Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
oks ki noline most? kipróbálom 😊
nagyon lúzer vagyok, nem fekszik nekem a L2 kezelöfelülete :/
De a játék tetszik nagyon!
kb 1 órával ezelõtt giranban egy srác 2 milláért árulta a stormbringerét LOL persze nállam nem volt pénz, magyar meg nem volt a környéken, próbáltam rávenni, hogy cserélje el a comp armorom-ra mert az neki jó üzlet mert eladhatja 2,3 milláért is, de végül nem ment bele
ma esti siege-re jön valaki? ha jól számoltam gludio-i ostromra 39 klán iratkozott fel szal jó mókának igérkezik

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Legyünk már végre együtt! És mostmár please tartson ki mindenki a klánban, ne legyen sértõdés stb.
Egyre fogyunk, a maradék tartson össze! 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Irj privit ha bent vagy mert én már hetek óta nem is láttalak
szóval, akinek lesz kedve, az jelezze már itt, mert ugyan a szokásos bandát végig kérdezem majd, ha belépek, de nem bánom, ha jön más is😊, fõleg, hogy az egész banda lassan csak történelem lesz 😞
ne gyertek már azzal eszement baromsággal, hogy verhetõ, MERT csökken ez alatt a skillje alatt az evasionja
mintha számítana
lol
a defje meg marhára nem csökkent le annyira, hogy az számottevõ lenne
Bár mostanában inkább zsebre gyúrok és árulok egész nap minden vackot 😊
Kellene már a dark screamer és már csak a jelenlegi bicskámat kell eladnom... Utána meg asszem SSes xp szerzés lesz, mert kissé lemaradtam 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"zonca was unaffected by hammer crush"
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Egyébként a rage meg egyebek is csak akkor jók egy destroyernél, ha tudja õket használni. Ugyebár van pár skillje, ami 10%hp alatt használható csak. A figura biztos értett az orkjához 😊
A törpe meg maradjon az üllõnél, nem csatagép 😊
Ja, és B-s setek lesznek majd C2ben... Preludeben se volt benne nagyon sok set, ami most már mûködik.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nyomtam arénába egy Orc destroyerrel...
Fingom sincs mi tudja megverni ezt a kasztot.
Kurva War Axe-val 800+ a patkja!!!!!!
Gólem nélkül 2200 hp-ja maradt, golemmel 1200.
Ne mondjátok hogy ez a játék felszerelésen alapszik!!!
Hiába volt 10x jobb fegyverem pénzélom, szarrá vert golemmel is.
Ez a játék ugy ahogy van egy nagy rakás 524R!!!
1. tele van
emberekkel
2. tele van ebayessel
3. tele van csalókkal
4. tele van famerrel
5. craftolási rendszer szar
6. nincs balance kasztok között
7..............99999999...
Ami a meg a legszarabb, hogy alig van aktív magyar játékos.
Se Cukival se Gattacával nem talalok partyt.
Tesómé lesz minden, Õ biztos gamel majd, neki bejön ebbe vmi, nekem már nagyon nem....
Jaaaaa.....és még 1 vmi!!!
Ami eszméletlen nevetséges és megbaszhatja az NCSoft magát!! 😄D
Faszomért nincs B-grades armor set a jó anyátokat?????????

Tiszta szar...Theca Set ami nem is Top C-s!!! jobb a B-gradesnél!!! ......1 szóval undorító...
na bájbáj

-asszony, ma este váltunk pozitúrát?
-oké, te mész a mosogató elé, én meg fexem a kanapén és fingok.

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
játszik vele.
kb. minden 100. játékos normális. a többi tiszta
amúgy már én is kurvára unom........

annak is lement az ára....
De ne hagyja már abba mindenki ténleg 😊

az egész wastelandon kezdõdött mikor a 6000. tyrant se volt hajlandó dobni a wish potion-hoz szükséges kitint, (így már alapból jó volt a hangulatom) majd nemsokra rá meghaltam köszönhetõen a kb 5 perces lagnak. természetesen dropoltam a boots of power-emet (na nem mintha olyan nagy érték lenne) erre megkérek egy közelben ólálkodó srácot hogy vegye fel és tarta magánál amíg visszaszaladok a városból, jah és fizetek neki 40k-t ha visszaadja.... õ meg is igérte, de mirre visszértem õ már lelépett a cipõvel együtt.
ettõl aztán felment a pumpa
és mérgemben szépen elkezdtem beváltogatni a 10 wish potiont amit 4-5 napja szorgalmasan gyûjtögettem, mondanom se kell egy se jött be...
szal irány az eBay