Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar akkor tudtam hogy Kagan utalja a Nova leadert (Donny-t, es vele a tobbi alvezert is), mikor Bartzon klantarsak voltunk, es az mar kozel masfel eve volt; az mar csak erdekesseg, hogy a huga, Avyuir jelenleg is Novas, nem lepett ki a batyja miatt.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Egyebkent itt baszta el az ncsoft a hero rendszert, es kompletten az egesz L2 official reszet. Egy kurvajo jateknak annyira elbarmoltak a veget, hogy elerhetetlen legyen a max lvl es top gear 70 eves kor elott, utana meg beengedtek az ezt felgyorsito cheateket. (meg az is lehet, hogy tobb uj jatekost tudtak volna fogni az evek soran, pl engem is, ha nem total ZERO lenne az eselye egy frissen kezdo embernek, hogy lekraftoljon egy s setet, vagy elerje a lvl80+t, vagy siegen/olyn erjen valamit.)
Ugyhogy lehet itt sem egymasra kene allandoan kopkodni, hanem mindket oldal szidhatna az NCsoftot, hogy faszert ilyen aranytalan a high lvl xp, es hogy faszert engedtek be a botokat.
Legalabbis igy tudom en, de Shaere meg Ilu szava a donto, hiszen ok ott voltak mar akkor is Sieghardton, mint a legregebbi jatekosok (illetve lenne meg Csuzlee is de reges reg kiszallt L2bol, azt hiszem azert mert a felesege utalta a jatekot).
Cereal akkoriban 15 eves kissrac volt, de a legnagyobb L2 talentum akit eddig ismertem: akarmilyen karaktert kapott a kezebe hogy olimpiazzon, 95% esellyel nyert.
(win7van leszetem a gameguradit meg az l2.exe.t ami elvileg jó win7re)
bb
Azaz, eddig elvittek, most a Gracia Finaltol kezdve nem tudjuk pontosan, mennyit valtozott az Olimpia rendszere. Talan a feedelesre szuletett valamilyen megoldas?
-szetbotolod a karid (ebben az esetben vagy van botbol sajat supportod, vagy kaptal kolcson es azt hasznalod)
-osszeszedsz mindenfele overenchantolt felszerelest es epic ekszert (ehhez mar sanszos hogy kellett vasarolnod adenat is)
-tudsz is jatszani a karaktereddel
-a server top klanja all mogotted VAGY keves aktiv jatekos van a te kasztodbol (lasd summonerek) ES/VAGY kihalt serveren jatszol.
Az eddigi magyar herok kozul amennyire en lattam/latom, csak Ilu, Sanci es ugy tippelem Raziel erdemelte ki valoban a hero cimet (oket nem feedeltek es volt valamennyi emlitesre melto ellenfeluk is). Az osszes tobbi (koztuk en is) feedelt hero volt, vagy nem volt valamirevalo ellenfele. Ha ebbe belevesszuk azt is, hogy az elmult 3 evben nem volt az EU szerverekhez merheto jatekos letszam az amerikai szervereken, akkor pedig csak Sancira szukul le a valoban joggal kierdemelt magyar Herok listaja. Igaz, hogy meg õ sem volt EU szerveren hero, de a Teonon olyan kozel all hozza minden honapban, hogy gyakorlatilag en annak tekintem (es termeszetesen, Sayha-n mar megkapta parszor a megerdemelt hero glow-t).
A kerdeseidre a valasz:
-Nem volt legit magyar hero
-Nem volt single accountos magyar hero (nekem csak 1 accom volt DE kaptam kolcson egy SE-t egy ausztral sractol hogy tudjak fejlodni igy en se feleltem meg a kriteriumnak)
-A harmadik kerdes a masodik miatt okafogyottá vált.
Volt olyan magyar hero, aki nem botozott?
Ha nem, volt olyan botter magyar hero, akinek csak egy accja volt?
Ha csak egy accja volt, el tudta érni bármiféle adena vagy item vásárlás nélkül?
(rövidebben: mennyi volt a minimális csalás/extra költség, ami a hero státusz eléréséhez "kellett"?)
Ezt mindenféle hátsó szándék, rosszindulat nélkül kérdezem, nem kell belõle flame-t csinálni.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Továbiakban az acc továbra is: 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro + 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Tényleg milyen castokból sikerült már Herot beszednünk?
SPS, Trickster, Titan, Sag, EE, AL, EM, SM?
nah peace
BANNED
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
de nagyon kevés ez a 100 ? - és ha jól értem akkor az össz. szervert nézve annyi :SS lol
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Ragnar360: nem a szerver teljes létszáma a ~100 fõ, csak a magyarok hozzávetõleges száma. Mondjuk szerintem az összes szerveren van együttvéve annyi aktív magyar játékos, mert ugye nem a karakterek száma volt a kérdés, de ez már csak magánvélemény. Színtiszta magyar klán egyébként sose nyerõ hosszú távon.
Ha valaki meg akar spórolni 1 év szívást, pár bannt, akkor itt a lehetõség, vegye meg a széjjel encsizett augmentezett karimat oszt jáccon. Ha kiskarival akar bohóckodni ott a 3. sub, hajrá. Úgyis kéne donatelnie, ennél van 3b készpénz, 3b mati, 3 AM meg s80 robe kivételével minden ami csak kellhet (a prõk szerint nem is olyan jó az az s80 robe). GLHF
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
(HGM Spam)
Pass: Lineage2játékos
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ám Franz...
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
BTW, kb. 1 éve olvasom a fórumot (néha látni itt jó infókat) nem szóltam hozzá még sosem, bár néha volt ingerem. Igazából változás nincs, csak a két banda köpköd egymásra, ami eleinte még szórakoztató, késõbb inkább unalmas. Elég ovis szint. Nem értettem sosem, miért nem lehet megférni egymás mellett. Van ennek vmi konkrét oka? Nekem vhogy sosem volt bajom a botterekkel, igaz nem is sirattam meg öket, ha mentek a levesbe. Sztem ez mindenki magánügye. Vagy csak ennyire nincs történés a játékban, h személyeskedéssel, acsarkodással kell életben tartani a fórumot? No offense, csak kérdem. Persze jöhet a flame, bírom. 😊