Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
igaza van strahdnak a wizit kell ... amig a tanknak +600hpja van addig a wizinek +1600 sebzése 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Skill a maget kell .) hidd el.. 😄

Ricel meg kéne küzdenem 😄 .) Ma Gludin? .))

BEAST
jooo bevallom ... péntek este amikor csak ayla meg én mentünk el a pvpre , ayla megtanitotta a törpe spoil 1ik könnyen elsajátithato formáját 😛 éljen a drow spoil 😄DDD

Strahd_
Akkor már csak el kell érnem a 20 at 😄 igyekszek ma elérni bár kétlem 😄

BEAST
johir , az este megszabadultam minden dropomtol 😛 ma délutántol már csak 100kval fogok tartozni 😄

gondlokodtam a healerekröl meg pvpröl...
eredmény: mivel mindenki a helert támadja legalábbis 1-2 ezért nem magunkat kell healelni hanem a legnagyobb p defüt... mert ö a +600hp val amit töltökk sokkal több dmgt csinál mint én! pvp ben én is részt vettem rám is jöttt valaki nem tudom mivel karcolgatta a hátam de tuléltem az egészet! senki más nem 😛 szal nem tudom eddig hogy volt de szerintem a tankot meg ricket kell gyogyitani ^^

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
tippelek , sztem a brig also felsõvel 1 árban van a manti also felsõ , amugy téleg nemtom 😄 nem vagyok törpe 😄DDDDDD

Strahd_
WTB Manticore ruci
WTB Gastra or STR Longbow .)

Van valakinek elado? .)

Strahd_
Mennyiért lehet hozzájutni egy manti rucihoz?

Strahd_
"amugy nemtom , nem vagyok törpe 😄" biszt nekem azért gyanús vagy .)

Acro
nekem van pár képem a pvp rõl..csak rendszerújrainstallom volt,,és nem tudok ferllépni a webtárhelyemre..de ha megoldottam akkor felrakom

Khold- 52 SR

aylakistigris
es ami meg kimarad:
beast, mi vagyunk a kirajjok!

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

aylakistigris
koszi mindenkinek, aki megjelent pentek este a gludini arenaban. remelem akik nem, azok is ojjan jol szorakoztak, mint mi.
jo kis buli volt, amig meg nem jelent egy 48+os envagyokakirajjcsavokisszarosok kari (gondolom hujjere vertek giranban, es kellett a sikerelmeny a megnyomorodott lelkivilaganak). bar az tetszett, hogy a buta ork kostolgatni kezdett, ketszer korbekergettem az arenaban, mire le tudott gyozni. a hozza csapodott nyalizok kozul az egyiket a robotommal nullaztam, a masikat pedig csak azert nem fegyelmeztem halalra, mert mind a 4en nekemugrottak a vegen. ezek utan ujra nyugottan filmezhettem, nem haborgattak. csinaltam is vagy 15giganyi anyagot, amit a heten osszedolgozok (lesz kozottuk ayla tarol videjo is ). elvileg holnap kikerul egy erdekes pvp meccs, ahol 4en (plusz a robotom) mentunk neki egy 50+os cicanak, es a vegen a kozonsegbol is beszall egy lelkes rajongo.
kulon orom, hogy vegre rajottem miert nem vett eddig fel hangot a fraps. valamiert osszeakad a ventrivel (gondolom a mikrofonbemenet zavar be), ugyhogy akinek van otlete, hogy mit allitgassak rajta, nyugodtan bombazzon a javaslataival.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Cromac Mac Art
ehh.. mirõl maradtam le már megint..😞
valaki csinált shot-okat?

BEAST
hát ezek a törpék

agyhalál
Köszi... kellene egy kis segítség.
Remélem van nálad egy marék 100as szög.
Szögezd már ki nekem pls a Mithril bánya bejárata mellé Tomát.
Elõször ez az elkényeztett plazaribanc Mia szivatott, most meg Toma.
A kis hülye arra nem volt képes, hogy átmenjen a szemközti üzletben dolgozó rokonához, nekem kellett futkosnom helyette.
Nemhiába, a törpök élete nem csak móka és kacagás.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

😄DDDDDD
hulla ujazot hahahahahaaaaaa

ha kell tipp vagy segitség questben solj!
toma meg satöbbi én már kitapasztaltam 😊
na meg van egy 29 es scavom 😛

agyhalál
Köszi.

Az imént futottam össze Rickel és õ is a hulla ujjazót javasolta.

SDana
Belgyógyász.
Olyanokat spilozhatsz, amit nagyon jó áron el lehet adni. A köcsögkészyíõk fogják megvenni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

agyhalál
Melyikkel járok jobban anyagilag?
Belgyógyász, vagy köcsögkészítõ?

Növésben visszamaradt társaim hozzászólásait várom a témában.

De az nem sieghardt-os.

