Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
ha wmv-re gondolsz azt szinte bármi lejátsza csak codec kérdése

wmwt mivel tudok lejátszani?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sáska
Diniz is ott figyel, szár lett😄

start gomb 😊

jelentem még mindig várk a start gombra...

arrrrrrrrrrrr még mindig tölt 😞

ha valaki ért profi modon bathoz meg levelezö progikhoz szoljon!

jaja és rohadtul sajnálom a dolgot mostanra sikerült megcsinálnom a gépet! 😞((((((((((((((((
még mindeig van egy halom dolgom vele 😞
a lényeg most updetelem L2 és azzonnal rohanok hozzád a many val 😞
ne haragudj nagyon sajnálom megminden nem gondoltam enyit szivok egy uj windowsal! 😞((((

Okes, megvan, koszi szepen. =)

Latom megin uj karit kezdtel😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Persze, hogy, jaja

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sziasztok.
Csak annyit szeretnek kerdezni, hogy aki ismeri aylat, vagy van az accjahoz hozzaferese, az accountjanak nevet szeretnem megkerdezni. En vagyok, aki atveszi azt, veletlen letoroltem az uzijet, amiben irta. A pass meg mindig megvan, semmi bizalmas infot nem kernek itt ki, csak az acc nevet. Megadna valaki? sikerult elfelejteni 😄

Skill te nem emléxel vmire?😊
Vmit ígértél! 😊

szolj majd hátába nyomok egy mortalt... a 10% hamar eltünik 😉

Nethyrrea
pontosan. anniy adalékkal, hogy addig a BD varázsbotot vesz a kezébe, bsps, freezing strike-al lefagyizza, életszívás, meg hasonló ranged attack, majd kicsit késõbb poison, aztán átváltani kardra ha már kellõen tropa a glad, harci tánci fel, és hajrá 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
LOLLOLLOLL ez qrvajó 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Brig Helmet Designt mennyiért lehet most eladni?

01110000 01110010 00110000

GAthersw
LOL

01110000 01110010 00110000

SDana
Ezért kell night elf druidával lenni 😛
(most épp azt néztem ki magamnak, de még mindig nem megyek wowra 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
magenek nincs ... nekem csak a frozen nova meg a polymorph van ... de a nova csak 3 secig tart max ha megtámadom azonnal kiszabadul ... a poly meg kb meg10xerezi a hp regent és 30secig tart ... nem éri meg ... 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
LOL 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
De root az van 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Gladiátor lassan szalad... Futás, életszívás, elõtte fagyival még le is lehet lassítani 😊

BEAST
a wowbol kiszedték a slíp spellt mert tul táp 😞

SDana
Ja, és tessék nézni a figurát Tornál a moziban 😊

SDana

BEAST
slíp+nuke+slíp+nuke ... ja ti olyat nem tudtok

Nethyrrea
nemnem, az a poén, hogy CSAK saját buffokkal hogy nyerte meg a srác 😊

SDana
Prophet buffokkal 😊
DA tank, meg sebzésnyelõ, sebzésben soha nem volt jó (még macskával se). A destroyer meg iszonyatos sebzést tud produkálni, és sook az élete... Amivel nem megy sokra, mert csomó olyan skillje van, amit 10% hp alatt tud csak használni... Mondjuk meg is éri neki használni 😊
Nekem destroyerben leginkább az tetszik, hogy sokféle fegyverrel tud dolgozni... Crumában egy polearmos porta farmer. Ha tankolni kell, akkor baltával kábít. Ha meg csak DD, akkor elõkap egy kétkezes kardot (c2ben skill neki rája) és nagyokat csap. Vagy egyszerûen csak emi bow 😊

Nethyrrea
hát nemtom, de épp azt olvasgatom, hogy BD-vel hogy lehet kinyírni egy nálad 1-2 szinttel magasabb gladiátort 😊 majd 58-on kiprószálom, ha már összes skillem megvan 😊

Baszkurátor
Most akkor melyik a brutálisabb kari,a DA vagy a Destro???
Bár én megvagyok elégedve Csipetkével (egyenlõre )

BEAST
dehogynem csak ismerni kell pár embert 😛 ... énis meglepõdtem hogy hány magyar ember van akinek akár 100 feletti regisztrácio száma van ... ezek után én elmegetek a ****ba azzal az 1gyel 😄DDDD

Nethyrrea
hátja...bármit adsz egy destroyer kezébe azzal nagyot üt 😄 nemhiába "pusztító" a neve 😊

csodálkozom hogy még nem rohangálnak olyan sokan ilyen felállásban.

GSXR
Azért lvl 55-ös szinten nagggyon durva dmg.....

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Baszkurátor
Hát annyira nem ujdonsült ez a figgõsegg ...

hpzolee
Omg durva dmg.. Csak ebböl is látszik hogy Ebayes a gyerek,mivel lent kivan törölve a hp és manna ,de fent már elfelejette a newbie feketével törölni omg.. NO COMMENT

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
csak nem egy újdonsült függõt köszönthetünk itt? 😊

Baszkurátor
KRVA életbeeeee,mikóó mehetek máá haza....

gPROject
nekem úgy sem mûxik, azért gondoltam, hogy törölték

Baszkurátor
De reggel még jóvolt a kép.Megjelent rendesen itt...

Nem toroltek a kepet, csak imagedump-on levo kepeket nem lehet linkelni. Aki emg akarja nezni, jobb gomb a kis kep kepre, eleresi utvonal masolasa 1 uj ie ablakba es kesz.

gPROject
törölték*
lol

gPROject
törölt a képet 😞
a lényeg hogy az orc destroyer bow of perillel(47xx patk) ss criticallal 67xx-at sebzett a cave howleren

Menjen ma a ****ba😊

Baszkurátor
Sajnos olyanom még nincs...

B@lu
Koszi, de nem a penz kell, hanem a kesztyu!!!

amikor mithril robeban vok, novelne a sebessegemet, es a cast speedet

Strahd_
Cuki egyzserüen az aláirásod olyan tuti be kel szolni 😄 😄 😄

Biszt majd szojá ha van OpenBéta WoW ban mert mennénk 😊 closedra meg nem jutunk be ugysem...

gPROject
hozzáteszem*

gPROject

hozzá teszem: a cave howlernek 3812HP-ja van

Nethyrrea
hóvirág mikor lépsz be? megvenném akkor