Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semo1
lvl20-as quest infod van?
Amiket találtam forumokon elégge hiányosak

Nekem jobon volt 1 lvl26os monkom.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
Gugg3r

01110000 01110010 00110000

BEAST
miért ork izombrutál szeretél lenni? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

B@lu
en vok

semo1
Nekem pedig az kéne 😞

BEAST
ork ütlegkarit nem ismerek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
diniz ork sámán 😊

semo1
Kinek van vagy volt lvl20 fölötti Ork-ja?

Próbálok bejelentkezni mint állat most jövök rá hogy szerda va . . . lamerrr 😊

Strahd_
majdnem .)

BEAST
téleg C1 ota nem is néztem SSnek van sulya mert akkor nemis tud mozogni

BEAST
ha vki 500ezer Ds SSt akar eladni az ugye nem neten vette? 😉

BlackArt nem DarkArt😊)

Strahd_
DarkArt jarsz erre irj privit pls

pff

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ElBart
Velem miért nem esik meg ilyesmi sohasem?

L2 -- Inactive

Rem egyszeru, berakta 320k-ert 3.2m helyett (-1 nulla), leokezta a confirmot (nem tudni miert). En epp a shoppokat neztem es feltunt a "friss" shop, hat megneztem. Megneztem, teccett😊, megvettem, eladtam 3ert, kerestem lovet, eleg egyszeru vot😄

Mesélj már plíííz.... 😄

Az ingye love volt😄

A múltkor mi volt az a 320k-s Stormbringer?
Valami ilyesmire emlékszem, meg arra hogy a te hozzászólásod volt.

Vmi regi amcsi closed betas kep. Alecto haverjaval folyamatosan a GMeket basztattak hagy legyenek GMek aztan meguntak es kinyirta oket GMDraven 4x😊)
a kukuri nemtom biztos vki szorakozott

LOL, mi ez? 😄D
Másik LOL...Kukuri 700k?????, Melyik szerveren?

Lol😄

Egy Yaksát kb mennyiért lehetne beszerezni szerintetek pléjertõl?
Meg egy +3-as Plate Helmetet mennyiért lehetne eladni?

Nem hiszem. Vesz Ebayen egy kevés adenát aztán holnapra már megint lesz eminensz bóóóója.

GAthersw
tegnap 20m-ért árulták. Sztem az tényleg "olcsó" volt.

15 millabol lett 4 millaja, ehh😊

kb. 4,1 millát így is kapott érte.
Múltkor egy gyerek 70!!! milláért akarta eladni az Eminence Bow-ját.

Asszem ez is hanyagolja a gamet par napra😊)

nekem a brig alsot nem sikerult +5re tolni, igy most csak egy +1es van😊

SDana

Hihi 😊
Inkább adta volna nekem 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
nyugodtan, ez lövöldözõs, várom a rekordokat 😊

Nem merem megnezni gather

GAthersw

Nyomd meg az Intalize gombot a jatekmenuben a 3. ful alatt

Sztem csak mimize-lted vagy mi. Vhol ott van az ikonja a gamebeli sedtopon.

Jockey
no alol, hát befüzettem 1 hónapot, mondom megnzem milyen c1, erre belépek, tölt a kpernyõ, egyböl elkezdtem anyázni, mondom bazzeg, valaki feltörte az accom, a gastram-t kicserélték de bow-ra😊
aztán inv és megnyugodtam, viszont valahogy sikerült eltüntetnem a stat ablakom, ezt hogy tudom visszahozni? igy nem látom mennyi hp-m manam van, help pls😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mekkora hulyesegeket vagytok kepesek kitalalni😊)

Nethyrrea
hogy antharashoz beléphess egy portal stonet kell szerezned, amit csak 50 felett tehetsz meg
(leírja a küldit...)

