Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s mivel nem enyim a kártya, és pillanatnyilag nem elérhetõ a kártyatulajdonos, asszem néhány hetet kénytelen leszek pihenni..

ÉS aki meg is veszi a játékot (1 hónap ingyen) az nembiztos, hogy elõfizet lévén elveszi a kedvét a sok rendkívül ügyes,bátor, f@ßrágcsáló aki másra nemképes mint a kezdõ helyeken pkzza a kis karikat.
Na ezt jól megaszondtam.Mind1,a lényeg kihámozható .... (talán)

Kite így kell ezt csinálni emberek.
Egyáltalán hány player játszik a Sieghart-on? És vannak rendszeresen újonnan elõfizetõ játékosok? Múltkor elmentem megnézni mi van a jó öreg ol mahum táborba, és alig voltak😞
hahóó hol vagytook?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csinálsz?
😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

plíííííízz

Õõõõ....
Nagy magyar klán???
Magyar PVP bajnokság???

01110000 01110010 00110000
Oda folyton elfeledek belépni 😊
Kilõttem, pár perc és megy vissza 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Lottózni akarok 😊
Meg kockázni.
Meg zenélni a kristályokkal...
Meg félévente van ápdét, szerintem a végén majd házakat is lehet majd venni, mint la1ben 😊
Addig marad a farmolás, partizás, pvp...
Már rég lekellett volna törlõdniJe az egyik karimnak és még mindig ott figyel ...
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Semo
ZitusHUN
Manooo
Iluvator
csuzleeHUN (en) 😄
es nem olvastam vegig de vannak ujak is 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
csak ehhez 15+15 armor c kellene, aminek most sajnos darabja 4-500k
de jo lenne ilyen scrollokért farmolni 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
egyszeruen unalmas a jatek, partiban is csak akkor van izgalom ha szylre rator a batorsag, vagy ha en indulok el😊))
.