Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
Te emlegeted állandóan, féltékeny vagyok már így is :C

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Odikee
En a tied !%/Z Predet meg nekeverjuk mar megint bele.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Lullaby
én puszilgatom Pred hátsóját? Oo

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

pics.

kill the converstion

cosplay

kill the converstion

Odikee
Amugy is ez forditva szokott lenni , fail pics.

Gyula te egy counts party vagy?!

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

MadnessX
Feladó: biomage
Elküldve: 2012. 10. 05. 17:17
Tárgy: Nincs tárgy
a CP a counts party jelenti

ennyi,most már mindent értek.

Köszönöm biomágusnak a felvilágosítást.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Lullaby
ennél azért nõiesebben öltözök

MadnessX
CP = cigi papír

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Mi az a CP? (tényleg nemtudom, régen ez a szóhasználat nem járta 😄) Látom játékon belül is, feltételezem valamilyen party. Clan party? De az nem jó, ha daemon szerint õ az egyik legerõsebben van. :o

Origin: Medden_EU

Predtom0O
nem is így nézünk ki, sose vennék fel inget

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

kill the converstion

nice. jo elol lenni, csak tul "komolyan" nem erdemes venni (=

kill the converstion

Predtom0O
+

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Lullaby
Odikee star

daemonervosa
"komolyabban" azt jelenti munka mellett vagyok a szerver egyik legerõsebb cpjének a tagja.

Trolling is a art.

"komolyabban" 😛

kill the converstion

Predtom0O
forgatókönyv megírását és a producer szerepét is bevállalom

A feléért vállalom az egy ütéstõl elfekvõ szerepet!

Odikee
Jo penzert csinalok neked egyet.

Hunter of Deer
LF 95+ Othell pvp / oly muvi mindenkeppen Tautis legyen, ha tudtok valami jot link pls mert sehol nem talalok.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

daemonervosa
én komolyabban játszom, de ez nem azt jelenti, hogy beleölök több ezer eurot 😛

Trolling is a art.

Nem a botokkal van a baj.

kill the converstion

"Real life is overrated"

so true.

Igazabol arra gondoltam, hogy minek jatszol ha ennyi a zavaro tenyezo. Az "alja" bot ellenes, aki meg "komolyabban" jatszik beleol egy rakat penzt. Igen - nekik tudtunk eladni sok mindent, de ez is addig mukodott amig kinaiak es egyeb olcso "munkasok" meg nem tizedeltek a piacot.

Talan majd a Blade & Soul lesz annyira fun (par honapig), mint L2 evekkel ezelott.

kill the converstion

daemonervosa
Mert, minden szartól függetlenül, még mindig a legjobb pvp-re épi'tett mmo a piacon.

Ezzel a hozzállással, hogy minek játszol, ha mások csalnak, meg csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy akkor minek élsz, amikor mindenfele csak csalnak, hazudnak, sikkasztanak IRL is.

Real life is overrated

Trolling is a art.

Pár éve, amikor nem volt ingyenes, akkor is játszottam offon egy rövid ideig és akkor mindenfele botok farmoltak, eléggé látványosan. Ahhoz képest most még nem láttam bot gyanús karit a Coron. Szóval nem tudom ennek mi köze ahhoz, hogy ingyenes vagy sem.

Balance? Az l2 mass PVPre van kitalálva, ahol minden kaszt hasznos. Olyn azonos kaszt ellen indulnak a legtöbben, ami viszont inkább csak cucc függõ.

az a masik veglet, de termeszetesen ezen a teren sincs szures, ahogy balance sem.
viszont ha ilyen a helyzet - minek jatszol? (=

kill the converstion

daemonervosa
semmi köze az ingyenességhez, teljesen hidegen hagy ha egy random botozik. Ott kezd zavaró lenni, amikor egy olyan ember lõ rád hide-ba akinek több ezer euros gearje van. :/

Trolling is a art.

sajnos? lehetett ra szamitani miutan ingyenes lett. csak ott nincs 'atlag' ahol eros szures van.

kill the converstion

Hát sehonnan se, ha fps-ezel ott is csalnak (nem mindenki, de éppen elég az az 1-2 ember, hogy elkeserítse a normál playereket), de mondhatjuk akár a sportokat. Sajnos az emberi természet ilyen, sokan minden áron nyerni akarnak, még ha csak egy játék akkor is.

daemonervosa
Sajnos ide is átjött a férgese, és ki sem lehet i'rtani :/

Trolling is a art.

