Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam itt valami fel trial meghivorol, ha ez lenne a megoldas, akkor kernek egyet a [email protected] (elore is koszonom)
Esetleg a serial hianya miatt nem tudok tovabb jutni (honlapon van ilyen opcio is)?
Ha ez lejarna, ugy hogyan tovabb, mit kell megvenni es elmeletileg vannak-e tovabbi kiadasok vagy azzal befejezodott.
Bocs az ekezetek hianya miatt :)
Részletekért pm..árba meg tudunk egyezni (külföldi álláslehetõségre ráfizetek :D)
Ennek ellenére, a nagy (2 éves) kihagyás miatt, mivel asse tudom mit, hol, hogyan, több napja kezdetem egy saját "új" karit. (na meg mert valamiért a Törpéket bírom)
Nem veszem sértésnek, de inkább kérdezek, minthogy koppanjak. Ebben a korban már így megy ez :D
Origin: Medden_EU
1., Megnezed a hirdetest
2., Felkelti benned a birtoklasi vagyat
3., Zsebbe nyulsz, fizetsz, vallalva a rizikot
4., Némi varakozas utan megkapod amiert fizettel, es orulsz vagy bosszankodsz.
Ha ez nem tetszik, akkor csinalsz amit akarsz, senkit se erdekel, majd jon mas aki kevesebbet hisztizik azon, ahogy a dolgok mukodnek. (no offense, really)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
kill the converstion
Az új pt matching miatt elég könnyû találni bárhova 6 balfaszt magad mellé.
Trolling is a art.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Jelen pillanatban, így hogy 7 kaszt maradt, van külön Boss kaszt? Mert régen (a rengeteg kaszt ellenére) kb. pár kasztból állt az egész Boss party. Szóval Íjjásszal, Tõrõssel, Summonerrel stb. van esélye az embernek Bossolni?
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Trolling is a art.
Na akkor csak találni kell Ijász/Healer/Warrior/Wizard kasztok közül egyet megfelelõ szinten, male-ben, no meg árban és partira fel.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Mert nyilván vevõ oldalról nem utalok pénzt amíg nincs meg az acc. Eladó oldalról nem adok acc-ot amíg nincs meg a pénz :)
Vagy személyesen valakinél? Esetleg valami netKVzóban?
5000 Ft
igen jól tudod innova van EU-ban, NC visszakullogott USA-ba de az idõzóna maradt európai naian
Mindenképpen utána olvasok még, így 2-3 év kihagyás után. De majd csak otthon tudok, melóban minden game oldal tiltva van.
@core melyik szerót takarja?
Meg ha jól tudom, hogy csak Innovának van EU szervere, NC-nek már nincs, ugye? Nézd el, ha egyértelmû kérdés, de a fenti okokból az infó gyûjtés nem egyszerû.
apo 180 element
immo ruha
58kk adena a karin.
5ezer péz!
mail: [email protected]
innovan mindenkinek új karit kellett kezdeni de ott még gyorsabb a fejlõdés mint ncfosnál.
Még olvasgass kicsit mielõtt belefognál (mentor system xp/sp pack stb stb)
Olvastam, hogy mostmár valami quest sorozattal hamar megy az elsõ 40.
Az olcsó amúgy is relatív, de pont, hogy kb-re lettem volna kíváncsi, egyáltalán szóba jöhet-e. Mivel gondolom a szeró nagy része már 90+, anélkül PVP nincs.
Amúgy a régi motorosoknak átpakolták az accját az EU szeróra vagy újat kellett kezdeni? (bár ezt kétlem)
2) hamar (kis befektetéssel)
3) olcsók (régi árakhoz képest, de innova árakat nem tudok pontosan)
1) Win7 64bit-en fut most a game?
2) Napi 1-2 órával mennyi idõ a felhúzás játszható szintre ahol találni már partit is? (régi tapasztalatok szerint elég sok)
3) Mennyibe kerül egy használt 4. kasztos kari kb, nyilván EU szerveren? <#hamm>#hamm> (ha felhúzni ezer év)
Elõre is kössz a válaszokért
the world is mine
WTS 800kk adena @ core
Trolling is a art.
In space no one can hear you scream.
apo 180 element
immo ruha
58kk adena a karin.
tokkalvonoval 5k
mail: [email protected]
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mennyi kellene ?