88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Majd behozom őt is és befognak jönni a skillek:)
  • solyomb
    Azaz soha.

Nem tetted hozzá, hogyha bejönnek a skilljeid...
  • FickDeineStory
    majd ha megleszek 85 meg full boss ékszer szettel és vesper fegyóval akkor majd próbálkozok:D
    egyébként szerintem drez volt a nagyon jó tőrös.

Mindesetre a Tőrös királynő címet megszavazom neked mert tényleg jobb vagy sok magyar tőrösnél:)
    illetve +1 ok azért mert szálsz el attól ha egy másik tőröst leölsz
    és +1 még egy ok azért, hogy nem sírsz utána shoutba v pm-be ha egy másik tőrös le öl.:)
  • Lullaby
    (;
    Heronak kéne lenned szerintem, simán lenyomnád Squeezt.
  • FickDeineStory
    Ja hát igen akkor:) De utána én is megöltelek:)
    Meg ugye az csak amolyan fél győzelem volt mind kettőnk részéről:D
    Ugye először te öltél meg amíg a 80 GH haveroddal harcoltam addig dobtál rám egy crit wound majd szúrtál egy lethal blow-t a kb fél cp-mre és 1/3 hp-mra:D
    De utána emlékszel emlékszel először a GH borult utánna meg te:) (pedig 2es v 3as penalty-m volt:)) még mondtam is, hogy bocsi maradj fekve siege végéig majd hozok egy brezt, hogy ne legyen xp veszteséged:)

Na de a goha-s pvp videót megnézem:)
  • BEAST #83690
  • aalat
    en igenis jo cardi vagyok!
  • Lullaby
    Láttál pedig, kevés buffal szépen borultál ^.^ Videóm van, de nem igazán publikus (bár goha.ru-ra még kikerült valahogy...). Egyébként relatív kinek ki a profi, én Squeeztől sem vagyok annyira hanyatt esve speciel.
  • daemonervosa
    mikor szándékozol megnyitni az első magyar pvp iskolát?
  • FickDeineStory
    Nem tudom ezen mit nem tudsz felfogni?
    Azóta se hiszem, hogy összeségében közelebb került volna vki Squeezhez a magyar Adventurerek közül. Meg lehet verni Squeez egy 80-as tőrös már elég hozzá.
    Squeez ismeri a karakterét tud felejátszani tehát ha bejönnek neki a skilljei akkor azokkal tarol. De neki is összejöhet az, hogy sorozatba nem jönnekbe a támadó skillek. Akkor hiába tud játszani hiába van felszerelése esélyes, hogy megfekszik egy gyengébb tőröstől is.
    De szerintem ő kétszer akkorát üt ránk backstabből mint mi rá.

Szóval ha tudsz játszani illetve jó felszerelésed van jelentősen növeli az esélyt arra, hogy győzz, de nem egyszer láttam már illetve tapasztaltam is milyen az mikor egy tőrös akár 5ször is sikertelen szúrást viszbe.
  • ErrOrHUN
    nem pvpisteneket kell mondani, hanem legjobbat :P
  • Ray2
    Megnézném, mit tud egy 80-as bd, ahhoz, hogy pvpistenkirálycsászár legyen. Ennyi erővel én is tudok hasraütésszerűen mondani 4 nevet, akikkel jóba vagyok. No Offense. >_>
  • Gordis2k
    Nekem van 4orányi anyagom... de még arra sem volt időm hogy elpostázam Flashéknek hogy összevágják...
  • solyomb
    "Például Adventurer részről Squeez a Teon-on mondhatni biztos befutó, agyon van tápolva a skilljei +30-asok vagy ahoz közeliek akkor ugye brutális felszerelés és ezek mellé jön az, hogy tud is játszani a karival. Tudom van a teon-on több magyar adventurer, de messze vannak a heroságtól."

Január 3 óta ismét sokat fejlödött a tudásod!
  • solyomb
    Oly jeleneteket tudok adni egy keveset:) talán hamarosan egy muvi is lesz belőlük. Mivel a main classom nemsürün kellett masspvpre így elég ritkán inditottam frapsot ilyen esetekben, így masspvpvel nem szolgálhatok:(
  • FickDeineStory
    Egyébként tőrösök nagyon chance karakterek főleg az L2-ben ezért nehéz megitélni ki jobb a másiknál sőt nem is lehet.

Mindenestre magyar PVP videókat én is szívesen néznék.
  • ErrOrHUN
    meg láthattál volna tőlem is, ha letöltöd :D
  • Chear
    Különben szívesen néznék magyar pvp videót, ha csináltatok. Persze, nem olyat, amin a 80+ tőrös/vari halomra öli az A grade enemy-t Hot Springs-ben, hanem normál 9vs9-et. Ilyet csak FlashXP-től láttam.
  • Chear
    Klántársak között ennyi elmegy.
  • ErrOrHUN
    ez is csak úgy igaz, hogy a retailen tőrössel rendelkezők közül
  • Pukkka
    Sanci meg nem szarik a perem alá, úgyhogy én rá szavazok!
  • solyomb
    Én ezt komoly sértésnek venném
  • FickDeineStory
    Akkor fogalmazzunk, úgy, hogy a magyar tőrösök közül az egyik legjobb vagy. Nem láttalak még igazából pvp-zni tehát ezért nem mondtalak:)
    De ha van videód linket ide:)

Shieniséket azért mondtam mert őket már láttam pvp-zni élőben is videóban is. Meg egyébként is ismerem őket régről.
  • Chear
    Mert Te versenytársa vagy. :D
  • Chear
    De ennek legalább súlya is van. ;)
  • BaalKain
    Az is egy vélemény, hogy nincs róla véleményed.
  • aalat
    en meg inkabb nem alkotok velemenyt rolad...
    nem is ismerlek szal miert tennem ;P
  • solyomb
    :D:D:D:D
  • daemonervosa
    szerintem ti faszlámák vagytok mindannyian.
  • Lullaby
    Ne szerénykedj, nálad nincs jobb BD. Viszont fáj hogy engem kihagyott ): xD
  • Chear
    Hízelgő, de én a "gyengécske L2 játékos" kategóriájába tartozom, mondhatni amatőr státuszban tolom.
  • FickDeineStory
    +1
  • Mydgard
  • Thomx
  • VipJoco
    De ki a faszt érdekel a te véleményed bármiről is? Elhuzhatnál mostmár tényleg a jo büdös................
  • FickDeineStory
    Magyar játékosok terén 4 játékost tudok mondani 2 most is játszik 2 már:
    Szóval a múlt két legjobb magyarja szerintem:
    Aimful (3x MS hero Teon) és Rendol (3x GK hero Bartz)
    a két jelenlegi legjobb meg szerintem Kormika és Shienis.
  • Gordis2k
    Még mindig meg tudsz lepni.............
  • FickDeineStory
    Sanci kérdezte, hogy szerintünk ki a legjobb L2 játékos. Igazából ezt nehéz megmondani még ha minden kasztból egyet is kell/lehet választani így eredmények alapján mondok egy nevet szóval a nyertes részemről:

쪽쪽 mindenen túl lő szerintem az az eredmény amit tudomásom szerint elért. Itt meg sem közelíti egy játékos sem. Akit érdekel miért keressen utána, de tényleg nincs a közelébe egy játékos sem egyik official szerveren sem, törtön van l2j-n még úgy sem.
  • Predtom0O
    csa'p!

80+ SWS-t keresek Franzon vagy Teonon.(csere vagy vétel)
    PM ME ITT!!!
  • matamm
    hi mennyi most az adena franzon? mennyibe lehet venni? és kine van?:)