88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
triG #83213 McLaren hosszú szünetet tart, vagy tényleg megint kibannolták ? -
#83212 ITT X? (: -
#83211 PTS klienst >INNEN< tudod letölteni.
-
#83210 WTB 78+ WR noblesse barmelyik serveren pm me -
#83209 Holnaptol
-
triG #83208 Megy már tegnaptól a PTS (még ha orosz is) ? -
#83207 biztos lehetsz benne, hogy az osszes allatkajat o nevelte fel. -
#83206 anno eladtam egy ilyen nevu cicust. meg kicsi volt -
#83205 Hali!
Hadd spameljek már megint :D
A Lineage feltámadásának örömére van egy ünnepi ajánlatom :D
Eladó 4 account.
1. 80gh/76he/76al/77necro + 53 crafter +52 spoilos+66 pala + 65 gladi +40 sph 15k huf
2. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 10k huf
3. 77stemplar/79,5sd/78,7smaster/57sph + 70 spoilos + 60 crafter + 67 th + 57bd + 59 sorci + valami ork destro 15k huf
4. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 10k huf
mindegyik accon a subbal rendelkező karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan)
a 3.accra van összegyűjtve minden a többi accról úgyhogy ott egy csomó a és b grade cucc van meg matik
Üdv: Kecske -
#83204 Nézd nem mondom, hogy a tank nem jó, de én töbnyire verem őket és lehet sayhán nem olyan prok a tankok. A soulhoundot imádom:) még kell kicsi 80hoz de igy is baromira aprit. És nem gögből irtam amit irtam, csak a véleményem, nagyon sok karival lehet olyzni mostmár! De továbra is azt mondom az SPS nagyon erős föleg 300+ os water elementel (még ha tudni is lehet, hogy az water) -
#83203 Néha engem is törpével rak össze. :P -
Chear #83202 Különben meg az SD a legjobb oly karakter, hiszen minden egyes győzelem után gyermeki öröm kerít hatalmába. :D -
Chear #83201 Azért, mint láthatod vannak még nekrofil beállítottságúak. :D -
#83200 valóban de őt direkt:) -
#83199 a spoilos torpet kihagytad :( -
#83198 És még mellette mondjuk az ES a Titan az SH az SPS a Warlock a TH, és még sorolhatnám:)
Megfelelő cuccal és hozzáértéssel -
triG #83197 Vállalom azt a kijelentésemet, hogy: a tank oly karakter. Persze csak a Soulhound után
Már váram azokat a válaszokat, amelyek kb: tankot? félkézzel.
Persze az a nyomorúlt tank sem halhatatlan. -
triG #83196 Ki mondta azt, hogy a tank nem tud UD közben futni ? De teljesen mindegy, neked nem kell(ene) magyaráznom, hiszen Te PRO vagy. Arra is neház rájönni, hogy pl. sps-nek milyen attribute van a fegyoján...
Lényeg az; Te jól elvagy Sajhán, a többi meg nem számít.
Soul Hound : #83187, #83194
p.s Ez nem flame akar lenni, de "normális" esetben nem 4/5 az arány tank ellen szvsz pont
-
#83195 Og próbléma nélkül megy win 7-nél. -
#83194 Nyilvan te nem azzal jatszol amivel mi -
#83193 Persze mert az ug ymegy a tank udzik én bemegyek 500as rangbe(mert komplet idiota vagyok) nem cancelezem folyamat (mert komplet idiota vagyok) és persze a reflect magicc minden tanknak varázsütésre 100%kal bejön. És ha a Soul Houndra azt irod no comment FOGALMAD nincs a játékrol... -
voloume #83192 valaki tudna dobni / csinálni nekem egy olyan systemet , amibe van zoom, kicsit nagyobbak , de tényleg csak kicsit a chatben a betűk, playerek nevét aláhúzza chatben, dmg-em és critdmegem más színű.. láttam egy ilyet,nem tom mi megvalósítható meg belőle, vagy ha már van ilyen, akkor valaki dobjon róla egy linket:) köszi előre is! -
#83191 csak a walker nem akaródzott d; -
aalat #83190 megy! -
#83189 Ilyen alapon mindenki ellen kb 100% eséllyel megy a tank:)
Még jó hogy a játék nem így müködik -
triG #83188 Akkor egyrészt shame on Sayha tanks;
másrészt, bj nelkuli tank is meg tud veri egy varit HA tud jatszani (a reflect* magic skill 8 sec, 3 UD + egy ijj siman elégnek kell lennie)
Soul Hound ? NC -
#83187 Szerintem Soul Houndod felejtsük el :) Annál nagyobb inbalance karakter egyenlőre nem létezik a "perma reuse steal divinity" miatt.Buff nélküli tankot tényleg nem nehéz szétnukolni.
