88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    hol van az NC altal publikalt hivatalos hir? Az innovas eladas kint volt (ok kaptak az oroszokat meg egesz eu-t) es kb. egy-ket hete elkezdtek arulni a jogokat US-re is(szinten jelent meg hivatalos hir rola)

ugyhogy kerlek a hivatalos hirrol linket. attol, mert te kitalalod, hogy valami ugy van aztan jossz itt jopofaskodni ilyen "so its failed" szovegekkel meg nem lesz igaz.
  • darkmenx
    linket a hirrol plox
  • darkmenx
    a piros szoveg sehol nem tesz emlitest semmilyen "havidijas szerverrol" ugyhogy majd 14evesen gyere vissza mikor megtanultal olvasni

thx bb

(ja es kerlek ne irj meg 2postot arrol, hogy te mar mennyire 16 vagy)
  • moonlightsh
    Most spameltek az GMek, hogy vilag vege utan Giran Pilvaxban adena osztas lesz!
    Akit erdekel, az a Adenben levo adena sellereknel erdeklodhet privatban.
    (legy kitarto, nem egyszeru tobb ezer jatekos kivansagat teljesiteni)
    A bulira korlatozott ideig lehet jelentkezni, amiben egy magyar honlap is segitseget nyujt:
    http://www.idokep.hu/2012

• Endaer
    Nem Innova, NCSoft - Naia
  • denevérember
    Innova szerón toljátok?
  • Endaer
    Azt hallottam, Odikeee bannolva, mint ahogyan Dismiss, Jagermeister es sok mas is.
    ha ez igaz, reszvetem, ha nem, akkor orulok, hogy nem tortent semmi. :)
  • Predtom0O
    pawn star
  • MadnessX
  • DiamondHeart
    Becze Imre
    Nem kihalt szerveren érdekelne akkunt Mail-el persze írjatok bátran.

Becze Imre
    Jah az lemaradt hogy mindegy milyen klán (pvp-s jobban érdekelne) és ha jobb felszereltségű az akk fizetnék is érte.

DiamondHeart
    Nekem van egy 99es othell Naian full epicben, ami elado. Irj itt nyugodtan, ha erdekel az info, szivesen odaadom ingyen. Vagy fizetnel is erte? /retard

Ez meg csak a kisebbik gond...utana kaptam uzenetet is:

Plánk Csaba
    szia engem érdekelne az othell ha nem csak hülyéskedtél és én fizetnék is érte. írj ha aktuális még

David Horvath
    mondhatod az ajánlatod

Plánk Csaba
    elképzelésem olyan 5 ezer forint körül lenne de ez csak ilyen hasamra ütök és mondok valamit ár. ajánlj te is valamit és hátha megtudunk egyezni. kifizetésről meg ha úgy jó neked bankszámlán elutalnám a te számládra vagy ha úgy van és nem laksz messze akár élőbe is kpba kifizetném

Why so serious?
  • dom666
    WTB adena Naia
  • darkmenx
    naian kb. 50ft-ot mivel van free bot.
  • NewMoon
    SOOOOOOOOOOOOOOLD????????

Mi a f?:D kihalt a Vito „Don” Corleone power party utolsó sarja is?:(
  • daemonervosa
    Core-on 85ös bármi kb 5eurot ha ér :P
  • Bali007
    A 15k eléggé jó ár érte, de szerintem kicsit többért is gyorsan elkapkodják az itteniek.
  • Joe2012
    milyen értékre gondolsz? Ft 15k
  • Bali007
    a karid értéke
  • Joe2012
    mi 100 ft? :)
  • Predtom0O
    100ft az ára ,biztos szeretnél ekkora vagyonra szert tenni?
  • Joe2012
    Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy itt lehet-e eladni 85-ös karit, vagy merre tudok elindulni ezzel a kérdéssel? off. szerver naia.
  • Mydgard
    Ha inditok, szerintem paladin vagy DA. Mostanaban lesz idom jatszogatni, ezert elmelkedem az ujrakezdesen. A 85-os sigel ott all az Innova Core-on, de szerintem onnan is fog nyugdijba menni. :D
  • Predtom0O
    Ha esetleg tőröst legyen a neved TüskeBöki
  • Mydgard
    Most nem pengetancost inditok fater. ;-)
  • MadnessX
    Legyen a neved mostantól: Csárdáskirály

• Mydgard
    Passz, de van egy - ket tippem. :-)
  • darkmenx
    te milyen neven fogod tolni? felvennelek friendlistbe!
  • Mydgard
    Csao!

Egy regi L2-s cimboramat keresem - Quwarg / Quw4rg / Quw4rgHUN - aki esetleg meg tudna adni ez elerhetoseget (mail, telo) legyen szives dobjon mar ram egy PM-et!

Udv!
  • Odikee
    Szivesen tyuk-Gyula.
  • MadnessX
    Én is köszönöm O-dikk-enek.
  • Greenyke
    Próba után ezzel is tökéletes. Köszönöm mindenki segítségét :)
  • Greenyke
    Köszönöm neked is. Ki fogom próbálni :)

• Predtom0O
    Ha ingyeneset és állandót szeretnél mássz át az Aion topicba és itt a link amivel le tudod tölteni a Leatrix Latency Fix-t.Nem olyan jó mint Odikke pingjavítója de ezt használja a playerek 80%-a.(én is ezt használom és nincs vele bajom, kipróbálni érdemes)
  • Greenyke
    Köszi, ezt találtam én is :)
  • phalanx
    Naia
  • Greenyke
    Köszönöm, érezhetően jobb lett. :)
    Ha nem fizetek rá elő akkor is elég, ha csak félóránként újracsatlakozom ugye?
    Egyébként bármi tapasztalat a szerverek létszámáról?:) Naia - Core
  • Odikee
    http://lowerping.com/
  • Greenyke
    Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy van-e bármi lehetőség, hogy a Naian levő "csúszást" csökkentsem? Számomra így élvezhetetlen mindenféle caster karakter. :/
    Úgy gondolom a hiba nem az én készülékemben van, próbáltam több gépről, több netkapcsolattal is.
    Tudom, létezik az Innova(Core) is, ahol egyébként semmi probléma nincs mégis Naian mintha több player lenne. Persze lehet, hogy ez teljesen máshogy van, de az én tapasztalataim alapján ez így van, javítsatok ki, ha tévedek.
    Egyébként minden további nélkül játszanék én Core-on is, ha nincs más lehetőség, de Naiara valamiért jobban vágyom. Nem tudom miért.

Próbáltam keresni online statisztikákat, Naia-ra találtam is, de a Core-ra nem igazán. A topicot is átnyálaztam egy jó darabig, kb truly free indulásig, de másnak mintha nem jött volna elő ez a hiba. Vagy csak megtanult együtt élni vele.

Köszönöm a válaszokat :)
  • Hujje
    Nyugodtan kezd el, nagyon jó és sokan vannak. (persze ne privát szeróra menj) De csak akkor, ha rohadt sok időd van vagy szar az életed. (ez persze minden MMO-ra igaz)
  • hNeo2
    sziasztok.

új vagyok itt, érdemes elkezdeni ezt az MMO-t, vagy már kifutott kategória?
  • darkmenx