88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #83655 európai játékosoknak érdemes a 3 európai szerver egyike közül valamelyiken elkezdeni játszani a legjobb választás most a Teon. -
nemazigazi #83654 köszönöm kaptam triG-től. később meg is csinálom a karakterem. valami tanács kezdőnek? :) (kalonline-t sokáig toltam, szóval nem áll távol tőlem a dolog) -
nemazigazi #83653 köszi :) -
FickDeineStory #83652 az a baj nem igazán értek ehez, de majd este olvassák a topikot többen akkor biztos akad valaki aki fog tudni segíteni, szóval addig kitartás:) -
nemazigazi #83651 itt van valami infó róla: http://www.lineage2.com/my_account/refer_a_friend.html -
ulrik #83650 Jah a jó kis peca, potiongyártás miatt jó volt:)
Meg amúgy is jó móka volt:)) -
ulrik #83649 Ha tudnám, hogy kell megtenném:) -
FickDeineStory #83648 Igen van ilyen lehetőség. Vannak itt többen is akik szoktak küldeni ilyen trial kulcsokat valakitől biztos kapsz (vagy már lehet kaptál is mire ezt megírom) -
Chear #83647 Ha jól emlékszem Mindenhato elérte az 57-et is! :D
Még mindig a klánban van Steelmaker-rel együtt, akár reaktiválhatod is. :) -
nemazigazi #83646 sziasztok!
ki szeretném próbálni a játékot és a hivatalos honlapon olvastam, hogy van rá lehetőség a referral programs keretében, amivel 7 napos próbaidőszakra lehet szert tenni. nekem ez pont elég lenne arra, hogy eldöntsem szeretnék-e hosszútávon foglalkozni a játékkal. nem tudom nektek van-e lehetőségetek ilyen meghívót küldeni, de ha jól értettem a meghívó is szert tehet egy ingyenes hónapra amennyiben a meghivott előfizet.
ha tudtok nekem segíteni, akkor előre is köszi, ha nem akkor vegyétek semmisnek az üzenetem.
üdv! -
FickDeineStory #83645 Nem szokásom, általában én addig nem bántok senkit amíg ők el nem kezdenek piszkálódni, ha botozik botozzon engem annyira nem érdekel, ha engem nem tart felvele azt csinál amit akar. -
Lehuzlak #83644 oog csorda futtatásához virtual winxp szerver bérelhető (távoli asztal kapcsolattal) pm! -
#83643 Mindenkit reportol:) még a legiteket is BIZTOS AMI BIZTOS! -
#83642 reportoltad volna őket is nem? -
FickDeineStory #83641 hát magyar bothalálszból nem volt egysem (legalábbis a teonon nem) -
BaalKain #83640 A sok bothalász -
FickDeineStory #83639 Ja a magyar klán alkotta a hal piac felét emlékszem mikor 5-6an is kint ültek a klánból:) -
aalat #83638 Jo pecazasok voltak ;) -
Lehuzlak #83637 wts adena @ teon pm!:) -
ulrik #83636 ment privi:)
Örülök, hogy vannak a régiek közül is páran, én csak pár hónapot játszottam és lvl 55 fölé asszem nem is jutottam egyik karimmal se, de azért jó csapat volt az akkor:) -
ErrOrHUN #83635 te biztos, téged nem lehet elfelejteni :D -
FickDeineStory #83634 privát-ba leírtam mindenki nevét akik akkor veled egy klánba játszottak és most is játszanak. Nem tudom mennyire maradtunk meg az emlékeidben:) -
ulrik #83633 :)
És te ki vagy melyik szerveren vagytok?:) -
FickDeineStory #83632 te voltál az:) játszanak még abból az időből néhányan. -
ulrik #83631 Hát jó kérdés, nekem anno ezek a karijaim voltak:Mindenhato(necro), Steelmaker(artisan),Darkflash(abysswalker)
Ulrik néven futottam én is a klán köztudatban. -
FickDeineStory #83630 Említetted, hogy pár éve már játszottál és pár éve nekem volt egy Ulrik nevű klán társam (mármint valódi neve volt ez) a Teon-on aszem Necro karija volt és előtte a Siegehardt szerón játszott ami ugye tulajdon képpen most a Sayha. Nem te voltál véltelnül?:) -
ulrik #83629 Inkább átmegyek akkor oda, itt nagyon kihalt minden Franz-on.:( -
ulrik #83628 Akkor ezek szerint a Teon-on vannak a legtöbben. -
#83627 -
#83626 igy mar jo lesz CSak vmiert hozzacsapta a linkhez a check szot. -
#83625 Tényleg...odartnocne oN
Így már érthető. -
#83624 El Trojan Horseodo:
http://www.lineage2.es/descargas/v5/installer/L2ES_Installer.exe -
ulrik #83623 Nem jön be sajnos:( -
#83622 Azért mert El documento solicitado no fue encontrado en el servidor. -
#83621 No encontrado. -
#83620 Lass csodat... -
ulrik #83619 Amúgy Franzon meg a többi Európai szerveren mennyien lehetnek fenn kb. egy átlagos napon 1-2ezer ember? vagy kevesebb?
-
#83618 lol :D PvP mobokkal :D -
ErrOrHUN #83617 ilyenjei Santának voltak :D meg Endaer, Aden siege walker map felrak hátha kommandóznak Catalysték. Erre azt látom, Endaer xpzik BS alsó részén abban a félkör ivben, mint Nova vita tag :D -
#83616 nah ez gf:D