anthras megtámadása
rizsa
ha bekerültek a játékosok, addig nem hagyhatják el a helyszínt amíg antharas meg nem hal, vagy a támadók közül MINDENKI
csak többórányi harc felvállalásával lehet a célt elérni, éppezért nagy áldozatot követel a játékosoktól, a lényeg ez

kivétel a szabályok alól

ha az NPC szervert (vagy bármelyik másikat) lelövik harc közben, akkor antharas HPjának aktuális értéke elmentõdik, és ha visszatér a játék, akkor onnan lehet majd folytatni.

csak akkor tudja egy játékos elhagyni a barlangot harc közben, ha 30 percnél hosszabb idõre logol ki a játékból. ez esetben a legközelebbi városba lesz teleportálva.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
Conditions for Meeting Antharas

 To enter the lair of Antharas, a portal stone must be obtained, which is only possible for characters level fifty or above.
 To obtain a portal stone, first seek Gabriel and fulfill her tasks and those of the other seal guardians. With the portal stone, it is possible to cross the barrier surrounding Antharas’ lair.
 The entrance to the lair of Antharas is located in an underground floor of a dungeon deep in Dragon Valley.

Attacking Antharas

 Characters who have managed to gain entrance to his lair will be overwhelmed, as the ancient and incredibly powerful Antharas dramatically emerges.
 Once inside, players will no longer be able to enter or leave, until the great dragon falls or their forces are completely wiped out.
 Be forewarned! Doing battle with Antharas is the penultimate challenge, requiring many sacrifices, intense coordination and the gathering of the mightiest forces of Aden. Only those willing to struggle against incredible odds for many hours have even the slightest chance for victory.

Exceptions to the Rules

 If the main or NPC server goes down, the HP of Antharas is saved at the same status as before the server went down.
 After entering the lair, if a player logs out the game for longer than thirty minutes, they will be returned to the nearest village upon reconnecting.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Szerintem Antharast majd nem raiddal, hanem ösznépi megmozdulással lehet lecsapni. Valakik elkezdik hajnalban és 1-1,5 napig mindenki megy oda és uti. Aki megunja elmegy, akinek kedve van odamegy. Aki az elején ott volt, az közben elmegy aludni, felkel és üti tovább.
Tehát összvissz kb a fél szerver benne lenne a megölésében. Csak folyamatosan kell csinálni, fárasztani kell a dögöt 😊

Dropot kötve hiszem, hogy ad. Vagy mindenkinek aki éppen ott volt a halálakor ad egy pólót 'láttam a gyíkot megdögleni' felirattal.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
gondoltam rátok is 😊

aylakistigris
imadom az ijjen hozzaallast. idez valamit, es utana forditja is. thx.
bar ezt mondjuk most en is kisilabizaltam :-)

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Bakker 500 ember???!!!

Nethyrrea
500 játékos koreában (simán kinézem hogy a fele 75-ös...), és még ígyse tudták leszedni antharast...

hát akkor valszeg csak egy össz-szerver támadással lehetne leütni.

de akkor meg ha dropol valamit (valamiket inkább, 500 emberre 2-3 drop?), akkor az menekülhetne arról a szerverrõl, mert közellenség lesz utána... 😄 mert ha ilyen kemény LEGALÁBB egy full-S grade készletet kéne dobnia

Nethyrrea
The Land Dragon Antharas raid !! (movie )
about 5 hundreds peoples tried to kill dragon. but failed, ( i'm korean )

how amazing!!! i recommend to peoples, dont try to standing with The Antharas.

ElBart
A Wishing Potion küldire én is fenem a fogam(majd ha magasabb szintû leszek),úgyhogy a "nagyok" megnézhetnék és megoszthatnák a "kisebbekkel"(ez lennék én) a tapasztalatokat.......ööö,úgy értem a pénzjutalom nagyságát 😊

L2 -- Inactive

Nethyrrea
csak az nem tûnt fel... 😄 aztán lehet hogy valami bug lesz mint kognál is volt eccer. lehet hogy a trashba dobta a wishing potiont és attól kapta a 6 milllát 😄 ma este sztem énis megnézem ezt a küldit 😊

gPROject
1,5-1,6 milla