Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hol lehet regelni?😊)

Nézz csak ide "öregharcos"...

Na mit látsz?

Várj segítek...
Azt, hogy Gattaca nem Inqes...nem hallottál még arról, több klánnak is lehet ugyanolyan logója?😊

BEAST
naja ha tartják magukat az igérethez akkor legkésöbb jövöhét csüt ... de én csak 1x regisztráltam , én nem jutok be ... majd vkitõl kérnem kell kulcsot

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

beast talan jovoheten mar EU closed, elo ne fizess l2re 😊

critical SSel szerintem lone, de mivel csak 5x volt a pytanokon igen surun misselne

BEAST
hát nem nagyon ... akkor megint kéne kutatni vkit aki elöfizet nekem ... és még pénzt is kéne áldozni vmire ami már nagyon nem jön be ...

BEAST
én láttam amikor BladeMaster (orc destroyer) leverte GodSpeedet (elf silver ranger) 1v1ben ... és az ork csak az ijjat használta meg a selfbuffjait ...

Csak a magas P attack miatt van nála emi bow , ott számoltak valami sebzést hogy 5000 kéne neki namost az nem igaz , tekintve ha nem missel akkor sem fog vele senkin 5 K -t lõni , ráadásul tetû lassú a lövése

Akkor te már nem is jossz vissza gamelni Beast ?

BEAST
elég sokat lehet látni emi bowwal ...

Nethyrrea
jah, ami feltûnt, hogy lehet hogy 2 karival vagy az inq-ban cuki? úgy tudom ez senkinek nem megengedett.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ha igaz lenne a kép akkor minden orc destroyer emi bowwal mászkálna már rég

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hmmmm.... 😊)))))

gPROject
SDana
Fura... én hasonló 'zsebpénzbõl' ki tudom fizetni a játékot... Mellette lakás, miegymás. Még eredeti játékot is szoktam venni (én is hülye vagyok 😊

Multkor én is szemeztem kicsit wowval, és egyelõre csak egy dolog tetszik. Azt írják, hogy olyanoknak készül, akik nem egész nap nyomulnak, csak esténként kicsit.
Mondjuk kiváncsi leszek, hogy ez kb hogy jön össze majd benne. Gondolom alacsony szinteken villámgyors a fejlõdés... És magason vajon ugyanolyan kemény, mint la2? 50 felett ugyebár az esti játékkal hárdkóre üzemmódban (ss + partikemp jóhelyen) is alig lehet fejlõdni...
Ha nem, és gyorsan el lehet jutni (2-3 hónap) esti üzemmódban a maxra, akkor az jó... Amíg meg nem unja az ember, hogy már x+1edik kariját viszi maxra 😊 Ha meg szívás egy szint felett, akkor meg megint a hárdkõroké lesz a világ.
Kellene már egy relax szerver la2be is 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

😄DDDD
Hát bazz, nemtok szóhoz jutni 😄DD
nevetséges 😊

Nethyrrea
"shenglongka" nem shegglukka? 😄DDD

Hova lettek az emberek a Ventrirõl???

jaj shenglongka, emlekszem ra 😄

😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
nem lehet ugyanaz, Shenlongka, állítása szerint mindig full be volt narkózva, és kurva anyázással köszönt, miközben a caps lockon feküdt 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Ma a buszon ahogy jövök hazafelé, felszállt két "cicababa" 😄

a márkás cipõ alapján ítélték meg az embert 😄DDDD
ki is szúrtak két csajt, akik náuk jobban néztek ki, és szórták egymás közt, hogy: "Nézd már ezt a csitrit, a cipõm többe került mint az õ teljes ruházata"

azt hittem az ilyen tirpákok már kihaltak 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
!!!!!!!Shenlongka!!!!! 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Bazzeg ilyet szól apja évi keresete 9 milla, és akkor havi 3k az anyagi csõd😄DDDDDD jajjdelámafasz

๏̯͡๏﴿

Baszkurátor
Emberek, Guggert nemtudja valaki elérni??????

Baszkurátor
Nekem kellene!!!Megvanmég????

BEAST
szerezz alacsonyabb verzioju ventrit és azt tedd fel ... minden inditásnál sirni fog hogy van ujjabb de ne foglalkozz vele

BEAST
nem az hogy hallanis sem akartam rola ... elötte honapokig sõõt ... a wowra vártam de nem jött kiábrámdultam és L2ztem ... L2t meguntam és a WoW srtess testbe bejutottam 😄 ami megint függõvé tett 😄 L2zni nemtudok most mert lejárt az acc és most ezért nme fizetek be még1x ...

