Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan?
HUNrricane
Csinálj egy full update-tet..

Majd felébredsz!

a fájl neve:0.rtp és az Animations könyvtárba karja letölteni csak állandóan leáll majd kis idõ múlva mikor újra rákattintok aza ablakra kiírja hogy Nem válaszol
De állandóan lefagy update közben kb 90 százaléknál nem tölti tovább vártam vagy öt percet és nem ment tovább mikor rákattintottam az ablakra kirta Nem válaszol!!!
BlackArt
ha megall update kozben, kezdd ujra az update-et: csak a meg nem frissitett file-ok jonnek le, tobbit csak ellenorzi.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Hat ha az update nem jott le jol meg szep hogy ha kozvetlenul inditod a gamet nem enged be😊) Szal update mindenkepp kell, azutan fog csak beengedni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Helo!
Következõ gonndjaim akadtak:
1.Feltelepítettem sikersen a játékot maj után a el akartam indítani de updatelés közben lefagyott.Egyszerúen az történt hogy updatlet valami fájlt és úgy kb 90 százalékánál megállt és nem töltötte tovább, vártam 5 percig utána kiírta hogy nem válaszol
2.Valahogy aztán mégis elindítotam úgy hogy kihagytam az Updatet de akkor meg beléptem és nem fogadta ela jelszót meg a felhasználónevet.Pedig a tutira jó mert meg néztem direkt az accountomat a honlapon és jónak kell hogy legyen de játék meg nem engedett belépni.
Kérem a tanácsokat illetve ha valakivel megtörténtek ezek a dolgok akkor mondja meg hogy oldotta meg a problémát!
Kösz
😊)))))))))))))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
Ne utald, latod mindketto megroggyant kozepen: kisipari munka 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nethyrrea
utállak ám a kardjaidért... 😛PPPP

😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
joregglet 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

agyhalál
Jó reggelt mindenkinek!
Party így reggel?😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Az én tippem is a credits.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hedrox
De ha valaki nagyon szeretne nekem kedveskedni (;D), akkor egy 17"-os Flatronnal is megdobhatna akár. 😉

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

😊)

Hedrox
Ez itt az Adenafarmerek Országában készült, ahol bármi elképzelhetõ.😉 Szerintem errõl van szó... 😊

Hedrox
Mágusmithril csizmát keresek nagyon de nagyon olcsón, Isendur mintájára "Segítsétek meg a lowlevel csöcsös healert/analfabéta orkot" akció keretein belül. 😉

Ez a credits nem rossz 5let, bar en nem hiszem hogy 100emberbol 98nak lenne 3. neve😊

Hedrox
Mani*Mani
Akinek telik rá. 😉

Hedrox
Mivel én eléggé üldögélõs kari vagyok, nem jutottam még el ezekre a helyekre, de nekem lenne egy olyan tippem, hogy az a sok mindenféle az a credits. 😉 Ha a helyét kérdezed, biztosan valami monumentális lehet. 😉

Stormbringer*Stormbringer

Jockey
waoww, milyen kardok azok?
mármint mi a dual neve vagy mi😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Egy kis reszlet forest of mirrors-bol

5 kep angel waterfalls-rol, sajna a kepek csak 1 kis reszet adjak vissza annak az elmenynek, amit ez a gyonyoru, mozgo vizeses nyujtott

Aden vara

es a mesterien megmunkalt kapuja

Ezt a tajkepet latjak az adeni orok munka kozben. Gondolom nappal csinos elf leanyzok szaladgalnak a zold mezon, de szar lehet szegeny oroknek😊

Aden vara hatulrol, innen is impressziv latvanyt nyujt eme epiteszeti csoda

Aki kitalalja hol van ez a hely, elnyeri az elismeresem😊

Aki pedig dekodolja eme tobbdimenzios kodot, azt meghivom 1 sorre😊

1 kep madartavlatbol

Az utolso 4 kep fairys valley-ban keszult, nekem talan ez a helyszin tetszett a legjobban

Hedrox
Mivel szerintem nem nagyon van most itt akárki is, inkább örökre hallgatnak, de addig biztosan, amíg nem kezdik el töltögetni a képeket.😊 Csak aztán nehogy megint egymás szidása legyen belõle...

Mindjar benyomok ide 17db velemenyem szerint nagyon szep kepet, ha vkit zavarna, most szoljon, vagy halgasson orokre😊

Hedrox
Árat kérek...