Odikee
bahiee troy etc siman rangeren vannak allandoan innovan. szoval az tuti mukodik :o

daemonervosa
innova core-on nagyon kevés a bot, csak ranger-t nem akasztják le. 4th classtól nem találkoztam eggyel sem, alatta is nehéz találni.

Trolling is a art.

Nethyrrea
miért csinálná bárki is máshogy...? az ilyen és ehez hasonló felépítésû mmo-knál 90%-ig biztosra vehetõ hogy a fejlesztõ/kiadócég is lenyel némi jutalékot az rmt cégek hasznából cserébe az igencsak visszafogott és ritka banolásokért.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Endaer
oroszok... megis miben remenykedhetsz ezek utan? 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Tudom, csak reménykedem/reménykedtem, hogy az innova másként csinálja, mint a NCsoft.

Endaer
5-8+ éve*

Endaer
ez hulyeseg, abrandozas vmirol, ami tok maskepp mukodik
vagyunk itt paran akik 5-6-7-8 vagy meg regebb ota ismerik az off szervereket es az NCSoft politikat - es azt nem a jozan esz mozgatja.

Persze, de a szerverüzemeltetésben azért lehetne ellene tenni.

Amúgy akkor az csak nagy kamu szöveg Innován, hogy csak akkor tudsz duálboxozni, ha elõfizetsz prémiumra? Mert így hirdetik az oldalukon? Ha már ebbõl pénzt látnak, gondolom amúgy korlátozzák.

Meg itt is írták már fórumon többen is, hogy bannolták a karijukat.

Nethyrrea
oroszok és kínaiak a leg progresszívebb RMT iparosok

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mondjuk ez szomorú. Mert az elsõ 1 hétben még macera mindet bannolni, de aztán szépen lassan lekopnának, mert sok vele a macera és úgyis bann lesz.

Gondolom Innován is hasonló lehet. Valahogy oroszokról nehéz elképzelni, hogy õk ezt keményen kezelnék.

Endaer
Ebben nincs sok ujsag, ez szinte mindig igy volt, kiveve talan =GM Spam= idejen, es erdekes modon ot is eltuntettek miutan verengzett/bannolgatott kicsit. 😊

Nethyrrea
hivatalos l2 játékban annyiboxozhatsz amennyit akarsz, ahogy jelenleg a dolgok állnak, ncfos azt is nagyívben leszarja ha botozol. legalább 100 farmerbotot jelentettem már több ízben is ncsoftnak, és ugyanazok a botok, ugyanott ugyanolyan vígan tolják az ipart, mint eddig.

wtb Naia 95+
Az amerikai szerókon nem tudom hogy van, csak az Innovan. (Nem is értem a nagy ping miatt miért ott akarsz játszani)

Innovan, akkor dualboxozhatsz ha fizetsz. Gondolom ez NCsoftnál is így van, de mint írtam, azt nemtudom.

Meg valami dulabox-ozni lehet?
Koszi az infot, sracok vegre tudok egy jot L2-ozni.

De en igazabol nem erre a honlapra gondoltam amikor segitseget kertem, hanem sokkal inkabb a hivatalos L2 honlapjan meghirdetett szerverhez akartam csatlakozni. http://www.lineage2.com/en/
Ott is a Naia szerver erdekelt volan
Szoval aki esetleg abban tudna segite, hogy oda miert nem tudok bejutni regeles utan (az ACC es jelszo megadasa utan nem enged be a jatek a szerverekhez), nos azt nagyon megkoszonnem.
A játékban már nem kér jelszót. A lentebb megadott honlapon (www.lineage2.eu/en/) beregelsz, majd (jobb felsõ sarok) install --> lejön a Game és utána, az elõbbi install gomb helyén Play lesz, és arra nyomva indul a játék.

Ha nem így próbáltad, akkor töröld és kezd így elõröl.

ha nem enged beljebb, probald perverzebben.

kill the converstion

http://www.lineage2.eu/en/
Roppant bonyolult..de betehetõ a tégelybe!