Nethyrrea
lol...nézegetem a topicot ahol bevan linkelve Tharghan screenshotja, késõbb van egy kari szintén 65-ös, +3as doom plate-vel, és a yaksa mace mellett van neki egy +6-os art of battle axe-ja....hüh... (B grade balta)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Bazzeg, 1 percig tartott rajonni mire gondolsz😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bartz Server
Gludio Castle
Clans vs. NPC-held castle at 6 p.m. PDT
Attacking clans: SoldiersOfBria, SOB, MiR, MysticDragons, Teamsters, Berserk4Life, GoDz, BlueDragons, BlueDragonsII, BlueDragonsIII, BlueDragonsIV,BlueDragonsV, BlueDragonsVI

Dion Castle
Attacking clans: BunnyRabbits, SoulOfLineage2, Equilibriums, SoulOfLineage3, SoC2, Equinox, Brasil, SoLofLineage1, Reverentia, BlackTalon, StrawHatPirates

Giran Castle
Castle occupied by: THoR, SpiritOfBerserk
(Scheduled for 8 p.m. PDT, although no one is registered to attack.)

Oren Castle
Attacking clans: Trolltyq, InquiSition, Ginnunga, FeralUprising, DDH, Combine, Bushido, BloodArmy

Nézzétek meg a második attacking clant ^^

BEAST
hát tudod 😄 vkinek jáccania is kell 😛

Húúú basszus...olyan sokat írtatok, hogy nem gyõzöm olvasni!

hmm...Avandon set.

nagyon cool!

11+ milla SP!!!

"Légyszi légyszi Tharghan, vagy hogy a fenébe hívnak, tanuld már meg helyettem a Siege Golemet, csak 700k SP....Óóó de jóóó köszi köszi!" - Cuki

Nna ez már tényleg egy zombi lehet élõben, ennyit nyomni...
De viszont játékban nem húznék vele újat....
1szóval egy állat....

Fenéket, nem volt raid.
Magyaroknak volt egy full partyja meg a masik klánnak is kb. annyi és ígyx nem lettünk volna elegen.
Utána meg a Girani PVP arénában kötöttünk ki. Ott nyomtunk Team vs. Team-et.

Kár, hogy nem volt Ayla, vagy vki aki videora veszi.
Elég jól nyomtuk 😊))

Na sikerult kinyirni azt a picsat?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
a wishing potion küldiröl nem tud valaki valamit? én most kezdek hozzá negyedjére de eddig semmi az érdekelni, hogy ha a gazdagságot választom kb mennyi %-ban az esélye, hogy millát kapjak? vagy ha a szerelmet választom mennyi az esélye egy 500k-s tekercsnek vagy egy 800k-s nyakláncnak?

Lynx_TWL
mennyibe kerül?

๏̯͡๏﴿

ESTE 10-KOR ANT QUEEN RAID

AcroHUN-al beszéljetek, ha kíváncsiak vagytok vmire.

Lynx_TWL
szép darab

๏̯͡๏﴿

grat

Újabb craft...

gPROject
én amikor ott játszottam kb. 2-3 hetet(kb.1 hónapja), akkor nekem, hangsúlyozom NEKEM, sokkal bugosabb, lagosabb volt, mint a 2. szerver, ezért is jöttem vissza(igaz már itt sem játszom)

a steel 2 nap alatt megvan a coke 3 ...
szal csak a fej hiányzik...

grat😊ilyenekbol a healerrel tenned össze cuccot?😊moneyval ráérsz most se leszek hetföig,amugysincs egy whispering bladem se
sikits ha kell a manyd... bár még szivesen forgatom 😊

végre meg van a lvl 22! már majdnem teljes értékü helaler vagyok! 😛 25 töl root meg sleep onantol végetek 😊

vennék:
Atuba Mace Head
Ghost Staff Head
Atuba Hammer Head
mithril lining

esetleg a kész cuccot!

ha tudok valakit : xSkillHUNx

nem értelek beast mert léptél ki,altalaba mindig van party,igazabol nincs is olyan nap amikor nincs
tegnap meg crumaba is elmentem ami nem semmi😊))
az hogy nem mindennap megyunk kinyirni az orfent...mintha legutobbse ment volna...
tegnap kb 5-6 embernel tobb be se lepett,ennyien talan nem szervezunk raidet,de partyzni az lehetett vona...
BEAST
nincs olyan hogy okos törpe 😛 , max olyan ami fejbõl vágja az árakat 😄DDD

amugy nemtom , nem vagyok törpe 😄

Katana receptet mennyiert lehet venni kb? 400k-ert tudtam volna venni de tul soknak tunt. Okos torpok vilagositsatok meg legyszi
Befogok parnapon belul szurni egy kepet mjd ott latod

Hányas vagy már?

Nem csinálsz semmit se rosszul. Csak lila/piros karit lehet rootolni, sleepelni, mérgezni, bleedelni stb.

Jockey
hmm, varazslok help: hogy a szarba kell megtamadni sleepel vagy root-l egy semleges személyt?😊 ( aki nemlila)
egyszeruen incorrect targetet ír, csak sebzo varazslatot enged ra, meg mergezest sem, mit csinalok rosszul?
van itt egy par bot, azokat szeretnem kcsit lefarasztani mobolas kozbe, de csak sebzo varival tudom tamadni, es igy nem jo..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)