Baszkurátor
+3-as démoni karmokat akarok venni.... !!!!!!!!!!!!!!!

Baszkurátor
Nemtok felmenni ventrire,aszondja, hogy a szerver 2.1.0-át futtat nekem meg a 2.2.0 van meg.......
MICSINÁJJAK?????
Dõljek bele a kardomba?????

Baszkurátor
Én szoktam venni eredeti játékot,igaz nem kettõt havonta (utolsó beszerzés : BF1942,BFV,LockON).
Akkor én most full idióta vagyok ????

phalanx
látom megtértél, 1 hónapja még hallani se akartál a wow-ról ez persze nem baj, sõt nagyon helyes, de amíg nincs wow visszajöhenél l2-zni

barret
De Cuki vagy!

Bérbe vehet? reklámfelület...

BEAST
nah majd az eu béta 😄

eh sajna nekem nem sikerult stresz tesztre bejutni😞

nem is mondtam, hogy baj, pont az a jo hogy ha a jo dolgokat atveszik😊

BEAST
nagyon helyes 😄

BEAST
ezt nem tudom már ki mondta ... de nem lehet összehasonlitani a 2t ... mivel már volt EQ és a 2is az 1 alapjait használja ... WoWból ez az elsõ ... és ha használtak is vmi 5letet más játékokból akkor azt jól tették , mivel már a stress teszt is olyna jo volt hogy ha az lett volna a teljesn szivesen jáccottam volna vele

persze hogy az, nekem is csak atmenet valszeg eq wowig😊)

Jrug néven fent vagyok a 02-esen

ezek amiket irtal, szintenken es kuldikert kapsz skilleket, de fejlesztened mar penzert kell

amikor irtam eqrol mondtatok hogy tiszta wow, erre mondtam hogy erdekes😊)

amugy ha wowban is igy muxenek dolgok akkor az tok jo😊

BEAST
amugy ha találsz ilyet az eq2ben hogy küldi 1 skillért vagy vmi hasonlo ... esetleg nem csak simán fizetsz aztán erõsebb lettél dolgot találsz 😄 akkor szolj 😛

jah és olvasd el a Wowos battlegroundokrol szolo cikket ... ilyen nincs és nemis lesz az EQ2ben ... mivel sokkal laposabb ... nemis jo szo , mert teljesen külön világ a 2 ... a WoW azoknak valo akik szeretnek pvpzni is meg mobölni is izgalmas küldetéseken keresztül 1 szines világban ... a 2 ellenséges oldal akkora elöny sztem az eqval szemben amit semmivel sem hozhat be ...

BEAST
nem értem? mi a lényeg? 😄 mi van igy? csak a "trade" skilleket változtatták ...

de erdekes ugye, eqban mar igy van😊))

most akkor wow hasonlit eqra vagy forditva?😄D

BEAST
nagyon örülök ... amugy mit keresel még itt?

BEAST
igen épp ezt mondom a trade skillek mitn olyanok megszüntek ... most vmi proffession skillek lezsnek amik nem skill pontokba kerülnek ... az alap skillt ingyen kaphatod meg és a fejlesztése kerül majd pénzbe ... a varázslatok és egyébb hasonlo skillek továbbra is pénzbe kerülnek majd , de a sok olyan skill lesz amit csak 1 küldi teljesitése után lehet majd elérni ...

olvastad a riportott, ott epp azt mondtak fejlesztok, hogy most allnak at arra, hogy skillek penzbe kerulnek majd😛😊)

Nem Warcrafoztam...

BEAST
nem ... épp ezaz 😄 pont most változtatják meg errõl 😄DD eddig zsbe került ... a trade skillek meg skill pontba most vmi uj izét találtak ki 😄

amugy a legtöbb használható spellért pl küldit kell csinálni ...

Ferro_TwL
Ocsem tudom ki ez a gyerek

Meg anno warcraft 3-ban csinalta ezt bnet-en (szerintem aki nyomta ott tuti emlekszik ra, bar a nick-re mar nem emlekszem a stilus alapjan 100%, hogy o az). Ha jol emlekszem ott is 13 eves volt, zsido es buzi (ezt o mondta magarol allandoan), bejott mindekit szidott mondta, hogy 100e 200e a zsebpenze van. Allandoan uszitott meg szidott mindekit (foleg ezzel a kis csellel, hogy zsidonak es buzinak adta ki magat, pedig valojabn nem volt egyik se).

Eletveszely ez a gyerek.
Nagy gaz, hogy ide talalt, de csak nem kezdi el itt is.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"