Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kepet nemtom hogyan lehet ide rakni 😞

furcsa nekem lejott kevesebb mint 1 ora alatt

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Szia Pety! mi újság lenne... 2 napja megy a gépem tök feleslegesen.. most már a 71.-ik rpt-nél van... le kellene feküdnöm... De akkor jön elölrõl minden... azt akarom én?

Amúgy meg már nem dühöngök... félig bebasztam. jó ez így.

a képemet hogy tudom megosztani? én is akarok képet ide bele... sugárkezelt, génmanipulált óriásnyulakat!

ElBart
Ezt nézzétek mán meg! Hova dörzsölgeti a hamvas elf leányka azt az íjat?(Elhiszem,h ezután az akció után jobban tud támadni😊)

L2 -- Inactive

ElBart
Ezt nézzétek mán meg! Hova dörzsölgeti a hamvas elf leányka azt az íjat?(Elhiszem,h ezután az akció után jobban tud támadni😊)

L2 -- Inactive

Manoooo
NP!😄 Mi is hasonló cipoben jártunk!😞

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

ElBart
Végülis igazad van. Beszállok én is!!
NCSoft

L2 -- Inactive

Szoljal az ncsoft bacsinak hogy mar igencsak hianyzol a csaptbol ugyhogy neked jonnod kell de nagyon!

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Szia domi!
mi ujsag??

Dühöngjön csak mert igaza van! Fizetünk ezért a . . . . nemis mondom miér, aminek már amúgí is 2 hónapja futnia kéne!
DÜHÖNGJ DÖMI, DÜHÖNGJÜNK EGYÜTT!
NCSOFT

ElBart
Ne dühongj Dömi!! Elõbb-utóbb lejön(az elõbb kétszer aláhúzva)
Nem flame-elni akarlak,csak megemlítem,h nekem elsõre megszakadás nélkül 20-30kb-al ledöcögött(azonban azóta félóránként kidob,vagy a mob server hal le.......szal nekem se sokkal jobb)

L2 -- Inactive

agyhalál
Sorry MatrixHUN, Manoooo, HUNcsuzlee, Iluvator, de nem volt netem kb. 1/2 óráig.
Remélem nem haltatok miattam... túl hirtelen történt az egész··

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

hehe! hogy tudok képet felrakni ide? elindítottam így ahogy félig megvan pöcsölve... eléggé érdekes... a városban bazinagy nyulak vannak...10x nagyobb mint a kari

hát ezekkel a húzásaikkal csak erõsítik azt amiben kicsit meginogtam amikor megláttam a c2es armor képeket: a megoldás WoW.
Mégha nagyon jó is lesz a játék valaha, és a fele belekerül annak amit ígértek (replü sárkány mikor is lész?) akkor is a cég hozzáállása ilyen bénapancseramatõrlámaállat marad.
júl 5 - eu closed beta 😊 coming baby 😊

aylakistigris
klassz, es meg ti sajnaltatok, hogy nekem mikorra lesz lent. a hivatalos honlapon levo, letoltheto full game updatelt? mert, ha igen, valszeg meg azzal is jobban jarna a jonep, mert hamarabb lejonne

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Strahd_
az egész linaage könyvtárat hamarabb szedem le netröl nmint ez az update...

az a baj, hogy ezekbõl az rpt-bõl még csomagolgat.. ha megnézed 1 db sincs sehol sem... nekem már volt 120-as is és most 4x-re is elkezdi elölrõl ;( Du 4 óta most vagyok ezeregyedszer is a 2-es rpt-nél... és ahogy nézem lesz megint 1 újra indítása...
megyek thief 3-azni... faszom.
ameddig eljutok a check list-et benyomhatom, de sok értelme nincs szerintem ;(

pedig hamarabb meglennénk úgy ahogy mondod...
úgy kellene szerintem, hogy lineage könyvtárra rányomni 1 változás fényképezõt, és a változott filokot becsomagolni, kirakni valahová...

Lynx_TWL
na fasza elment a netem jó félórára, pont pvp közben 😊

๏̯͡๏﴿

Strahd_
két napja töltöm én is 😞( ez elképesztö...

.) ezeket a filokat amit most leirtál nem rakod fel netre hamarabb lent van chelloval 😄 vagy valaki dc++ al nem ossza meg? .) sokkal gyorsabb update...

az elsõ játék amiért fizettem...
se help, se cd, se kiskönyve, se lófütty... Lag miatti halás az meg van, láthatatlan monstertõl való halás az is van... peccs település, support, meg jó érzésem nincs

Check file .\Textures\Aden_Village_T.utx ..done
Download .\Textures\Aden_Village_T.utx file...done
start unzip ........ unzip done
Check file .\Textures\Field_Deco_Artifact_T.utx ..done
Download E:\Games\Lineage II\Textures\22.rtp file
Patch start for Field_Deco_Artifact_T.utx...done
Check file .\Textures\Field_Deco_Landmark_T.utx ..done
Download E:\Games\Lineage II\Textures\23.rtp file
Patch start for Field_Deco_Landmark_T.utx...done
Check file .\Textures\field_deco_T.utx ..done
Download E:\Games\Lineage II\Textures\24.rtp file

