88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Died #82893 Sziasztok tudnátok nekem segiteni ? Nem tudok uj accondot csinálni a Lineage 2 re elmondaná valaki hogy hogy kell??? -
ErrOrHUN #82892 kb 2.5 éve haldoklik l2 :D -
Kanqukac #82891 2 napja csak unatkozom, körülnéztem hát a WH-mban.
(200kk-ból)
lehet tenyleg haldoklik a franz?! -
Kanqukac #82890 Hát full legit embert nem ismerek a szerveren... Nem hogy klant...
(85 ön én is kemény legit leszek.)
Szerk:
De talan egy REVILL nevezetu arc azt kesz... -
#82889 Több, legit clanok is vannak -
BaalKain #82888 Sztem neked inkább diablózni kéne. És nem neten. -
FickDeineStory #82887 nekem aztán 8 most már van elég hely hogy nyugottan xp-zek ott ahol akarok és amikor akarok, igazán még a cata-kat kicsit lehetne tisztogatni, de már ott is jobb a helyzet.
egyedül az ncsoft tudja mikor és hol hány botot bann-olt ki, mi csak kalkulálhatunk. -
Kanqukac #82886 Egyetértek!!! Szerverenként megvan 3 partyra való! -
#82885 Akkor több legit van mint gondolnád :) -
#82884 NAAAGY mákom lehet 4 groupom volt bent mind bent maradt..... szeritenm csak néhány maradék agysejtedet bannolták... -
BaalKain #82883 Nemsoká örülhettek ha 9vs9-es masspvp lesz :)
Talán annyi legitet még el tudok képzelni egyidőben. -
#82882 hááát b.meg de most nem azért... tegnap este baium raiden mass pvp volt 101 vs 110 és éjfél után feladta az enemy a próbálkozást és 1 óra lepörgése alatt a 101 fős CC felére csökken mert mentek alukálni. erre nem gondoltál?
P.S.: én nem halottam ma hajnali bannokról... -
márfoglaltnick #82881 sziasztok, arra lennek kivancsi, hogy ghost hunternek milyen subokat erdemes felvenni és mivel nem igazan vagyok tapasztalt jatekos megszeretnem kerdezni, hogy tőrösnek melyik most a legjobb prophecy pvp-re?! + még egy kérdés: van ez az enchance backup stone, amit ugye a 3. helyre lehet betenni egy enchantnal es növeli az enchant siekresseget, ilyet hol lehet szerezni? 1000 köszi -
BaalKain #82880 Ezek a törések nem feltétlen bannok, van hogy csak kiesik mondjuk európa vagy éppen amerika. Pl tegnap én csak kiestem és bár csukott szemmel de mindenkivel vissza tudtam logolni. -
FickDeineStory #82879 hát ugye én ezt arra alapoztam, hogy a lineage2.es/misc/retail.php-n ugye egy ilyen abrán is mutassák az eltelt 24 óra eseményeit és ugye az vonal folyamatosan hullámzik csúcs időbe magasabb éjszaka alacsonyabb na és kb olyan 0:00-3:00 körül fel lehet minden szerver görbéjén fedezni 1-1 törést ami a fokozatos csökkenéssel szembe minde szerverről pár százfős vissza esés volt ez tett ki kb 2000-2500 acc-ot, meg erre az ábrára hagyatkozva az eu szervereken ma hajnalba is történt bannhammer kb 500-an repültek a teon-ról 300-an a franz-ről és 200-an a luna-ról. De nem tudom ez az oldal mennyire pontos méréseket végez egyébként. -
ErrOrHUN #82878 már értem, miért nem viszik a cuccaim :( -
#82877 bannhammer az volt körülbelül 8000-9000 bot-ot bann-oltak tegnap este a 8 szerverről összesen.
en ezt hallottam. kinek van igaza?! -
BaalKain #82876 • Bartz 1369
• Devianne 1042
• Teon (EURO) 2198
• Franz (EURO) 1727
• Luna (EURO) 1195
• Sayha 1239
• Aria 1197
• Phoenix 1608
Ó, igen. Megcsinálták -
Kanqukac #82875 Hat bizony neked a jo*********d...
Mellesleg tegnap futottam katában, varkában... Semmi...
Ha megígérjük, hogy hiányozni fogsz. Elmész?
GTFO -
FickDeineStory #82874 bannhammer az volt körülbelül 2000-2500 bot-ot bann-oltak tegnap este a 8 szerverről összesen. Azt nem tudom, hogy az AION milyen hatással van/lesz más mmo-kra az EU/NA régiókba, de azért annyira túlsok embert nem hiszem hogy érint vagy érdekel azért az AION aki akarta már hónapokkal ezelőtt kipróbálthatta kínába ingyen fejlődési korlátok nelkül is. Mondjuk azt a gondolkodás menet én sem értem NCSoft-nál, hogy ha egyszer nem igazán tesznek azért, hogy EU/NA régióba új játékosokat szerezzenek, akkor miért bann-olják ilyen erőkkel a régi fizető játékosokat. Szerintem egy pár hónapig amíg a játékos szám helyre nem áll a szervereken nem kellene takarítani. De azért jó látni mikor 1-2 agyon tápolt nagyképű bot bannt kap:D -
Shadout #82873 hétvégén Aion béta ment, ez is lehet magyarázat az alacsony létszámra, persze ez még nem jelenti, hogy nem lehetett bannhammer. -
#82872 tán téged is elért a ban hullám? :S -
BaalKain #82871 Kitartó "munkával" sikerült 1000 alá szorítani több szever populációját is a kedves gm-eknek. Ezúton is gratulálok. -
irenicus #82870 Segítségek kérnék duelist skill enchantal kapcsolatban,privben.
Kösz -
valumeister #82869 Eladó timecard adenáért @ Teon
Bővebb infóért pm. -
#82868 56 orát futot 4 acc nonstop de semmi. De sayhan. -
Lehuzlak #82867 franz és teon :)
Franzon saintsben
Teonon meg disclipse talán... -
Kanqukac #82866 wow milyen bann???
Hol mikor?
Illetve kissmyarrowot hol bannoltak?
-
Lehuzlak #82865 valaki beleszaladt még a tegnap esti banba rajtam kivül ? XD -
BaalKain #82864 Akinek kell franzos pénzecske pmeljen pls -
#82863 meg még mit nem:D -
#82862 egye fene, pp acc is elég ;d -
voloume #82861
azért ez sem semmi, bár lehet már mindenki 10k feletti patkal szaladgal ms-el, reg jatszottam mar offon -
ErrOrHUN #82860 ebből most pénzt csinálok :) nem adakozom -
#82859 Nah, most kicsit tovább bírtad d;
Három puszi AQ-ért? xD -
ErrOrHUN #82858 WTS +10 drac bow, zaken, aq, drac set, dyn light set pmben adok árat -
Kekszakall #82857 Sajna nekem nincs ilyen, de jatekban a GK-nal megnezheted.
Es ha mar megnezed, akkor csinalhatnal rola nekunk egy linket ahol megtalalhatjuk :) -
#82856 Van valakinek egy listája (térképe) a noble teleport helyekről, amit el tudna küldeni nekem?
Köszi előre is. -
Csenky #82855 Köszke, már az összes elképzelhető kisbetű-nagybetű-szóköz opciót végigdaráltam a pw-vel.. xD -
#82854 buffer es tank celestial es ud miatt