88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83053 Teonon vennék adenát ajánlatokat pm be kérem milla/ft és 100milla/ft ajánlatokat várok :) -
#83052 Sziasztok!
Adena végkiárusítás Franzon.
Occó nagyon occó 12 ft/milla.
Érdeklődni pm-ben. -
#83051 Köszi emberek, probélma megoldódott :) -
#83050 sziasztok ha volna kedves valaki meghívni 14 napos trialra az jelezze felém pm ben pls -
#83049 egy 30 napos TC kéne adenáért - sayhán vagy teonon lévő - ha valakinek van fölös okvetlen PMeljen -
#83048 Adena végiárusítás Franzon, pm akit érdekel
Ha valaki tud egy jó karieladós fórumot legyen szíves írja meg!
Köszi -
triG #83047 nincs -
mantaa #83046 Üdv!
Frissen kezdtem Teonon és elkezdtem gondolkodni rajta hogy csapódni kéne lassan egy klánhoz :/
Van itt olyan magyar klán ahova van tagfelvétel?
-
BaalKain #83045 Nem tudja véletlen vki hogy ha egy +3 hd focus 150 firet crystallizélek abból hány S cry lesz? Tehát nem betörném hanem törppel szétszedném. -
#83044 http://www.youtube.com/watch?v=zbO1tYh08Wk -
#83043 meghatódtam. :,( -
#83042 Tisztelt Mindenki!
Fórum haver, fórum ellenség :)
A távozás mezejére léptem L2 terén.
Egyszerűen kiégtem, ennyi volt.
Nem okoz már örömet az L2.
Valszeg még összefutunk itt sg fórumon vagy msn-en vagy Aionban jó pár arccal.
Mindenki másnak sok sikert kívánok a való életben.
Igen azoknak is akik nem bírták az arcom :)
Egy utolsó kérésem lenne még néhányotokhoz.
Lenne 4 eladó accountom. Gogygo-ra hiába regeltem nem tudok hirdetni, mert 30 nap tagság meg 5 post meg mi a fene kell még hozzá.
Valaki aki hajlandó nekem meghirdetni az accjaimat pls telón msn-en vagy itt privben jelleze nekem.
Köszönet és a legjobbakat.
Üdv: Kecske -
#83041 Nem gyokerebb mint te -
#83040 csatlakozom az utanam szolohoz :D -
#83039 neked meg mekkora kurva az anyád... :D -
center86 #83038 te milyen egy kis idegbeteg gyökér vagy :D -
Morf #83037 3-5K HUF havonta a 3G-s előfizetés, ha minden kötél szakad... -
#83036 A Debreceni Egyetemre jó csajok járnak, szóval inkább velük foglalkozz, mint L2-vel :)
A számítógépet meg másra is érdemes venni. Például tök jó rajzokat tudsz csinálni paintben, meg ilyenek... -
BaalKain #83035 WTS pénz teon, franz pm -
Lehuzlak #83034 úgy hivják, hogy sock5 proxy
az segitene neked, viszont gg detektálja...
szal nem árt egy gg kill se :) -
#83033 Viszel a helyi rendszergazdának egy kis "üdítőt" és hopp már működik is minden. -
triG #83032 hey
Ha ott az egész koliban senki sem ért ezekehez akkor menekülj onnan, de gyorsan. De, hogy valami "segítéget" adjak..
igaz én se értek hozzá, viszont van egy megoldásom,
úgyhívják: a l b é r l e t
(kitartás, szerintem pár napon belül megoldódik) -
FinalNaSa #83031 Hali!
Az lenne a gondom, hogy a koliban (Debrecen Campus) le van tiltva minden amiért érdemes gépet venni...(torrent, L2, ventri).
Állitolag valahogy ki lehet kerülni a rendszert és meg lehet csinalni hogy müködjenek ezek a dolgok. Mondjuk egy L2+ventri böven elég lenne.
Keresgéltem googlen de nem igazan talaltam hasznalható cikket.
Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz és tudna segíteni nagyon hálás lennék érte!
Előre is köszi -
lasat99 #83030 Üdv!
egy olyan gondom lenne hogy Windows 7-et használok és GameGuard hibám van (610). ha leszedem azt a bizonyos "gameguard.des" fájlt és felülírom és játékból indítom akkor behal az egész és kékhalál vagy ha nem kékhalál akkor az EXE hibát észlelt ezért leáll.
