88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83615 Mi találkoztunk olyannal is akinek pvp közbe megtetszett a hely ahol voltunk és leállt mobokat ölni "te jó ég itt mennyi xp jön, és milyen könnyen hallnak" - a fullbuff hatása:) - -
Midas #83614 Nekem mind1 csak leirtam amit gondolok hogy nem megvalosithatatlan egy magyar klan ami igazabol akarat kerdese vagy akarod vagy nem :) -
#83613 Mindig is magyar klánban voltam mióta L2-zök (~3 éve), Teonon bebuktuk a banok miatt, de szerintem később az lett volna hogy egyik PvP-zni akar, másik XP-zni, etc. .... -
#83612 és az ország sem:))))) -
Midas #83611 Ez aztan hozza allas :)
Amugy nem lehetetlen anno regebben volt jo magyar klan igaz nem offon de jol mukodott. Manapsag mindenkinek a sajat erdekei a legfontosabbak ezert nem el sokaig a legtobb klan. -
#83610 :D
Mi anno bebuktuk, elég volt egyszer megpróbálni. Nem tudom mi ez a minden magyar egyesüljön, annyian úgysem vagyunk és orosz/görög hadova nélkül uncsi lenne :D -
ErrOrHUN #83609 tiszta RS feeling :D -
#83608 Még ha igény is lenne ár értelme nem sok lenne, mert míg az egyik ember reportolgatná a többit, addig a másik próbálna pvpzni, de a harmadik nem menne mert épp "grindel", és kivan mert reportolta "valaki". -
FickDeineStory #83607 Teon-on is vannak magyarok, ismerek többet is, de egyik emberke az egyik másik emberke a másik klánba játszik. Itt összelehetne állítani egy magyar klánt, de szerintem nincs ráigény, ahogy tudom mindenki megtalálta a saját számításait ott ahol van. -
ulrik #83606 Az nem sok, addig fejlődök, pár éve játszottam, ahhoz képest elég kihalt a szerver:(
Majd összefutunk:) -
#83605 Sayhan is, de már a létszámunk nem éri el a 10-et kb. >_> -
FinalNaSa #83604 Magyar meg összesen nincs annyi retail servereken, hogy egy normális klánt kiraknánk. Franzon vagyunk páran, esetleg még Sayha(?) Nem tudom kik vannak még ott magyarok közül. -
#83603 fejlődni azért jó franzon mert kevesen vannak szóval lehet válogatni,de ha pvpzni szeretnél az már nehézkes -
ulrik #83602 Persze csak, ha más szerveren több magyar van, akkor inkább oda megyek, és nem fejlődök ezen feleslegesen:) -
#83601 van 1 magyar klán és vagyunk páran,de hogy érdemes-e franzon fejlődni hát csak arra jó a szerver:) -
ulrik #83600 Sziasztok,
Nemrég reggeltem a Franz szerverre, lehet tudni, hogy kb. hány magyar van ott, vagy magyar klán, szval, hogy érdemes ott fejlődni, vagy van másik szerver ahol több magyar van? -
FickDeineStory #83599 bár ha azt veszük felbotoz vagy vesz egy másik karaktert, eddig is ezt csinálta. Gustavs-ot is kibannolták még is visszajött (bár szerintem már közel nincs olyan jó mint volt).
Azzal a felszereléssel és szinten nem nehéz dolog megcsinálni azt amit ő. Láttam tőle sokkal jobb gh-kat is. -
#83598 Luna volt, amikor Silent átjött, épp javában ment a petíció war és pont őt is elkapta /: -
#83597 FlashXP.... Viccnek is rossz. -.- :D -
#83596 hat franz nem annyira nepes mint teon de tudjuk mi az a ranger hide , bar sosem az volt az idegesit olyn mert az nagyon feltuno es nem igazan hasznalta senki az anti-bs holdweapon hide-detect ami rohadt nepszeru es mar-mar elfogadott olyn ami elegge szanalmas :\ -
#83595 alacsony népességnél nem néznek olyt vagy nem tudják mi az a ranger hide ^.^ -
#83594 nemszükséges hozzá transferelni /igy olcsobban jossz ki/ :P -
#83593 Én nem kaptam:( -
#83592 Miért van az, hogy aki botozott X szerveren és át transzferál teonra egyből bann-t kap? XD -
#83591 Lol ezt meg nem is lattam :) Silenttol en is lattam par videot, es sztem is jol jatszott, de hat a banhammert nem evadeolta...
Truby, de reg is volt :P -
#83590 Még mikor 80 volt, akkor láttam tőle videókat Lunán, sajna Teonon nem volt hosszú életű...
Itt pedig nem kellett sok donate neki xD -
#83589 Láttam 1-2 videót tőle és szerintem ahhoz képest elég jó volt (lv 80, drac set), de lehet ez mindent visz xD Sajnáltam mikor Teonon kibannolták....
Eva's Saint - TSJ lemaradt :3 -
#83588 This is máj liszt! Über it!
-
PhoenixKnight #83587 Tetszik a lista :D bár a klán az lol...:D jo kis régi idők :) -
#83586 <3 -
Ennyi! :) -
#83584 Silent-et nem mondanám jó GH-nak, csak gazdag emberkének...pénz>skill -
ErrOrHUN #83583 Orkor addig volt jó, amig nem volt más ellene. Ahogy felhúzott az ally egy destrot vége is lett a "királyságának". Bár értett a gerilla pvp-hez :P -
#83582 orkor !!!!!! -
#83581 Gustavs jól tolja, de tőrösből sok nagyon jó volt, pl JustPauL -
#83580 Gratula :))))) -
#83579 GH - Silent
HK - DLM
Adventurer - Gustavs :D!
FS - Korobkin -
Lenderow #83578 Ghost Hunter- Vacxe (csak pvp videóban láttam,de ott elég keményen tolta) -
#83577 Dreadnought -
Duelist -
Hell Knight -
Phoenix Knight -
Saggitarius -
Adventurer -
Archmage -
Soultaker -
Arcana Lord -
Cardinal -
Hierophant -
Eva's Templar -
Sword Muse -
Wind Rider -
Moonlight Sentinel -
Mystic Muse -
Elemental Master-
Eva's Saint -
Shilien Templar -
Spectral Dancer -
Ghost Hunter -
Ghost Sentinel -
Shilien's Saint -
Storm Screamer -
Spectral Master -
Titan -
Grand Khavatari -
Dominator -
Doomcryer -
Fortune Seeker -
Maestro -
Doombringer -
Trickster -
Soulhound -
Hajrá! :) -
ErrOrHUN #83576 nemjó, Spider megverte dlm-et PTSen..