Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Ha valakinek van barmilyen eladasra szant, vagy csak az inventoriban fekvo íja, az gondoljon ram es adja nekem kolcson 1-2 napra, termeszetesen ha elado, akkor arulom is hasznalat kozben! Koszonom!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

van mar pajzsom, ajandekba adta karulek egy kedves egyede😊

nem hiszem hogy mas neven lenne, minden oldalon ezzel a nevvel van.
de nem talaltam szemet sem a kornyeken csak a sotetkekeket, azok meg nem lvl35os mobok😊

bugbear az ízirájder!
azt már én is öltem simán

Nethyrrea
ric, volna mob amit kéne ölni segíteni este. megváltoztatták a katana blade drop mobját. már nem a torfe.

2 mob:
cave servant captain (DV)
tarlk bugbear warrior (ivory felett vannak, tegnap meglestem, 48-as nem aggro)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
Receptet nem lattam, de ezek dobjak a pajzst:
Fettered Soul, Karul Bugbear, Leto Lizardman Overlord, Noble Ant Leader, Road Scavenger , Taik Orc

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
Ric jelentkezz be MSN-re

brig shield recipe

HUNrricane
Lehet megvaltoztattak a nevet..
Miert keresed, mit szeretnel tole?

Majd felébredsz!

koszi😊

most jartam be Floran Village egesz kornyeket, a tenger es a folyo kozott de nem van ilyen moonszta😊
lehet jol elbujt😄

BEAST
majd kutatok neked 😄 ugyis kilométer hiányom van 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

eyes of bereth nevu mobot latott mar valaki?😊

ha igen pontosan hol, alitolag Floran Village kornyeken tenyeszik, de nem lelem

ha be leszek fizetve akkor mehet is 😊

Cromac Mac Art
adok érte 100k-t..😊

kerestem azt a eye of blabla mobot, de nincs sehol, bejartam az egesz kornyeket😞

es sonic mikor hajtyuk vegre a nagy cseret?~~

Mennyiért lehetne sztetek elpasszoln egy Plate Helmetet? Csak craftolni lehet, pdef 44, ez a legjobb D-s sapi.

BEAST
uristen ...7es után ennyi nullát még nem láttam 😄 nah majd 1x .)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Will 700k-ért vette.

OK 😊))

(reagáltam!😊))

BEAST
meglehet .) bááár az ára jobban izgat bevallom 😄 mennyiér szornak 1 ilyet? 😄

aylakistigris
nemnemnem! aylan nezne igazan jol ki

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

ugyan hogyan szoljon aki at akarja vinni? A jatekba nem latlak itt hiaba irtam le se reagaltad

BEAST
de sirwilliam-en biztos jobban néz ki .)

BEAST
ja nem rosz .)

Nagyon kúúúúl ez a sild!

pl. az animal bone már 400 körül van, steel 4k körül, cokes meg leather 3,5k körül....
Jó persze még ezek se a normál árak sajna 😞(( de azért jó, hogy csökken.
1 héttel ezelõtti materials árakkal számolva egy atuba mace kb 2,8 millára jött ki. Olyan 1-1,5 hónappal ezelõtt meg megtudtam csinálni 1,8-ból!!!
Azért kicsit durva....
Nna mind1, valszeg megint elkezdek majd craftolgatni, mert kb 1-1,5 hónapja szinte semmit nem craftoltam, eddig még el tudtam magam tartani az addig megkeresett manimból, de most már nem sok kessem van 😞(
Ja, és aki akar Sieghardtról atvinni manit Gustinra az szóljon plz!

