Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
lol én ork ... én vagy ember varázsló vagy éjjeli tünde druida ...

amugy a pvp amit beraktál ... nekem marhára teccik ... nagyon jo volt ahogy a paladinok harcoltak és birták a sebzést ... imádom hogy igy lehet mozogni és ugrálni nagyon hiányzik nekem az L2ben ez a szabadság ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Majd jovore megnezuk a WoWot, addig L2.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

SDana
Éjjeli tünde rogue lennék max, ha lennék valami... 😛
Szóval inkább majd az ork fejedbõl fogom inni tünde bort 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
ha kijön afull és jösz te is meghivlak 1 sörre az elsõ kocsmában 😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
meg gondolj bele hogy nem crafter törpét kérsz meg hogy csináljon neked cumot hanem te magad varrod meg 😄

Scarabe
Nem is rábeszélni próbáltalak, hanem csak közölni hogy egy ilyen videó miatt ne dönts/etek. WoW ban is számít a szintkülönbség de nem egetrengetõ fontosságú tény. Ha valaki ügyes és ismeri a karakterét annak van lehetõsége megölnie egy nála párszintel magasabb játékost is. Mert ügyesebb és akkor nincs mit szívóznia a magasabb szintûnek... béna és kész ezen nincs mit gondolkodni! A fegyverek, ruhák, tárgyak nagy jelentõsséggel bírnak viszont itt is mint az l2-ben. Viszont itt messze sokkal több/változatosabb a felszerelés. 😉

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

BEAST
dehogynem jönni fogc ... különben ...

😄

SDana
Ok, de eddig ennyit láttam a nagy pvp részébõl és ez nem tetszik.
Amúgy még mindig kötve hiszem, hogy wowozni fogok és nem e miatt a videjó miatt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Scarabe
Sziasztok!
SDana abban a World Of Warcraft PvP videóban elég gyengus grafikán nyomja a srác és furcsa a stílusa. Nem ilyen valójában a PvP de ha valaki szaladgálni szeret megteheti! Amúgy ugyan úgy lehet 1 helyben állni de mivel a wow harctechnikája kicsit fejletteb (több képesség / spell) így elég nagy a választási lehetõség. Itt ez az ork sámán valami hóbort miatt mozog ilyen hülyén. (valószínûleg hogy látványos legyen a videó ami imho nem sikerült...) 1 a lényeg ez egy még igencsqak bétaverziós játék várd ki szerintem a végét és próbáld ki, csak azután érdemes ítéletet hozni fölötte.

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

SDana
Inkább épüljön a szerencsére, mint a kitudjobbanpattogni képességre...
Így legalább nincs az, hogy valaki folyamatosan szivathat. Ha nyaggatnak, akkor is tudod, hogy legalább egyszer lesz esélyed visszavágni.
Egyébként meg furcsa lenne, ha a szint nem számítana... Bár l2ben a pénz is legalább annyira számít 😊

BEAST
azért az L2s pvp sem 1xü ... te is tudod hogy csak akkor gyõzhetc ha te avgy a magasabb szintû ... és / vagy akkora mákod van hogy minden speckod beüt ... nekem is csak akkor van eséjem ha a sleep elsõre bejön ... L2ben az egész pvp a szerencsére épül ...

Penzszuke miatt az alabbiak eladok:
- Karmian gloves fabric 4
- sal. skin boot lining 2
- chain shield fragment 3
- plate boots design 4
- chain gloves design 4
- plate leather boots lining 4
- dwarven chain boots part 4
- assault boots part 1

Esetleg valamelyiket erdemes megcsinaltatni szerintetek?
Van olyan dungeon ahova az fel tud csak be juttni akik tobb varat birtokol. Azon kivul vannak relickek, 3db, amiknek a hatasa az egesz realmra kiterjesztodik, attol fuggoen mennyit birtokolsz. Meg noveli a meele classok sebbzeset vagy a masik a casterek sebbzeset. Ezzek a relickek kulon, ugy nevezett relickeepkben vannakj el helyzeve es ezeket sokkal nehezebb elfoglalni mint egy simma keepet.

