88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• triG
    McLaren hosszú szünetet tart, vagy tényleg megint kibannolták ?
  • Lullaby
    ITT X? (:
  • MadnessX
    PTS klienst >INNEN< tudod letölteni.

• Odikee
    WTB 78+ WR noblesse barmelyik serveren pm me
  • Gordis2k
    Holnaptol
  • triG
    Megy már tegnaptól a PTS (még ha orosz is) ?
  • darkmenx
    biztos lehetsz benne, hogy az osszes allatkajat o nevelte fel.
  • Chryst64
    anno eladtam egy ilyen nevu cicust. meg kicsi volt
  • molnarpe80
    Hali!

Hadd spameljek már megint :D
    A Lineage feltámadásának örömére van egy ünnepi ajánlatom :D

Eladó 4 account.

1. 80gh/76he/76al/77necro + 53 crafter +52 spoilos+66 pala + 65 gladi +40 sph 15k huf

2. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 10k huf

3. 77stemplar/79,5sd/78,7smaster/57sph + 70 spoilos + 60 crafter + 67 th + 57bd + 59 sorci + valami ork destro 15k huf

4. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 10k huf

mindegyik accon a subbal rendelkező karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan)

a 3.accra van összegyűjtve minden a többi accról úgyhogy ott egy csomó a és b grade cucc van meg matik

Üdv: Kecske
  • Gordis2k
    Nézd nem mondom, hogy a tank nem jó, de én töbnyire verem őket és lehet sayhán nem olyan prok a tankok. A soulhoundot imádom:) még kell kicsi 80hoz de igy is baromira aprit. És nem gögből irtam amit irtam, csak a véleményem, nagyon sok karival lehet olyzni mostmár! De továbra is azt mondom az SPS nagyon erős föleg 300+ os water elementel (még ha tudni is lehet, hogy az water)
  • Thomx
    Néha engem is törpével rak össze. :P
  • Chear
    Különben meg az SD a legjobb oly karakter, hiszen minden egyes győzelem után gyermeki öröm kerít hatalmába. :D
  • Chear
    Azért, mint láthatod vannak még nekrofil beállítottságúak. :D
  • solyomb
    valóban de őt direkt:)
  • darkmenx
    a spoilos torpet kihagytad :(
  • solyomb
    És még mellette mondjuk az ES a Titan az SH az SPS a Warlock a TH, és még sorolhatnám:)

Megfelelő cuccal és hozzáértéssel
  • triG
    Vállalom azt a kijelentésemet, hogy: a tank oly karakter. Persze csak a Soulhound után

Már váram azokat a válaszokat, amelyek kb: tankot? félkézzel.
    Persze az a nyomorúlt tank sem halhatatlan.
  • triG
    Ki mondta azt, hogy a tank nem tud UD közben futni ? De teljesen mindegy, neked nem kell(ene) magyaráznom, hiszen Te PRO vagy. Arra is neház rájönni, hogy pl. sps-nek milyen attribute van a fegyoján...
    Lényeg az; Te jól elvagy Sajhán, a többi meg nem számít.

Soul Hound : #83187, #83194

p.s Ez nem flame akar lenni, de "normális" esetben nem 4/5 az arány tank ellen szvsz pont

• Thomx
    Og próbléma nélkül megy win 7-nél.
  • Odikee
    Nyilvan te nem azzal jatszol amivel mi
  • Gordis2k
    Persze mert az ug ymegy a tank udzik én bemegyek 500as rangbe(mert komplet idiota vagyok) nem cancelezem folyamat (mert komplet idiota vagyok) és persze a reflect magicc minden tanknak varázsütésre 100%kal bejön. És ha a Soul Houndra azt irod no comment FOGALMAD nincs a játékrol...
  • voloume
    valaki tudna dobni / csinálni nekem egy olyan systemet , amibe van zoom, kicsit nagyobbak , de tényleg csak kicsit a chatben a betűk, playerek nevét aláhúzza chatben, dmg-em és critdmegem más színű.. láttam egy ilyet,nem tom mi megvalósítható meg belőle, vagy ha már van ilyen, akkor valaki dobjon róla egy linket:) köszi előre is!
  • Lullaby
    csak a walker nem akaródzott d;
  • aalat
    megy!
  • solyomb
    Ilyen alapon mindenki ellen kb 100% eséllyel megy a tank:)

