Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
es akkor vegulis hany rakor kezdodot ta menet?

Cromac Mac Art
hogyhogy?..nem volt HQ-juk az ostromlókank?

BEAST
jaa és vmi amit eddig nemtudtam ... nem lehet resuzni az ostromlott várban és a közelében sem ... még a falu közelében sem ... nagyon durva ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
viszont vannak jo kis "tömegsir" jelenet shotok .) avagy vérfürdõ a tronterem elött 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
a vicc az hogy a hivatalos honlap forumára azt irták hogy micsoda stratégizásnak köszönhetik a gyözelmet .) amit én láttam az kb annyi volt mint amikor a kis karim még kisebb szörnyeket öl 😄 , lerohanták az ép nem kimenõs õröket és ennyi 😄

BEAST
kb 😄

Magyarán szólva Giran-t odadta az NCsoft az elsõ lelkes támadó csapatnak, de aden azért többet ér ennél, még szerintük is

BEAST
nemkapc 😄

Cromac Mac Art
merakko' tisztelette' kérek engedélyt a jáccáshoz..😛

aylakistigris
valasz ment, de nem fogsz a plafonig ugrani tole

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Cromac Mac Art
na tessék..😊
nem lehet, hogy te vagy nálunk a rendszergazda?..😄

BEAST
😊 itt én vagyok a rendszergazda

Cromac Mac Art
nekem pedig lenne rá most idõm melóhelyen is..(1.7-es Cel-en + mx440-en lehet elszaggatna a game) csak sztem hamar csekkolna a rendszergazda aztán nagyon csúnyán nézne a fõnökség..😛

BEAST
!!FONTOS!! ayla ment privi !!FONTOS!!

BEAST
hát mivel a melohelyen nem éppen L2zni szoktam a shotok sem itt vannak 😄

aylakistigris
mijazhogy, ha hazaertem? mifele hozzaallas ez? mi meg addig tukon uljunk? ugy nem lehet am dolgozni

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
ez volt giran 😄 adennél a belsõ udvarig már nem jutottak el 😄DD ott már voltak ijászok a várfalakon szal a fél támado csapat a kapu betörésénél már elhullolt bent meg 1 halom pap volt szal nem tudták leölni az õröket 😄

BEAST
okés majd ha hazaértem ... melo

BEAST
a kapuban össz 4 õr volt 😄 kb 5 perc ütleg ... a várfalakon semmi ijász és a belsõ udvaron is max ha 10 õr lehetett ... a többi mind a tronteremben volt ahol engem is levadásztak 😄 de 4-5 full klánnyi player legyürte a maradék õröket ... jaa és a kapu betöréséhez nem használtak siege golemet és igy is elég hamar ment ... szal még 1 gázos dolog warsmithnél ... 700k sp és még használni sem érdemes 😄

Cromac Mac Art
rakj már fel 1párat..😊

BEAST
népek ma hajnalban csináltam jo kis képeket meg 1 nem annyira jo videot Bartz Giran és Aden Siege-jérõl ... igaz semmi különös nem volt voltak sok 100an és az alig 100 védõt lerohanták 😄 olyan érzésem volt mint ha az elözõ káoszbol tanulva kevesebb õr lett volna mert ha téleg csak ennyi a vár akkor már most foglalhatnánk 😄

B@lu
ma igertek, (12) de nekem sincs meg az inventorymban...

most mi lett a kronika citeraval? Nem tegnapra igertek?

Ok. Nem dupoltak. Csak kihasználtak egy bugot amibõl marha sok pénzük lett, amibõl tudtak tárgyakat venni sokat.
A lényegen nem változtat, kis **** csiterek. Örülök hogy legalább egy csiterklánnal kevesebb van.

Óóóó hogy az a .........
Drake Leather Armor 6 milla
Crystal Dagger 19 milla
Samurai Long Sword 19 milla
Nem szarozik a kiscsaj!

en azt a questitem leadas bugot nem duppnak neveznem. azert montam hogy nem duppoltak mert en senkirol sem tudok akit bannoltak volna, jo az utolso masfel honapba mar nem is voltam a masodik serveren. egyebkent meg tudom miket csinaltak, regisztraltak a teamspeak channelukre anno es ugy volt tag is leszek

gPROject
bõvült a c2 leírás
lesznek benne egész jó dolgok

gPROject
nálatok még csak 5-en vannak lvl50 felett? hát az nem valami sok, pedig a nyakamat teszem rá, hogy a Sieghardt-on legalább 100 player van már lvl50+ -os

BlackArt
akkor megy le az ar 😊)
Nemsokara nem lesz aki megveszi lol

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

HUNrricane
Hát én sem tudom.. Most vegyek 20m-ert Eminencet? ha lenne 20m adenam inkabb eladnam az e-bayen.. többre mennék egy radeon 9800pro-val mint egy eminencevel..

2.szerver adena index: 110$ (5m adena)

Majd felébredsz!

HUNrricane
Akkor nem is vagyok lemaradva.. mindjart lvl50+ -os leszek 😊

Majd felébredsz!

BlackArt
1.4mill sp kell a lvl4-hez, semmi mas...

