

HUNrricane
Muhahaha .. Olvazsd el azt írja hogy TE ..

Majd felébredsz!

Birk@
Miután meghalt 😊 Azt elfelejtette beírni 😄

Birkus Maximus

Lynx_TWL
meg is érdemli 😊
tegnap öltétek le??? dionban ott ordibált végig shoutba, hogy vmi newb adott neki ékszert

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Nem is neked írt😊

๏̯͡๏﴿

Birk@
nem nagy ügy eg aquastone ringet, járhattam volna rosszabbul is, viszont a lényeg, hogy egy elég LOL üldözés után kinyírtam Daisht Csak éppen kifehéredett, de megérte 😄

Birkus Maximus

Én Bitangra és Reora mondtam hogy szegény...

SDana
Én kipróbálnám mindegyiket... de ahhoz két kari kellene 😄
És persze hónapokon át próbálnám, ahhoz meg idõ 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
Én azt ajánlom hogy legyél ijász, de erröl dönts te, mert neked kell együtt élned a karaktereddel hosszu honapokon át..

Majd felébredsz!

GSXR
Félreérted csak én vagyok a szegény Reo nem😊

GAthersw
Aquastone ring-et

01110000 01110010 00110000

BEAST
ja az ok nemis azért mondtam ... csak arra mondtam hogy azért "mernek" pirosak lenni

GSXR
Jó de crumába nem olyanok járnak akik vuku orc-okat ölnek. Sry😊 execurot is csak akkor tudom megölni lvl 35-öm ha nyomok rá egy fagyasztást és rohangálok körbe a szobába és ugy osztom neki az áldást.

BEAST
sztem is legyél tõrös .... igy is a fánréjdek alatt szinte megse sebeznek jot tesz majd neked 1 kis damage az elsõ sorban 😉

HUNrricane
Én nem vagyok szegény.. Miért droppoltam volna? Nem ölt meg senki és semmi az elmult 1-2 hétben.. (jaj de 1. megölt acro, de azt én kértem 😊)

Mikor Daisht lenyomtuk akkor reo piros lett, o dobott egy ekszert, de ennyi..

Majd felébredsz!

SDana
Na akkor kis DE bicskamaxi vs Elf veseszurkáló elmélkedés...:

A DE nagyot üt, nagyobb a kritikus sebzése.
Az elfnek nagyobb az evasionja és az accuracyja is szerintem (tényadatokkal nem tom alátámasztani 😊. Meg gyorsabb is, meg több is a kritikusa. Szerintem a bicska is jó tündének 😊
(bennem nagyon megmaradt egy videjó, ahol a tünde bicskást nem tudták eltalálni... valszínûleg inkább szintkülönbség miatt, de akkoris 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
ebben nincs igazad ... a multkor kb15 (tizenöt) WARos köcsög rohant az 1ik mezön akkor még nem láttam a nevüket csak annyit hogy sokan vannak és jönnek ... gondoltam vmit betámadnak igy sokan mint mi a fánréjden ... közelebbértek látom WARosok mondom hûû az elsõõ WARosok akiket látok élöben na majd most jol eldöntöm köcsögök e ... odajöttek 4-5en ültünk 1 kupacban mert gludio mellet öltünk vuku orkokat körbeálltak minket és puff 1enként megöltek minket ...még felállni se volt idõm nem hogy elfutni ... és mindannyian pirosak voltak ...

Szegény Te és Reo
Mit droppolt Reo?

HUNrricane
Ezek harcos kasztokra jellemzo, nem a varazslokra.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ez igy van..
Orkok a legjobb kozelharci egysegek. (monk nagyon nagyot sebez, raider-nek sok HP-ja van es nahyg armorja)

Emberek mint minden jatekban jok mindenbe de semmiben se a legjobbak.

Elfek a legjobb ijaszok.

DE a legjobb torosok.

Torpek... Aden gyongyei .. Craft mesterek.

Majd felébredsz!

A DE-k tõrrel tényleg kemények, de sztem a human tõrösök durvábbak.

GSXR
Hát nemtudom mekkorát fordul a szerencse de én csak akkor megyek crumába legközelebb ha mindenki az anyja életére esküszük hogy az elsõ ellenünk támadó és beliluló köcsögöt azonnal lecsapjuk. Kicsit röhej volt hogy ott voltunk 4en (ha jól emlékszem lvl 35, 41, 39 és talán38)minden ment szépen 3an execuro írtás én golem farmolás. Bejön daish (egyedül)blunt nekem 2sec és halál nekem. Aztán csak ment a savazás ahelyett hogy egybõl betámadták volna a többiek és szvsz 10 sec alatt elfeküdt volna. Utána már jöhettek volna a waros hernyók. Ha nem vagy lila ugysem bántanak mert annyira nem nagyfiúk hogy pirosak merjenek lenni. Utána ugyanezt kapta Reonel is. A többit megmár úgyis tudod😊
Szegény Reo piros lett a késõbbi pvp közbe és droppolt is aki nemtudná.

okes, de olyan jo erzes volt, hogy 200+ sebeztem egy dirkkel😊

lattad volna thangart ijjal vadaszni😊
megallt, lott egesz adig mig szorny meg nem halt, futni lusta volt😊

Majd lejátszuk egyszer, ha már csak 4-5 szint lesz közöttünk...
Mikor te 75 én meg úgy 70 leszek

BEAST
amugy sztem is a DE pasi karinak van kitalálva a bicska marha jol van mecsinálva a mozgása és a támadása ... és a daggerskillekben is néhol jobb ... + erõsebbet üt ha jol tudom 😉

HUNrricane
OK, csak kerülj elém, Human perdita .

Majd felébredsz!

Nekem nem nagy az evasionom

BEAST
nõvérke majd én megvédelek ... vagy ha az nem megy majd jool megprobálom 😄

HUNrricane
Fagyasztasa

Majd felébredsz!

BEAST
akinek nem az elf casjok jönnek be azzal komoly problémák vannak 😄

HUNrricane
Meg a DE torosnek van fasztasa ami cool.. Menekulo ijasz ellen.

Majd felébredsz!

BEAST
asszem vmi más faj után kell néznem 😉

Sztem meg az íjászok a leggázabbak.
Solora uncsik, de nagyon, partiba is uncsik, de nagyon, pvp-ben meg egy gyáva sz*r. Semmi mást nem csinal, csak fut, lõ, fut, lõ...baromi élvezetes mit ne mondjak.
Ez az én véleményem...
Most már lehet engem is anyázni meg PKzni nyugodtan.

akkor miert nem jo torosnek, 30as assam egy dirkkel siman talalt, majdnem mindig kritikallal szembol
ja es cukipofa volt kiserleti alany😊

HUNrricane
Van

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ismerek pár O.D.-set aki jo fej.. De pl a RiP klannal hadba allok.

Majd felébredsz!

elfeknek nincs accuracy skilljuk?

HUNrricane
De szempont, legalábbis nálam .
Elfek szerintem jobbak ijasznak mint torosnek. Aki toros kar lenni az DE lesz.

Az elf ijasz gyorsabban fut ezert tudja jobban alakalmazni a magyar strategiat (persze lo nelkul).

Majd felébredsz!

semo1
Ez a c1 update hûen tükrözi a játék készitöinek hozzáálásat.