Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Ezen a héte lépi meg az Inquisitors a lvl 3-at a 2-es szerberen.

Majd felébredsz!

Jockey
hát ha idén nem lesz akkor engem már valszeg nem is fog érinteni😊
amúgy ez ahajnal 3-m az tudod hogy reggel 6ig tar minimum?😊 persze ha kifexenek a támadók hamar akkor rövidebb ideig is tarthat😊
ja és én azért már öregcsocsi révén hajnal 3kor már szeretek durmolni, meg barátnõm se tapsikolna ha hajnal 5kor még a gépet csépelném, szal amíg ilyne "letisztul" életet élsz még rendben is van, de ha nem...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
én eddig is fenn szoktam lenni hajnalban 😄 szal az nem gond ... EVAra meg ne számits 😄 mert az utolso és 1etlen hir is csak annyi hogy : tervezzük az Eu servert 😉 amolyan jo NCSoftosan 😄 szal idén ebböl már nemlesz semmi 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
hétfõ hajnal 3, vasárnap hajnal 3, és ez csak a kezdés
no erröl beszéltem, remélme jön minél hamarabb az eu szerver, mert így nagyon szopni fog a magyarság..😞

BEAST
Aden a legjobb oda mégsem megy senki sem 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
vonuljál ...

Strahd_
azszem darksoulcult meg az össze ellen felvonul .) nem midnegy mi ellen nem megyünk el végül ? 😄

Strahd_
Mert az ado jobb Giranban és Orenben .)

BEAST
mér nem lehet gludiot elfoglalni igy a fél mapon végig kell futnom 😄

BEAST
ha jol számoltam igy hirtelen akkor oren vasárnap hajnal 3 és hétfõ hajnal 3 ...

BEAST
Giran - July 18, 6:00pm +9ora 😄
IC - InnerCircle
IC - Raclure
IC - InnerCircle2
EV - ChaosLegion
EV - Nexus

Oren - July 17, 6:00pm +9 ora 😄
IC - InnerCircle
IC - Raclure
EV - ChaosLegion
EV - Nexus
BH - HawksOfFate

BEAST

Strahd_
BlackArt küldtem neked privit.

Strahd_
Én is csak 1 szer jelentkeztem .)

BEAST
ha ez téleg igy van akkor lehet hogy mégsem az NCSoft hibás a sok crashért? 😛 ... lehet hogy "mi" játékosok basszuk el az egészet? ... Jockey is mondta a sok csalás stb miatt szar ... ezt is a játékosok kezdték és õk csinálják .. tehát mégis van abban vmi hogy a játékosok hozzáállásátol függ hogy milyen lesz 1 játék ...

BEAST
sztem sem akkora nagy a sebességnövekedés de azért van ... pl a road scavanger sztem gyorsabb lett mert eddig ha menekültem szépe lassan de lehagytam .. most nem megy 😄

Jockey
welcome in the l2 world😊
ez az amiért utálom ezt jatit leginkább, rengeteg csalás, az egész csalásra épül, kezdetektöl fogva😛
nem baj, gyúrom most az orc shamanom, már lvl9es😛 (1 hónap pihi után csak befüzettem a c1 miatt az accoit, pedig m,ár nagyon kukába volt az l2 nálam😛)
töröztem picit a 33es assammal, valamit javitottak a döfési találaton, mert elég soxor betalált, ez egész jó, sõt klassz, bár a pihenési idõ miatt ígyis úgyis sux..
ijjászkodtam is picit tesztnek (egy gastram meg egy kukurim van 33on, bow-l csak a bow masteryik meg a range meg rapid shoot-k traineltem, törböl maxos a mb-m), wyrmeket/medusa/hapryakat-t, de én nem éreztem akkora gyorsulást mobokon, simán letudtam szedni bow-l egyszerre 2 sárga wyrmet is.
tán magasabb szintû mobokon gyorsítottak vagy akkor most miért volt ez az írdatlan sírás?😊

Azert durva ez az uj exploit amire ott a link. A csavokam enchantolgat, es ha nem jon be neki, akkor vmi exploittal elerik azt hogy server crash legyen, ujrainduljon a server. Igy mikor visszater a jatekba a 10 perces rollback time miatt a cucca meg mindig megvan es folytathatja ujra. Elszomorito

Ja, és ha jól tudom aza a Griff0n a Sieghardton játszik.....+12-es Eminence van.

2esen van a legtobb magyar, igy valszeg itt lesz eloszor lvl3as klan, mi mar tervezzuk is. Aztan majd ha lehet atmegyunk eva-ra(europe server)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
egyiken se, de talán a 2-en lesz valamikor

gPROject
én egyszer sem 😛

Sziasztok! szeretnem tudni melyik szerveren van nagyobb magyar klan? lehetoleg lvl 3-as?

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

BEAST
én nem jelentkeztem WoW bétára

BlackArt
Na vegre osszeall a gep 😊
L2-ben is valtozott par dolog, de a Doom3 beta vegre nem akad 😄

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
En jelentkeztem, meg itt van a kliens a gepemen, de az accot odaadtam egy kolleganak.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

ElBart
Habár annál azért egy (vörös)hajszálnyival több.........

L2 -- Inactive

ElBart
Én csak egyszer jelentkeztem.....bár így annyi az esélyem mint 1vs1-ben Antharas ellen

L2 -- Inactive

aylakistigris
inkabb: ki jelentkezett csak egyszer :-))

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

aylakistigris
ezeket a graffitiket en is fotoztam tegnap ejszaka. kisebb csetepate is lett majdnem, mert jopofa gyerekek elkezdtek felszedegetni

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

amúõgy is most csak kétszázvalahánykámvan jelen pillanatban 😞

jah...

GAthersw
Bizti?

01110000 01110010 00110000

phalanx

phalanx
A kérdés helyesen:
WoW closed bétára ki NEM jelentkezett??

en jelentkeztem

Hat nem nagyon😞 Nekem meg gori kuldte at a lairast de nem talalom😞 Arra emlexem kb h orcoknal a tonal kell olni medvet, utana to mellett spidert, aztan a dungeonba salamandert a bejaratnal. Kozbe mindig vissza kell rohangalni(amikor megkaptad a baget). Ezutan atmenni mainlandra, es a gludin feletti turec orcos keresztezodesnel lesz 1 npc, ez meg mondja h 4 fajta mobot ologess, de ezeknel mar nem kell visszarohangalni. Ha ez megvan akkor gludini high orc warrior adja meg a class changet.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

inkább nem...

GAthersw
na ok, ha nem bejövõs, akkor megveszed majd? 😊

semo1
semo1
legfeljebb majd megveszem tõled ennyiért... 😊
amúgy miért kérded?
most leálls van nem?

sztem simán....

OFF
WoW closed bétára ki jelentkezett??
ON

sry az offért

GAthersw
Sztetek Chain bp+gaiters+hood megér 1,600k-t???

Sztem tök mind1. Én úgy vettem észre, h ogy az alap bunkómmal is ugyanúgy stunnolok mint a War Axémmel.

semo1
Mert már van(volt) egy wizim

PhantomW
Cuki: Hamer crush nál mind1 milyen bluntot használsz?
egy club-al is ugyan akkora esély van a shockra?

The World is Yours

Yaksa Mace 10-11 millára jön ki...