Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszkurátor
"multkor egy kántáló büdöstalpú"
Hátbazzz,majdem leestem a székrÜl ...

SDana
Ja, azt kívántam körülírni 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
ork sámán?

01110000 01110010 00110000

SDana
Hogy nem csak hílerek tudják, azt bizonyitja az is, hogy multkor egy kántáló büdöstalpú mellett láttam aktívkodni egy ilyen csibét... És aszonta, hogy fel akarja nevelni nagyon és ment is neki 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Sztrájderhez elég a klánház, illetve ha az sincs, akkor egy kicsit bonyolult kveszt árán is meg lehet csinálni, hogy felfejlõdjön. A vár az majd csak a repkedõ wyrmhez kell, ahol is csak a klánvezér vártulajdonos tiszteletre méltó nagyságos úr fogja tudni kinöveszteni a szárnyait. Lovagolható bárkinek lehet. A kveszt persze enyhén szivatós, ajánlott pár bishop, mivel valami olyasmi dolgokat kell öldökölni, amik kapásból a kicsikére izgulnak rá csapatosan, szóval könnyen kinyúvadhat.
Egyébként nem csak a hílerek tudják. Ha valakinek van türelme (és pénze), akkor maga mellett tartva folyamatosan felfejlõdik a kicsike. Illetve tankok is jól tudják nevelni (agression...). Egy tank/híler páros meg kész sárkányneveldét nyithat 😊
De valóban szívás felnevelni egy sárkit...

GAthersw
LOL szerintem ilyen nem lesz,
1. csak az ultrafantikus healerek tudják feltápolni
2. Nem mindenkinek lesz kastélya felnevelni Striderré, egy sárkányt megfelelõ szintre vinni, hogy lovagolni lehessen, nehezebb mint neked 1-50ig eljutni!

01110000 01110010 00110000

Cromac Mac Art
na tessék..ilyen szivatást, elõvennéd a sárkit hogy, vidámabb legyen a hosszú kutyagolás, erre jön majd a rencerüzenet, hogy meg ne próbáld mégeccer mert kifingik a szerver..lol

Gugger
asszem 😄

Gugger
én is aktív vagyok!

SDana
Ja ténleg, Isend-úr.
Már kapni ám giranban démon staffot, multkor rákérdeztem és egy +3as 18,5 milla volt. De van mezei is 15-16 körül. Valamint láttam már teljes démno setet és kesztyût is... 😊

SDana
Milyen küldit?

Baszkurátor
Ménem csinálod meg a küldit ????

SDana
Egyébként amit hallottam, a tulterhelés miatt úgyis korlátozva lesznek majd a sztrájderek... Szóval nem lehet majd azt csinálni, hogy mindenki a környéken elõveszi és lovagolgat, mert nem bírja a szerver (vagy sávszélesség, vagy akármi). Szóval majd lesz pár elõszedve, a többire meg majd gondolom mondja, hogy most épp nem alkalmas az idõ az elõszedésére 😊
Strider is csak olyan lesz, mint volt a kutya meg most a sárkány. Lehet vele vagizni, meg jópofaságból lovagolni. Csatába úgyse megy vele senki (meghal, konyec...). Ráadásul nem is vagyok benne biztos, hogy gyorsabban fognak futni, mint pl én, szóval eleve nem is lenne nekem hasznos 😊
De az tény, hogy a kinézete és 'státuszszimbólum' volta miatt nekem is kellene egy 😊

Vki tud linket adni prima guide-ra?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

nem tudom.Majd kap egy tetkót a sárkány is 😊

SDana
Nem is feltételeztem mindenkirõl, hogy segíti a bentmaradókat...

Sárkiból asszem ha felnõnek, akkor nem lesz különbség (legalább is nem hallottam róla). Tehát aki nevelni akar, annak mindenképpen a wind ajánlott, hiszen a nagy sebzés miatt gyorsabban fejlõdik (gyorsabban öl/több xpt kap a közös ölésbõl).

Sebaj...majd nyomok egy ww2-õt a Windemre

Örülünk neki!

Köszi az infót! Sztem Windet veszek majd. Ha hátasok lesznek, lesz még több különbség köztük majd?

Cromac Mac Art
ja igen..és a Twilight fog a leggyorsabban futni nagykorára

Baszkurátor

Seferin Is marad.

Sonic13:
statsot én sem tudom de:

Star - A legnagyobb def a 3 közül, közepes attack , sok kaja
Spec skill : Hate

Wind - Legnagyobb attack pow közepes def, közepes fogyasztás spec skill : Wind Strike

Twilight - Legkisebb mind def mind att a 3 közül , legkisebb fogyasztás
Spec skill : semmi

Jagi
Sorry, nem tudtam, hogy CSAK online!

aylakistigris
en ijjet utoljara az azota bezart rescue-n olvastam. abban eleg szepen kielemeztek mindharom fajtat.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Cromac Mac Art
leírást nem tudok..de
az egyik fajta: kicsit üt, sok HP, qurvagyorsan fut
másik fajta : nagyot üt, kevesebb HP,lassabban fut
harmadik meg : valami spec utese van, olyan mint a power strike vagymi...

