Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
BEAST
hehe annyi karim van hogy mindenhol ottvagyok .. ha dion akkor az elf wiz asszem ott sir vmelyik sarokban 😄 ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
majd ha dion felé kószálsz szólj 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
és jösz nekem 1 pengetáncival 😄DD illetve 1 tüzes tánccal 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
naya csak mire kivered a dragon valley közepén, aggro 55+-os mobok között csücsülõ lvl60-as Bloody Queenbõl a proofot amit 0.7% eséllyel dob, addigra beleõszülsz....vagy elõbb veszed meg pénzért a piacon.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
engem a snipe-ok meglepõen semminek néztek a kratorok vagy mik azok meg a terem másik végébõl bombáztak ugy hogy a terem televolt köztem meg köztük .. jah és nem castoltam semmit ... amig crumában voltam 3 spellt nyomtam el ... azis mind hil volt ...

Nethyrrea
tudod az úgy szokott lenni hogy a kaszterekre sokkal jobban aggrulnak a lények. fõleg a snipe.

Valaki megcsinálta már a "trial of the scholar" küldit?
Ha igen mondja el mit is kell tenni és mire jó a vége?

Meg olyan küldetés érdekelne, ahol nyakláncot v gyûrût lehet kapni...

Dömike, aki álandóan szegény ;(

BEAST
több nemis lesz ... leszarom én leszek az örök 20as ahányx elérem kezdek uj karit addig még megy ... fasz kivan már azzal hogy a nagy tömegben álok és mindig engem szurnak ki az agro mocskok ... nem elöször ... pff

Jaj Beast most látom a tegnapi Cruma óta megint csak 20-s vagy

Ne felj: simán befizettem én is otthonról (bár magam se hittem volna hogy sikerül😊 ). Bármely visas kartyát elfogad, és csak a kártyád adatait kell megadnod, hogy átutalhasd a pénzed: semmiféle webes bankkártyára nincs szükség.
Amúgy magam is csak próbaképpen néztem meg, hogy elfogadja e a kartyam (nem gondoltam komolyan a dolgot), és pár másodperc alatt aktiváltam a gamet. (sõt túl egyszerû is volt egy rohadt azonosító kódot se kért: ezért is nem bizok én -és gondolom mások se- az internetes pénzátutalásba, szal legközelebb létrehozok vmi másik kártyát amire csak pont annyi pénzt utalgatok át amennyi éppen elegendõ a game befizetésére).

BEAST
kötsög ork sámánnak milyen skilljei vannak már lvl7n ...

BEAST
Proof of Blood Quest (no adena required for this upgrade).

GAthersw
kell SP is meg pénz is meg Proof of Blood is 😊

01110000 01110010 00110000

BEAST
énis ilyen föggû vagyok csak nincs ilyen felszereltségem 😄DDDD

BEAST
a lvl3as klánhoz "csak" a proof of blood kell vagy ugyanugy kell pénz meg sp ?

GAthersw
Nemgyengén függõ a gyerek áááá, kicsit sem 😄
Mondjuk ahogy elnézem, zsé volt adénát vásárolni...

ejh bazze ez huzos, mondjuk gondolkodom enis vmi masik gagyi gep beszerzesere sell/buy modra, de 3 azert nem kell😊

BEAST
hát akármekkora barom 😄 én elfogadnám a cuccot 😄DD

LeonSilver
Ez egy idióta birim.
Azért van a világon más is az l2-n kívül.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

BEAST
hátbaz 😄 a KOS goré gépe(i) álitolag 3 géprõl nyomta nurkánál ... ayla ezt nem hagyhatod ... szerezz még 1 gépet még 1 accot 😄DDD

BEAST
joreggelt 😄

joreggelt

BEAST
nincs 😄

Sziasztok!

Semmi uj hir a server transferrol?

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Birk@
Szolgálati közlemény!!!