GSXR
Ha van vkinek elado C kirstálya szóljon pls. 154 db kell.
Ugyanitt eladó lesz max hétfõn:
+3 Mithril nadrág
+3 Mithril tunic
+1 Mithril kesztyû
+3 Plate Shield

PhantomW
Brig sisak annyit is ér 112K , csak még kevés van belõle és ezt erõsen kihasználják és 10x adják

The World is Yours

GAthersw
Nyah megvettem a Chain Shieldet meg az Alsót felsõt. Ha bárkinek van/lesz Chain Hood patternje, akkor plz adjátok el nekem, naggyon fontos 😊

01110000 01110010 00110000

ok, koszi a segitseget megnezzuk hatha valakinek meger 60k-t :p

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

gPROject
ez egy kategória az Iron Boots-al és nem set item, ezért 40-50K, viszont mivel nem kapható boltban, talán 60K-t is megér(de kinek?😊
😊

Warcry oldala megbizhato, a "netto" arat mutatja. Pl ha el akarnad adni a sipkadat npc-nek, akkor a warcryon feltuntetett mennyiseg feleert venne az be.
A kerdesedre sajna meg nem tok valaszolni😊

Sziasztok!

Valaki tudna nekem mondani egy arat a "boots of knowledge"-ra boltba nemlattam sehol, warcry oldala nem megbizhato ( brig sisak 1.7 milla a 112K helyett :p, es ez csak 1 a sokbol). Szoval hogyha valaki tudna nekem egy realis arat mondani megkoszonnem!

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

ElBart
Ha valaki épp nem tud játszani és lenne kedve, holnap vihetné a karimat
(Vagy csak én vagyok ilyen naív,h ez bárkinek is jó lenne rajtam kívül?!)
Ha érdekel vkit írjon privit

L2 -- Inactive

SDana
Azért egy Bishop mass resurrenctionja jóval megkönnyítheti az emberek életét. Az egész klánt fel tudja éleszteni egy mozdulattal.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
ide amúgy tök fölösleges healert vinni, hiszen egy ütés a sárkánynak a full élet, feltámasztáshoz inkább scrollt érdemes vinni, és mivel kiesik jó sok healer inkább dd-k kellenek helyettük
persze, ha nincs dd és van hely mehet a healer is 😊

gPROject
jah, van ott pár, de szerintem sokkal több human vari volt(lehet csak healerek), mint DE
amit még furcsálok, hogy egy darab idézett lényt nem láttam
ja de, egy DA párducát, azon kívûl egyet sem, pedig az 500 emberbõl legalább 100 tudott volna mit idézni és azért nem mindegy, fõleg, hogy így is leszedték kb. a fél életét a dögnek

GAthersw
az kérlek Akata 😛PPP

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
a film kb 60-70%-nál, amikor elõször rázoomol antharas lábára, és mutatja a kupac hullát ott. utána megy tovább a kép, és ahol az elõtérben az elf csaj STR bowwal lövi, ott látszik közbe hogy a mellkasába bekap jó egytucat hurrikánt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jah, ha tudnak php-ban programozni.

de fel van lõve már

BEAST
hol láttad te azt a 10 hurrit 1más után én össz vissz annyit láttam 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
nincs még olyan állapotban, hogy fellehessen lõni valahova?
szerintem nem kell annak teljesen késznek lenni, ha a lényeg kész, majd tesznek hozzá még a klántagok is

Nethyrrea
ahhoz még nem vagyok elég okos, fõleg al-fõnököm hathatós aszisztálásának hála 😄DDD

Nethyrrea
ahogy láttam, több volt a DE wizzy mert elég sok hurikánt láttam elkasztolni, és elég kevés tûzlabdát. volt olyan hogy gyors egymásutánban kapott 10 hurikánt magába.

gPROject
kész van már a klán oldal? 😊

Nethyrrea
inkább csak egyedül nemtok továbbhaladni, és nincs itt senki hogy segítsen

gPROject
Legnépszerûbb témák

1. Lineage 2 - a MMORPG
2.
3. Makettezés
4. Fórumozók fényképei
5. Tibia
6. SG: Budapest Connection
7. White may
8. SG: Kecskemét Connection
9. Logomûhely
10. TOCA Race Driver 2

az 1-2. helyen L2? 😊)

gPROject
leszázalékolt kisnyugdíjas vagyok, ahhoz képest sûrûn dolgozom 😄D
És Te? Még csak nem rég melózol, már meg is untad? 😛

BEAST
strahd: megnéztem az 500 koreaibol sztem max 4 Spellhowler lehetett meg 1 nagy rakás törös/ijász player ...

Nethyrrea
ejjdejóneked 😄DDDDD