Aki tud segíteni az legyenszíves segítsen! :) -
#83029 THX
-
#83028 L2 info central -
#83027 van egy l2 info center vagy milyen oldal, de nem tudom a cimét valaki dobja be pls. Minden skill van rajta meg a szerverek státusza. -
aalat #83026 Nekem a tucc szo pont igy jo, ahogy van egy ilyen forumon, mint ez. Pont ugyanolyan, mint a te "baz+"-ed. szal ezen ne szarakodjunk pls. Megoldast talaltam, vista kompatibilitassal az msn a systraybe megy, es ezzel meg is oldodott a problema.
RETROBOY, nekem pharo cucca teljesen jol mukodik, csak kicsereltem a des file-t, l2.bin-t atneveztem l2.exe-re es ennyi.
Mielott ezt megtettem volna, futtattam egy full check-et az eredeti fileokkal. Win reinstallnal ugyis mindig megcsinalja, szal en megcsinaltam most is. -
#83025 Nálunk Win7 alatt és Vista alatt is tökéletesen működik (na jó... Vistánál kilépésnél 10ből 9x critical error -de csak kilépésnél, akkor meg már úgyis mindegy... :D )
Ellenben ezekkel a "64biteskompatibilis" virusírtókkal küzdöttünk rendesen mire sikerült L2-t játékra bírni... Jelenleg az eset-et használjuk -az megengedi hogy belépjünk... -
#83024 Please help
Windows 7 alatt sehogy se tom müködésre birni a L2-őt
Valaki tud egy tuti mgoldást?
gameguard file cserével hibát észlelt és leállt ha átirom exe.re ha hagyom a l2.bint valami más?
-
#83023 Te pedig írni nem "tucc" baz+! amúgy meg akkor és azt írok ide, amit akarok :P 4 év alatt legalább 20 L2 playernek gondja volt az msn-el ha játszott. Ha nincs jobb ötleted, hát ne játssz, ha msn-ezni akarsz, vagy fordítva. Akkor sem volt rá megoldás, szerintem most sincs. -
#83022 Ez gyakran előforduló hiba pl. walker esetében.(goodboy használok is panaszkodtak erre).
Megoldás igazából egyenlőre nincs rá,együtt kell vele élni.(kellemes mikor a bishop megy el fantasy-ra :D ).
Sokan gyanakodtak anno arra,hogy a reportolás mellékhatása,azonban ez nem igaz,mivel előfordult hogy a piacos kari giranból(városban nem lehet reportolni) szintén beugrott kicsit handy blockerezni.(walkerből bent volt shoutolas miatt). -
Nowe #83021 elado karakter Teonon:79 saggi/76 ST/ 59 TH nobless,cucc nelkul
pm ha valakit érdekel -
#83020 Ilyen nincs kizárt, hogy ez normális dolog. Hogy rakhat ki kérdés nélkül fantasy ra nem hiszem el, hogy mást nem zavar huzzon már a rákba akar a halál azzal a szarral játszani. Nem igaz h nem lehet tenni ellene vmit. -
Zarachi #83019 koszi az infot :) -
#83018 Inkább +... =) -
#83017 hát ban kártyával olyan sokáig nem fogsz játszani :)
amugy árfolyamtól függően kb 3400 +- -
Zarachi #83016 hali all valaki megtudna mondani hogy bankartyaval mennyibe kerul 1 honapra L2? ha lehetne privatba kuldje az infot es koszi :) -
CS1rke #83015 még mindig eladó 1 milliárd adena, egészben vagy részletekben , nekem mindegy. (egészben 22 500 Ft , részletekben 100-400 milla 24ft/millió, e felett 23)
-
#83014 Nekem Win7 alatt 8.1-es msn simán megy és nem is volt vele gond eddig még. A legújabb problémám a ventilo 3.0 és a ventrilo mix egyszerre történő használata (L2 alatt) következtében elnémuló mikrofonom...
Elötte pedig arra is rá kelett jönnöm, hogy a videó kodekeket sem szereti, ha telepítem :P