88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
aalat #83013 koszi hogy nem tucc valaszolni a kerdesre amit feltettem, de azert mondod a szarsagot. azt mindenki tudja, hogy "msn es L2 sosem szerette egymast". Ha nem tucc a kerdesre valaszolni, akkor minek koptatod a billentyuid?
Kiprobaltam azt, hogy a skype main ablaka nyitva volt, az is meghalt, szal a problema ez lehet. szal a kerdes az, hogy az msn miert nem a systrayben van? esetleg aki win 7-et hasznal, es tudja a valaszt, kerem irjon.
Koszi! -
#83012 akkor hajra! ezek szerint nem is lesz? soknak volt. -
aalat #83011 nekem sosem volt gondom vele a 4 ev alatt :P -
#83010 msn es L2 sosem szerette egymast -
aalat #83009 Nos felraktam a windows 7-et.
Minden szupi, meg a jatek is elindul gond nelkul. Annyi viszont van, hogy az msn es az l2 nem szeretik egymast. amint elindul a jatek, az msn elmegy offline-ba. valakinek otlet, hogy ez miert lehet? Mellesleg az msn nem hajlando a systraybe menni, megha nincs is megnyitva a main ablaka, akkor is a taskbaron van. ezt nem igazan ertem, mert minden mas a systrayben van, pl skype. -
#83008 Critical az az evasion:) mindegyiknel el van irva -
#83007 Elírás, elég sok ilyen van augmenteknél is. -
Most ez komoly, hogy 164 el megnöveli az evasion t? -
#83005 -
Kanqukac #83004 Nah erre voltam kivancsi. köcce -
aalat #83003 Remek, mindjart gondoltam ;) -
#83002 de, direkt keylogerrel töltöttem fel! -
aalat #83001 ps: Remelem keylogger nincs belekodolva :P -
aalat #83000 Koszi, hetvegen kiprobalom. -
#82999 Innen letöltöd a GG-t és csomagold ki a pl.: D:\Program Files\Lineage II\system mappába. ott felülírja a GG-s és másold még be magába a GG mappába is. ha ez kész, akkor update nélkül indítsd a game-t mert az update visszaírja az egészet. Nem számit hack-nek mert a GG ingyenes és open source. Az infót pedig megtalálod az official L2 boardon. -
aalat #82998 Koszi a valaszt! gg-hez nem ertek, kell egy kis segitseg :) -
#82997 Nekem megy 64-es Win 7 alatt csak a Gameguardot kell kicserélni
-
#82996 Megy. Neha van gond vele, de megoldhato. Igazabol nem a game sikit, hanem a fostalicska gameguard... -
aalat #82995 Hali!
Kérdés, megy az l2 windows 7 alatt? Eredeti, microsoft msdn-es win7. Nem torrentrol leszedett tort fosrol beszelek.
Koszi az infot, ha van! -
#82994 -
#82993 infó? Kata 0/24 nem kellet 1hónap a bannhoz, este ment reggel nem :D -
Kanqukac #82992 Csá!
Részvétem!
Egy kis infót kérhetnék a bánnőlás körülményeiről?
Köcce -
#82991 Töllem 6 acc szált ma hajnalban -
#82990 neee buzd :(
/hug -
Kekszakall #82989 Szia!
Erdeklodnek, hogy megvan-e meg a 78-as Berserkered amit hirdettel Julius 1-i postodban? (#82551)
Koszi!
Udv.:
Szakall -
#82988 Hello,
This mail is to notify you that account 'xxxx' was confirmed to be violating the User Agreement and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third-party application in conjunction with the Lineage II service.
As a result of this violation of the User Agreement and/or Rules of Conduct, this and all related accounts have been permanently closed. The account(s) will no longer be accessible and will not be reactivated.
GOOD BY MY LOVER, GOOD BY MY FRIEND:( Az L2 egyik legrégebi karaktere 5 év 3,5 hűnaposan sajnos BANNED R.I.P Sed -
#82987 Got itt:) megy az ANSWER:)
-
#82986 nihao
off:
Papa küldtem mail-t(most már, h észrevettem) majd olvasd el :)
on: -
CS1rke #82985 Eladó 1 milliárd adena teonon, baráti áron. Természetesen lehet belőle 100 millánként is venni, de aki egybe elviszi annak kedvezményt adok :) -
#82984 -
Paradoxon #82983 Tudom, együtt jöttünk ki Dino-rol miatta... :P -
#82982 épp javitják
-
#82981 Az első naphoz képest jobb lett... de most megint leállás van... hátha... -
Paradoxon #82980 Nagyon jó. Lett bugfix, hogy ne legyen DC az event miatt. Azóta Crit-et kapok, ha el akarom inditani...
Más is tapasztalt ilyet? -
#82979 anyáám! mivanitt? bakker! persze hogy szivatnak.. -
#82978 -
#82977 Mert csak páros héten választhatsz és csak ha a dusk nyert, ezt már tisztáztuk 2 éve -
#82976 googlizz rá, vmi official l2 honlapon ott kell lenni -
Csenky #82975 Mostmár aztán engem is rohadtul elkezdett foglalkoztatni, honnan a búbánatból jött a sajtos quest.. -.- De csakazértse fogok átlapozni 50k hsz-t... =) -
#82974 A találós kérdésére a 3. opciót mondtad? Az ad Tezzát vagy Baiumot randomra, de az helytelen, a Medvesajtot nem buffalo tejből csinálják, hanem Grendel tejből...