Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvassátok mit ír csetbe SneakyPete....
...idióta

She is so fuckin sexy!!!
Itt meg Nethy tancol vele
Zolee aszondja nem teccik neki
, pedig Nethy ki volt akadva tole
, meg nekem is nagyon bejon.Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ugy is hogyha nincsenek igy elszálva az alapanyagárak ?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most írtam Skill kérdésére egy oldalt és nem küldte el hogy ba**ná meg!
Na mind1, egy a lényeg a spolios 1000000szer könnyebb!!!
Remélem elküldi most!
Küld el bazd+ küld el, mert széttörlek!!!! grrr
MINDENKIT SZERETETTEL VARUNK:
server: skynetwork.hu
server pass: lolmano
szoba pass: funraid
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
PS.: cuki, megéri mostanában katanát craftoltatni? mennyibõl jön ki 1 kb?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az tuti hogy legalább 2 accja van.
És a prophete biztos nem az uccsó kari amit indított.
Látod van egy lvl 52-es prophete aminek már izomdurva buffjai vannak. Kiba gyorsan fel lehet nyomni egy karit a 0-ról, ha a másik gépen támogatja a prophet.
Max 2,5-3 hét és sztem simán meg van a lvl 50 ha mellette folyamatosan van egy prophet. Persze ehez szükséges a napi 8-12 óra folyamatos játék legalább....
Cuteybabydance
Shadow Consortium
-A.C.T.I.V.E-
55 Bounty Hunter - Kain
52 Dark Avenger - Kain
52 Prophet - Kain
53 Shillien Elder - Kain
-R.I.P-
49 Warsmith - Kain - Sold
55 Gladiator - Kain - Sold
ööööö....hogyis hozta mindezt össze?
Köllene nékem egy kiba brig hálósapka meg egy mék kibább brig izompóló.
Minden megoldás érdekül (tartós bérlet,lízing,köccsön,hidraulika,mittomén,kérem kaccsojja ki)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
atomot a sárgáknak....
Most vagy vették a karikat (nem hiszem), vagy egyszerûen sápot kapnak védelemért...
Undorító.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
server: skynetwork.hu
server pass: lolmano
szoba pass: funraid
Tegnap este megnéztem a moviet! Hát nem kispályázik a csaj!
Én most wyrm-mel vagyok így! 😄DD
Hétvégén már remélem igénybe tudom venni a profétákat, és megnézzük, mit tudunk kihozni Manoból!😛PPP
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya