Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudja vki hogy hol tudnam megnizni hogy zubei gauntlet recipe-t melyik mob dob?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mert eddig nem sikerült :/

jah, sry. SWG-böl jövök, ott tellnek hivjuk.

oks ki noline most? kipróbálom 😊

gPROject
tellelni???
privát?
"username szöveg

HOGY KELL TELLELNI INGAME? 😊))))

nagyon lúzer vagyok, nem fekszik nekem a L2 kezelöfelülete :/

De a játék tetszik nagyon!

phalanx
nah felcsillant 1 kis rmény, hogy esetleg mégis maradok

kb 1 órával ezelõtt giranban egy srác 2 milláért árulta a stormbringerét LOL persze nállam nem volt pénz, magyar meg nem volt a környéken, próbáltam rávenni, hogy cserélje el a comp armorom-ra mert az neki jó üzlet mert eladhatja 2,3 milláért is, de végül nem ment bele

ma esti siege-re jön valaki? ha jól számoltam gludio-i ostromra 39 klán iratkozott fel szal jó mókának igérkezik

Sokan voltak akik be akartak lepni, de tudtommal(2 napos informacio) Reo-nak meg nem jo az acca, es ezer nem tudunk uj tagokat bevenni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mivel már elég kevesen vagyunk, megkérek mindenkit aki még nincs benn az Inquisitorok klánban, hogy lépjen be!
Legyünk már végre együtt! És mostmár please tartson ki mindenki a klánban, ne legyen sértõdés stb.
Egyre fogyunk, a maradék tartson össze! 😊
Nethyrrea
ha be tudnék lépni szívesen adnék, de hála OTP és NCSOFT pénzkezelési ügymenetének, egész hétvégén, amikor lenne idõm végre játszani, szophatom a redvest. már elnézést.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nincs-e? hányszor ordítottam shoutba hogy kéne mellém egy híler? 😛

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gugger
pm me :

"Schveszti
"Gugg3r
"Bit

Gugger
én mennék szivesen, de a DE wiz em még csak 38 😞 vagy tudok menni az overlord al ha adtok kolcson valami ekszert meg egy heavy armort, vagy robe-ot !

En megproszalok idot szakitani h segicsek.

Baszkurátor
Ma este elmentem kicsit TI-ra,rendet vágtam a veresek között....
Ez tökjó móka !!!

GSXR
Pedig nekem jó partitárs lenne 1 empoweres healer😊
Irj privit ha bent vagy mert én már hetek óta nem is láttalak

gPROject
kb. 20:30-21:00 körül megyek dv-be cukival, malruk sucu turent ölni receptért, nem lenne rossz, ha jönne még pár ember 😊
szóval, akinek lesz kedve, az jelezze már itt, mert ugyan a szokásos bandát végig kérdezem majd, ha belépek, de nem bánom, ha jön más is😊, fõleg, hogy az egész banda lassan csak történelem lesz 😞

Sztem ha o 52 volt akkor en 38😊

semo1
Például úgy,hogy adok neked

Vagy akkor nagyon tápos az orc kaszt

Sajnos sokan hazudnak : | .

gPROject
52

Node a kérdés hogy hanyas szintû volt.

gPROject
hmmm.., leadott 12xx dömit mialatt cuki 17x-et

ne gyertek már azzal eszement baromsággal, hogy verhetõ, MERT csökken ez alatt a skillje alatt az evasionja
mintha számítana
lol

a defje meg marhára nem csökkent le annyira, hogy az számottevõ lenne

SDana
Tapi, keresgélj majd engem, ha partizni akarsz...
Bár mostanában inkább zsebre gyúrok és árulok egész nap minden vackot 😊
Kellene már a dark screamer és már csak a jelenlegi bicskámat kell eladnom... Utána meg asszem SSes xp szerzés lesz, mert kissé lemaradtam 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sztem torp eros pvp kari, tapos cuccok, meg a golem miatt.

Taptarap
jól van azért nem kell teljesen magatok alá kerülnötök a törp elsödlegesen nem támadó karakter.Semmi attack skillje nincs.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Lol, most latom hogy 2v1-eztel
"zonca was unaffected by hammer crush"

Hat telleg eros destroyer, de nem legyozhetetlen. Rage ugy ad 55%ot, hogy a def meg evasion is csokken kb annyival, frenzy meg csak, akkor hasznalhato, ha hp-ja az 1/5e ala ment. Igaz destroyernel meg az is sok😊)

gPROject
enyit ér a +3-as yaksa mace egy törp kezében, egy mezei war axes orc ellenében:

Taptarap
én minden este partyzni akarok de senki nincs. 😞(

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SDana
Multkor MatrixHUN nagyon elagyalt egy orc destroyert a maga lvl 46jával. Az ork tuti nagyobb volt, orchis claive-al mászkált és rám olyan 200akat sebzett ssel...

Egyébként a rage meg egyebek is csak akkor jók egy destroyernél, ha tudja õket használni. Ugyebár van pár skillje, ami 10%hp alatt használható csak. A figura biztos értett az orkjához 😊
A törpe meg maradjon az üllõnél, nem csatagép 😊
Ja, és B-s setek lesznek majd C2ben... Preludeben se volt benne nagyon sok set, ami most már mûködik.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

phalanx
vagy esetleg még az lehet. hogy eladoma a SoR-om vagy a comp armorom és veszek rajta 12-15 wish potit és kockáztatok újra, mostmár úgyis mind1 alapon

phalanx
na persze ha mond valaki vmi jó tippet h honnan szedjek össze 1-2 nap alatt min 2 millát, (ebuy-on kívül) még1x meggondolom a dolgot

phalanx
tegnap egész délután 1,5 milláért késõbb meg már 1,4 ért adtam volna a 10 potiont, tehát darabját 140-150-ért és még csak egy PM se jött

Nna ma nálam is betelt a pohát......
Nyomtam arénába egy Orc destroyerrel...
Fingom sincs mi tudja megverni ezt a kasztot.

Kurva War Axe-val 800+ a patkja!!!!!!
Gólem nélkül 2200 hp-ja maradt, golemmel 1200.
Ne mondjátok hogy ez a játék felszerelésen alapszik!!!
Hiába volt 10x jobb fegyverem pénzélom, szarrá vert golemmel is.
Ez a játék ugy ahogy van egy nagy rakás 524R!!!
1. tele van emberekkel
2. tele van ebayessel
3. tele van csalókkal
4. tele van famerrel
5. craftolási rendszer szar
6. nincs balance kasztok között
7..............99999999...

Ami a meg a legszarabb, hogy alig van aktív magyar játékos.
Se Cukival se Gattacával nem talalok partyt.
Tesómé lesz minden, Õ biztos gamel majd, neki bejön ebbe vmi, nekem már nagyon nem....

Jaaaaa.....és még 1 vmi!!!
Ami eszméletlen nevetséges és megbaszhatja az NCSoft magát!! 😄D
Faszomért nincs B-grades armor set a jó anyátokat?????????
Tiszta szar...Theca Set ami nem is Top C-s!!! jobb a B-gradesnél!!! ......1 szóval undorító...

na bájbáj

semo1

Ilyet ne csinálj.

Baszkurátor
Egy kis szösszenet .. :
-asszony, ma este váltunk pozitúrát?
-oké, te mész a mosogató elé, én meg fexem a kanapén és fingok.

csuzlee
Nah most eppen en is itthon vagyok, legkozelebb csak vasarnap delutan jutok gep kozleben de remelem lesz egy kis idom tolni mert mar csak 80% kell a lvl 40-hez es mar nagyon szeretnek ruhat cserelni 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
can i have your stuff? 😄

BEAST
----> WoW 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
rájöttek hogy nem annyira kifizetõdõ. nekem meg a leg termékenyebb napjaim mentek most polcra, hála ncsoft. haver pénteken utalt volna, csak otp bácsi is jófej volt, szóval most hétvégén megszabadultok tõlemis.....

Na ez meg a másik, hogy én ezért gyûlölöm, de kurvára ezt a játékot mert nagyon sok játszik vele.
kb. minden 100. játékos normális. a többi tiszta

amúgy már én is kurvára unom........

most már ha 150k-ért megveszik, nagyon örülnöd kell.
annak is lement az ára....

Nethyrrea
ezt csinálta folyamatosan 😊 mindig valahol árulni láttam

Nethyrrea
megbízni valakiben l2-ben? naiv gondolat...legfeljebb másik magyarban.

Biztos nem hagyja abba, majd lecsillapodik aztan jon vissza (remélem).
SDana
Ha ennyi wish italod volt, akkor nem beváltani kellett volna, hanem eladni darabját 250Kért... 2 és fél millát kaptál volna értük összesen, ami azért megéri.

De ne hagyja már abba mindenki ténleg 😊

Ahh 10 szer , én régen 7 szer csináltam meg 3 escape scrollé meg 4 énekért. Meg egyszer megraktak a férgek , akkor rájöttem hogy max azért megyek legközelebb hogy megverjem az npc -t

Baszkurátor
NEMÁ !!!!

phalanx
nah asszem én is abbahagyom a játékot, na nem azért mer untam hanem mert már kurvára elegem van a nevetséges xp és pénz rendszerbõl...

az egész wastelandon kezdõdött mikor a 6000. tyrant se volt hajlandó dobni a wish potion-hoz szükséges kitint, (így már alapból jó volt a hangulatom) majd nemsokra rá meghaltam köszönhetõen a kb 5 perces lagnak. természetesen dropoltam a boots of power-emet (na nem mintha olyan nagy érték lenne) erre megkérek egy közelben ólálkodó srácot hogy vegye fel és tarta magánál amíg visszaszaladok a városból, jah és fizetek neki 40k-t ha visszaadja.... õ meg is igérte, de mirre visszértem õ már lelépett a cipõvel együtt.
ettõl aztán felment a pumpa és mérgemben szépen elkezdtem beváltogatni a 10 wish potiont amit 4-5 napja szorgalmasan gyûjtögettem, mondanom se kell egy se jött be...
szal irány az eBay