Mivel a klán többsége megunta a várakozást, én meg úgy gondolom hogy picsába az SPvel, max majd leech-elek újabb 650K-t ha transzfernál nem jön össze klánátvitel
, szerdán, vagy jövõ hétfõn az InquisitorS klán meglépi a lvl3-at. Megkérnék minden tiszteletbeli tagot, illetve bárkit aki régebben be akart lépni, vagy csak most tervezi, hogy dobjon egy levelet nekem. Felvétel jelentkezés sorrendjében (4-6 hely tuti ha aki akart jönni és jelezte már korábban, annak megtartjuk a helyét) Feltétel: hajlandóság csapatmunkára (klán), ventrillo használata 😊

Reonel

Birkus Maximus

Birk@
Azzal a különbséggel, hogy nálunk 15 ember fizette a klános számláról... bazeg már az se mindegy honnan kapják a pénzt ez hihetetlen...
Na mindegy, ideírom, mert van aki nincs levlistán:
Egyetlenegy accot sem tudok aktiválni, mert nem hagyja, és nem tudom mikor fogja egyáltalán, ezért valamit lépnikell. Aki utalt pénzt a számlára az pls mihamarabb dobjon meg egy méllel, amiben a következõk vannak:
Befizetõ Neve:
Karakter Neve:
Átutalt Összeg:
Milyen számlára utaljam vissza, számlaszám:
Mailt ide pls

Birkus Maximus

semo1
Mi a fasz van?? Mindenki abbahagya az ijjászt.

HUNrricane
Cuki, olvasd el a privatjaidat plz

Majd felébredsz!

Jockey, olvasd el a privatjaidat plz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

agyhalál
Köszönöm még egyszer a lehetõséget, de volt egy sikeres droppunk amit a kollegák szívesen átengedtek nekem.
Elnézést a félreértésért, kicsit félreértelmeztem a dolgot.
Van ez így😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

GAthersw
leült, látom 200 adena, behúzom, nálam van 😊

És hogy csináltad?

NCsoft

dzsonesz
Tsa all!
te meg ne szarj be fogsz ebben a honapban is jatszani csak varj turelemmel (amugymar enis remegek az idegtol meg ugye az elvonasi tunetek en pontosan pentek ota nem tudok gamelni eleg jol birom😊)

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Ugyanez a probléma állt elõ most velünk is, ezért hosszasan leveleztem a supporttal. Jelenleg 4-en játsznk egy kártyáról úgy, hogy van ugye a max 3 master acc, de az egyiken ketten játszunk. Ugyanis egy master accon akárhány game acc. lehet. A legjobb az egészben, hogy egyszerre is tudunk játszani.

What\'s your excuse?

gPROject
király, akkor ebben a hónapnban mi már nem játszunk, talán majd augusztusban 😞

PhantomW
lol a végén az lesz hogy 1 accountot 2 kártyáról lehet csak fizetni😄
hülye ncsoft

The World is Yours

helo!

HUNrricane
Az accountunkat, mert mostantol csak 3acc lehet egy kartyarol fizetni.. addig vegetalunk

Majd felébredsz!

HUNrricane
Megveszem 50k-ert és eladom 0k-ert egy magyarnak aki nem 40+ os.. (vagy nem 30+ os torpe 😊)

Majd felébredsz!

Mit nem tud fizetni?

GAthersw
Igen, azt hogy nem tud fizetni, és hogy kell neki SP a lvl 3-hoz de offline.

GAthersw
Ma volt egy igen jó üzletem, vettem egy Star sárkányt 200 azaz kettõszáz adenáért 😄DDDD
Ha kell valakinek, akkor szóljon.

Reonelrõl tud vki vmit???????

DBoy

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

majd igyekszem 😊

gPROject
mert 40 után 2 Fast Spell Casting skill is van

38 lettem tegnap , de nem jáccom anyira sokat

gPROject
Te hanyas szintû vagy?