88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83735 jOKE -
#83734 GATHER KEREM A BUNTIMET JATSZANI AKAROK FIZETNI NEM MOST AKKOR EZ BUNTI ) -
#83733 Teon/sayha adenáért érdekelne timecard, ha valaki duskálna bennük dobjon pmet:) -
#83732 Ha még olvasod a fórumot, innen üzenek neked Boldog Születésnapot Szekijoe! -
#83731 Hali!
Eladnám a megmaradt accom.
1. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 6k huf
az accon a titannak van a grade armor (ékszer, fegyó is emlékeim szerint) illetve a kamaelnek is vannak cuccai
Írj ajánlatot pm-ben aztán megegyezünk valahogy.
Üdv. -
#83730 Sry, már a napok is egybefolynak, szürkül a világ... a Kispestel a 14-ik helyen... :D
Btw:
Teonon vagy Franzon karaktert venne 80+/vagy cserélne részletekért pm Lenderow. Csak hogy nehogy megtörjön a 4 óránkénti sorozat... o.O -
#83729 *Seal of lol* -
ErrOrHUN #83728 Ray sosem a matek tudásáról volt híres, elvégre fradista :D -
Lenderow #83727 Szép munka,ezt saját magadtól vagy segítettek?
csak annyit még,hogy nem 4 óra telt el hanem min 28 de semmi probléma,jah majdnem elfelejtettem a duplapostért elnézést,csak mivel nem tudok minden nap gép előtt tespedni, ezért megkértem nézegessék sg-t (akinek nem mondjuk a ki a nevét és önszántából írt még 1 hirdetést) de még1x alázatos elnézést kérek.
"URAM REMÉLEM MÉG BEFOGAD A MENNYORSZÁG?!"
szép napot mindenkinek -
#83726 O.o ...tazoros itnéknáró 4 a nöjrötgem ygohen kasC .woredneL mp tréketelzsér enléresc ygav\+08 ennev tretkarak noznarF ygav monoeT -
#83725 Teonon vagy Franzon karaktert venne 80+/vagy cserélne részletekért pm Lenderow. Csak hogy nehogy megtörjön a 4 óránkénti sorozat... o.O -
#83724 Teonon vagy Franzon karaktert venne 80+/vagy cserélne részletekért pm Lenderow. Csak hogy nehogy megtörjön a 4 óránkénti sorozat... o.O -
Lenderow #83723 Teonon vagy Franzon karaktert vennék 80+/vagy cserélek részletekért pm itt -
Lenderow #83722 Teonon 80+ karit vennék vagy cserélnék Franzos karira ajánlatokat PM-ben várom -
FickDeineStory #83721 engem nem érdekel ha szidkozodnak az sem ha engem szidnak. Én nem szoktam szidkozódni minek:), de klán társak szidkozódását hallgatni ventrin miközben olimpiáznak, na az nagyon szórakoztató:) -
#83720 Nem hiszem hogy naponta banoltak embereket, inkább csoportosoan kiesett pár, a rendszeres olimpiázok körébe lehetett látni néha az "eredményeket". amugy szerintem az amcsiknál ez alacsonyabb számban volt jelen, legalábbis én ezt tapasztaltam -
ErrOrHUN #83719 de naponta bannoltak is érte minden embert? ha csak report, az mindig mindenhol volt. -
#83718 napi szinten ment X-be, legalábbis kb minden klán megmozduláson volt 1-2 ilyen elszolás:) -
ErrOrHUN #83717 hát nemtom, mennyit jelent nálad a több, de sieghardton havi 2-3 reportolt ban(asszem 3 napra) volt herochatért nova vita oldalon. sztem ez jó szokás mindenhol :D -
#83716 Mondjuk az a vicc, hogy ez inkább az oroszokra jellemző tulajdonság. Több reportolást, illetve ilyen esetet hallottam pár honap alatt tőlük, mint korábban évek alatt Sieghardton/Sayhan az amcsiktól. Volt olyan hogy antyra futottunk 2. hídtól útközbe volt 2 botcsapat is ment kláncseten, hogy "juj ez xp groupja most mindenki reportolja öket!!!", meg hero chaten is amint elhangzott egy malaka valaki az nmyből tuti mondta hogy "OMG REPORT"...
Mintha minden oroszban lett volna egy kis fickdeinestory:) -
triG #83715 A mostani eset is egy vicc. Tök feleslegesen bannolták (még ha csak pár napra is). Aki akarja az tudni fogja mikor online a géem. Ez egy tipikus "ittvagyunkvégezzükamunkánkat" reakció volt. -Hát persze, hogy itt vagytok és ezzel tényleg "jobb" a szerver!- köszönjük.
Az, hogy mi van siegen, vagy oly-n az már más kérdés. -
#83714 Hello,
We are issuing you an official warning concerning violations by your account, XXXXX, of the User Agreement and the Rules of Conduct. Further violations of the User Agreement or Rules of Conduct of any type will result in temporary suspension or permanent termination of your account from the server. We ask that you take whatever steps are necessary to ensure that such action is not required. Thank you for your understanding and cooperation regarding this matter.
This warning is in regards to confirmed use of inappropriate language by your account in the game, an example of which is shown in the logs below:
2009-08-12 13:57:25.413 FlashXP Shout 114186 15536 9560 isor raped too many mothers of the F+MR players so he is Tired!
Baium raiden az enemy TOI 12-őn mi meg 13-on és ment a szájkarate. Ezek után nem lepődöm meg egy ilyen eseten. Emlékszem Sanca mesélte anno, hogy Skirn-éket Teon-on permabannal jutalmazták a hero chaten való rap-elésért... -
#83713 Bejelentések alapján nyílván olvasnak, többször "hallottam" olyat hogy reportolások alapján visszanézik és osztogatnak pár napos banokat anyázásért és egyebekért -
#83712 GM-ek sose olvasnak chat logot! LF confirm
watwat? -
#83711 Nekem még megvan az ss amit küldtél erről a beszélgetésről. :DD -
FickDeineStory #83710 jól elintézted megérdemelte:) -
#83709 ggstillmiss.avi
A legjobb ebben az volt, hogy ez után lecsalozott, és szerinte én valamit használok, és abbol állapította meg, hogy az ő L2 controlja nem jelezte sose hogy targeteltem volna. Majd amikor adtam neki egy linket a meccsről ignore -ra rakott:)
Persze azt elég hamar elfelejtette hogy előtte nekem köszönhette a heroságát, mert daimost kicsit leraboltam, és utána még feedeltem is:( -
ErrOrHUN #83708 azt linkeld neki, amin stillmissyou-t vagy kit gyalázod hideban :D -
#83707 Ha fékezhetetlen vágyat érzel akkor már most tudok adni egy linket amin elég sok frapsolt meccs fentvan - PS/ES egyaránt:) - -
Chear #83706 ErrOr!
Bocs, nagy valószínűséggel le is töltöttem és meg is néztem, csak megfeledkeztem róla. ><
Sanci!
Szívesen megnéznék egy válogatást a komolyabb olimpiás küzdemlmeidről. Sajnos online, csak a hozzám hasonló nonfactorok elleni meccseid láttam.
Gordi!
Te meg ne csak az S2000-s karosszériáját vixold, most úgyis hideg van hozzá. xD -
Chear #83705 Magamat olyan közepesen jó "pvpistenkirálycsászár" bd-nek tartom, de csak azért mert az esetek 80%-ban fél kézzel nyomom. A bal vállamon a fiam pihenkél közben (valahogy ott szeret elaludni úgy másfél órás fészkelődést követően. :D), amikor szabad a két kezem, akkor csak gyenge közepes minősítést kaphatok, ofc. :)
Nagy eredmény, ha pvp közben akár 15 - 20 cp potit is be tudok verni. Ja igen, mind amellet igencsak noob vagyok, mert se Nostromo, se radar. Örülök, ha 10 pvp-ből egyszer szerzek pontot, de mondjuk eközben kb. 15 - 20 alkalommal brez-elem valamelyik pt tagot. Szerinted ez nem "pvpistenkirálycsászár"-ság? :D
Persze közben próbálom aggrózni, hex-elni a dd-ket, medusához, bubihoz megtalálni a helyet, fenntartani a táncot a kedves pt tagokon, akik ugye szertefutnak, mint higany a padlón. Az már valóban csak saját specialitás, hogy 2 centire a bal fülemtől esetleg ordít a fiam, a hangszóróból meg a túlhevült pt leader-em. :P
Persze lehet csak az tud pvp-zni, aki hide-ban mögéd oson és hátbavág, hogy fejreállsz. Esetleg pukkant egyet az olimpián és eldőlsz, mint a kivágott fa. (Sanci, nem rád gondolok.) Én azért úgy gondolom, van olyan eset, amikor a bd nyeri meg a pvp-t a pt-nak.
U.i.: Kormi valóban jó cardi! :D -
#83704 Meg a kutya füle. -
#83703 Lullaby a legjobb magyar toros. -
FickDeineStory #83702 tőled mindenképpen -
#83701 Megtisztelve érezheted magad, hogy azt mondom, menj már a picsába. -
#83700 -
FickDeineStory #83699 Mindig megtisztelve érzem magamat mikor időt fordítasz arra, hogy válaszolj a kommenteimre illetve, hogy posztolj egy egy kép különlegességet is:) -
#83698 "Mindesetre a Tőrös királynő címet megszavazom neked mert tényleg jobb vagy sok magyar tőrösnél:)"
-
FickDeineStory #83697 Addigra már Squeez nevű lvl 100-as raid boss lesz belőle:) -
ErrOrHUN #83696 addigra kb egy serveren fog játszani a maradék 2k ember és sztem ő már nem lesz ott, hogy lenyomd :P