Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a nagy lehetoseg!!!!😊))
warsmith
wm??? O.o
amig nincs karim a serveren nem viszek at lovet
bh/wm-re
DnL propaganda:
Gyertek DnL-ezni...még nincs open beta...de ha összegyûlnénk a guildba elegen, akkor biztos hogy bevennék az egész bagázst a closedra.
itt lehet jelentkezni a guildba.
Gyertek DnL-ezni...még nincs open beta...de ha összegyûlnénk a guildba elegen, akkor biztos hogy bevennék az egész bagázst a closedra.
itt lehet jelentkezni a guildba.
abban az esetben ha eltudom vmi ertelmesre cserelni a karim, ujat nem fogok kezdeni
átjössz sieghardtra?
peticiozzunk hogy lehessek GM es akkor tudni fogom 😄
nem rollbackes, nem azert indul ujra mert nicns regen/mob akarmi hanem mert lehet most ernek ra a szerelok vagy mittudomen
látom dúúúl a láv! 

nagyon szep a nyelved😛PP
Nem tudom honnan veszed!!! 😛PP
Az smsike után mé váártam, plusz még reggeli, plussz még mosigép stb!!!!
Az smsike után mé váártam, plusz még reggeli, plussz még mosigép stb!!!!

FeketeVipera 77 SS
4 ora es 25perce játszol😛
Vagy valami jó kis bónusz kéne az elvesztegetett hosszas percekért!!! Sok-sok adena lvlarányosan meg xp stb 😊
FeketeVipera 77 SS
Ezekre nemmondanak semmit hivatalosan????
Azé kiváncsi lennék, hogy mi a rák ez ...
Valaki aki elég jól keni az inglist mekkkkérdezhetné ...
Azé kiváncsi lennék, hogy mi a rák ez ...
Valaki aki elég jól keni az inglist mekkkkérdezhetné ...
csak heti ketto😛P
Srácok, ez most rollbekkes leállás?
Mert ha igen, akkor veszek 7 enchant scrollt, +3ig simán felmegy aztán naponta+1eket rakok rá, amikor már írják, hogy 20mp akkor kilogolok és akkor uge lement. namármost ha ez rollbekkes akkor meg is csinálom 😄
Mert ha igen, akkor veszek 7 enchant scrollt, +3ig simán felmegy aztán naponta+1eket rakok rá, amikor már írják, hogy 20mp akkor kilogolok és akkor uge lement. namármost ha ez rollbekkes akkor meg is csinálom 😄
01110000 01110010 00110000
Azt a heti 3h-s karbantartást szerintem el kéne törölni... amit napi 1h alatt nem tudnak megoldani az úgy bug is marad 

FeketeVipera 77 SS
Ez a napi kibaszott 1 órás leállás mostmár renccceres lesz????
GRatulálok a gm-nek vagy az nc-nek vagy akire tartozik ...

GRatulálok a gm-nek vagy az nc-nek vagy akire tartozik ...

persze 😛
Ha minden jól megy (és a pénztárcámban lesz pénz mire Strahd visszatér), akkor a hónap közepén/végén én is visszatérek! 😊 Szeretném kérni egy elf/drow pap és egy prophet segítségét néhány órára, szeretnék felhúzni egy karit kicsit izmosabb szinre. 😊
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Ebben csak az a gáz, hogy az ork TÉNYLEG nagyon jó tõrös 😄
Aki látott már ork monkot tõrrel hadonászni, az tudja, mirõl beszélek... Olyan gyots, hogy 30fps nem elég ahhoz, hogy lejátsza az ütésanimációját 😊
Aki látott már ork monkot tõrrel hadonászni, az tudja, mirõl beszélek... Olyan gyots, hogy 30fps nem elég ahhoz, hogy lejátsza az ütésanimációját 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Különben is minden RPGbõl a wizardokat kéne kiirtani - kivéve természetesen a Mestert 😉
Én csak az Bsps miatt rinyáltam 😊
Ha Strahdot megyõzöm végetek 😊
Ha Strahdot megyõzöm végetek 😊
+3 Peril Bow
+3 Doom Sets Except Armor
+3 Blue Wolf Armor will change to +3 Doom Leather armor when it available
+3 Adamanit Rings and Earring
+3 Nackles of Grace.

+3 Doom Sets Except Armor
+3 Blue Wolf Armor will change to +3 Doom Leather armor when it available
+3 Adamanit Rings and Earring
+3 Nackles of Grace.
a titkos kard

WTFPWNEDelve erzem magam 

De akkor is ember leszel, mert utánna meg hallgathatjuk a rinyálást a fórumon, hogy az ember wizardok milyen overpoweredek és nerfeljék õket. 😄

Egy óra meginn...