Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
1.: 78MM/78Destro +3 major arcana/ +3 arcana mace 150water 1milliárd adena (van még sok sok minden a karinál) + 76os hawkeye + 62 es törpe common cuccokban (30.000HUF)
2.: 77Hiero/79EvasSaint/78WC Dc robe settbe plusz még ezzel azzal.. (25.000HUF) ...
Pm ha bármi kéne..
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
Details: http://forums.goha.ru/showthread.php?t=294156
msn: [email protected]
én Franz-t javaslom. Bankkártyáról történik a fizetés (account/game time card), vagy megveszed mástól, esetleg olcsóbban. De L2.com-on leír mindent errõl. Ha kell, asszem tudok még küldeni trial accountot (1 hétig kipróbálhatod ingyen, pár megkötéssel).
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Szeretném másodmagammal kipróbálni a hivatalos szervert (eddig tört szerveren zúztuk) és kérnénk a segítségeteket.
Elõször is nem tudjuk hogy hol -és milyen módon kell fizetni.
Másodszor pedig hogy melyik szerverre érdemes menni (eddig az jött le h a Franzon és a Teon-on vagytok).
thx
Elemental Master 80 - Sub: Duelist 78+50%, Bounty Hunter 75 *Noblesse*++skillek*
Warsmith 65 (egy accon EM-el, többi külön van)
Arcana Lord 79 ~40% - Sub: Spectral Dancer 77, Bishop 5x *Noblesse*
Prophet ~74
(+ pár lowos kari is van az accokon...)
Külön eladó (szintén franz/cucc nélkül):
Spectral Master 77 - Sub: Shillien Elder 5x
Részletekér írjon akit érdekel.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
U.i.: duplapost
psychobilly?
Mystic Muse 81/ Bishop 75
Eva's Saint 80
Spectral dancer 78
mind cucc nélkül
amúgy eladók, ha van normális ajánlat rá pm-ben jöhet
Teonon vennék Common B
Heavy Armort
BO ékszer szetet
Guardian Sword-öt
Ha valakinek van dobjon már egy pm et pls 😊
fileplanet/gamershell ez a ket cigany geci oldalon kivül
<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Trolling is a art.
Nem hiszem, hogy Raynek vagy nekem komoly gondjai lennenek akar a telefonnal, akar massal. Csak azert, mert neked vmi mas van, mi nem kezdtunk el flamelni, akkor valojaban melyikunk milyen is? 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Szerk:
jajj, a smiley lemaradt...: <#idiota>#idiota>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
P.S.: Nekem nincs annyi spórolt pénzem, és nektek?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Érdeklõdnék, hogy Franz szerveren még mindíg aktív a Nimrod klán vagy van valami másik magyar csapat ahova esetleg csatlakozhatok?
Kb 2008 elején leálltam a gameval; addig a Nimrodban játszottam... most ujra tolom a gamet, viszont jelenleg nincs klánom mert a Nim. kirakott (gondolom az inaktívság miatt, de ezt meg is értem)
UI: Sima LvL61.Destro-val vagyok és van pár apró karim (SE.46 / Gyártó.55 / Spoilos.40)
Jah és ez a Ventri még aktuális? (zsirmo.hu)
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
details: http://forums.goha.ru/showthread.php?t=294156
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)