Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megmondtam 😊

Megint hülyeségeket beszélsz, mivel a tõrös ork egészen 60-as szintig tudja fejleszteni az Arterial Backstab skilljet, míg a törpe csak 40-ig...

ork powa. az orkok mindenben jók

szerintem torosnek is jobb a torpe

huh van ebbe a partyba rajtad kivul nem kinai?😊

Íjásznak legjobb a törpe, tõrösnek meg az ork...
Mond, te a szemeden ültél eddig? 😊 Folyamatosan az a sírás tárgya, hogy melyik milyen túltáp.
Tõrösök közül legjobb az ember, íjásznak pedig az elf, a drow meg amolyan átlag, arany középút a kettõ között.

Baszkurátor
A tanácsotokat szeretném kérni skacok!
Akarok csinálni egy ijjas // tõrös karit.Azt szeretném kérdezni, hogy melyik faj a legjobb erre a célra???

kössssz

Bár ez itt of meg már biztos utálnak is minket .😊
szóval kár mert én meg nem leszek nyálas ember. Warcraftban minden részt hordával toltam. 😊
megnéztem a Matrix2 DVDn lehet csak meg kéne nézni az MxO-t. . . .
on

BEAST
az undeadek és a trollok/orkok 2 külön földrészen vannak ... és én hordás nem leszek ... imádom az ember varázslomat ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
A legerosebb MOB a jatekban..

Hehe.. Egy tapasztalt SR-nek nem kell ijj...

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
de volt sajnos😊

๏̯͡๏﴿

na TESTING,beta ota nem volt ilyen figyelmeztetes nelkul😞
Baszkurátor
Nnnnnnnnna.Valamelyik baromarculatunak nemsikerült a enchantolas gondolom........

"1 nap és 38 faxom tul gyorsan fejlödöm! 😞"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1 light x bow shaft meg egy halom vanrish hiányzik...
aki tud eladni vagy kölcsön adni varnisht szoljon!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hat anyazni szoktak. . . meg fogom nezni az EULAt hogy a heti 2 oras standardon kivul ez elfogadhato-e . Es ha nem akko relkezdek mailezni a penzemert. Nem nagy osszeg de ez elvi ugy nalam.

1 reszt vegigtoltam coolos volt 😊

Ugy ertetted a troll hunterem az undead wizardoddal 😊
Sajna az a zart beta teszt lesz az meg hogz mibt2en bennleszunk szerinted mekkora eselyu? 😊

PhantomW
ez a csúnya bitang....

The World is Yours

Baszkurátor
Kössz,korrekt info !

Gattaca vadászaton

"ugyan azon az áron adom el neked..."

Megveszem az anyagot piacon ---> megcraftolom ---> megtartom vagy eladom
Ha kell vkinek craftolni vmt, akkor...
- meg kell nézned mi kell a cucchoz amit akarsz craftolni
- farmolsz az alapanyagokért vagy megveszed piacon
- ha meg van minden ráprivizel Cukipofára vagy Gattacára és megcraftolom

Ha lusta vagy saját magad megszerezni az alapanyagokat (mint Gat pl 😊) akkor ugyan azon az áron el neked mint egy idegennek.

2 light x bow shaft kéne meg egy halom varnish 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor
Todom,olvastam de ......
Ezeket Te saját anyagból csinálod eladásra vagy bérmunka???
És ha bérmunka akkor mit kóstál az elkészítés???Meg ilyenek ...
Kössz!

Keresek lvl 30-35-ös tankot, tõröst, íjászt duóra napközbe 😊

Baszkurátor
Kérdezte már valaki, hogy ezek miért vannak???
Egyáltalán, válaszolnának egy ilyen kérdésre a naccccságos urak?????

Baszkurátor
Ez qrva jólnézkifele!
Mijez????Valami Kaszparov esetleg egy +3-as Karpov páncél???

#29850-nél Full plate armor van rajtam.

Ez a Zubei....

Ja, és egy kínaitól vettem.

Igaz nem MMO de jó játék lesz!

GAthersw
honnan szerváltál gatyát, találtál receptet?

01110000 01110010 00110000

Imádom a képeidet... még mindig modemmel vagyok. 😄

Ja, daocban ha jól tévedek soha nem voltak leállások...
Viszont olvasom éppen, hogy szept. végére tolódik a wow bétateszt kezdete. Úgy néz ki akkorra már lesz netem és tolhatjuk együtt... csapatban a paladinod az ember wizardommal. 😄

1 óra szerverleállás csak úgy. EZ vicc.
Más MMOkban miért nincs ilyen? Legalább is a Daoc-os haverom csak röhögött az heti 2 órás szerverleálláshoz. Még jó hogy fizetek ezér a . . .
mindegy. Ncsoft

A raktáramban várnak mind egy szálig. Kicsit biztos porosak lesznek mire jössz, remélem az íjad roszdamentes acélból van 😊

Baszkurátor
Most vagy mindenki jácccódik vagy senki.....
Igen kihalt a fóRUM mostanában.

Na ha minden jól megy egy-két hét és beszerelik a netem, szal Bíszt, Z3d meg Sztradi, lehet készíteni a cuccaimat. 😄

Nethyrrea
vagy ebay, vagy nagyobb klánban vannak és sikerült folyamatosan farmolni olyan helyet.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
Jockey
nem értelek😊
veszel egy autót, ami tetszik
jársz vele, de rájössz mégsem az igazi, és kinézel egy másikat
nem értem ezt az f50es dolgot, én se úgy indultam neki, hogy l2-t 2 hónapig, nyomom (csak sajna beigazolódtak afélelmeim)így váltani fogok
mirt is kínoznám magam azzal, hogy elvonozok?😊
kcsit mazo hajlamnak tünsz:9

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Azért játszom ezzel mert jelenleg nincs olyan játék amivel játszak. Pl ha kijön majd a Warhammer40k stratégia meg a LOTR stratégia vagy a Vampire szerepjáték hanyagolni fogom jó erõsen.
A gazdasági rendszer pedig a játékból alakul. Mivel bizonyos szint felett nem lehet boltban kapni dolgokat hanem MINDENKÉPP craftoltatni kell ezért nem az van hogy a bolti árakhoz viszonyul az alapok ára hanem az hogy mindenki annyit kér a cumóért amiennyit akar. Szerintem az lenne korrekt hogy olcsóbban lehessen craftolni mint ahogy boltban megvenni de ez egy revonál sincs így. Az meg hogy csak WoWig játszom már akor eldõlt amikor fel sem telepítettem az L2t 😊 (na jó a matrix online is izgatja a fantáziám mert csöppet matrixrajongó vagyok)

Lynx_TWL
gaiters, hogy lett meg?

๏̯͡๏﴿

Hát nemtom honnan szereznek annyi armor scrollt 😞
Én 400k-ért biztos nem vennék.
Tuningolva nekem a Yaksám van csak, pancél egy sincs, kivéve a comp armort, de azt se én tuningoltam, hanem úgy vettem.

Nethyrrea
yah, a +31-es sztem is valami kamu lehet. monnyuk már az is épp eléggé dühítõ tud lenni amikor valak benyomja az összevágott screenshotot és láccik hogy minden cucc ami rajtavan leglább +3-as....a sisaktól az utolsó fülbevaéóig.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor

de majd pont az elven ringes mukso csinal +31et haggyon ma engem beken 😊