Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
semo pls küldj privit...

Gugger
yo, mikor leszel játékban?

Baszkurátor
....meg mindenki másba is...

Taptarap
beléd is.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

reggelt....

ha van mikrofonod vatrilo nevü programmal...
esetleg megkeresel msnen : [email protected] néven megtalálsz és akkor segitek amiben csak tudok!
esetleg találd be mircen , extra serverén a #quake3.hu szobában "sanca"t vagy engem "Skill" t

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

oks megvan 😊

most azt mondja meg valaki, hogy hogyan tudom felvenni a kapcsolatot Veletek (magyarokkal) 😊

Melyik szerveren vagytok?

phalanx
Hi
Tudna nekem segíteni valaki még ma este kiárúsítani pár wish potiont gludio-dion környékén? játékban várom a PM-eket 😊 *iluvator

elörre is köszi

Taptarap
abbagyod???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Eladó Account: lvl 43 DA, lvl 27 elven scout, lvl 25 human cleric, lvl 22 orc shaman.

és eladó adena 3000HUF/ 1m

PM me 😊

SDana
Már tárgytalan, majd nekem szólj, ha bent vagy játékban meg én is 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
2-es

Itt vagyok Isendur, mondhatod.
Melyik szerveren vagytok?

Penzhiany miatt kicsit kesleltetem a dual katanam kraftolasat, igy eladom a bladeket, es inkabb befektetem a zset. Szal akinek kell 10db katana blade 145k-er/db az irjon privit, vagy "zonca, "stuffolo

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SZIAAAAAA

Baszkurátor
HAHÓÓÓÓ EMBEREK!!!!

Nethyrrea
inkább pénzre hajtok, ígyis épp eléggé röhejes hogy kb 48-49-re lesz meg a stormbringerem. ezért pofátlankodtam megpróbálni kölcsökérni a katanákat, nem kellene annyit pihennem KÉKEKET farmolva (revókkal kb 6-8 karul bugbear/tamlin orc után pihennem kell....) -> gyorsabban összejönne a pénz, bár most 2 hetet ígyis csúszik, lévén cromacnál parkol 1 millám 😞 (hülye ncsoft...)

mielõtt meg kiröhögve azzal jönnétek hogy a BD parti karakter, nagyon jól tudom énis, de amikor parti után kiabálok magyar körben akkor épp mindenki mást csinál, külföldiek közt meg kb este 9-10 körül tudok beszállni partiba, addig totál hiába shoutolok crumában is. 😞 éjfélkor meg általában lefexem mert dolgozok is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
délután és este rendszeresen van party dv-ben, igaz van amikor kötelezõ az ss és a haste potion használata, mert fejlõdni akarnak sokan, ha van kedved érdeklõdj a kemény magnál

EVE-Online, ott van ûrhajó dögivel
(töröljétek, ha nem tartozik ide )

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Nethyrrea
ha valaki tud partihelyet biztosítani valahol akkor jelentkezem. életbe nem lesz meg a pénzem a stormokra, egyedül nemhaladok, normális partiba meg általába csak este 10 után vesznek be, az meg már nem valami sok.... és a revóim már erõsen szarok a szintemhez.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gugger
addig is add kölcson a cmg-t 😄 megörzöm neked ingyen😄

😊 én pl suliba járok... 2 es vonattal megygek suliba és készülök az éretségimre :/ szal egyre ritkább leszek ugy mindenhol

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
palihun palihun bréko bréko adj életjelet pliz

Gugger
nem divan már a lineage ! ha lenne benne ûrhajó akkor jobb lenne ! 😄

Nethyrrea
mi ez a pangás?

Nethyrrea
cruma 2-n szoktam megkeresni egy biznyos prófétát. amelyik partiban õ bennevan, garantált XP rush. múltkor is 2-3 óra alatt 30%+-ot húztak rajtam, olyan tempóban arattunk. asszem 50-ig oda fogok visszajárni. fene, kéne már az a rohatt dual storm..... 😞((((

Nethyrrea
ne lepõdj meg, zatuticék is pont egy ilyen tömeget daráltak le a videójukban. vagy az asszem még nagyobb volt, volt benne pár karik is.

Nethyrrea
odinstyle avatarja

Baszkurátor
A fa****** ebbe a tetves suxxeleroba

WOW...tenksz!!!

gPROject
tegnap délután és ma hajnalban, segítettem kicsit cuki fejlõdésében(40% 1/2 nap alatt😊, aminek meg is lett az eredménye:

BEAST
sztem nem 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Okos ncsoft rajott hogy a mostani el van baszva?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
bár azt írják a topicban -ahonnan van a kép-, hogy c2-ben másmilyen lesz az exp/sp rendszer

gPROject
ugye ugye
9 fõs 60-as partyban: 1900-3700 EXP/ 170-370SP per koponya

GSXR
Kinyírtam Orfen egyik csicskását aden mocsárban.
Ez vmi szerdai karbantartás utáni meglepi vagy tényleg ennyire gázos a szerver?😊

SDana
Pedig partizni nagyon is megéri... Én egyedûl farmolva óránként kb 3-4 5ot fejlõdök max... Ha Cukiékkal partizok, akkor egy óra alatt 10 is összejön. Magas szinten (40 feletT) már csak így lehet és érdemes fejlõdni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
"Addig marad a farmolás, partizás, pvp..."

ebböl csak a farmolás marad ... partizni nem éri meg ... miért is érné meg ha 1edül is tudok picivel ksebb mobokat farmolni ... és igy még az xpt is szarul osztja ... csak a szorakozás kedvéért? ... akkor mibõl hogyan fejlödsz? ... a partizást ellehet felejteni ... pvp ... nálad vagy nálam cask nagyobb és erõsebb játékosok vannak ... szintén nincs értelme ... ha nem lennél akkora anime/manga örült 😄 és jöttél volna WoWot lesni megtudhattad volna milyen amikro 1 percet sem kell party nélkül eltöltened .. jó xp , cuccok ... és !!! party küldik !!! mellett

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Baszkurátor

HUNrricane

Majd felébredsz!

GAthersw
nem annak örülök, hogy Ric sem tud játszani, hanem hogy ennek te hogy örülsz 😄DDDDDDD

01110000 01110010 00110000

GAthersw
MUAHAHAHAHAHA 😄

01110000 01110010 00110000

Exp/sp?😊

Cromac Mac Art
muhahahahahaha..már nem csak engem szopatnak..
má Ric billing infoja is eltunt..

Cromac Mac Art
nem férnék be valakihez 1 hónapra? (utalok borravalót is..😊

gyertek, már megy

Cromac Mac Art
ehh..most nezem Ric accján még megvan Billing info..és ugyanarrol a kártyáról tolja õ is mint én...akko mér csak engem szopatnak.