Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én 2 ok miatt maradok még:1. klán 2.sok sok many ^^
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Van sok anyagom, majd jól kiforgatlak a pénzedbõl 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ha szyl van bent csut du-ig megtalalod dionba,aki epp arrajar tegyen be neki!!!!mert ha nem....!!!😊)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Network Maintenance 9/8-9/9: The US Lineage 2 and website may be affected by network maintenance on Wednesday, September 8th between 9:00 PM and 3:00 AM PDT on Thursday, September 9th. Customers may experience latency and/or disconnects when accessing the Lineage 2 service during this time frame.
Every morning between 3:00 a.m. and 4:00 a.m. PDT, all game servers will be brought down for periodic maintenance.
"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nekem majd zubei lájt kell, evasion miatt. Bár a blue wolf is elgondolkodtató, hasonló tetkókat terveztem magamnak, mint amit az ad. Int, wit nekem nem kell, viszont a + Men + mana és mdef... Hasznos 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Hááát, nemsitudom mit monnyak......az NCSoft monnyon le!![/d]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
közben újra elõvettem
ezt, már sokadszor, utazás közben olvasgatni 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

múltkor ezért is lépett ki a partiból, elég érdekes grupp volt..... volt egy brig szetes elf knight, aki általában hallgatott mint a sír, késõbb kiderült hogy csak 35-ös, és a jó xp reményében csatlakozott hozzánk (nemtom mit képzelt egy 50 körüli partiban...) meg egy félmeztelen KOS-os mágus aki azt állította magáról hogy 50-es szintû, és csak azért van rajta mithril tunic, alul meg valami gagyisztika gatya, mert minden pénzét avadon cuccba meg fegyóba invesztálta és még nincs kész. csak 6x halt meg parti alatt...hazudott mint a vízfolyás.
Halisten blue wolf armor legalabb annyira jol nez ki, mint amilyen jok a statsai😄
Sztem marad Zubei. Már csak azért is mert één craftoltam 😊)
És 1000x jobban néz ki mint az Avadon! 😊
Zubei=Shrneon
Meg kell a sethez Avadon pajzs is, ami c1-ben nincs is, de lehet c2-ben sem lesz. Nem lepne meg 😊
Testvír rakta fel még régen sg-re ezt a táblázatot.
Erre az oldalra adj vmi linket...

๏̯͡๏﴿
Megprobalok inkabb peldakkal, mintsem kepletekkel valaszolni😊 A kerdest Cuki tette fel, ezert az o statsaira fog epulni a komment. Szal adva van 1 203pdefes full plate shield, es Cuki, mondjuk 550 buff nelkuli, es 650 buffos pdefe. Az alap shield block rate(asszem) 20%. Ha nagyon nagyon sok(kontinuum) kapott utes alapjan szamolunk(es az alapjan kell), akkor az elobbi ertekeket nezve mondhatjuk azt, hogy 1 20% shield blockos karinal a full plate shield vegulis 40.6(203*0.2) pdefet ad a char stats pdefhez, mivel ugye atlag minden 5. utesnel a shield 203 pdefe hozzaadodik a char stats pdefhez. Mas szovla mondva, ha elvonatkoztatunk l2-tol, akkor egy 20% blokkolasi aranyu, 203defes shield, egyenerteku egy 100% blokkolasi aranyu, 40.6 defes shieldel. Ezek alapjan belathato, hogy az avadon set shield block rate bonusza, elviekben 53(203 shield pdef*0.26) char stats pdef novekedest eredmenyez, full plate shield-el.
A zubei set pedig, csak 32.5(650pdef*0.05) char stats pdef novekedest eredmenyez, ha Cuki buffolt pdefjet nezzuk. Buff nelkul ez az ertek 27.5. Atlagolva 30. Tehat a megadott szamertekek alapjan az avadon set elviekben(gyakorlatban is, a nagy szamo torvenye alapjan) 53, a zubei set pedig mind elmeletben, mind gyakorlatban atlag 30 char stats pdef tobbletet ad.
Szal Avadon powa

bar ezen is jot rohogtem

A wind kicsike ott pihen a raktáramban, talán egyszer ha elõvettem, hogy szemezzek vele egy kicsit. Tápolni nincs energiám, meg nem is az a kari vagyok, aki meg tudná védeni 😊
A kutyusomat kicsit tápoltam, de aztán meguntam... Jó velük vadászgatni, de a folyamatos rájukfigyelés kissé fárasztó 😊