88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83775 Íj/Bow és Íjász/Archer ffs... -.-' -
#83774 Wikipédia: A nyíl vagy nyílvessző az íj lövedéke.
Amúgy olyan Stone-t tegyél a fegyvere amire a skilleket akarod majd enchantolni, amúgy meg teljesen mindegy mert mindenkinek van védelme minden ellen.
C.speed-nek mi köze lenne a lövéshez? Látsz te a támadások között magice skill-t, mivel csak azokon gyorsít. -
#83773 juj.
<: -
#83772 Miértne lehetne nyilra kovet tenni? Másik meg hogy cast speed szamit vmit a nyilasoknal? -
#83771 nem. -
g9214 #83770 Üdv!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nekem van egy lvl 60as sws-em, de már kb másfél éve nem játszottam. Mielőtt összevonták a szervereket akkor hagytam abba. Sieghardton van ez a karakter.
Na és szerintetek megéri újra befizetni? A szerverek mennyire kihaltak?
Vannak még magyar klánok? Egyszóval érdemes újra játszani? -
#83769 nyilra nem tudsz stonet tenni) -
#83768 értem, és meg egy olyan kérdés, hogy majd ha S-es nyilam lesz, milyen stone kel rá? Fire.. ilyenekre gondolok. Köszi -
#83767 Csá!
Eladó a következő account.
Rajta a következő karikkal. (Összes kari Franzon van)
75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee
Ára: 5000 HUF
Titannak és Kamaelnek van A grade cucca a többinek is akad C vagy B.
Pá.
Madness WTS KAKUCS,EURO,HUNGARO RING lessons :) -
Lehuzlak #83766 WTS Adena @ Teon PM -
ErrOrHUN #83765 hagyd ahogy van :D sajna az íjász már totál a legaljára került a dolgoknak. -
#83764 Hello. Lenne egy olyn kérdésem, hogy van egy delf nyilasom Teonon, és hogy milyen dye valo neki? pvp-farm r kellene, tehát vmi olyasmi kéne ami mind2 re jó. Köszi. -
#83763 Akkor te bizony eltévedtél. -
Flymi #83762 Aion accountot gamecardra cserélnék! -
#83761 tessek -
MegaHarcos #83760 Hello érdeklődni szeretnék arról hogy létezik olyan lehetőség amellyel ingyenesen személyes adatok megadása nélkül(számlaszám, név stb..)offot pár napig kilehet próbálni? Válaszokat előre is köszi. -
#83759 L2 sztem nincs. Amúgy meg, én csak az én véleményemet írtam le, hogy kicsit nekem "sok". Ennyi. -
Zeros #83758 Hát ha a tulbonyolitás alatt azt érted hogy 3 hétig ugyanazon a spoton öld ugyanazokat és akkor jutalmul kapsz egy szintet, akkor végülis jah tulvan bonyolitva mind a két játék -
#83757 mer elkettő nincs?! -
#83756 hát nekem se jött be az AION. Nekem kicsit túl van már bonyolítva. -
Flymi #83755 ja, vagy 60napos lineage gamecardra. -
g9214 #83754 Aion accountot cserélnék lineage2 accountra. van rajta egy lvl 20as gladi.
Nem túl magas szintű karakter, de nekem nem nagyon jött be ez a game és hátha..
pm ha érdekel -
#83753 WTB 76 + char Franz pm kinek mi van elfekvőben mennyiért -
Lenderow #83752 WTT sk79/79titan/75ps
78dc for 81 GH vagy WR pm itt -
Midas #83751 public serverek forumain tomegevel vannak kb mint a zombik mennyisegben es minosegben is megegyeznek veluk. -
Chear #83750 Nagy az Isten állatkertje, kár hogy ilyen alacsony a kerítés, avagy van még lejjebb? -
#83749 de ő megteheti... -
#83748 Lovers Jubilee
:/ -
#83747 ne üsd bele az orrod mások dolgába . -
Midas #83746 az lehet mas kerdes hogy ha magadat is egeted kozben ez a total darkness esete... -
#83745 mindenki azt kapja amit érdemel. -
FickDeineStory #83744 Köszönöm tőled ezt vártam -
#83743 4 olyan accom van amin csak egy kari van bannolva. Van amilyeken 2 éve, a többi meg érintetlenül él tovább. -
#83742 epic
-
#83741 Fatality -
#83740 Flawless Victory -
#83739 te mocskos balfasz -
FickDeineStory #83738 Nos, mondjuk akkor nem szóltam:D
De én klán társaitól azt a verziót hallottam, amit az előbb leírtam és hogy Koro próbálja az NCsoft-ot kérni, hogy adják vissza a törpéje accountját. De azért szerintem az egyik legjobb fej emberke volt a botok között aki segített a több játékoson ha tudott. -
#83737 Tudtommal FoG-ban botozott mainnel, legalábbis ventrin ezt mondta (-: -
FickDeineStory #83736 Nem is tudtam, hogy ha valakit csaláson ér az NCsoft nem csak a game accountját hanem a master accountján levő összes game account-ot bann-olják.
Szegény Korobkin jól megjárta, egy ismerősének kölcsön adta neki a bd-jét ami másik account-on volt, na ugye gyereket tetten érte a GM és le bann-olták a teljes master account-ot. Pont azt a herot veszítette el így a teon aki talán a 34 hero közül a legjobban megérdemlete a hero-ságot.