BlackArt
Sokmindenben igaza van Ragnaarnak, de azert a lenyeg az, hogy amint nincsenek 10 szinttel folotted, behal a mutatvanyuk... Az meg eros csusztatas, hogy mar mindenki elerte a szintjuket, csak eppen nem mer harcolni. Nalunk pl. jelenleg csak 5 lvl50+ van, 32 lvl40+, 22 lvl30+ meg egy csomo apronep, szoval meg mi sem voltunk keszek arra hogy lenyomjuk oket, foleg egy olyan jatekban nem ahol minden a felszereles. Es mint tudjuk abban joook voltak 😄

Ne tudd meg én mennyire fosok a pvp arénán kívüli harctól!
Én eddig Cukival lvl 43-ig max 5x haltam, de 5-bõl 5x droppoltam is. Most van kemény 200 akárhány ezrem, ha most droppolnám a war axémet.....nem tudom mit csinálnék 😞(
Sztem eladnék minden cumóm, utána meg Ebayen az adenám és szépen átmennék vmi más MMORPG-re.

Nethyrrea
hehe, mások is szeretik a war-t... 😊))

" war was respected? dream on. no one is going to respect total ****s like homicidal and sforce (well known to spam senseless stuff on shout all the time).
and no one is going to respect a clan with idiots like zeuz & co that would go red (and suicide 5x to lose karma) for a whole day just because the very next day they were going to ebay and so didnt really care about level.

truth is war never owned anything on the server. they never had the best gear, never had the highest levels, never owned any zone really. im surprised it took them THIS long to leave, they shoulda realized L2 wasnt a cheesy PK game when they were all red in cruma and we destroyed them and looted half their gear, about 2 months ago.

some of you are nice (which i wont mention, or they'd get too much crap from the others), but truth is no one will miss most of you. farewell."

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hedrox
Volt, hogy dupeoltak, ahogy Sonic mondta, közülük voltak az elsõk akiket bannoltak is emiatt, ezek után abbahagyták, igaz. A dupeolásnál többször használták viszont a lagbugot, pl. hatmilliószor adták le a Bone Collector küldit, stb... Valamint a magas playereket gyilkolták halomba a cuccaik miatt.

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Nethyrrea
ezt õk mondták neked? mert énse akarnám elismerni hogy dupoltam, vagy exploitoltam... mindenesetre találgatásokra ad okot hogy a WAR java miért mászkálhatott brigand cuccban, dual top D kardokkal már akkor amikor mi örültünk ha sabert tudtunk venni? hmm? nagy klán? uggyan, hiába nagy klán, valamibõl mindenkinek össze kellett szedni a pénzt a saját cuccára, és attól nem fognak többet keresni hogy többen vannak...a pénzük attól még ugyanolyan ütemben jön, és kerül felhasználásra, ergo ugyanannyit kell költeniük, mint az átlag játékosnak. és nem nézem ki belõlük hogy napi 16 órákat farmolásztak akár kezdetben is, mint néhányunk...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
l2-ben semmi nem túl fasza, fõleg nem ez a crafting rencer.

aminek egy a lényege, farmold végig az életed, vagy csalj. ki lehet találni a nagy része melyiket választotta...hála fõleg a kínai farmer-céheknek.

pvp-vel még talán nem is lenne bajom, HA nem kéne tényleg azt kockáztatnom hogyha arénán kívül jön rám valaki akkor eldobhatom valamimet, és akkor kb abba is hagyhatom a játékot. mert pl mihez kezdjek ha egy szál DE punciban kell dual revoval a kezemben boldogulni mert eldobtam a komp armorom a halálnál és a köcsögje felvette és elrohant? na azt már nem. inkább remeteéletet élek és elvonulok valahova farmolni. sajna megvan a birkatürelmem hozzá hogy hetekig ezt tegyem akár hogy meglegyen a kellõ pénz egy cuccra.

Hát sztem voltak ott egyesek akik duplikáltak. Nem azt mondom, hogy az egész klán, de voltak biztos egy páran. Azért is bannoltak párat közülük.
fakk...vmit még akartam, de már nem jut eszembe
nna mind1

Nna erre a trialra gondoltam vagy open bétára, mert nem lesz szerencsém bekerülni closedre 😞

De, azt hívják bétának... két hét múlva indul.
Ha van eszük a zárt után csinálnak egy nyíltat is vagy egy hetes ingyenes játékoscsalogató trialidõszakot.

a 850k-dat rakd felre holnapig majd ha felkelek atrakjuk jojet mindenki

a war sosem duppolt

Én meg a wow-ot szeretném kipróbálni, de nem lesz olyan mákom, hogy bekerüljek klózedre
Tényleg, wow-nak nem lesz vmi kipróbálható trial verziója?

bocs az offért

A legszomorúbb az egészben, hogy teljesen igazuk van.
Lehet, hogy én is megkeresem a daocot és lesöpröm róla a port...

Hallottam, hogy az Inqek lehet meglépik a lvl 4-et???
Ez igaz? Tervezitek? Mi kell lvl 4-hez? sp, mani stb....
Ja, és hogy mennyien férnek be lvl 3-ba meg lvl 4-be?

Én is kicsit hiányolom, hogy nem lehet pontokat osztogatni szintenként. 😞

ElBart
Azt kifelejtettem(meg még sokmindent,de a többi annyira nem fontos),h szerintük a karakterfejlõdés is úgy ahogy van szar és unalmas(ebben valamilyen szinten igazuk van).

L2 -- Inactive

Mondjuk Õk könnyen beszélnek, hogy "mindenki fosott leállni harcolni, meg mindenki félt attól,h piros legyen és elveszítse a hónapokig összekotort cuccait" mikor nekik a pénzük nagy része dupeolásból, csitelésbõl származott.
Nem játszottam vmi sokat eddig mmorpg-vel, de abban igazat adok nekik, hogy az L2 pvp rendszere nem vmi fasza 😞

kössz kössz 😊