Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Nem tudom mennyit változott amikor toljára játszottam de az volna akérdésem hol tudok regelni új acauntott?????? és muszáj-e az eredeti ahoz hogy játszhassak?
(POKERIG jutottam 2x EWS)
F - találsz 2000 S cryt gludio WH-ban
^^
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
(wts adena @ teon)
B veszel külföldi értékesítõktõl
C farmolsz kézzel - Ancients adenát atrib stoneokat, vagy Varka/ketra kveszttel S-s reciket / vagy nem levelezel és farmolsz hanem a piacot bújod Spirit illetve soulshotot árulsz és vársz hogy pár pancser elirjon egy 0-t és lecsapsz az ilyen eshetõségekre
D farmolsz bottal - Ancients adenát atrib stoneokat, vagy Varka/ketra kveszttel S-s reciket
+1 csinálsz egy nogrades karit és minden városba a tehetõsebbek tûnõ játékosokat kielégíted és heves adena plsezés közbe reménykedsz hogy valaki ad.
Válaszd ki a legjobban tetszõt😊
Ha megveszem egybe is leszallithatom a cuccot?! 3,5 m3 elég lesz rá???
örökölj
bodzázzá meg vasazzá
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Trolling is a art.
next...
66-os spellhowler eladó.
Nagyjából egy account ár ~3000ft + 1 havi game time card ~ 3000 ft áráért.
5k huf az egész 😊
Vehetõ vihetõ.
Pár azt sem bánom ha adenában fizet valaki vagy cuccot ad érte franzon.
Mondjuk egy arcana mace + acumen és esetleg én fizetek rá valamennyit.
Továbbá lenne egy heavens divider focus + 150 fire is eladósorban.
Necróhoz lenne szükségem s grade cuccokra.
További szép napot.
Üdv: Kecske
Officialon akarok játszani,láttam,meglehet rendelni a játék kodját,és lehet rendelni timecard kodot is,egy magyar játéklemez árusitó boltból,eltudná nekem magyarázni pmben valaki,aki ért az accountokhoz,mit kell lépésröl,lépésre tennem,hogy kell accountot,melyik kodot hova kell irni,hogy normálisan tudja officialon játszani? Aki elmagyarázná az egészet,nagyon szépen megköszönném,fontos lenne,mert nagyon megtetszett a játék!
new player
Anoname, kosz az infot, már csak az lenne a kérdés, hogy megérné-e kikérni az ékszereket, ahelyett, hogy Giant book-okat kérnék, amit kb 250 misiért el lehetne passzolni. Bár amilyen most a franzos piac...

De engem az érdekelne, hogy a PVP kiirás a sarokban jelent valamit? Mármint csak pvp-re lehet használni, vagy moboknál is megadja az effektet? Tehát megéri kikérni õket?