-
#83186 Még szép hogy lenukolod, főleg Enlightment mellett... Arról nem is beszélve, hogy ellopod a buffjait Soulhound-al, lehet pont mdefje esik le. -
Dekron #83185 Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy fut-e az L2 Windows 7-en? -
#83184 holnap hétfőn kedden 1-4 között olyzok sayhán spsel és soul houndal ha valaki kiváncsi. -
#83183 Ti meg miről beszéltek??? 5 Tankbol 4 et kivégzek... azért s80ban full epicben egy lvl81 es SPSt nem olyan egyszerű lestunolni... ha az meg nincs lassitás stun DOWN. És még csak 150 waterem van nem 300... bosséxer nélkül nem tudom. Még a kamaellel is lenukolom a tankokat..(soulhound) és ne gyertek nekem a sayhán nincsenek EPIC tankok dumával... mert 1. rohadtul vannak 2. a szerverhez mérten kell harcolni igy nem is taonra tervezek ha sayhán játszok. -
FinalNaSa #83182 Jah, sajnos nuker nem ellenfél tanknak....gg ncsoft... -
triG #83181 Jahogynajaa...
Akkor a harmadik esetleg rough classtól chace crit rate/dmg.
A celeszial tenyleg jó, de egy hibaja azért van: amíg rajtad van se heal, se buff (igaz ez oly-n nem számít). Celeszialt enchanter(sws/bd/wc/pp) subbtól vehetszt fel.
Szvsz tanknak, nuker nem elenfél olympián. -
#83180 Buffer pl WC adja beprocolo 5-10% os sérthetetlenség! Ez nem jön le ütésre vagy ha skilezel. eszméletlen jo. UD-d nem lehet mert nem tudsz tankot subolni... Legyen a +750 CP tanknak a pdef miatt az rengeteg:) ehez destro, galdi vagy tyrant sub kell.
A legjobb cp+ud és a haste talán de mivel már skillekre nem hat nem tudom lehet jobb a nukerböl jövö m def(nem m defet ad hanem 10% chancet a rád löt nukok felezésére és 5% ot hogy 1et sebez rád) ez nuker subbol jön (sh, sps, sorc, necro) ha van manatöltödd SPS ha nincs SH.
GL and HAND -
Cortinaar #83179 Igen, így gondoltam.
Haste az alap, celestial az mi? -
#83178 Nem úgy gondolta...
Haste, celestial, a harmadikat nem tudom -
triG #83177 Szeva
65,70 m.def, chance UD 75-ön, de ahogy érzed. -
Cortinaar #83176 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy egy Hellknight-al melyik 3 subclass skillt érdemes megtanulni, amit pvp-ben (olyn) a legjobban tudnék kamatoztatni?
Köszönöm
Cortinaar -
voloume #83175 épp tegnap gondolkodatm rajta, hogy az ncsoft tempojahoz kepest, olyan régóta van mar final :) -
BaalKain #83174 Azt nem írják mennyi idő kell a hekkelt valkerhez?