és megint mifaszvan... le van dögölve... hát most eléggé cifrákat mondok... és szegény hûtõ ajtó alig bírja a rángatást, mert a sör megnyugtat 1 kicsit... de nem eléggé

faszom, mint beta elejen a login szerveruk szarakszik, eleg fos bagazs

miért nem adnak ki 1 patch filet, amit 1000 helyrõl le lehetne szadni? miért kell itt szarakodnom már 2 napja? Miért hiszik azt, hogy az jamaikai update szerverük a világ legjobb gépe a legjobb net eléréssel???

Valakinek esetleg lefut tök gyorsan ez a patch, vagy a csellót is szidjam 8ami alapban is megvan)

kivan a hócipõm ezektõl a lineagésoktól.
Ha van a játékban valami problémád leszarnak, botot látsz leszarnak, javító szándékú beszolásod van leszarnak...

erre 2 napja töltögetem le az autoupdate progival a C1-et de valahogy nem igen akar 4k fölé menni a letöltés, és a \120.rtp file -nál ledöglik. Ha újra nyomom, akkor a barom kezdi elölrõl... természetesen nem 50-90K-val ;(

Strahd_
mi a file lista ami updatelödik?

Strahd_
nekem meg nem megy még most sem folymatosan update server down 😞(

Lynx_TWL
agy, a kérdéses graikai hiba nálam is feltünt még reggel, mikor adenbe mentem😊 most lépek vissza megnézem van e még

๏̯͡๏﴿

Strahd_
1óra alt tnerm jön le 😞 és az update server lehalt megint 😞(

Strahd_
nekem meg fél orája tölti ezt a filet MonSound3.uax

Na jovan megy 😄 De vajon meddig????

MI A KURVANYJUKAT CSINALNAK MAR MEGINT???????
Rohadt eletbe megint nem megy!

Strahd_
nekem megszakadt a hangfilok letöltésekor...

Manoooo
na, én is lépek!
a munka megvár holnap is!😄

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

LeonSilver
Most ugye cirka másfél napig nemmentek a szerverek.
Ha holnap este leéllítják öket a "szokásos" 2 órára akkor roppant ideges leszek ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Strahd_
ez holt irjak? .) adj linket.

BEAST
héhééj 😄 15 perc és asszem lelépek mert már kezdem unni hogy mindenkine juuj nemtom kikapcsolni a gépemet és nem merem megnyomni a power gombot problémája van 😄 huzok is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
amugy olvasgass bele az orphus bugreportjaiba 😉 van 1 olyan amit állitolag C1 orvosol hogy a varázstámadásokat nmehogy overhitnek de még normál támadásnak sem veszi drop szempontbol ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
most szivesen csinálnék kis töpit a gazdagság reményében de elötte szeretnék 1 jol kigyurt SHt vagy SSt

Strahd_
jah és SH val miota játszok nem esett normalis drop .) adena droptol meg nem leszek gazdag az uj dolgokra...

Strahd_
talán a craftalapanyagokbol összejöhet csak ezért...

Strahd_
Nem szar csak nincs pénze ennyi .) az uj fegyverre....

BEAST
miért ugy gondolod hogy 1 kis törpével több pénzt szedc össze mint 1 40+os SHval?

BEAST
strahd véleményezd a karidat ... isendur miért is szar? 😉

Strahd_
Semo azért inditottam uj karit mert nekem nem estek dropok és már nem élveztem a karakteremel a játékot hogy 100 adenákbol hosszak össze 3 millát az uj fegyverre amivel lenne esélyem a saját szintü mobok ellen.
Igy hajnal lesz a Party karim...
Dinice meg pénzszerzö kari 😄

Strahd_
Igy marad az eredeti felállás .) pénzgüjtés isendurnak az uj fegyverre más karikkal. 😊 föleg most hogy csupasz lett szegényke .)

Strahd_
Ayla szép és jo lenen de csak isendurral tudom megcsinálni .)) és ö most majdnem csupasz .)) bár Hedi visszadja a rucim .) de nincs fegyverem 😊 igy ez a project egy ideig kimarad

BEAST
dinok

ayla 1 oldallal ezelött beraktam a karakterlapjukat nézd meg

BEAST
csak tudod mi a gáz akinek van annyi pénze magának is megszerezheti ... a wolfnál a 30-50ks összeg nem volt akkora gáz ... max akkor veszik meg ennyiért ha a küldi téleg qrva hosszu és unalmas

aylakistigris
csinald meg a kuldit, es a masodikat mar arulom is neked. az elso persze ajandek lenne nekem, teszteles celjabol. vedekezoset kerek :-)

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

semo1
Neked + minek human karakter?

BEAST
amit nemtudok megmagyarázni az nem is létezik