Még jó hogy a játék nem így müködik
  • triG
    Akkor egyrészt shame on Sayha tanks;
    másrészt, bj nelkuli tank is meg tud veri egy varit HA tud jatszani (a reflect* magic skill 8 sec, 3 UD + egy ijj siman elégnek kell lennie)
    Soul Hound ? NC
  • MadnessX
    Szerintem Soul Houndod felejtsük el :) Annál nagyobb inbalance karakter egyenlőre nem létezik a "perma reuse steal divinity" miatt.Buff nélküli tankot tényleg nem nehéz szétnukolni.
  • Thomx
    Még szép hogy lenukolod, főleg Enlightment mellett... Arról nem is beszélve, hogy ellopod a buffjait Soulhound-al, lehet pont mdefje esik le.
  • Dekron
    Sziasztok!
    Meg tudjátok mondani, hogy fut-e az L2 Windows 7-en?
  • Gordis2k
    holnap hétfőn kedden 1-4 között olyzok sayhán spsel és soul houndal ha valaki kiváncsi.
  • Gordis2k
    Ti meg miről beszéltek??? 5 Tankbol 4 et kivégzek... azért s80ban full epicben egy lvl81 es SPSt nem olyan egyszerű lestunolni... ha az meg nincs lassitás stun DOWN. És még csak 150 waterem van nem 300... bosséxer nélkül nem tudom. Még a kamaellel is lenukolom a tankokat..(soulhound) és ne gyertek nekem a sayhán nincsenek EPIC tankok dumával... mert 1. rohadtul vannak 2. a szerverhez mérten kell harcolni igy nem is taonra tervezek ha sayhán játszok.
  • FinalNaSa
    Jah, sajnos nuker nem ellenfél tanknak....gg ncsoft...
  • triG
    Jahogynajaa...
    Akkor a harmadik esetleg rough classtól chace crit rate/dmg.
    A celeszial tenyleg jó, de egy hibaja azért van: amíg rajtad van se heal, se buff (igaz ez oly-n nem számít). Celeszialt enchanter(sws/bd/wc/pp) subbtól vehetszt fel.
    Szvsz tanknak, nuker nem elenfél olympián.
  • Gordis2k
    Buffer pl WC adja beprocolo 5-10% os sérthetetlenség! Ez nem jön le ütésre vagy ha skilezel. eszméletlen jo. UD-d nem lehet mert nem tudsz tankot subolni... Legyen a +750 CP tanknak a pdef miatt az rengeteg:) ehez destro, galdi vagy tyrant sub kell.

A legjobb cp+ud és a haste talán de mivel már skillekre nem hat nem tudom lehet jobb a nukerböl jövö m def(nem m defet ad hanem 10% chancet a rád löt nukok felezésére és 5% ot hogy 1et sebez rád) ez nuker subbol jön (sh, sps, sorc, necro) ha van manatöltödd SPS ha nincs SH.

GL and HAND
  • Cortinaar
    Igen, így gondoltam.
    Haste az alap, celestial az mi?
  • TruBy
    Nem úgy gondolta...
    Haste, celestial, a harmadikat nem tudom
  • triG
    Szeva
    65,70 m.def, chance UD 75-ön, de ahogy érzed.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy egy Hellknight-al melyik 3 subclass skillt érdemes megtanulni, amit pvp-ben (olyn) a legjobban tudnék kamatoztatni?

Köszönöm

Cortinaar
  • voloume
    épp tegnap gondolkodatm rajta, hogy az ncsoft tempojahoz kepest, olyan régóta van mar final :)
  • BaalKain
    Azt nem írják mennyi idő kell a hekkelt valkerhez?