Tud vki részletes leírást a sárkánybébikrõl?
Vagy vki le tudná írni mi a különbség a 3 fajta között?
Meg mi lesz a különbség a 3 között ha már hátas lesz belõlük?

Strahd_
természetesen ha nem tudom eladni a karim .) cuccostul... .)

Baszkurátor
Strahd_
AAz én felszerelésemröl ex DSC karik rednelkeznek majd...
nagyvalószinüségel a késes tündérkének adom a cuccaim... hónap végéig még él a karim elötte mindenképpen kiderül.

Hail Zandey!

Jagi
Honnan lehet lehúzni?

Baszkurátor
Na azért maradunk néhányan bár én sajnálom, hogy vannak akik abbahagyják.
Remélem azért ide néha benéztek skacok!

Szívesen fogadok bármilyen felajnánlást egy (büdös)ork sámánnak....

aylakistigris
hat en nem tervezem, bar ha akad a csupasz karira jelentkezo, azt megveheti.

jelentem a sarkanykolykot elvitek.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Cukipofa/Gattaca
SzylHUN
Hóvirág
Csöbensült
Danaliena
CelionHUN
Gath3rHun
Nethyrrea
Cromac
MaliceDoUrden és Baszkurátor (szerdától)
Zonce
FatBoyHUN / SlimBoyHUN

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor
Cukipofa/Gattaca
SzylHUN
Hóvirág
Csöbensült
Danaliena
CelionHUN
Gath3rHun
MaliceDoUrden és Baszkurátor (szerdától)

Cromac Mac Art
Cukipofa/Gattaca
SzylHUN
Hóvirág
Csöbensült
Danaliena
CelionHUN
Gath3rHun
Nethyrrea
Cromac

Kik az aktív játékosok még?
Írjuk már össze!
Cukipofa/Gattaca
SzylHUN
Hóvirág
Csöbensült
Danaliena
CelionHUN
Gath3rHun

Õk remélem maradnak!
Írjátok tovább plz...

Cromac Mac Art
én megígérem hogy nem fogom..😊

Nethyrrea
nemhinném, mert minden lelépõ inkább eladja az accát/cuccait/pénzét.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane

"Megfogyva bár, de törve nem,.."

Majd felébredsz!

Baszkurátor
A francba.
Kiürül teljesen ez a *****???

SDana
Ex DSCs...?
Nem lesz nagy osztás, már alig vagyunk páran...
Csuzliék, pali, beast, kryn (talán), törpapáék meg én... Meg majd még átnézem a frendlistem, hátha van még valaki aktív...

lool bazeeeeeeeeeeeeeeeeee!
megszüntetem sgt ha csak rossz hiirt irtok rá!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

aylakistigris
reszemrol befejeztem az l2es pajjafutasom. az indokok nagyjabol ugyanazok, mint isend-urnal. eppen ezert varhatoan hetvegen kiosztasra kerul ayla felhalmozott vagyona. a fegyveret atadom ricnek, mert nagyreszet o finanszirozta. egyeb cuccai az ex DSC-sekhez kerulnek, es ok oszthatjak el egymas kozott (megbizott vagyonkezelo valszeg a sikitos konyhakeses lesz).
receptgyujtemenyebol eloszor a torp testverkei valogathatnak (ha igenyt tartanak valamire belole), utana az szabad preda.
gazdat keres tovabba 2-3 kutya, es egy sarkanykojjok.

az acc meg egy honapig elni fog, aki tudja a jelszot, hasznalhatja majd nyugodtan.

koszi mindent sracok!

aylakistigris/paradia

Baszkurátor
De inkább maragggggyon

SDana
Ha Beast is abbahagyja, elõtted a lehetõség, hogy a legnagyobb magyar spellhowler légy

Baszkurátor
Nemá bakker....

SDana
Sok vs sok meccs.

A tünde varázslókat be kellene tiltani... Nem elég, hogy táp, de még szemtelen is... Simán leül két kasztolás között pihenni

SDana
A maradók gazdagok lesznek a lelépõk cuccaiból (remélem)

Basszus, ne menj mar el! Egyre kevesebben leszunk! Mi lesz meg itt ha megjelenik a WoW? 😞
Strahd_
Meguntam , már nem szorakoztat ugy mint régen .) visszamnetem NWN ezni ott vannak kalandok , mesék ok régebbi a játék de még midengi változatosabb .)

gPROject
miért?