Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

En epphogy meg mertem emliteni az 1 hettel ezelotti great helmet(500k)+gloves of seal(250k) droppomat, ami 1 ora alatt esett. Masnapra Zoleenak 2 dwarwen chain shield(2*250K) esett 2 ora alatt, persze nem irta be, mer csak 500k felett a gizda beirni😊 Aztan megin masnapra esett neki 1 sword of valhalla blade, amit siman elnyomtam 300k-er. Tegnap meg nekem esett 1 enchant weapon c, ami sajna 500k alatt van(490k😄) szal nem irhattam be

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
2 napom ment rá winfosra 😞((((
meg volt kis hardverproblémám is...
ugy kezdödött hogy nem tudtam l2 be belépni mondom gyorsan uj windows akkor még azt hittem egy nap elég rá!
aztán ez lett belöle
altalaban par perces lallasok vannak, csak update elot van nagy
harcosbol indulva lehetsz
Warrior-> Berserker-> Guardian,
Brawler-> Bruiser-> Monk,
Crusader-> Paladin-> Shadowknight
szoval eleg nagy a valasztek😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Te már végleg abbahagyod???!!!
Elmennek ezek mostmár a ************************* szóval oda.
Thangar, az EQ2 bétában vannak ilyenek????
BájBáj guys!!! 😄
Kezd egyre neveccségesebb lenni ez az egész lószar....
Azért olyan negyed óra mulva próbálkozz.Szokott így lenni, hogy 2 órát mondanak de csak 5 perc .....
barbarom mar el is indult a paladinna valas rogos utjan, aztan majd jo kis arnyek lovag leszbelole😊
milyen szepen is hangzik: barbarien paladin😄
a csontik a királyok .) mert aki meghal az mind holt lesz ergo a mi seregünket erösiti... 😄
nerco a király
jó a történet Beast 😊
bár egy-két dolog szerimten nem teljesen így van - az orkok nem egy civilizálatlan népség már, hanem sámánisztikus múltjában elmélyedt beilleszkedni próbáló nép - de nyilvána bosszúvágy elvakítja a látásod.
kár hogy agyonraöllek majd a trollommal 😊
on
sztem a destroyer a legunalmasabb kari ami létezik, persze ha van jópár 10millád, akkor 2 fegyverrel már klassz, de...
valaki amúgy nem ad el adenát magyarok közül? vagy esetleg tud megbízható forrást?
2m kéne kb, de lehet 3is elfér😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)