Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
P.S.: Meoh hangja nagyon mély ventrin ezért kora ellenére sokkal idõsebbnek ítéltük régen, de mostmár nem szolhat semmi!!!!!!!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám kipróbálni az L2 Trial kóddal. Olvastam a NCSOFT oldalán, hogy lehetséges, de sehol nem találok Trial kódot. A válaszokat elõre is Köszi!
Lenovo y510p
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Te vén fasz😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Esetleg valami más megoldás?
retired Sorcerer @ Spatalos
Graduation Cap! :
Clawnfish Hat! :
Pm itt, vagy ingame, de ingame inkább Mail TurpilLia. Franzon van ez a lehetõség, én nem transzferelek 😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Elkezdtem W7 alatt játszani és adódott egy probléma.
Valamiért bezáródik a kliens 20-30 másodperc után, semmilyen hibaüzenetet nem ír, olyan mintha Exit Gamevasl kilépnék. Néha segít egy reboot, de nem feltétlenül oldja meg a gondot. Aki találkozott hasonló problémával és tud rá valami okosságot, kérem írjon!
Köszi!
retired Sorcerer @ Spatalos
psychobilly?
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
s80 rol lelehet szedni a vállapot? És az essence megmarad vagy, hogy van ez? Konkrétan átalakitható e a healeres s80 nukeressé?
psychobilly?
Ezek után ilyen nem lenne. Sõt, ha elkapnak egy botost és visszaveszi magát akkor nyernek 3 hónapni havidijjat, sõt, megakadájozzák azt, hogy esetleges külsõ oldalakról vegyen felhúzott karaktert, vagy mástól vegye meg a magunt kariját. Ezekután az ncsoftnak fizetne.
Ebbõl csak jól jöhetnek ki. Biztos menne a háborgás, de elenyészõ lenne azoknak a száma akik emiatt abbahagynák, fõleg azokhoz képest akik visszajönnének. Ez az én meglátásom.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ncsoft-nak nem kérdés megérné e ... Szóval kb csak a legitek szívnák a fogukat (létezik tényleg olyan? nem csak a mesékbe van?xD ) ... És elég nagy árzuhanás lenne szerintem...
Még nem confirmed, de néhány koreai csákesz szorja ezeket az infókat. Ha valóban így van akkor the end of L2 is near? o.O
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
WTS 79GK / 76HE / 65Destro avagy 78 Maestro / 76HE / 77 MM / 65 Necro
pm a többiért
Egyéb ötlet vki, hogy dye-oljam a gladim fõleg pvp-re?
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen dye-t rakjak fel gladiátorra? Fõleg PVP-re kellene. Köszi