Nethy: ami meg a tartozást illeti, még ráér, mert még sajna nem tudunk gémelni, most Aylakistigrist meg Gath3rHUN-t viszem felváltva 😊

aylakistigris
van itt ojjan, aki otp-s webkartyarol sikresen fizet? csak mert nekem az istennek sem akar osszejonni a dolog. allandoan visszadobja, es az ugyintezo szerint semmi nyoma a probalkozasnak, pedig nekem megjon az sms, hogy visszautasitottak.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
ok az lehet én leginkább gludioban fordulok meg

BEAST
látod látod ha DSCs lennél mind1ikbõl kapnál ingyér 😄 van kb 100 😄

Nethyrrea
nemnem, dionban és giranban is nemeccer láttam a hétvégén már nagyobb tételben 13-15k-ért árulni valódi SOP-ot, nem scammelt cuccot. mithrilt meg legtöbbször 1500-ért adták

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
háát SOPot még mindig 19-20 felé láttam kivéve a kötsög scammereket akik D gemstonet adnak helyette 10kért .)

Nethyrrea
aki meg burzsuj az...adjon nekemis 😄

BEAST
naja de aki hülye az haljon meg 😄

Nethyrrea
melyik/mennyivel?

mert azt énis láttam hogy a SOP az kezd 10k felé haladni, és a mithril 6k-ról visszaesett 1500-ra. a többit nemnagyon tudom mennyire csökken, de mindenképp jó hír.

cuki, ami meg a tartozást illeti, mindenképp meg fogom adni. nem az a fajta vagyok aki elsumákolja, csak a kasztváltó, és az új felszerelés (dual revo) hazavágta a vagyonom.

Nethyrrea
kiazaz állat aki 900-1000 dolcsit kifizetett hogy aztán jól megunja...

most kb 203 forint a dollár...

200 ezer forint felett.....lekéne lõni az ilyet

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én most már szivesen maradok ezen a szerveren.
Csak mert ahogy látom, mennek le a materials árak!!!

Nethyrrea
ebay ruleeez....

de 44 milla...az hányezer dolcsi már?

BEAST
nekem innen az teccik hogy minden GM figyelte õket .) esetleg segitettek is?

Nethyrrea
lehet azért nem töltõdik be mert most rakják be mindegyik karihoz a chrono chitara-t 😊

12-e van 😊

Nethyrrea
ez gyanúsan kevés. girannál azért több õrt képzeltem volna el....dion egyszerûbb vár pedig.

szerintem ennel joval tobb 50es van, emlexem vagy 2 honapja mikor 40esen mentem sosba solozni mar ott volt hong 55on
vagy a masik serveren a csako aprilis 1x-en mar 50es volt

itt muxik mindketto

Nethyrrea
sztem max 20-30 50+-os lehet.

sztem kb a 80%-ukat láttuk is giants cave közelében 😊
ottvolt pl egy shilien knight aki 56+-os volt legalább. gondolom már csak abbólis, hogy elkasztolt egy lightning strike-ot...és az 55-56-os skill...

Kösz, bár nekem továbbra se jön be még a honlap se😞

BEAST
jelentem a honlap bejön a játékot most nemtom megnézni

Hát ez marha jó: nem enged tovább a szerver kiválasztásnál, sõt nekem most a hivatalos Lineage2 oldal se töltõdik be. Nézzétek már meg hogy nektek betöltõdik e a www.lineage2.com

BEAST
a tényállás a következõ ... hajnali 3ra volt kiirva mind2 ... de adnenél 4-5 idiotán kivül senki sem volt 😄 azok is csak a kaput püfölték ököllel 😄 ... aztán annoucement /asszem igy irják/ üzi aden elmarad nincs jelentkezõ giran kezdõdik nah futottam is giranba kb 3/4 4re értem giranba és még csak akkor indultak a falubol 😄 50 perc alatt lenyomták a várat aztán még 1 annoucement üzi mégis van jelentkezõ aden ostromra futottam vissza 😄 odaértem a épp a kaput ütötték aztán bementek és meghaltak ... az egész kb fél 6ig tartott ...

cromac: azt nemtom ... de engem nem tudtak resuzni .) gondolom a támadok tudták a szövetségeseket

Cromac Mac Art
*ostromlóknak