Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
bazz..akkor eltünt a Billing Info-m..
s mivel nem enyim a kártya, és pillanatnyilag nem elérhetõ a kártyatulajdonos, asszem néhány hetet kénytelen leszek pihenni..

Baszkurátor
Nekem nemkellett kolléga úr .
Csodákoztam es rajta ....

Baszkurátor
Hát szerintem új plájer alig alig van.
ÉS aki meg is veszi a játékot (1 hónap ingyen) az nembiztos, hogy elõfizet lévén elveszi a kedvét a sok rendkívül ügyes,bátor, f@ßrágcsáló aki másra nemképes mint a kezdõ helyeken pkzza a kis karikat.
Na ezt jól megaszondtam.Mind1,a lényeg kihámozható .... (talán)

Lynx_TWL
hát ha nem lenne olyan kurva sötét a kép 😊

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
heh..ha lejár az account, és ujra aktiválni szeretném akkor minden alkalommal újra meg újra megkell adni a Card Number-t és a CVV kódot meg a többi hülyeséget a kártyával kapcsolatban?????

Baszkurátor
Csak 1 órás a leállás.....
Ettõl???
IgenIgenIgen ..

gPROject
?=:

gPROject
találos kérdés?
mitõl esett le az állam?

összegabajodott a lábuk és ez fúziós robbanást eredményezett ?

gPROject

ellestem a technikát este meg is nézem a játékban

Kite így kell ezt csinálni emberek.

Nagyon sok ember csinált agy alt karit ,és szerintem Ic-nek lehet a legunalmasabb mert igaz hogy szétveti õket a pénz de semmi értelme innentõl fogva nekik jáccani .

Gugger
yo, én vagyok! Cukikám lassan együtt a cucc ! Majd kereslek !

Sáska
Jó lenne, bár ez az IC-s dolog ( 10millák röpködése) kicsit elszomorít, mert õk akkor csak egyre gazdagabbak lesznek, és az esély, hogy bárki is labdába rúgjon mellettük pedig egyre kisebb😞.
Egyáltalán hány player játszik a Sieghart-on? És vannak rendszeresen újonnan elõfizetõ játékosok? Múltkor elmentem megnézni mi van a jó öreg ol mahum táborba, és alig voltak😞

azért leállásnál szokott tömeg lenni fórumon.
hahóó hol vagytook?

Nethyrrea
privátot

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nem kaptam kodot😞

Thangar, stressbetat nyomod? nagyon uber 😊

Jaja szoktam velük szórakozni arenába! 😄

Baszkurátor
EazEaz!!!

SDana
Csinálsz?
Csinálsz?
😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
cuki, már használod azokat a dual katanákat?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cukinak vki adjon el 80 coááááááltttt!!!

plíííííízz

Eszembejutott pár dolog...

Õõõõ....

Nagy magyar klán???
Magyar PVP bajnokság???

Strahd_
PALIHUN PALIHUN jelentkezz jelentkezz!!!

Nethyrrea
asszem azt írták hogy az egybe-armorosoknak is jólegyen valamennyire, hogy az egybearmorokat nem +3-asig, hanem +4-esig lehet majd biztonságosan enchantolni c2-ben.

sztem kotor lesz😊

B@lu
Ha bekoltoztem a keroba en is aktivizalom magam!(meg most is be vagyok fizetve, csak idom nincs az epitkezes miatt)

Strahd_
Csövi gyere NWN ezni .)

GAthersw
Cuki, neked Doom Plate Set kell, van rajta kis övtáska az elején, lenne hol tartani a milliárdokat 😛PP

01110000 01110010 00110000

megegyszer, en meg bent voltam😊

SDana
Jajj...
Oda folyton elfeledek belépni 😊
Kilõttem, pár perc és megy vissza 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

dana shadowrealmrol ki kene rugni pitit, hogy legyen op😊

SDana
Csuzlee... Te meg manooo mekkorák vagytok már? Mit csináltok mostanában? 😊

SDana
Meg a monster race.
Lottózni akarok 😊
Meg kockázni.
Meg zenélni a kristályokkal...

Meg félévente van ápdét, szerintem a végén majd házakat is lehet majd venni, mint la1ben 😊
Addig marad a farmolás, partizás, pvp...

hat ha megnezed C2es koreai dolgokat max csak a szerencsejatek lesz ujdonsag

Baszkurátor
Rhohaggggyon meg ez az egész.
Már rég lekellett volna törlõdniJe az egyik karimnak és még mindig ott figyel ...

Baszkurátor
Hát csak ebben reménykedem énis....
Mrt ha nem akkor izéé

csuzlee
Sajnalom hogy sokan abba hagyjak, bar neha en is nagyon unom a monoton farmolast, mert nem sok ertelmet latom, de a kornyezet nagyon tetszik, es bizom benne, hogy a folyamatos updatek meghozzak a varva vart jatek szinvonalat!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Huh de faradt vagyok, irni sem tudok 😄

csuzlee
Azert itt elnezve a tegnap felsorolt aktiv jatekosokat, meg vannak egy paron, koztunk mi is 😄

Semo
ZitusHUN
Manooo
Iluvator
csuzleeHUN (en) 😄

es nem olvastam vegig de vannak ujak is 😄

gPROject
de jo lenne már itt farmolni

gPROject
tegnap számolgattam, hogy milyen jó is lenne az armorokat legalább +3-ra felnyomni, mert az +45defet(c-grade, két részes nem fullbody) jelentene mastery nélkül, ugyanez a 45+def lenne az mdefnél is, ha még az éxereket is tudnám enchantolni
csak ehhez 15+15 armor c kellene, aminek most sajnos darabja 4-500k
de jo lenne ilyen scrollokért farmolni 😊

gPROject
unalmamban, pár kép innen:

😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
és még van 11 szintem új skilleket tanulni 😄D

Nethyrrea
én addig tuti maradok, míg meglesz az avdon heavy szetem, és sikerül összehozni egy dual sls-t neadjisten ezeket enchantolni is biztonságos szintre. meg majd fejlesztek egy kis drackie-t is 😊

lehet nem huzom ki ezzel wowig

egyszeruen unalmas a jatek, partiban is csak akkor van izgalom ha szylre rator a batorsag, vagy ha en indulok el😊))