HUNrricane
Aha kivancsi lennek.. koszi

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ha elfoglaltal egy varat, akkor jutottal valami fajta elonyhoz?

Majd felébredsz!

Jockey
ha érdekel, felteszek majd este pár képet kb hogy néz ki egy ilyen csata, meg a stealhrol is, hgy lásd kb milyen

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Neha kiraly, neha meg csak anyazas lesz mert siman le meszerolnak.😊

Nem lehet lopni varbol, max npctol nyulhatsz le cuccot de annak nem sok ertelme van.

HUNrricane
Kiraly lehet..

Majd felébredsz!

Jockey
nem lehet, mert nincs mit
kb olyan mint l2-be, csak kissebbeka várak, szal nem kell 500 ember egy ostromhoz
ott nem zászlót kell megszerezni, hanem van egy varúr, akit le kell verni
ez elég magas szintû, szal pár ember nemtudja leverni, de mondjuk 2*8 embernek már lehet esélye
ugyanúgy vanank õrök is a várba, persze nem annyi mint l2-be..
ott egy ostrom így néz ki:
felgyülekezik az ostromló csapat a kastélynél, biztonságos távolságban.
megindulnka a tankok a várajtóra, hátulrol a healerek gyógyitják öket (nem 2 lövéses egy tank mint l2be), ekkor az össze ijjász npc öket kezdi lõni, csinálnak ajtónál egy ostromgépet, és ütik az ajtót, közbe assasinok stealhbe váltanak, másznak fel a falakra, és elkezdik tizedelni a védekezõ sereget, fõképp a castereket. ott úgy van megcsinlva, hogy egy caster lelát távolságilag a vár közvetlen közelébe, így tudja sebezni a támadókat, és viszont..(perzse ez csak a várfal szélérõl tudják)
szal assasinok kinyírják, vagy lefoglalják a védekezõ sreget míg leverik a tankok az ajtot, ha megvan rush-lnak be várba, és belsõ csata
minden árba van egy torny, ami lépcsõs jellegû, így elég jol bevédhetõ, ilynekor általáaba a védekezõk becampelik a lordt-t (vár urát), és ott zajlik a mészárlás, iszonyat feeling..😊

Cuki, nem konkretan err gondoltam, ugy altalaban arra a mi forumon tortent miota az otlet fel vetodott a nagy magyar klanrol.

HUNrricane
Varbol lehetett lopni?

Majd felébredsz!

Jockey
ehh ne is mondd😊
daoc jut eszembe erröl, az az mmo a legistenebb ilyen szempontbol😊
remélme nem untatok vele senkit, de azért leírom:
szal ott egy assasin ténylegsen assasin, azaza van olyan skille, amivel áltlátszóvá válik..😊
ehhez hozzájõn még az, hogy a várak úgy vannak kialakítva, hogy vannak bizonyos pontjain tolvajlépcsõk, és stealh-be (ha kellõképpen maga szintû vagy...) betudsz mászni a várba, és ott tudsz mászkálni, amig valaki fel nme fedez. Ha mondjuk átszalad rajtad, akkor megjelensz neki, így kitud jelölni..
szal ott lehet igazán bérgyilkoskodni, felmászol várba, megtámadod a célpontod (tudod mérgeni a pengéket, és 2 tört tudsz hazsnálni, mindre különféle mérget tudsz tenni), aztán sietve kiugrasz a várból, és várod hogy a méreg befejezze a munkád..😊
ez a jelent volt eddigi mmo-s pályafutásom legintenzívebb élménye, iszonyat feeeling😊

HUNrricane
Jaja én csak 5% eselyel tudom kinyitni az ajtot, es kb 1 perc mire ujratoltodik a skill.

Majd felébredsz!

SDana
Hát én biztos nem az alapján fogok dönteni játékok között, hogy melyiket játszák többen 😄

Kötözködjél csak 😊
Majd az elõfizetõi számok beszélnek 😊

SDana
Kicsit off, de mivel mostanában úgyis jól megy a kötözködés, ebbe miért ne kössek bele? 😊
WOW Pvp mozi.
Engem valahogy doom és társaira emlékeztet... Körbeugrálás, csipkelõdés, kitérés. FPSben ez még elmegy, de rpgben... Azért ilyen jelenetek la2ben nincsenek és részemrõl örülök is neki.

