88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kkbb
    1.DoZer
    2.KODIAK
    3.Piki

(Jaj nem ide:P:D:)

Hell Knight- Dontlookatme

Vélemények?
  • ErrOrHUN
    magyarok külföldiek külön egybe? csinálj egy kérdőívet, és linkeld ki ide :D rengeteg tényező alapján kéne dönteni egy emberről
  • solyomb
    Én a PVE-re és a Piacolásra gondoltam első sorban hisz erről marha jó videók vannak szerteszét, de akár a diplomácia is szóba jöhet, vagy a csapatépítés,
    de TALÁN a pvpről is beszélhetünk, hisz ha jól tudom ez is része a játéknak:)
  • ErrOrHUN
    miben legjobb? :D
  • solyomb
    Pedig tőled már elkönyveltem egy másra leadott szavazatot, hisz én nem is vagyok gamer:(
  • darkmenx
    +1
  • daemonervosa
    TE VAGY A LEGJOBB !
  • solyomb
    Csak úgy merő kíváncsiságból, meg mert ugyis nagyon menő dolog mindenhol - vagy az volt az elmúlt hetekben - szavazgatni ezért érdekelne, szerintetek ki volt az elmúlt évtized legjobb játékosa? Akár ketté lehet szedni külföldi és magyar kategóriára is, és akár kaszt vagy type-ra is - tank / mage stb... kinek hogy tetszik:)
  • Predtom0O
    81 körüli sws érdekelne Franzon csere vagy lóvé megegyezés szerint pm itt

TNX!!
  • Thomx
    Próbáld Fire-t. Nekünk régen az működött.
  • Ray2
    Egyik sem, úgy értem, hogy van 150 Holy-s fegyó nálam, és a 81es macska kevesebbet üt kb, vagy épp hogy ugyanakkorát, mintha egy B-s Valhalla lenne a kezemben.
  • Thomx
    ha meg úgy érted hogy a holy weapon buff ak pasz.
  • Thomx
    valszeg van holy resistje. mert ugye megkapja a summon is az armoron lévő resist egy részét.
  • Ray2
    Warlock macskájára mióta nem hat a Holy attribute?-.-
  • FickDeineStory
    Mondjuk az tuti, hogy felszerelés tekintetében nem Squeez a top meg nem is ő volt, de azért ez a stat már bőven elég ahoz, hogy valaki hero legyen főleg, ha tud játszani a karakterével és feedelik
  • solyomb
    Lehet ő csóróbb fajta, de az oroszok között elég ritka volt, az aki csak 1 atribos szettel rendelkezett:)
  • Lullaby
    Squeez amúgy nem az a hű de durva, legalábbis az attribjai (pláne ha van rajta Xmas shirt)

• Gordis2k
    TH is Human fighter és én voltam TH hero csuzleeval:) feeedelt hero.
  • Gordis2k
    Igaz milka 2x is volt HE hero meg 3x BD hero:) De Terror is volt:)
  • solyomb
    Valamit valamiért:) - 81-s volt az EM mikor elcsíptem dlm-t:) -

Az gond hogy ezeknél a homároknál mindig van valami ami megmenti őket, vagy mindig akkor landol 1 stun vayg crit amikor még akár nyerhetnél is... Buzi mygpbui nyert így sorozatosan ellenem mm hp-val:)
  • Lullaby
    Ha lennék 83, akkor elhiszem, most se sok kell néha, pl. pont Renevana tankjához legutóbb, viszont rohadtul nincs erőm XP-zni, botozni nem akarok, szal majd talán egyszer csak meg lesz, vagy nem (: Squeezttől láttam oly videót, sokszor a hide + life force talizmán menti meg.
  • ErrOrHUN
    hogy mondhatsz ilyet milkára? :D
  • solyomb
    1-1 meccs alatt szerintem majdnem bárki lenyomható. Nekem eddig össz-vissz 2db TK volt akit sose tudtam megverni:) Pedig volt szerencsém jó pár nagy névvel összefutni a két szerveren
  • Lullaby
    Aha, most egy PK-val hero.

Én pedig hiszem hogy egyszer lenyomom Squeezt! 2013-as terv.

xd
  • solyomb
    Renevanat banolták?
  • Ray2
    Valami gagyi íjász... =)
  • daemonervosa
    És human fighter heronk volt már?
  • FickDeineStory
    Például Adventurer részről Squeez a Teon-on mondhatni biztos befutó, agyon van tápolva a skilljei +30-asok vagy ahoz közeliek akkor ugye brutális felszerelés és ezek mellé jön az, hogy tud is játszani a karival. Tudom van a teon-on több magyar adventurer, de messze vannak a heroságtól.

Szerintem talán hamarosan Ghost Sentinel heronk lehet.

De csoda akár mikor történhet:)
  • Gordis2k
    Ujraéledt a First funolunk ezerrel és közben várjuk a merget a pvp miatt. Kb csak 2 naponta kérdezik meg, hogy te visszajössze e... én mindig azt mondom igen hamarosan:P
  • solyomb
    Ja értem:) Bár ezek alapján ha a "nemclassodban" leszel hero, az mégdurvább:)

Mizu sayhán? Néhanapján elgondolkozok rajta vissza kéne aktiválni legalább az egyik karim, kicsit szorakozni:)
  • Gordis2k
    Ha a classodban hero leszel szeritnem erre gondol.
  • solyomb
    Milyen illetve mitől csúcs?
  • Mydgard
    Gratu pajtás! Azt hiszem ez az officialon a csúcs, szép munka volt! De melyik karidnak volt a neve "Madness"? Vagy én emlékszem rosszul, hogy volt olyan?!
  • TruBy
    Jaja, de most inaktív vaok egy kicsit :)
    BTW Grat Madness-nek!
  • TruBy
    Jaja, de most inaktív vaok egy kicsit :)
    BTW Grat Madnes-nek!
  • Lullaby
    Majd lesz adventurer is!

• FickDeineStory
    őket nem ismerem.
  • Gordis2k
    WC és bishop Soul hound es Doombringer heronk is volt már:)
  • FickDeineStory
    Mondjuk attól sem voltunk olyan messze, hogy ebben a hónapban legyen Phantom Ranger Heronk is.
  • MeoH #83536
    Volt BD hero is.