Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Következõ gonndjaim akadtak:
1.Feltelepítettem sikersen a játékot maj után a el akartam indítani de updatelés közben lefagyott.Egyszerúen az történt hogy updatlet valami fájlt és úgy kb 90 százalékánál megállt és nem töltötte tovább, vártam 5 percig utána kiírta hogy nem válaszol
2.Valahogy aztán mégis elindítotam úgy hogy kihagytam az Updatet de akkor meg beléptem és nem fogadta ela jelszót meg a felhasználónevet.Pedig a tutira jó mert meg néztem direkt az accountomat a honlapon és jónak kell hogy legyen de játék meg nem engedett belépni.
Kérem a tanácsokat illetve ha valakivel megtörténtek ezek a dolgok akkor mondja meg hogy oldotta meg a problémát!
Kösz
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
😄D
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
mármint mi a dual neve vagy mi😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
5 kep angel waterfalls-rol, sajna a kepek csak 1 kis reszet adjak vissza annak az elmenynek, amit ez a gyonyoru, mozgo vizeses nyujtott
Aden vara
es a mesterien megmunkalt kapuja
Ezt a tajkepet latjak az adeni orok munka kozben. Gondolom nappal csinos elf leanyzok szaladgalnak a zold mezon, de szar lehet szegeny oroknek😊
Aden vara hatulrol, innen is impressziv latvanyt nyujt eme epiteszeti csoda
Aki kitalalja hol van ez a hely, elnyeri az elismeresem😊
Aki pedig dekodolja eme tobbdimenzios kodot, azt meghivom 1 sorre😊
1 kep madartavlatbol
Az utolso 4 kep fairys valley-ban keszult, nekem talan ez a helyszin tetszett a legjobban

Ugyanitt eladó lesz max hétfõn:
+3 Mithril nadrág
+3 Mithril tunic
+1 Mithril kesztyû
+3 Plate Shield
The World is Yours
01110000 01110010 00110000
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
😊
A kerdesedre sajna meg nem tok valaszolni😊
Valaki tudna nekem mondani egy arat a "boots of knowledge"-ra boltba nemlattam sehol, warcry oldala nem megbizhato ( brig sisak 1.7 milla a 112K helyett :p, es ez csak 1 a sokbol). Szoval hogyha valaki tudna nekem egy realis arat mondani megkoszonnem!
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
(Vagy csak én vagyok ilyen naív,h ez bárkinek is jó lenne rajtam kívül?!)
Ha érdekel vkit írjon privit
L2 -- Inactive
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
persze, ha nincs dd és van hely mehet a healer is 😊
amit még furcsálok, hogy egy darab idézett lényt nem láttam
ja de, egy DA párducát, azon kívûl egyet sem, pedig az 500 emberbõl legalább 100 tudott volna mit idézni és azért nem mindegy, fõleg, hogy így is leszedték kb. a fél életét a dögnek
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
de fel van lõve már
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerintem nem kell annak teljesen késznek lenni, ha a lényeg kész, majd tesznek hozzá még a klántagok is
1. Lineage 2 - a MMORPG
2.
3. Makettezés
4. Fórumozók fényképei
5. Tibia
6. SG: Budapest Connection
7. White may
8. SG: Kecskemét Connection
9. Logomûhely
10. TOCA Race Driver 2
az 1-2. helyen L2? 😊)
És Te? Még csak nem rég melózol, már meg is untad? 😛