SDana
Egyébként azt sajnálom, hogy pl várakba nem lehet betörni.
Kampót a várfalra, felmászni, beosonni, kipakolni, angolosan (escape szkroll - itt tényleg arra való 😊 távozni.
Mondjuk ha lenne ilyen, a girani várra szerintem minden lõrésre jutna egy kampós ürge

SDana
Ismerve a jelenlegi PVP rendszert, egy sikeres betörés után, még ha észre se vesznek, minimum piros lennék.
Persze ez így helyes, szegény pénzes törpéknek folyton eltûnne az otthon tárolt pénzecskéjük

Jockey
majd ha lesznek saját házak, oda remélme már be lehet majd törni..😛

SDana
Bérbetörõnek jelentkezem!
Olcsón, diszkréten feltörök bármilyen ajtót (majd ha kiképeztem magam rá... 😊.

Kár, hogy csak egy ajtó van az egész világban, eléggé beszûkíti az üzleti lehetõségeimet 😄

Cromac Mac Art
nem ez volt a fõ gond...😊
az volt a gáz hogy senki nem tudta kinyitni az ajtót..😄

Jockey
tegnap már egészen ajtóig eljutottunk, csak kscit késõn jutott eszébe a társaságnak, így fél12-re értünk az ajtóhoz
szal nem lehetetlen egyáltalán..

Cromac Mac Art
en ott leszek

phalanx
core raid jó 5let, de szerintem érdeklõdés hiányában ebbõl se lesz semmi de ne legyen igazam

Baszkurátor
Jóreggelit
Én még mindig keresek kölcsön illetve részletfizetéses megvételre D-s könyvet vagy botot a szegény dark wizÁrdom részére.
Ha minden kötél szakad akkor esetleg megvételre 1 millát.....

SDana
Pali, lehet még néhol kapni 10 adenáért, csak keresgélni kell (én láttam giranban ennyiért).

A core raidhez ki nyitja az ajtót? Vigyek kulcsot, meg tanuljak skillt? 😊

Lynx_TWL
lesz csizmám eladó

๏̯͡๏﴿

vennék mindenfélét (d grade) törösömnek 😊

nem szerelem le a törpöm...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
ma

๏̯͡๏﴿

Vaslemez nem náha volr durva hanem mindig 😄

BEAST
8kor ? mikor 8kor?

Lynx_TWL
CORE RAID

Gyülekezõ cruma torony lvl1 bejárat este 8kor (vagy késõbb ez még eldõl .. mikor tudnak a legtöbben jönni😊
lényeg a zergelés szal hozd el anyádat is 😊

๏̯͡๏﴿

kölcsön tudok adni ... keress meg játékban... esetleg csinálni is tudok ha tölti valaki a mannam!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Keresek egy soulshot d grade receptet! Van vkinek? Baratnom besokallt azon hogy dragan adjak a d-s soulshotot es fejebe vette, hogy inkabb csinaltat. Csobensult apank fel is ajanlotta segitseget, de a receptet mar eladta.
na ez tényleg nem volt valami szép cselekedet...

Baszkurátor
Tudom,próbáltam...éppen ezért mondtam.
Nem irigykedni kell hanem nekikell állni törpét csinálni....vagy nemkell basztatni+megkell becsülni ha már van egy használhato, komoly szintet elért(lvl 50 azért már nemsemmi egy pigmeustól) törpe!!!

BEAST
hehe de nem olyan könyü a törpe az 1ik legnehezebben jáchato kari ... nagyon kellenek neki a drága és jo cuccok ... és nincs mindenkinek törelme 1 ilyen karival jáccani ... könnyebb kihasználni azt aki ezt megteszi ... errõl beszéltem ...

Baszkurátor
Irigyek???Asszem senkinek sem tilos törpét csinálni....

BEAST
szar érzés mi hogy ha én mondom el a véleményemet itt akkor engem nem tudsz kidobni a klánbol ...