88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Bali007 #87804 Haha, seems legit. -
ZweiTiger #87803 Lineage 2 Magyarországi honlapja !! :)
http://lineage-2.hu/
Használjátok sok egészséggel! -
kovacsekjanosa #87802 Még mindig vásárolnék adenát naia szerveren! emailbe várom az ajánlatokat -
kovacsekjanosa #87801 WTB ADENA @NAIA! -
#87800 Köszi az infót! Naia lett végül a befutó. Olyan komolyan viszont sosem fogok játszani,hogy akár egy Forintot is kiadjak érte,pusztán szórakozásból :) Amúgy is a nemsokára megjelenő Lindvior frissítésre vagyok nagyon kíváncsi,remélem minél előbb napvilágot lát!
Üdv, D. -
#87799 ncwest naia
szar timezone eventekre, bot, laserfight
innova core
jo timezone, nehezebb botozni, ujabb szerver
+ később kapja az updateket pár hónappal.
---------------------
Ha komolyan akarsz játszani, mindkét szerveren kell pénzt költened.
-
#87798 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy melyik szerveren lenne érdemes belevágni a játékba? Lineage2.eu-ra gondoltam első körben, de aztán hallottam,hogy lineage2.com-on van jó néhány EU-időzónás szerver,és ezek közül a NAIA-t ajánlották nekem... Szerintetek? + a L2.eu állítolag többé kevésbé el van hanyagolva.. ?! De nem tudom pontosan mi a helyzet azért írtam ide nektek! Köszi előre is a válaszokat!
Üdv, D. -
Speibl #87797 problem solved -
Speibl #87796 sziasztok! letöltöttem a játékot L2EU-ról, telepítve van, csak amikor elindítanám akkor Problem during Frost Updation hibaüzenettel nem enged el a login képig sem.próbáltam indítani frost mappából az exe file-t nem csinál semmit. ha valakinek van ötlete ez mitől lehet, és hogyan tudnám orvosolni azt megköszönöm. üdv.: Speibl -
#87795 a zranger nem farmbot, viszont ha pvpzni kell akkor zranger. -
lopostok #87794 Szerintetek melyik éri meg jobban? Zranger, vagy tower premium? Eddig tower premit használtam, csak elfelejtettem az accomat + mostanában elég sok ismerősömet bannolták. Bár ahogy a zranger forumon olvastam ott is lecsapott a bannhammer. -
#87793 egy klantars bereportolt miutan felnyitottam a szemet az edesanyja kereseti forrasaival kapcsolatban. :( -
ErrOrHUN #87792 kivel szájaltál? :) -
#87791 ha esetleg barkit erdekel a hely, keddig banolva vagyok szoval vagy itt pm, vagy Reyka ingame. -
#87790 https://4gameforum.com/showthread.php?t=14654 -
dom666 #87789 wtb adena @ Magmeld -
Hakuho #87788 WTS lvl 99 iss innova core serveren.
Dual 93 tank - blaze shirt - /80 titan/80 spectral master
Bound eternal hvy set 3/4/4/4/4, 5*3*120 attri
Bound Amaranthine dual sword +4, 300 earth
Talisman of Annihilation
Skillek nagy része (activ, passiv) +3/+4 értelemszerűen enchizve
Értelmes ajánlatokat PM-ben itt, vagy IG Hakuchio
-
Hakuho #87787 WTS lvl 99 iss innova core serveren.
Dual 93 tank - blaze shirt - /80 titan/80 spectral master
Bound eternal hvy set 3/4/4/4/4, 5*3*120 attri
Bound Amaranthine dual sword +4, 300 earth
Talisman of Annihilation
Skillek nagy része (activ, passiv) +3/+4 értelemszerűen enchizve
Értlemes ajánlatokat PM-ben itt, vagy IG Hakuchio
-
#87786 Selmeczi Gabriella :)
-
ErrOrHUN #87785 mijaza kiflicsücsök? :D -
#87784 Hja, a trükk jó, de sajnos már késő. :)
ErrOr: te vmi kiflicsücsök v2.0 vagy, ugye? <3 :) -
#87783 Sziasztok! Az innova CORE szerveren van lehetőségem csatlakozni magyar klánba azon belül academybe? Valami jó közösségű klánt keresek(munka utáni játékra)Tehát nem tudok 0-24 online lenni. Nem tudom van e ilyen ha igen szívesen jönnék :) -
ErrOrHUN #87782 ezért volt jó, hogy fizetős volt. igaz téged se nagyon tartott vissza :D ..!., -
#87781 Az a truk hogy ne tudjak, hogy magyar vagy -
#87780 Inkabb ne, igy is tul sok a retardalt fasz magyar az off szervereken. -
Bali007 #87779 Igen, már korábban is volt erről szó, hogy eléggé bonyodalmas letölteni a játékot. Szerintem mindjárt összedobok egy rövid útmutatót, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben letölteni.
Játszani sajnos még nehezebb. -
QRob #87778 Sziasztok, lenne egy kérdésem: honnan és hogy tudom letölteni a játékot?
a honlapon olvasgattam dolgokat de nem nagyon értem, szval ha valaki el tudná nekem magyarázni azt megköszönném. Mellesleg Aionozok és így elsőre bonyolultabbnak tűnik a letöltése. Szóval ha valaki tudna egy kis infót adni nekem azt megköszönném -
szuecsg #87777 97-es Othell Rogue eladó vagy cserélhető CORE szerveren. -
szuecsg #87776 L2 Innova Core szerveren 90-es Healert cserélnék ugyanitt(Core) adenára vagy forintra. -
#87775 Lenne egy kerdesem. nekem most van egy +4 specter dual dagger 300holy +dmg fegyom, megeri e lecserelni egy +4 specter shaper +hastera, vagy esetleg egy +4 apo shaper +guidance+hastera (azt mondtak dupla SA 10% pvp dmg-et ad). nemreg lettem 99 de sajna r99 tort 4 havonta 1szer latni AHba szal az felejtos sztem. ugy olvastam az egykezes tor jobb pvpre. 120str megvan eleg sokszor resetel a skillem is de egykezessel az is jobb lenne ugytudom.
elore is koszi!! -
#87774 ne legyel merges mert lebuziztam a keped :| -
#87773 Great video.
Amazing content.
Youtube link is good.
Fabulous soundtrack.
Artistic performance.
Generous editing with ninja pre content at 5:52.
Nice Zranger at 6:57.
9,5 out of 10 will watch again. -
#87772 http://www.youtube.com/watch?v=1nAHf6A_gmQ
kb ennyi tudok :| -
lopostok #87771
Ennél lejjebb ne add a minőséget! :D -
#87770 Ha elmondod az újévi fogadalmat nem fog teljesülni+"!" -
#87769 -
#87768 Lehet jovore ossze rakok vmit, de nem igazan van turelmem szorakozni vele alap anyag van boven :| -
#87767 Odikee neked nincs véletlenül vmi pro pvp/oly muvid? :D szivesen megnézném:) -
#87766 -
#87763 private faggots vs private faggots :|