Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chryst64
valaki tud segiteni? folyamatosan crit errort kaptam, ezert check files.. azota mindig letolti az animation/lineagemonsters4.ukx filet es utana megsem jo. ha ujraellenoriztetem a fajlokat megint letolti. eleg unalmas, es a letoltes is hosszu ideig tart.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

pharao
Boldog születésnapot MEohbá!

P.S.: Meoh hangja nagyon mély ventrin ezért kora ellenére sokkal idõsebbnek ítéltük régen, de mostmár nem szolhat semmi!!!!!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

DancZer
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám kipróbálni az L2 Trial kóddal. Olvastam a NCSOFT oldalán, hogy lehetséges, de sehol nem találok Trial kódot. A válaszokat elõre is Köszi!

Lenovo y510p

Thomx
Tedd be system mappába ezt a filet és úgy indítsd. (nprotect sor továbbra se legyen) És ne updatelj. L2.bin-t nevezd át L2.exe-re, vagy Fyyre Patch Site.

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

MeoH
Thx

..I.,

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Boldog Szülinapot Meoh😛

Te vén fasz😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Satisfactory
620-as ill. Hacking Toolt reklamál a protectes sor nélkül.
Esetleg valami más megoldás?

retired Sorcerer @ Spatalos

TruBy
Eladó, cserélendõ, felváltandó, megszerezhetõ! Csak nállam, csak most, csak nektek!

Graduation Cap! :

Clawnfish Hat! :

Pm itt, vagy ingame, de ingame inkább Mail TurpilLia. Franzon van ez a lehetõség, én nem transzferelek 😛

Thomx
L2j gondolom (ott csinál ilyet ha nincs GG, márpedig win7-nek vmi baja van vele)... Töröld ki host-ból az nprotect-es sort. Ez meg szokta oldani általába.

Gordis2k
Köszi😊 akkor ráálok😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Satisfactory
Üdv!
Elkezdtem W7 alatt játszani és adódott egy probléma.
Valamiért bezáródik a kliens 20-30 másodperc után, semmilyen hibaüzenetet nem ír, olyan mintha Exit Gamevasl kilépnék. Néha segít egy reboot, de nem feltétlenül oldja meg a gondot. Aki találkozott hasonló problémával és tud rá valami okosságot, kérem írjon!
Köszi!

retired Sorcerer @ Spatalos

tymang

psychobilly?

Flaviaa
WTS 79,5/76/76/75 sagi/gh/duelist/bd bõvebb info pm

MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

le szedheted Shadainál! essence nem marad meg! két essence van az egyik 500 tomeba kerül ez a szarabb, a másik 744 red stone citadel quest közbe lófasz arányba

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Looooser
még az a mák hogy nem költöttem rá ey fillért sem...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ne szórakozz már hogy ennyi idõ alatt összeraktad 😄

Gordis2k
3,5 giga az update kb. és aszem 9gb a játék.

Looooser
megmondná valaki hogy a patch szerver mitõl ilyen lassú?????? lehet hogy intrelude-ról akarok Gracia 2 re patchelni... de 6 órája csinálja ez már kicsit irracionális... valaki mondana egy teljes mappa méretet??

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
Kérdés😊

s80 rol lelehet szedni a vállapot? És az essence megmarad vagy, hogy van ez? Konkrétan átalakitható e a healeres s80 nukeressé?

Thomx

lf crackelt finallel mûködõ ig

psychobilly?

BaLeeX
Szerintem nem egyszer volt olyan, hogy már visszafogták magukat a gm-ek a bannolgatással mert nem maradt volna játékos.

Ezek után ilyen nem lenne. Sõt, ha elkapnak egy botost és visszaveszi magát akkor nyernek 3 hónapni havidijjat, sõt, megakadájozzák azt, hogy esetleges külsõ oldalakról vegyen felhúzott karaktert, vagy mástól vegye meg a magunt kariját. Ezekután az ncsoftnak fizetne.

Ebbõl csak jól jöhetnek ki. Biztos menne a háborgás, de elenyészõ lenne azoknak a száma akik emiatt abbahagynák, fõleg azokhoz képest akik visszajönnének. Ez az én meglátásom.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lullaby
Akárhogy is lesz, a catak/necrok mindig tele lesznek hülye törpékkel szal tök 8 xD

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Persze azért csak éberebbek lennének a gm-ek ha tudnák , mint a parkolócégeknél , nem a parkolási díjból van a nagy zsé, hanem a büntetésekbõl... Szerintem ezzel mindenki jól járna , ncsoft visszakapna sok játékost ( a fogyatkozó létszámnál nem hátrány ), hülyére keresné magát... Fõleg ha van esze akkor nem acconként lenne az összeg hanem karinként... Klánok visszakapnák a cwh levõ cuccokat , klán skilleket meg sorolhatnám tovább ... És végül is elég nagy gm aktivitással a legitek is csönbemaradhatnak...
Nem biztos hogy szívnák a fogukat mert tutira soha nem látott bannolás venné kezdetét 😊

Szerintem ezzel sokan jól járnának , és jóval többen játszanának ...
Ncsoft-nak nem kérdés megérné e ... Szóval kb csak a legitek szívnák a fogukat (létezik tényleg olyan? nem csak a mesékbe van?xD ) ... És elég nagy árzuhanás lenne szerintem...
Hát legalább 10 bannolt karimon van egyenként ennek az értéknek a többszöröse szal tuti élnék vele ^^

Mindkettõ + ncsoft fail ^^

lol leg0ts FAIL! vagy inkább l2 fail?)

pharao
From now on at the korean server you can pay and get your banned account back 😊 It costs about 35euros,it's a payed service like Gender change or Server change and it's the 2nd week now that you can pay and get it bk!The char will be returned with it's items and if it gets banned again you must pay again.

Még nem confirmed, de néhány koreai csákesz szorja ezeket az infókat. Ha valóban így van akkor the end of L2 is near? o.O

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Voyager5
lol de kibaszott szánalmas ...
TruBy
Álítólag koreába bevezették a bannolt accountok visszavásárlása paid service-t. Mindössze 35 €, ami átszámítva 10 ropi. És ha újra kibannolnak, megint visszaveheted.

Thomx
Igen, fix.

VipJoco
GZ hogy minden karaktert sikerült eladni, de ha ennyire megy az eladás akkor:
WTS 79GK / 76HE / 65Destro avagy 78 Maestro / 76HE / 77 MM / 65 Necro
pm a többiért

Köszi, én is emiatt lepõdtem meg. Ugye a skillek már fix re-use time-osak?
Egyéb ötlet vki, hogy dye-oljam a gladim fõleg pvp-re?

MadnessX
Te vagy a klánban a vezér és akkor a community-nél van rá külön menüpont.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

hogy tudok egész klánnak üzenetet küldeni?

TruBy
Nekem a Sold nevû karid kellene, azt mennyiért adod?

minden karaktert eladtam további PM re már nem válaszolok! sok sikert aki még bírja cérnával)

Thomx
Viszont ha dex-bõl sokat veszel le, mindenki le fog futni...(Hiába a sonic move.) Íjászok/varik ellen az meg elég gáz.

B@lu
nem csak 2006 december ota nem logoltam es kijottem a gyakorlatbol.

TruBy
A hulye sajtos quest neked is tönkretette a géped? <#miaz>

Meoh gyere MSN ha vagy 😛

B@lu
csinálom kösz

Cobra.
Nem ismerte fel a videókártyádat. Ha nem segít a System újrarakása, akkor elsõ nekifutásra nézz újabb alaplapi drivert, majd új videókártyadrivert, végül DirectX frissítést.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

B@lu
ha csak ennyi lesz imádni foglak

Gordis2k
Sajnos system mapa töröl és update

B@lu
senki semmi?

hol vannak a prok??

uhh, dex et ennyire vegyem le? Én még adni akartam volna neki + dex-et:S

MeoH
HCpvp setup: +5str -5dex, +4con -4dex

fuck mmo's..i.,

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen dye-t rakjak fel gladiátorra? Fõleg PVP-re kellene. Köszi